ورود

View Full Version : جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد

ztx4
دوشنبه 22 فروردین 1390, 12:23 عصر
جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد و شورای عالی انفورماتیک نیز آنتی ویروس ایرانی "شید" را به لحاظ فنی تائید کرده است.
آرمان نیری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید، علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده است.
وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست.
این مبتکر سمنانی افزود: در حال حاضر حدود ۲۰ نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند.
به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد.
نیری ادامه داد: به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت۶۵۰۰ تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است.
آرمان نیری با ۲۶ سال سن، بیش از ۱۰ سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند و برای طراحی این آنتی ویروس، سه سال وقت و ده میلیون تومان هزینه کرده است.
آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره ۰۱۰۷۳۸ ۰۰۴۰۵ ۸ ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است.

منبع (http://www.aftabir.com/news/view/2011/apr/10/c3_1302418275.php/%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A8%D8%AA%DA%A9%D8%B1-%D8%B3%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

r00tkit
دوشنبه 22 فروردین 1390, 14:55 عصر
قبلا بحث شده بود

IFA_USER
دوشنبه 22 فروردین 1390, 15:32 عصر
عالیه . امیدوارم در فروش و بروز رسانی هم موفق باشه

Slytherin
دوشنبه 22 فروردین 1390, 17:41 عصر
من متوجه نمی شوم، توی همین سایت برنامه نویس هم افراد زیادی آنتی ویروس ساخته اند.
چه چیز این برنامه ای که ایشون ساخته خاص هست؟!

Bahman7
دوشنبه 22 فروردین 1390, 18:47 عصر
عالیه . امیدوارم حمایت بشه و در بازار شکست نخوره. :تشویق:

nilufari
دوشنبه 22 فروردین 1390, 21:21 عصر
آیا قابلیت پاکسازی و بازسازی فایلهای آلوده را نیز دارد؟

ztx4
سه شنبه 23 فروردین 1390, 00:36 صبح
من یه چیز برام مبهمه.امیدوارم دوستان اهل فن ویروس و ویروس یاب جواب بدند.
تا اونجایی که من می دونم ویروس یاب ها یه چیزی شبیهه به بانک دارند برای ویروس های شناخته شده.
خوب چه طوری یک نفر می شینه این بانک رو تهیه می کنه؟آیا این کار برای یک نفر ممکنه؟
نمی دونم شاید اشتباه از منه .اما می خوام بدونم این آپدیتی که گفتند می شه انجامش داد در مورد این آنتی ویروس چه طور عمل می کنه؟
آیا آپدیت برای شناسای ویروس های جدیده یا برای رفع عیب های معمولیه نرم افزاری که همه ی ما باهاش آشناییم؟
مرسی از پاسخ دوستان

joker
سه شنبه 23 فروردین 1390, 01:26 صبح
آپديتهاي اين آنتي ويروسها قابل استخراج هستند ( مثلا براي nod32 قبلا آموزش استخراج و يا سرويس دهي به عنوان سرور در شبكه را نوشتم (http://shabgard.ir/forums/showthread.php?t=21725) )

ايشون هم از اين امكان + امكان دسترسي به كنترل موتورهاي اين آنتي ويروسها ( كه من اطلاعي از نحوه كاركردش ندارم ) يك آنتي ويروس دو موتوره ساختند و با در كنترل داشتن اين موتورها امكاناتي مثل ليست سفيد ( براي كاهش زمان ويروس يابي در دفعات بعدي ) ، امكان استفاده از زمان idle سيستم براي ويروس يابي و چند تا كار ديگه ، تونستن يك آنتي ويروس مناسب بدن توي بازار ( فكر كن منه اصفهاني:لبخند: يك نسخه خودم خريديم يك نسخه هم براي يكي از دوستان )

البته يكسري مشكلات پشتيباني هم دارند كه چون در حد 1اپسيلون هست كلا ميشه در مقابل محاسنش ناديده گرفت.

Slytherin
سه شنبه 23 فروردین 1390, 02:16 صبح
آپديتهاي اين آنتي ويروسها قابل استخراج هستند ( مثلا براي nod32 قبلا آموزش استخراج و يا سرويس دهي به عنوان سرور در شبكه را نوشتم (http://shabgard.ir/forums/showthread.php?t=21725) )

ايشون هم از اين امكان + امكان دسترسي به كنترل موتورهاي اين آنتي ويروسها ( كه من اطلاعي از نحوه كاركردش ندارم ) يك آنتي ويروس دو موتوره ساختند و با در كنترل داشتن اين موتورها امكاناتي مثل ليست سفيد ( براي كاهش زمان ويروس يابي در دفعات بعدي ) ، امكان استفاده از زمان idle سيستم براي ويروس يابي و چند تا كار ديگه ، تونستن يك آنتي ويروس مناسب بدن توي بازار ( فكر كن منه اصفهاني:لبخند: يك نسخه خودم خريديم يك نسخه هم براي يكي از دوستان )

البته يكسري مشكلات پشتيباني هم دارند كه چون در حد 1اپسيلون هست كلا ميشه در مقابل محاسنش ناديده گرفت.

شما که تستش کردید می تونید یک مقایسه کلی از این نرم افزار با سایر نرم افزار های خارجی برای ما داشته باشید؟ ممنون.

joker
سه شنبه 23 فروردین 1390, 08:57 صبح
خودش به خودي خود امكاني براي شناخت ويروس ها نداره ، تركيب قدرت تشخيص ويروس دو آنتي ويروس nod32 و avira را همزمان بزاريد پاي حساب sheed

ولي امكاناتي براش تهيه شده كه علاوه بر خاصيت دو موتوره بودن بالا به كاربر هم كمك ميكنه سيستمش كمتر cpu مصرف كنه ( روي كامپيوتر من از 30- تا 40 درصد بيشتر نرفته )
usb گارد به سيستم اضافه ميشه كه كلا جلوي اتوران ها را ميگيره ( براي ويروسهاي ناشناخته كه اكثرا از اين طريق منتشر ميشن)
ليست سفيد ( فايل فقط يكبار ويروس يابي ميشه و براش يك Crc در نظر گرفته ميشه تا مادامي كه اين crcتغيير نكنه ، از منابع سيستم براي انجام پروسه ويروسيابي در مورد اون فايل ديگه استفاده نميشه )
استفاده از زمان بيكاري سيستم
امكان آپديت چند مرحله اي ( يعني اگه سيستم وسط كار آپديت از اينترنت قطع شد ، دفعه بعد ميدونه از كجا بايد ادامه بده نه از اول.
و...
البته مشكلاتي هم داره مثلا نسخه كلاينت /سروري نداره ، هر كلاينت بايد خودش مستقل به اينترنت وصل بشه ، پهناي باند مصرف كنه ، تا بتونه آپديت بشه

