ورود

View Full Version : مبتدی: توضیج در خصوص masterpage

Mishtolak
یک شنبه 21 فروردین 1390, 19:08 عصر
با سلام
من تازه برنامه نویسی تحت وب رو شروع کردم و دو سوال دارم.
1- آیا کدهای مستر پیج فقط یکبار سمت سرور اجرا میشه؟
مثلا فرض کنید اگه ما 2 تا صفحه داشته باشیم که از یک مستر پیج استفاده کنن، با باز شدن هر صفحه کدهای مستر پیج از ابتدا اجرا میشن یا اینکه کدهای مربوط به مستر پیج فقط یکبار اجرا میشه و فقط کدهای صفحات هستند که بعدش اجرا میشن؟
2- کدام روش زیر در برنامه های کاربری تحت وب مناسب تر هست؟
یک صفحه بزارم که منوها و بخش های ثابت صفحات رو در اون بزارم و درون اون یک iframe بزارم. بعد کاربر هر صفجه ای رو انتخاب کرد اونو تو Iframe لود کنم
یا اینکه کلیه صفحات رو با استفاده از مستر پیج بسازم و روی هر یک از منوهای برنامه کلیک شد صفحه اون رو باز کنم.

با تشکر از توجه شما

Mishtolak
دوشنبه 22 فروردین 1390, 10:21 صبح
اساتيد و بزرگواران، لطف كنيد و راهنمايي كنيد. خصوصا جواب سوال 2 برام با ذكر دلايل برام خيلي مهم است.

clover
دوشنبه 22 فروردین 1390, 16:46 عصر
1- با هر بار اجرا، مستر پیج ها هم اجرا میشن
2- استفاده از مستر پیج به دلایل مختلف ترجیح داره، از جمله توسعه آسان

saghari
دوشنبه 22 فروردین 1390, 18:25 عصر
با درود
سوال 2 شما بستگی به نوع استفاده داره. در هر دو صورت اگه درست کدنویسی بشه مناسب هست و شخصا در نرم افزارهای بزرک هر دو حالت رو دیدم. همونطور که دوست عزیزمون گفتن توسعه و نگهداری آسان تر از مزایای استفاده از masterpage هست و اگه بخواهید از ساختار tab بیس استفاده کنید iframe مناسبتره البته بیشتر باید نگران موارد امنیتی باشید.

موفق باشید

Mishtolak
سه شنبه 23 فروردین 1390, 04:44 صبح
ضمن تشکر
خوب با توجه به توضیحات عزیزان بهتره از یک مستر پیج برای قسمتهای ثابت صفحات مثل منوها و ... استفاده کنم.
حالا سوالم اینه برای اینکه قسمتهای ثابت هر دفعه لود نشه کدوم روش مناسب تره؟
1- درون ContentPlaceHolder یک updatepanel بزارم و با توجه آیتمی که تو منو انتخاب شده صفحه مربوطه رو توش update کنم.
2- درون ContentPlaceHolder یک iFrame بذارم و با توجه آیتمی که تو منو انتخاب شده صفحه مربوطه رو توش لود کنم.
البته نمیدونم این دو روش اصولا درست هست یا نه و اگه فرضا بشه اشکالات احتمالی هر روش و مزایاش چیه؟

بازم از توجه شما عزیزان ممنونم

alonemm
سه شنبه 23 فروردین 1390, 10:25 صبح
باسلام:
درباره 2 روش بالا:

1- سعی کنید داخل UpdatePanel از ارسال و درخواست های زیاد استفاده نکنید.( مثل بایند یک منبع داده با رکورد های زیاد ).
2- این روش دیگه میشه گفت تاریخ انقضاش گذشته.( به گفته W3C )

موفق باشید.

Mishtolak
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:52 عصر
ممنون از نظرتون دوست عزیز.
فقط اگه میشه در خصوص iframe مشکلاتش رو که باعث اتقضای تاریخ مصرفش شده توضیح بدید یا اگه لینکی که در موردش توضیح داده بدید ممنون میشم.

alonemm
سه شنبه 23 فروردین 1390, 15:06 عصر
درکل ساختار سایتهایی که از فریم ها استفاده میکردن منسوخ شده.(در روش هایی استاندارد اما شما میتونید ازش استفاده کنید)
اما لینک در سایت مربوطه:
http://www.w3schools.com/tags/tag_iframe.asp