PDA

View Full Version : چند تا سوال درباره 10g



setarehman
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 13:12 عصر
چند تاسوال دارم
1-من با استفاده از ویزارد یه بانک ساختم حالا چه جوری میتونم وارد این بانک بشم و جدول بسازم یا اطلاعات رو داخل اون وارد کنم
2-این بانکی که ساخته شده کجا ذخیره شده و اگه بخوام بانک رو مثلا منتقل کنم روی یه کامپیوتر دیگه چه جوری باید این کار رو بکنم
محیط SQL PLUS غیر از کوئری گرفتن آیا کاربرد دیگه ای هم داره

mparhiz
پنج شنبه 17 شهریور 1384, 12:25 عصر
سلام دوست عزیز
برای جواب دادن به سئوالهات یک کتاب باید نوشت. ولی به هر حال چند تا راهنمایی میکنم:
اول اینکه جابجا کردن دیتابیس اراکل به همین سادگی نیست. Export گرفتن در اراکل بخشهای زیادی داره که باید یک DBA باشی. البته باز هم میتونی از Enterprise Manager این کارو بکنی.
دوم اینکه توی SQL Plus میتونی همه کار بکنی، منظورم اینه که ساده ترین وسیله ارتباطی با دیتابیست همین ابزاره. ابتدا با SYS وارد شو ، و یه User به هر نامی که میخواهی ایجاد کن. بعد با Userای که ساختی وارد شو. و حالا می تونی تمامی دستورات SQL رو زیر User خودت استفاده کنی. حالا بازم اگه سئوالی در مورد دستورات SQL داری ، در خدمتیم.

setarehman
پنج شنبه 17 شهریور 1384, 21:39 عصر
ممنون که بلاخره یکی پیدا شد به سوال من جواب بده
ولی من یه بانک ساختم حالا میخوام وارد این بانک بشم چه جوری و از کجا واردش بشم؟

hmm
شنبه 19 شهریور 1384, 13:57 عصر
همون sqlplus بهترین ابزار برای کار با اده های دیتابیسه

setarehman
یک شنبه 20 شهریور 1384, 08:05 صبح
همون sqlplus بهترین ابزار برای کار با اده های دیتابیسه

یعنی تمام جدول هاداخل sqlplus باید ساخته بشه ابزار export اوراکل کجاست؟

hmm
یک شنبه 20 شهریور 1384, 08:16 صبح
میتونی همه کار تو sqlplus انجام بدی فقط باید با sql آشنا باشی
اگه نیستی بهتره از E.M استفاده کنی

mparhiz
دوشنبه 21 شهریور 1384, 12:54 عصر
سلام
در ابتدا با sys وارد SQLPlus شو و دستورات زیر رو اجرا کن:
CREATE USER TEST IDENTIFIED BY test
DEFAULT TABLESPACE USERS TEMPORARY TABLESPACE TEMP

GRANT CONNECT TO TEST

GRANT RESOURCE TO TEST

CONNECT TEST/TEST@tnsname
(منظور از tnsname همان Connect String خودته)

حالا از دستورات ایجاد جدول یعنی CREATE TABLE برای ایجاد جداول استفاده کن . بعد از اون هم می تونی با استفاده از دستور INSERT دیتا وارد جدولت کنی و در نهایت هم با دستور SELECT دیتاهای خودتو ببینی.
امیدوارم مفید بوده باشه.

setarehman
سه شنبه 22 شهریور 1384, 07:00 صبح
ممنون حالا اگه بخوام بانکی رو export یا import کنم چه جوری
من این دو گزینه رو جایی ندیدم

mparhiz
سه شنبه 22 شهریور 1384, 08:34 صبح
سلام
اگر بخواهی یک بانک رو انتقال بدی از دو طریق می تونی، یکی از طریق انتقال فیزیکی بانک (یعنی کپی کردن Data Files) که این کار خیلی دردسر ساز و اغلب اوقات بدون موفقیت می باشد، زیرا تمام Setting دو دیتابیس باید مثل هم باشه، مثلا اگر یک دیتابیس در Oracle 8i داشته باشی، نمیتونی از این طریق دیتابیس رو به Oracle 9i انتقال بدی.
روش بعدی استفاده از Import/Export در Enterprise Manager Consol است.

ولی ساده ترین راه، انتقال Schemaها یا بطور کلی Userهای است که اطلاعاتتان روی آنهاست . ابتدا از Userها یک Export میگیری و پس از ساختن دیتابیس جدیدت اونا رو Import میکنی. Export و Import رو میتونی با دستورات EXP و IMP از پای اعلان Command Line اجرا کنی، البته اگه Oracle 8i داشته باشی دستورات EXP80 و IMP80 رو باید اجرا کنی.
امیدوارم مفید بوده باشه.

ha_1352
یک شنبه 27 شهریور 1384, 15:13 عصر
با سلام
فکر می کنم pl/sql developer را هم نصب کنی خیلی بدردت بخوره
خیلی راحت تر می تونی این کارها را بکنی اون تو