پيوست : برم از صاحابش پورسانت بازاريابيمو بگيرم :لبخند:

ztx4
سه شنبه 23 فروردین 1390, 11:37 صبح
اینم آدرس سایت اصلی این آنتی ویروس:

http://www.sheedantivirus.com (http://www.sheedantivirus.com/)

مهران رسا
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:09 عصر
توجه: نسخه فعلی ضدویروس شید از ویندوزهای ٦٤-بیتی پشتیبانی نمی‌کند. این قابلیت به زودی به ضدویروس اضافه خواهد شد.
متاسفانه توفیق نشد نصب کنیم نرم افزار رو . ضمناً حجمش هم یه خوره بالاست . 64 مگابایت ...

amir_civil
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:21 عصر
ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروس‌های شناخته شده را فراهم آورد
خوب اینکه یک نفر احتمالا بدون اجازه از انتی ویروسهای Nod va avira از موتورهای اونا استفاده کنه که اسمش مبتکر نیست
اسمش یه چیزه دیگست...
بعدجالبه که ثبتش هم کرده...

ostovarit
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:45 عصر
خوب اینکه یک نفر احتمالا بدون اجازه از انتی ویروسهای Nod va avira از موتورهای اونا استفاده کنه که اسمش مبتکر نیست
اسمش یه چیزه دیگست...
بعدجالبه که ثبتش هم کرده...

کاش خود سازندش میامد و کمی توضیح میداد ........ شاید یک ابتکاری هست ما نمی بینیم .............. در کل همین کار رو هم من بلد نیستم!!!

پاورقی: با وجود اینکه جلد ویندوز سون رو عوض میکنن و به نام خودشون ثبت میکنن هنوز این چیزا براتون جالبه!!!

arta.nasiri
سه شنبه 23 فروردین 1390, 15:01 عصر
سلام

من زیاد تو این زمینه وارد نیستم :لبخند: ولی یک سوال واسم پیش اومده!!؟!؟ اگه این آنتی ویروس از موتور های nod32 و avira استفاده میکنه پس یعنی از آپدیت های اونا هم استفاده میکنه ؟ یعنی اگه اونا در شرکتو تخته کننن و دیگه آپدیتو اینجور چیزا ندن این آنتی ویروس شید هم درش تخته میشه ؟ :لبخند: یا نه فقط از موتور اونا استفاده میکنه و خودش آپدیت های مجزا از اونا داره ؟

Slytherin
سه شنبه 23 فروردین 1390, 15:06 عصر
سلام

من زیاد تو این زمینه وارد نیستم :لبخند: ولی یک سوال واسم پیش اومده!!؟!؟ اگه این آنتی ویروس از موتور های nod32 و avira استفاده میکنه پس یعنی از آپدیت های اونا هم استفاده میکنه ؟ یعنی اگه اونا در شرکتو تخته کننن و دیگه آپدیتو اینجور چیزا ندن این آنتی ویروس شید هم درش تخته میشه ؟ :لبخند: یا نه فقط از موتور اونا استفاده میکنه و خودش آپدیت های مجزا از اونا داره ؟

من توضیحاتش رو مطالعه کردم، ظاهارا از آپدیت این شرکت ها استفاده می کنه.

L u k e
سه شنبه 23 فروردین 1390, 16:58 عصر
خوب اگه موتورشو خودش نساخته پس چی کرده ؟
انتی ویروس به غیر از موتورش چی داره ؟
( ما ایرانی ا در این زمینه ها همتی وصف نشدنی داریم )

joker
سه شنبه 23 فروردین 1390, 17:36 عصر
حسن اين روش كاهش احتمال آلودگي به وسليه ويروسهاي جديد هست.
اگه ويروسي باشه كه از دست هوش مصنوعي يكي از اين آنتي ها بتونه سالم فرار كنه ، احتمال اينكه دومي بگيرتش هست.
در سيستمهاي دوموتوره ، ويروس يا تروجاني كه بخواد فعاليت كنه ، كارش به نسبت خيلي سخت تر هست تا سيستمي كه فقط يك آنتي ويروس استفاده ميكنه.

( ما ایرانی ا در این زمینه ها همتی وصف نشدنی داریم ) بعله ، كلا بعضي ايراني ها ، همتي وصف ناشدني در حسادت يا به زير كشيدن آدمهاي موفق تر از خودشون دارند :چشمک:
خوبه قبل از زرتي پست دادن و تو سر مال زدن ، يه كم مطالعه ميكردين تا ببينين آنتي ويروسهاي تركيبي ديگه اي براساس موتورهاي ديگر آنتي ويروسها هم توي دنيا وجود دارند.
قول ميدم اگه روي همين شيد حتي مارك made in china زده بودن به به و چه چه ميكردين !!!

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=157824

G-Data AVK 2006
1. Bitdefender engine
2. Kaspersky (aka AVP) engine
+ great combination of two engines. My back up on-demand scanner (for NOD32)

D-Data AVK 2007
1. Avast engine
2. Kaspersky engine
- I don't know why they changed Bitdefender to Avast? Pricing. It certainly doesn't improve the detection (as av-comparatives has shown). EDIT: I just read the av-test roundup and AVK 2007 did indeed do better than AVK2006. Well, the difference is not that big, but I'm still somewhat puzzled.

F-Secure Anti-Virus 2007
1. Kaspersky engine
2. F-secure's own internal engine (Orion
3. Lavasoft's Ad-Aware engine (Draco)
4. F-secure's own internal engine (Libra)
- Kaspersky + their own engines has good coverage (except perhaps for all the non-adware malware variants). I wish they'd dump Lavasoft and include another good anti-malware like AntiVir (currently). I'm just not sure they slow-as-hell software configuration could stand an addition of another engine though http://www.wilderssecurity.com/images/smilies/smile.gif

TrustPort Antivirus Workstation 2
1. BitDefender engine
2. Norman engine
- Haven't tried. Not the best combo according to tests, but not bad.

BullGuard Internet Security 7.0:
BitDefender (antivirus)+Outpost (firewall)+their own internal antispyware engine.

Ashampoo Security Pack:
Avira AntiVir (antivirus)+ their own firewall+antispyware from http://www.wilderssecurity.com/images/smilies/confused.gif (may be,A-Squared or Ad-Aware?).

