ورود

View Full Version : مشکل در چاپ متن در crystal report و خطای Object reference not set

parsa118
جمعه 19 فروردین 1390, 19:55 عصر
سلام به عزیزان

نمی دونم کسی به این مشکل برخورد کرده یا نه این خطا رو جستجو کردم ولی جوابها اصلا کمکی به من نمیکنه
مشکل اینه که من در کریستال ریپورت می خوام یک متن rtf رو چاپ کنم این متن یک نامه است و مطمئنا زیاده وقتی من میام اندازه اون فیلدی که گذاشتم در کریستال ریپورت رو از نظر ارتفاع یا height زیاد می کنم با خطای Object reference not set to an instance of an object مواجه میشم ولی وقتی سایز اون رو کم می کنم این خطا از بین میره !
نمیدونم دوستان در این مورد می تونند راهنمایی کنند یا نه
بعضی از تاپیکها پاسخ داده شده بود که یک آبجکت تعریف کردید ولی با دستورnew یک نسخه جدید ازش نساختید که البته این کار رو هم کردم ولی مشکل من اینه که برنامه درست کار میکنه فقط وقتی سایز height این فیلد متن رو در صفحه دیزاین گزارش زیاد می کنم این خطا رو می بینم
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم

parsa118
شنبه 20 فروردین 1390, 00:40 صبح
یک چیز دیگه که الان متوجه شدم وقتی فرمی که CrystalReportViewer داخلش قرار داره و چاپ رو نشون میده رو تنها اجرا می کنم یعنی اینکه از جایی فراخوانی نشه و به عنوان فرم اصلی قرار بگیره و باز بشه بدون هیچ مشکلی با هر سایز متنی باز میشه ولی وقتی می خوام با کلیک بر روی یک button اون رو فراخوانی کنم با دستور showdialog این پیغام خطای Object reference not set to an instance of an object رو میده !

parsa118
شنبه 20 فروردین 1390, 13:20 عصر
چقدر سوت کور شده سایت !

parsa118
شنبه 20 فروردین 1390, 19:58 عصر
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه در این مورد

parsa118
یک شنبه 21 فروردین 1390, 01:06 صبح
یعنی واقعا تا به حال کسی به این مشکل برنخورده !!
اگر نمیشه حداقل ما بریم دنبال یک راه دیگه ای

vaezhasan
شنبه 22 بهمن 1390, 23:31 عصر
سلام منم همين مشكل رو دارم الان 1 ساله در به در دنبال راه حلم. بعضي ها مي گن مال رجيستريه ولي نتونستم درستش كنم.
اشكال بايد در ورژن هاي جديد كريستال ريپورت باشه چون من توي ورژنهاي قبلي اين مشكل را نداشتم.
لطفاً اگه مشكلت حل شد به منم خبر بده: hasanvaez@gmail.com

فرید نجفلو
یک شنبه 23 بهمن 1390, 00:09 صبح
یک چیز دیگه که الان متوجه شدم وقتی فرمی که CrystalReportViewer داخلش قرار داره و چاپ رو نشون میده رو تنها اجرا می کنم یعنی اینکه از جایی فراخوانی نشه و به عنوان فرم اصلی قرار بگیره و باز بشه بدون هیچ مشکلی با هر سایز متنی باز میشه ولی وقتی می خوام با کلیک بر روی یک button اون رو فراخوانی کنم با دستور showdialog این پیغام خطای Object reference not set to an instance of an object رو میده !
میشه با ّF8 برید و دقیقا اون خطی رو که خطا می گیره به ما هم نشون بدید(یا هر قمست دیگه که بتونه بیشتر راهنمایی کنه)؟!
آخه الان با این توضیحات معلوم نیست کدوم آبجکت ست نشده!

Serveh_20
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 17:24 عصر
کسی نتونست این مشکلو حل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Hybrid
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 20:43 عصر
کسی نتونست این مشکلو حل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

سلام ، نمیشه مشکل رو گفت عزیز ،

کدت رو قرار بده ..... دقیق از چه خطی اشکال میگیره؟؟؟

همه ی کدی که برای نشان دادن گزارش استفاده میکنی رو قرار بده

کاظم فلاحی خواه
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 22:36 عصر
سلام دوست عزیز باید کدت رو قرار بدی این کد زیر رو از دوستمون ارنست جون گرفتم نگاه کن بدردت می خوره :
Dim oReporte As Class_Reporte
Dim Rpt As ReportDocument
Rpt = New ReportDocument

Try

oReporte = New Class_Reporte(sFormatoDeReporte, Rpt)
Rpt.DataDefinition.FormulaFields.Item("Filtros").Text = "'" & Me.Filtros & "'"

Rpt.SetParameterValue("@NUM_SEMANA", Me.TxtSemana.Text)
Rpt.SetParameterValue("@CODIGO_TEMPORADA", Empresa.Codigo_Temporada_Actual)

Dim frm As New Reporte
frm.Text = Rpt.SummaryInfo.ReportTitle
frm.CRViewer.ReportSource = Rpt
frm.Show()

Catch ex As Exception
HandleError(Me.Name, sFormatoDeReporte, ex)

Finally

oReporte = Nothing
Rpt.Dispose()'کد مقابل باعث خطا میشه اون رو حرف کنید .

هر سؤالی داشتین از ارنست جون بپرسید (یکی از اعضای جدید شرکت آکفا )
ernesto_aguado@hotmail.com

WgsFahime
دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:42 عصر
سلا م خسته نباشید من یه گزارش چند صفحه ای با فست ریبورت درست کردم وقتی میخوام با نوار بالا ی گزارش مثله انتخاب و نمایش صفحه مختلف گزارش یا خروحی به فرمت اکسل از برنام بگیرم
خطای زیر میادObject reference not set to an instance of an object.

به نظر شما مشکل کجاست لطفا راهنمایی نمایید

vaezhasan
سه شنبه 13 تیر 1391, 00:30 صبح
آقا كسي مشكل را حل نكرد؟ دو ساله اين مشكل را دارم.
hasanvaez@gmail.com