PDA

View Full Version : سوال: نمایش تبلیغات بوسیله کنترل های Asp.Net

simorgh6666
شنبه 20 فروردین 1390, 16:42 عصر
سلام دوستان
یک راهنمایی ازتون میخوام
میخوام یک ستون تبلیغی درست کنم که نمایشش مثل تگ <marquee> از بالا به پایین باشه و قابلیت نمایش عکس رو هم داشته باشه .
البته به این صورت که بتونه عکس و اطلاعات توضیحی مربوط به اون رو از دیتابیس بگیره یعنی به دیتابیس بایند بشه
کسی میتونه در این زمینه کمکم کنه

hlikehamed
شنبه 20 فروردین 1390, 17:37 عصر
اگه به طور پشت سر هم می خواید نشون بدید می تونید از repeater استفاده کنید.
داخل یک marquee از repeater استفاده کنید و داخل repeater هم اطلاعات رو بایند کنید
اگر به صورت تصادفی هم باشه خود asp یک کنترل به نام ad rotator داره.

موفق باشید.

karim orooji
شنبه 20 فروردین 1390, 18:19 عصر
یک جستجو توی سایت انجام بده هست
اگه نبود من یک نمونه مثال برات بزنم

simorgh6666
دوشنبه 22 فروردین 1390, 10:06 صبح
ممنون از پاسخ شما
ولی دوست عزیز کنترل repeater قابلیت اینکه نمایش از بالا به چایین داشته باشه رو نداره
در ضمن با ad rotator هم کار کردم ولی بصورتی عمل میکنه که هر وقت صفحه refreshیک عکس رو نشون میده

simorgh6666
دوشنبه 22 فروردین 1390, 10:14 صبح
سلام دوست عزیز،من درباره این موضوع تو سایت سرچ کردم ولی تا حالا به جواب مورد نظر نرسیدم(با ajax,با ad rotatorو ...)
اگه لطف کنید این مثال رو برام بگید ممنون میشم ازتون

hlikehamed
دوشنبه 22 فروردین 1390, 15:49 عصر
ممنون از پاسخ شما
ولی دوست عزیز کنترل repeater قابلیت اینکه نمایش از بالا به چایین داشته باشه رو نداره

خود Repeater این قابلیت رو نداره ولی marquee داره.

http://forums.asp.net/t/1292423.aspx/1?Displaying+data+in+marquee+from+database+by+usin g+asp+net+c+

در ضمن با ad rotator هم کار کردم ولی بصورتی عمل میکنه که هر وقت صفحه refreshیک عکس رو نشون میده

من هم که گفتم برای نمایش تصادفی.

به عنوان نمونه :

<marquee id="ml" style="text-align: center" direction="up" width="195" height="170"
scrolldelay="20" scrollamount="1" onmouseover="ml.stop();" onmouseout="ml.start();">
<asp:Repeater id="Repeater1" runat="server" DataSourceID="dtsLinks">
<ItemTemplate>
<br />
<div style="width: 150px">
<asp:ImageButton Width="150px" Height="75px" ID="ImageButton1" runat="server"
ImageUrl='<%# String.Format("~\\img\\Links\\{0}",Eval("logo")) %>' PostBackUrl='<%# Eval("link") %>' ToolTip='<%# Eval("title") %>' /><br />
</div>
<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='<%# Eval("link") %>'>
<asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# Eval("title") %>'></asp:Label></asp:HyperLink><br />

</ItemTemplate>
</asp:Repeater>
</marquee>

Slytherin
سه شنبه 23 فروردین 1390, 02:26 صبح
این بستگی به دستور SQL شما دارد! (مگر اینکه من منظور شما را بد متوجه شده باشم)