و البته توي اين لينكه آخرش يك ابزاري را معرفي كرده كه همزمان از 5 تا محصول امنيتي استفاده ميكنه ، !!!

يا آنتي ويروس coranti (http://www.coranti.com/product/)
كه از

BitDefender
F-Prot
Lavasoft Anti-Spyware
Lavasoft Anti-Virus

يا.......
خلاصه آنتي ويروسهاي مولتي انجين توي دنيا زياد هست ، و يكيش هم ايرانيه :)

ali.rezaei7
سه شنبه 23 فروردین 1390, 18:14 عصر
بهشون تبريك مي گم كه تونستن چنين كاري رو انجام بدن.

بعله ، كلا بعضي ايراني ها ، همتي وصف ناشدني در حسادت يا به زير كشيدن آدمهاي موفق تر از خودشون دارند :چشمک:
خوبه قبل از زرتي پست دادن و تو سر مال زدن ، يه كم مطالعه ميكردين تا ببينين آنتي ويروسهاي تركيبي ديگه اي براساس موتورهاي ديگر آنتي ويروسها هم توي دنيا وجود دارند.
قول ميدم اگه روي همين شيد حتي مارك made in china زده بودن به به و چه چه ميكردين !!!

فكر مي كنم مشكل دوستان با اين نوشته بود: "جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت آنتی ویروس ایرانی شد "
نه با خود خالق آنتي ويروس.

amir-yeketaz
سه شنبه 23 فروردین 1390, 20:40 عصر
سلام ... من هنوز آنتی ویروسشونو تست نکردم ولی امیدوارم آنتی ویروس خوبی باشه و ...

دو تا سوال:
1- اگه این انتی ویروس از موتور NOD32 و avira برای کارش استفاده میکنه یعنی میشه گفت ترکیبی از قدرت اون دو تا رو داره؟؟!
2- از سرورهای اصلی اونا استفاده میکنه؟ یعنی از سرور آپدیت نود کرک که نیست؟!!!! (شرمنده!! البته فکر میکنم نیست! )

Felony
سه شنبه 23 فروردین 1390, 21:21 عصر
1- اگه این انتی ویروس از موتور NOD32 و avira برای کارش استفاده میکنه یعنی میشه گفت ترکیبی از قدرت اون دو تا رو داره؟؟!
بله .

amir-yeketaz
سه شنبه 23 فروردین 1390, 21:57 عصر
مشکل خود شخص یا ایرانی و چینی بودن نیست.
مشکل اسم فعله.که بهش میگن مصدر توی ادبیات.
ایشون آنتی ویروس رو "طراحی و ساخت" نکرده.کپی مرج و re-brand کرده.
که من بهش میگم کلاه برداری شرعی با استفاده از سازمان های دولتی به عنوان احمق.
شما هر چی دوست داری بگو.

ببخشید ولی من منظورتونو از کلاه برداری متوجه نمیشم!! شما با تیتر مطلب و اینکه گفته میشه این نرم افزار تولید شده مخالفین یا اینکه قدرتش از NOD32 و avira است یا ...؟؟!!

joker
سه شنبه 23 فروردین 1390, 22:18 عصر
که من بهش میگم کلاه برداری شرعی با استفاده از سازمان های دولتی به عنوان احمق.
شما هر چی دوست داری بگو.

من بهش ميگم دمش گرم.

پيوست:
عنوان خبرگذاري يه چيزه ، بحث فني يه چيزه ، تازه صحبتهاي خودشم يه چيز ديگه :)
الان ديدم روي سايتش فيلم مصاحبه با شبكه4 را گذاشته ، چطوره ببينيم خودش از چه اصطلاحي استفاده كرده

علیرضا مداح
سه شنبه 23 فروردین 1390, 22:41 عصر
سلام،
دوستان لطف کنید اگر می خواهید این تاپیک قفل نشود، فقط در راستای این محصول و نقد فنی آن صحتب کنید؛ آن هم به گونه ای توهینی به شخص یا سازمان خاصی صورت نگیرد،/

Milad Mohseny
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 19:11 عصر
باسلام خدمت همه
آقا ما موفق به نصب این آنتی ویروس شدیم. شگفت زده شدم. چرا؟
برای خودم خیلی جالب بود تقریباً 1 ماهی میشه که یه ویروس جدید اومده که هروز تغییر نام و تغییر شکل کاری و ماهیتی میده که کسپر اورجینال ما قبل از عید تا حالا داره با این ویروس کله میزنه و هنوزم نمیتونه بشناستش. با پشتیبانیش هم کلی صحبت کردیم ولی هنوز چیزی درست نشده.
وقتی شید رو نصب میکنید تقریباً آپدیتش اگه اشتباه نکنم ماله صدو خرده ای روز قبله، قسمت جالب اینجاس تا نصب کردیم این ویروس رو شناخت با اینکه آپدیت هم نشده بود!!!!
هر روز هم که این ویروس شکل عوض میکنه کسپر نمیشناسه ولی این شید آپدیت نشده میشناسه. (کسپر مال روزهای قبل رو که واسه قسمت پشتیبانی فرستادیم میشناسه)
و باز جالب تر اینکه ما 15 روز پیش که تو www.virustotal.com آپلودش کردیم Node و Avira هم نمیشناختنش.
حالا بیابید پرتقال فروش را. :)

ویرایش:
امروز 90.1.27 بلاخره کسپر این ویروس رو شناخت

IsFull()
شنبه 27 فروردین 1390, 17:34 عصر
انصافا خیلی خوشحال شدم امیدوارم نرم افزار پایداری باشه

Slytherin
شنبه 27 فروردین 1390, 18:21 عصر
من برنامه رو دانلود و نصب کردم، متاسفانه به دلیل آپدیت نشدن نتونستم به قدرتش پی ببرم.
کسی می دونه چطور میشه یوزرنیم نسخه 30 روزه و رایگانش را از سازنده گرفت؟ چون ادعا شده که تا 30 روز امکان استفاده رایگان وجود دارد...

amir_civil
شنبه 27 فروردین 1390, 22:47 عصر
به نظر من درشرایطی که مادرتحریم هستیم استفاده ازموتور یه انتی ویروس خارجی صحیح نیست
وبه جای این کارا بهتره بیان و یه انجین درست طراحی کنند واونوقت اسمش رو بزارن طراحی و بیان ثبتش کنند
درحال حاضر این فرد اومده ودوتا انتی ویروس خارجی رو تو کشورما ثبت کرده همین. احتمالا به خوبی تک تک اونها هم کار نمیکنه
درهرصورت استفاده ازمحصولات دیگران افتخار و پیشرفت نیست.

hamidhws
یک شنبه 28 فروردین 1390, 07:54 صبح
استفاده ازمحصولات دیگران افتخار و پیشرفت نیست.
سلام

اصلا نمیخوام بگم کار این فرد درسته یا غلط اما بیایم یکم منطقی باشیم
اکثر پیشرفت های توی مملکت ما فردی نه گروهی ! خواهشا اینو در نظر بگیرید

مطمئنا شرکت Eset یا امثالهم از 1 نفر تشکیل نشده!