Achchan
دوشنبه 28 شهریور 1384, 12:36 عصر
conn sys/<your_pass_here>@instance_name as sysdba

After this you have connected to oracle as sysdba and can do everything so be careful!
To move oracle data you have many many choices.One of simplest is exp/imp utilites.Type exp help=? in your command line(I mean windows shell command line not in sqlplus)
Refer to Oracle documentation in http://www.otn.oracle.com to see more about sqlplus and backup/recovery issues.
-Best wishes and feel free to mail me: baronc_rampantc@yahoo.ca

houradt
شنبه 14 آبان 1384, 17:31 عصر
نرم افزار TOAD هم برای کار با Database وجود داره. محیطش گرافیکی هست . کار با اون خیلی راحت تر از نرم افزار های دیگست.

babila
شنبه 28 آبان 1384, 19:30 عصر
با سلام
فکر می کنم pl/sql developer را هم نصب کنی خیلی بدردت بخوره
خیلی راحت تر می تونی این کارها را بکنی اون تو
این برنامه رو از کجا می تونیم گیر بیاریم.

hasankhani
یک شنبه 23 بهمن 1384, 15:15 عصر
سلام
امیدوارم از اوراکل خوشت آمده باشد
بابا اوراکل خیلی خیلی قویتر از این چیزی است که فکر می کنی
من بعد از حدود 3 سال کار با اوراکل تازه هنوز از مقدار کمی استفاده می کنم
اگر شما یا دیگر دوستانتان در مورد یاد گرفتن اوراکل مشکل دارید من در شرکت یک سری فیلم آموزشی تهیه کردم که با قیمت مناسب در اختیار دیگر دوستانم قرار می دهم.با این فیلم های آموزشی می توانید یک سیستم کامل ایجاد واز آن استفاده گنید.

hbm_7052
دوشنبه 24 بهمن 1384, 15:08 عصر
سلام
امیدوارم از اوراکل خوشت آمده باشد
بابا اوراکل خیلی خیلی قویتر از این چیزی است که فکر می کنی
من بعد از حدود 3 سال کار با اوراکل تازه هنوز از مقدار کمی استفاده می کنم
اگر شما یا دیگر دوستانتان در مورد یاد گرفتن اوراکل مشکل دارید من در شرکت یک سری فیلم آموزشی تهیه کردم که با قیمت مناسب در اختیار دیگر دوستانم قرار می دهم.با این فیلم های آموزشی می توانید یک سیستم کامل ایجاد واز آن استفاده گنید.

اگه میشه بگین فیلما در جه موردی هست ؟

moohssenn
سه شنبه 25 بهمن 1384, 21:03 عصر
لطفا بیشتر در مورد فیلمها و قیمت و نحوه دریافت توضیح بدید

systemadmin
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 11:24 صبح
سلام دوست عزیز و علاقمند
شما در انتهای ساخت اوراکل یک پنجره ای را خواهید دید که در آن برای دو USER سیستمی SYS و SYSTEM می بایست PASSWORD تعیین کنید . اگر PASSWORD را تعیین نکرده باشید در زمان ورود به سیستم اوراکل USER NAME تان را SYS یا SYSTEM و PASSWORD تان را خالی و CONNECT AS را SYSASDBA انتخاب کنید

h_baqery
شنبه 20 اسفند 1384, 12:13 عصر
سلام من تازه کار با 10g را شروع کردم و در مرحله نصب اراکل روی ویندوز سرور 2003 مشکل دارم در آخر نصب که داره دیتابیس می سازه Database configuration assistant یک صفحه پیغام خطای خالی می ده.

systemadmin
شنبه 20 اسفند 1384, 12:43 عصر
چند تاسوال دارم
1-من با استفاده از ویزارد یه بانک ساختم حالا چه جوری میتونم وارد این بانک بشم و جدول بسازم یا اطلاعات رو داخل اون وارد کنم
2-این بانکی که ساخته شده کجا ذخیره شده و اگه بخوام بانک رو مثلا منتقل کنم روی یه کامپیوتر دیگه چه جوری باید این کار رو بکنم
محیط SQL PLUS غیر از کوئری گرفتن آیا کاربرد دیگه ای هم داره


سلام
لطفا با ایمیل من مکاتبه کنید تا پاسخ دهم
(sadegh_hosseini2004@yahoo.com)

systemadmin
شنبه 20 اسفند 1384, 12:49 عصر
سلام
لطفا با ایمیل من مکاتبه کنید تا پاسخ دهم
(sadegh_hosseini2004@yahoo.com

hmm
شنبه 20 اسفند 1384, 15:02 عصر
در قسمت regiona setting کنترل پنل قسمت location نباید فارسی باشه!!!


سلام
لطفا با ایمیل من مکاتبه کنید تا پاسخ دهم
(sadegh_hosseini2004@yahoo.com


برادر من اگه جواب رو میدونید که همینجا بنویسید بقیه هم استفاده کنند چه لزومی به mail کردن درخواست داره؟

negar*
سه شنبه 30 مرداد 1386, 13:24 عصر
age man niaz be filama dashte basham che juri begiram