وقتی بخوایم رقابت کنیم باید شرایط هم مساوی باشه تا عادلانه باشه
و با این شرایط نا عادلانه همین کارها هم جای تقدیر داره

وبه جای این کارا بهتره بیان و یه انجین درست طراحی کنند واونوقت اسمش رو بزارن طراحی و بیان ثبتش کنند

مگه حلواس که همینجوری یکی بیاد درست کنه!
اگه هدف رقابت با محصولات خارجی باشه باید عرض کنم این کار 1 نفر 2نفر نیست که توی وقت بیکاریشون یه انجینم بسازن!
این کارها یه تیم منسجم میخواد از افراد کار بلد با یه بودجه درست حسابی

مطمئن باش اگه این 2 حل بشه بهت قول میدم توی خیلی از زمینه ها میشه رقابت کرد
اما به شرطی که اون2 حل بشه مخصوصا دومی ...

amir_civil
یک شنبه 28 فروردین 1390, 13:52 عصر
مگه حلواس که همینجوری یکی بیاد درست کنه!

من نگفتم کسی بیاد انجین درست کنه لطفا دقیق بخونید
من گفتم انجین طراحی کنند و نگفتم که این کار رو 1روزه انجام بدن که شما حلوا رو مثال میزنید
کسی هم نمیخاد با نود32 رقابت کنه

او در سال ۸۶ پروژه شید را با هدف تلفیق روش های جدید و همچنین تولید محصولی برای تمام کاربران شروع کرد. او در ضد ويروس شيد روش هاي جديدي براي سرعت بخشيدن و انعطاف پذير کردن ضد ويروس ابداع کرد
به قول جوکر انتی ویروس های زیادی ازاین روش استفاده کردند و شما هم یکی از اونها
پس ابداع نمیشه اسمش رو گزاشت
در هرصورت نه کسی از این انتی ویروس استفاده میکنه و نه چیزه دیگه ایی حالا میخاد اسمش ابداع باشه یا اختراع یا اکتشاف یا هرچیزه دیگه ایی.

returnx
یک شنبه 28 فروردین 1390, 14:44 عصر
در هرصورت نه کسی از این انتی ویروس استفاده میکنه و نه چیزه دیگه ایی
مطمئن باشید همین الان با کلی از شرکت های دولتی در حال قرار داد بستن هست...
قطعا ما شاید حاضر نباشیم برای این آنتی ویروس پول بدیم و استفاده کنیم چون داریم از Eset به صورت رایگان اسفاده می کنیم اما این دلیلی بر این نیست که تلاش یک نفر رو زیر سوال ببریم...
متاسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم به تخریب همدیگه...

ostovarit
یک شنبه 28 فروردین 1390, 16:02 عصر
در هرصورت نه کسی از این انتی ویروس استفاده میکنه و نه چیزه دیگه ایی حالا میخاد اسمش ابداع باشه یا اختراع یا اکتشاف یا هرچیزه دیگه ایی.

مطمئن باشید همین الان با کلی از شرکت های دولتی در حال قرار داد بستن هست...
قطعا ما شاید حاضر نباشیم برای این آنتی ویروس پول بدیم و استفاده کنیم چون داریم از Eset به صورت رایگان اسفاده می کنیم اما این دلیلی بر این نیست که تلاش یک نفر رو زیر سوال ببریم...
متاسفانه ما ایرانی ها عادت کردیم به تخریب همدیگه...

لطفا این جمله ما ایرانی ها ما ایرانی ها را انقدر استفاده نکنید !!!!
بارها تو پست های مختلف دیدم که یک خصوصیت معمولا بد رو به یک جمع نسبت میدن ... بعد باورمونم میشه!

این که ما نمونه پروژه های ناموفق دورورمون زیاد دیدیم یا خودمون داشتیم دلیل نمیشه همه پروژه های داخلی مشکل دار باشن...
واگر چیزی هم مشکل داره دلیل نمیشه بگیم نداره ... بهتر بحث علمی کنیم تا کلی حرف زدن ...

این که ما اینو میخریم یا نمیخریم یا با ادارات دولتی قرار داد میبنده یا نمیبنده توفیقی به حال ما نمیکنه....
بهتر پست هایی (مثل جوکر) که حاوی تجربه از استفاده از این نرم افزار یا نقد سازنده اون هست داشته باشیم.

AmirSky
یک شنبه 28 فروردین 1390, 16:22 عصر
از این بحث ها قبلا زیاد شنیده بودم.
آنتی ویروس هایی که کاربران میلیونی و جهانی دارند و با هزینه های بسیار سنگین نگهداری و بروزرسانی میشن نمیتونن امنیت سیستم ها رو تضمین کنن.
به عقیده من اینکار برای برنامه نویسی که وقت اضافه داره بد نیست. خیلی ها قبلا این کار رو کرده بودن.
اگه امنیت کامپیوتر های شما زیاد اهمیتی براتون نداره حتما ازش استفاده کنید.
در مورد قرارداد با ادارت دولتی هم باید بگم که مدیران این اداره ها از بیسواد افراد جامعه در زمینه کامپیوتر هستند و بستن قرارداد برای همچین نرم افزاری کار عجیبی از نظر اینها نیست.
مگه کدوم یک از این مدیران ادارت دولتی دوره های امنیت کامپیوتری رو گذرانده اند.
در مورد بحث ایرانی بودن هم باید بگم نمیدونم چرا تا یه مسئله ای مربوط به کامپیوتر رو یک نفر بیان میکنه و بقیه خوششون نمیاد ربط میدن به ایرانی بودن و مسائل روانشناسی و جامعه شناسی رو بیان میکنن.
یه واقعیت رو باید بگم اون هم اینه اکثر ما ایرانی ها دید محدودی داریم . خودم هم همینطور هستم. تا از یه چیزی خوشمون میاد باید همه دنیا اون رو دوست داشته باشن و اگه خوشمون نمیاد باید تمام دنیا از اون بدشون بیاد.
بهتره توی فروم های نرم افزاری بیشتر راجع به نرم افزار صحبت بشه تا مسائل روانشانسی و جامعه شناسی و مذهبی و غیره . اون مسائل سایتهای خودشون رو دارند

mehrdad_dost
دوشنبه 29 فروردین 1390, 10:03 صبح
با سلام

دوستان لطفا بحث فنی

دوستان لطف بحث فنی مقایسه استاندارد

ضد ویروس شید (http://www.sheedantivirus.com/)

من چنتا سوال برایم مطرح شده که امیدوارم پاسخ داده شود با تشکر

نقل قول:

در طراحی این محصول ایرانی با استفاده از تکنولوژی جدید 1 در صورت امکان با اطلاعات فنی بفرمایید این تکنولوژی جدید چیست(مدرک)؟ نمیخواهم بزنم به قول جوکر توی سر مال ولی خداییش هیچ توضیحی نداده ؟ قبول ندارید ؟ آخه همینجوری که نمیشه؟

نقل قول:

علاوه برحفظ کارایی و امنیت سیستم، سرعت عملکرد بالا هم در نظر گرفته شده 2 لطفا دلایل و مدارک خود را به صورت مستند همراه با دلیل فنی بیان کنید ( آخر همینجوری که نمیشود گفت)؟

میروند توی یک لابراتوار 4 تا کامپیوتر با یک شرایط بر میدارند تست میکنند
نقل قول:

وی امنیت و سرعت"شید" را که سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان و دومین آنتی ویروس ایرانی است تفاوت اصلی این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های دنیای رایانه دانست. 3 به نظر شما اگر انتی ویروس 2 موتوره نباشه نه امنیت داره نه سرعت ؟ لطفا بفرمایید اولین و دومین آنتی ویروس 2 موتوره کدام انتی ویروس بود ؟ و به نظر شما چرا دیگر آنتی ویروس ها از 2 موتور استفاده نمیکنند ؟ یعنی مثلا کسانی که نود یا ... سواد ندارند بیان 4 یا 5 تا موتور اضافه کنند ؟

نقل قول:

در حال حاضر حدود 20 نوع آنتی ویروس برای استفاده کاربران وجود دارد، که به زبان اصلی و تک موتوره هستند. 4 پس به نظر شما همه این انتی ویروس ها نه امنیت دارند نه سرعت ؟ در مورد زبان چه انتظاری دارید میخواهید بیایند فارسی بزنند
نقل قول:

به گفته وی، آنتی ویروس"شید" با استفاده از دو موتور و سیستم های هوشمند اَرتا و سامتا که موجب جلوگیری از تکرار اسکن و تنظیم حافظه و منابع سیستم می شود امنیت، قدرت و سرعت قابل توجهی دارد. 5 یعنی میفرمایید 20 نوع انتی ویروس نمیتواننداز تکرار اسکن جلوگیری کنند البته جوکر نیز این بحث را مطرح کرد نمیدونم یعنی کسانی که کسپر را مینویسند نمیدانند که چطور از اسکن تکراری خود داری کنند یا از حالت بی استفاده استفاده کنند و تنظیم حافظه ندارند و منابع سیستم را بیش تر از اندازه مصرف میکنند این موضوع فکر میکنم خیلی مهم باشه که منابع سیستم درست مصرف بشه ؟

نقل قول:

به روزرسانی خودکار، امکان حذف دائمی فایل ها، محیط فارسی، دانلود رایگان و قیمت6500 تومانی که یک پنجم قیمت آنتی ویروس های خارجی است، از دیگر ویژگی های این محصول ایرانی است. من در مورد این ویژگی های خاص چنتا سوال داشتم

1 آیا امکان به روز رسانی خود کار جزوه ویژه گی در نظر گرفته میشود ؟
2 امکان حذف دائمی ؟ آیا امکان داره منظورتان را از این جمله بفرمایید ؟ یعنی دیگر آنتی ویروس ها دائمی حذف نمیکنند ؟ یا منظور اینه که .....

3 محیط فارسی؟ برای یک آنتی ویروس ایرانی ویژگی است ؟ پس میخواستید عربی باشد؟ نمیدانم انگلیسی دارد یا نه ؟

4 تا به حال ندیدم کسی برای نسخه آزمایشی پول بگیرد که شما فرمودید با هزار منت که 30 روز رایگان است؟
دانلود رایگان ؟ کسی برای نسخه آزمایشی 30 روزه منت رایگان دانلود میزاره؟ اگر منظور شما این است که فقط آپ دیت دیگر نمیشود

4-1 آنتی ویروسی که آپدیت نشود به چه درد میخورد؟

5 در مورد قیمت شما با چی مقایسه کردی؟

نقل قول:

آرمان نیری با 26 سال سن، بیش از 10 سال است که در رشته رایانه تحقیق می کند 6 امکان داره لطف بفرمایید و رزومه(معتبر) خودتان را از سن 16 سالگی قرار دهید ؟

البته بیشتر میخواهیم بدانیم منظور از تحقیق چیست ؟
از زمان خرید کامپیوتر ؟
از زمانی که کار حرفه ای انجام میشود ؟ (در صورتی که گزینه دوم است لطفا رزومه قرار دهید با تشکر شرمنده باعث زحمت میشیم )

نقل قول:

ده میلیون تومان هزینه کرده است. 7 لطفا در صورت امکان میشود گوشه کوچکی از هزینه ها را برای ما بازگو کنید (برای دوستانی که میخواهند جا پای شما بگذارند)

نقل قول:

آنتی ویروس "شید" در رسانه های دیجیتال ایران، به شماره 010738-00405-8 ثبت شده و شورای عالی انفورماتیک از لحاظ فنی آن را تائید کرده است 8 خیلی جالب بود نمیدانستم اینقدر نیروی فنی در داخل کشور وجود دارند (هستند ولی در رسانه های دیجیتال ایران فکر نکنم کسی اطلاع داره بگه به کسی قصد توهین ندارم پحث خیلی تخصصی است ) که صلاحیت این کار را داشته باشند میشه چند نفر از آن نیرو های فنی را به ما معرفی کنید ؟

خوب نبود اگر کار کارشناسی توسط شرکت مهندسی مهران رایانه (انتی ویروس ایمن) (http://www.imenantivirus.com/) از لحاظ فنی آن را تائید میکرد؟ یا حد اقل برسی چیزی

اما بریم سر سایت شما

در سایت خودتان نوشته بودید نقل قول:

قویترین ضد ویروس کره زمین ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟

نقل قول:

محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر بهترین گزینه برای کاربران خانگی در ایران است. در آنتی ویروس های دیگر دردسر چیست آیا امکان داره توضیح دهید ؟یعنی خارجی ها سخت اپدیت میکنن؟

نقل قول:

استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می*شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود آیا به نظر شما اگر از 2 موتر استفاده شود مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می*شود؟

نقل قول:

ر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس*بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می*کند به نظر شما این یک مزیت است ؟

http://www.sheedantivirus.com/images/sheed_power_1.jpg

عکس بالا از سایت شما گرفته شده واقعا فکر میکنید حقیقت داره ؟ لطفا توضیح دهید ؟

اگر واقعا نرم افزار شما از این قدرت بهره مند است خوشحال میشویم نظر کارشناسی انتی ویروس ایمن را در مورد نرم افزار شما بشنویم ؟ گیر دادم به ایمن به خاطر این که بحث شد در همین انجمن از انتی ویروس ایمن جواب دادند خیلی هم عالی بود

ویک مطلب دیگر

خیلی برام جالب بود که آنتی ویروس نود 32 ورژن 4 این سایتو بلاک می کنه!
Details:

Web page:
http://www.sheedantivirus.com/

Description:
Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.
The web page is on the list of websites with potentially dangerous content

در وصورت امکان امکانات نرم افزار خود را با این سایت (http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/) مقایسه کنید اگر نرم فزار شما وارد این لیست (http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/) شود رتبه چند را خواهد گرفت ؟
فکر میکنید چند تا از این استاندارد های که در این سایت مطرح شده این انتی ویروس داره

خسته شدم ممنون میشوم این ها را جواب دهید با تشکر

پایان سری اول سوال ها

اما ذکر چند نکته خالی از لطف نیست

دوستان توجه داشته باشید

دوستان من دشمن این نرم افزار نیستم دارم تبلیغ میکنم اگر 4 نفر که میتوانند ،حرفه ای با دلایل فنی از نرم افزار دفاع کنند ان موقع همه ما میرویم و 6500 میدهیم و این نرم افزار را میخریم تبلیغ میکنیم باعث گسترش نرم افزار میشیم نرم افزار پیشرفت میکنه و .....

پس لطفا همکاری کنید

اگر فکر میکنید حرف های من بی فایده و دوستان حال و حوصله بحث فنی ندارند بگویید ادامه نمیدهیم در تاپیک را گل بگیریم بره

اگر فکر میکنید نقد کردن باعث میشود نرم افزار پیشرفت نکند من بحث را ادامه نمیدهم

با تشکر

Slytherin
سه شنبه 30 فروردین 1390, 14:55 عصر
4 تا به حال ندیدم کسی برای نسخه آزمایشی پول بگیرد که شما فرمودید با هزار منت که 30 روز رایگان است؟
دانلود رایگان ؟ کسی برای نسخه آزمایشی 30 روزه منت رایگان دانلود میزاره؟ اگر منظور شما این است که فقط آپ دیت دیگر نمیشود

اتفاقا همین ویژگی رو هم ندارد! فقط میشه نسخه ای رو که امکان بروزرسانی ندارد را به صورت 30 روزه تست کرد! یک نسخه ارزون هم توی سایتشون وجود داره که فقط با پست قابل تهیه هست که اون 30 روز آپدیت به اصطلاح رایگان همراه خودش داره...

ولی فارغ از تمام این بحث ها، من فکر می کنم اگر یک آنتی ویروس ایرانی بخواهد به بررسی های ویروس های وطنی (!) بپردازد چیز خوبی خواهد شد، من خودم به شخصه همیشه با این ویروس های وطنی مشکل دارم!!! (100 تا تروجان و کرم و ویروس که هر کسی میتونه با VB6 بنویسه!)

ali_asg
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 00:24 صبح
خود سازنده اين آنتي ويروس ، اسمي از ابتكار نبرده و خودش اعلام مي كنه كه اومده اين دو موتور اويرا و نود32 رو تلفيق كرده . در مورد سوالاتي كه دوستان مطرح كردن ، جواب بيشتر اين سوالات رو مي تونين از خود سايت آنتي ويروس شيد (http://www.sheedantivirus.com) مطالعه كنين . اين رو هم بگم كه بعضي از اين سوالات رو هيچ كسي نمي تونه جواب بده جز سازنده اين آنتي ويروس . من از همين جا از آقاي نيري دعوت مي كنم كه به بحپ ما بپيونده .
پيوست : (مطمئنا همهي ما دوست داريم كه ايراني هميشه سربلند باشه . حالا ياخودمون باعث اين بشيم يا يه ايراني ديگه . لطفا باييد يه مقدار منطقي باشيم . اين آنتي ويروس حاصل تلاش يه نفر هست و براي جهاني شدن و رقابت خود ما ها هستيم كه بايد يكديگر رو همايت كنيم و دست از منفي گري برداريم )

من كوچيك تر از اين حرفام كه بخوام نصيحت كنم ولي بالاخره ما ها هم بايد از يه جايي شروع كنيم و تا زماني كه همديگه رو پشتيباني نكنيم ، منوفق نمي شم

Felony
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 06:04 صبح
Eset NOD32 سایت برنامه رو در لیست وب سایت هایی با محتوای خطرناک قرار داده ، احتمالا به دلیل استفاده غیر قانونی این برنامه از موتور Eset NOD32 باشه البته اگر واقعا وب سایت دارای محتوای خطرناک نباشه .

ali_asg
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 11:07 صبح
اما سايت ادوايز خلاف اين مطلب رو ميگه . لطفا به لينك رو هم مشاهده كنيد (البته اگه اين سايت رو قبول داشته باشيد):

http://www.siteadvisor.com/sites/sheedantivirus.com

Felony
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 12:04 عصر
اما سايت ادوايز خلاف اين مطلب رو ميگه . لطفا به لينك رو هم مشاهده كنيد (البته اگه اين سايت رو قبول داشته باشيد):

http://www.siteadvisor.com/sites/sheedantivirus.com
پس با این حساب میشه اینطور برداشت کرد که به دلیل استفاده غیر قانونی از موتور Eset این سایت به لیست سایت هایی با محتوای خطرناک اضافه شده ، مثل سایت هایی که Username آنتی ویروس NOD رو به صورت غیر قانونی عرضه میکنند .

- کاری که این جوان انجام داده قابل تقدیره ولی استفاده غیر قانونی از این موتور ( Eset ) و دریافت هزینه بابت استفاده از آنتی ویروس کار درستی نیست ، با اینکه برای نوشتن این برنامه زحمت کشیده ولی این رو هم باید در نظر گرفت که شرکت Eset هم برای طراحی اون موتور کلی متخصص استخدام کرده و کلی هزینه براش در بر داشته ...

ali_asg
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 12:18 عصر
پس با این حساب میشه اینطور برداشت کرد که به دلیل استفاده غیر قانونی از موتور Eset این سایت به لیست سایت هایی با محتوای خطرناک اضافه شده ، مثل سایت هایی که Username آنتی ویروس NOD رو به صورت غیر قانونی عرضه میکنند .

اين برداشت شماست . اگه واقعا موتور نود32 رو غير قانوني استفاده ميكنه ، حتما از موتور اويرا هم غير قانوني استفاده مي كنه (شايد هم حرف شما درست باشه) . ولي اويرا تا الآن كه با شيد مشكلي نداشته .
اصلا بياين يه كار كنيم . اونايي كه شيد رو دارن ، اول بيان نود32 يا اويرا رو نصب كنن . بعدش سعي كنن كه شيد رو نصب كنن . ببينن اين آنتي ويروس ها اجازه ي اين كار رو ميدن يا نه ؟

Felony
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 13:03 عصر
اين برداشت شماست . اگه واقعا موتور نود32 رو غير قانوني استفاده ميكنه ، حتما از موتور اويرا هم غير قانوني استفاده مي كنه (شايد هم حرف شما درست باشه) . ولي اويرا تا الآن كه با شيد مشكلي نداشته .
اصلا بياين يه كار كنيم . اونايي كه شيد رو دارن ، اول بيان نود32 يا اويرا رو نصب كنن . بعدش سعي كنن كه شيد رو نصب كنن . ببينن اين آنتي ويروس ها اجازه ي اين كار رو ميدن يا نه ؟
برداشت من نیست ، چیزی هست که به نظر میاد ، ممکنه Avira براش زیاد مهم نباشه یا ... ؛ چیزی که هست این هست که هر جور فکر کنی این کار قانونی نمیتونه باشه به دلایل زیر :

1- شرکت به بزرگی NOD حاظر نمیشه موتورش رو به یک آنتی ویروس دیگه به هر دلیلی بفروشه .
2- اگر هم حاظر به فروش شده باشه فکر نمیکنم با چند میلیون حاظر باشه موتورش رو بده دست یکی که ممکنه از این موتور n میلیون پول در بیاره .
3- با توجه به تحریم ها همچین تبادلی کمی سخت به نظر میرسه .

اگر کسی از این موضوع قانونی بودن این کار اطلاع داره و سندی هم براش داره ارائه کنه تا ببینیم مشکل از کجاست .

mehrdad_dost
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 17:07 عصر
با سلام و تشکر از دوستان برای شرکت در بحث

دوست عزیز جناب آقای ali_asg (http://barnamenevis.org/member.php?113862-ali_asg) شما فرمودید که..

اسمي از ابتكار نبرده و خودش اعلام مي كنه كه اومده اين دو موتور اويرا و نود32 رو تلفيق كردهمگر من گفتم (شاید طرف صحبت شما کس دیگری است) خود ایشان این حرف را زده اند در سایت های دیگر هم کسانی که امده بودند و از این موضوع سو استفاده کردند من در جواب همه انها گفتم

البته میشود این موضوع را جنجال خبری فرض کرد که خبر نگاران به دلیل نداشتن دانش فنی این موضوع را بزرگ جلوه داده باشند

که از این دست کار ها زیاد میکنند من اصلا در باره این موضوع بحث نکردم نمیدانم شما جرا به این موضوع گیر دادید ؟!!!

آقا جان من این همه تاکید دارم بحث فنی چه فرقی میکنه حالا ابتکار بوده یا نبوده بی خیال لطفا بحث را به حاشیه نکشانید لطفا !!!!!

شما فرمودید ...

جواب بيشتر اين سوالات رو مي تونين از خود سايت آنتي ويروس شيد (http://www.sheedantivirus.com/) مطالعه كنينخوب دوست عزیز شما که خواندید لطف میکردید جواب سوالات را اینجا قرار می دادید ممنون میشوم به ما کمک کنید

خدایی نکرده منظور شما این جواب نیست که ؟...

بدون شرح ....

- به‌روزرسانی بدون دردسر
یکی از بزرگترین مزیت‌های استفاده از ضد ویروس شید به‌روزرسانی بدون دردسر آن است. با ثبت ضدویروس شید شما دیگر احتیاج به هیچ اقدامی برای به‌روز شدن ضدویروس ندارید و ضد ویروس بطور اتوماتیک هرگاه شما به اینترنت متصل شوید به‌روزرسانی می‌شود. (اگرچه امکان تنظیم به‌روزرسانی بطور دستی امکان‌پذیر است)

شما فرمودید

اين رو هم بگم كه بعضي از اين سوالات رو هيچ كسي نمي تونه جواب بده جز سازنده اين آنتي ويروس بله اگر در نوشته های من دقت مکردید متوجه میشودید که درخواست داشتم از خود نویسنده یا از شرکتشان یک نفر بیاید مگر از ایمن نیامدند ؟

من از همين جا از آقاي نيري دعوت مي كنم كه به بحپ ما بپيونده .تشکر

اين آنتي ويروس حاصل تلاش يه نفر هست و براي جهاني شدن و رقابت خود ما ها هستيم كه بايد يكديگر رو همايت كنيم و دست از منفي گري برداريم )دست شما درد نکنه من شدم منفی گرا ؟

بیا و خوبی کن

در سایت این نرم افزار اعلام شده

آیا ضدویروس شید با آنتی‌ویروس‌های خارجی قابل رقابت است؟
بله! با مراجعه به صفحه قدرت ضد ویروس شید (http://www.sheedantivirus.com/sheed.html#tab1) در قسمت معرفی ضدویروس شید می‌توانید نمودار مقایسه قدرت شناسایی ضد ویروس شید را با دیگر آنتی‌ویروس‌ها مقایسه کنید.

وقتی انتی ویروس یک همچین ادعایی دارد جای بحث نمیماند

من كوچيك تر از اين حرفام كه بخوام نصيحت كنم ولي بالاخره ما ها هم بايد از يه جايي شروع كنيم و تا زماني كه همديگه رو پشتيباني نكنيم ، منوفق نمي شمشما بزرگوارید دوست عزیز ما نگفتیم شروع نکنید ما اصلا چیزی نگفتیم ما میگوییم 4 تا سوال نا قابل داریم (تا حالا که به چند جرم مختلف محکوم شدیم ) عجب اینجا سوال بپرسی محکوم میشی به ....

اما دوست عزیز وقتی نویسنده نرم افزار حاضر نیست از ما حمایت کند ؟ چطور انتظار دارید ما حمایت کنیم (خداییش من الان دارم حمایت میکنم نمیدونم چرا شما حمایت را فقط به به و چه چه میدانید نقد کردن جزوی از حمایت است تا حالا نقد فیلم نشنیدید؟)

سلام آقای تاجیک عزیز

Eset NOD32 سایت برنامه رو در لیست وب سایت هایی با محتوای خطرناک قرار داده ، احتمالا به دلیل استفاده غیر قانونی این برنامه از موتور Eset NOD32 باشه البته اگر واقعا وب سایت دارای محتوای خطرناک نباشه . والا من هم اگر کسی بی اجازه محصول چند سال کار و تجربه خودم را بدونه اجازه برداره (نمیدانم به این کار چه میگویند ...) واقعا واکنش خیلی بدتری نشان میدادم

علی آقای عزیز

اما سايت ادوايز خلاف اين مطلب رو ميگه . لطفا به لينك رو هم مشاهده كنيد (البته اگه اين سايت رو قبول داشته باشيد): اگر از مکافی هم بی اجازه برداشته میشود ان هم سایت را فیلتر میکرد

اين برداشت شماست . اگه واقعا موتور نود32 رو غير قانوني استفاده ميكنه ، حتما از موتور اويرا هم غير قانوني استفاده مي كنه (شايد هم حرف شما درست باشه) . ولي اويرا تا الآن كه با شيد مشكلي نداشته . دوست عزیز اويرا متن باز است فکر نکنم با این موضوع مشکلی داشته باشه
ببخشید اگر غیر فنی (اعلام نظر شخصی بدون داشتن مدرک ودلایل مستند) صحبت کردم

در پایان تشکر از دوست عزیز آقای مجتبی تاجیک عزیز برای پاسخ های خوبشان

ali_asg
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 18:23 عصر
دوست عزيز mehrdad_dost ، من متقاعد شدم . خيلي گشتم تا بتونم دليلي پيدا كنم و اينكه شيد رو قانوني بيان كنم . ولي متاسفانه چيزي پيدا نكردم . من حق رو به شما ميدم . من به شخصه با ارسال ايميلي به آقاي نيري از ايشون دعوت كردم كه به اين تالار مراجعه كنن و به بحث ما بپيوندن ، ولي هنوز خبري از ايشون نشده نشده .

من يه سوال دارم . كسي نمي دونه شيد رو با چه زبوني ساختن ؟

ali_asg
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 20:43 عصر
آقا يه خبر خوب . بالاخره يه ايميل از طرف آنتي ويروس شيد به دستم رسيد

با سلام و تشکر از انتخاب ضد ویروس شید
پیشنهاد شما به طراح برنامه گفته شد و در اولین فرصت به ابهامات شما در انجمن توسط آقای نیری پاسخ داده خواهد شد،از توجه شما سپاسگزاریم
موفق و شاد باشید

--
پشتیبانی ضد ویروس شید
شرکت شید افزار رایانه

joker
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 21:34 عصر
به بقيه مطالب كار ندارم ولي اين بحث حق كپي رايت نود را بيخيال بشين خداوكيلي :)
نود32 هيچ نماينده قانوني در ايران براي فروش نداره ( مراجعه به سايت نود32 قسمت پارتنر Global (http://www.eset.com/partners/find/) )
اونائي هم كه ادعاي نمايندگي ميكنن در واقع از مراكزي در كشورهاي ديگه خريد ميكنند ، پس نود32 بهتره كلا ادعايي نكنه ، چون در كشوري كه تحريمش كرده و حاضر نيست حتي اسمش را در ليستش بياره و رسما فروشي بهش نداره و قانونا قراره ازش پولي دريافت نكنه بهتره فكر اينكه توي اون كشور چه اتفاقاتي مي افته را نكنه.
به قول قديما براي يكي بميرين كه براتون تب كنه :)
مورد دوم بازم خود نود32 هست كه يكي دو ساله عملا تبديل شده به مترسك ، دريغ از گرفتن يك ويروس جديد ، به نظرم نويسنده شيد كلا نود را حذف كنه از ليستش ، 1% سي پي يو هم كمتر مصرف كنه سنگين تره تا اين آنتي ويروس بي دندوون را داشته باشه :لبخند:.

ali.rezaei7
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 22:43 عصر
دوستان این آنتی ویروس به چه صورت از موتورهای دیگر آنتی ویروس ها استفاده می کنه؟

دوست عزیز اويرا متن باز است
شما منبعی در مورد این مطلبی که درج کردید، دارید؟
تا اونجایی که من میدونم، Avira جز نرم افزارهای با License اختصاصی می باشد.

returnx
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 23:08 عصر
مورد دوم بازم خود نود32 هست كه يكي دو ساله عملا تبديل شده به مترسك ، دريغ از گرفتن يك ويروس جديد ، به نظرم نويسنده شيد كلا نود را حذف كنه از ليستش ، 1% سي پي يو هم كمتر مصرف كنه سنگين تره تا اين آنتي ويروس بي دندوون را داشته باشه :لبخند:.
با قسمت قبلی حرفتون نسبتا موافقم اما با این قسمت اصلا ، یکم بیایم منصفانه قضاوت کنیم انصافا Nod32 خیلی خوب عمل میکنه در شناسایی ویروس ها فقط تنها ضعفی که داره در شناسایی Trojan ها هست...
در ضمن گیر ندادند به کار بر و هی اجازه نخواستند از کاربر برای هر کاری باعث شده تا این آنتی ویروس به یکی از پر طرف دار ترین انتی ویروس ها تبدیل شه...

arman.nayyeri
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 09:46 صبح
سلام خدمت همه ی دوستان

اول از همه کسانی که نظر دادن تشکر می کنم و عذر خواهی می کنم که دیر اومدم تو بحث

اول از همه در مورد متن خبر باید بگم که:
1. در متن های خبری هیچگاه اطلاعات فنی در مورد چیزی داده نمیشه
2. کسانی که آن را می نویسند تبحر خاصی در تغییر خبر دارند، به صورتی که آن را به ذائقه عموم خوش تر کنند
مثلا استفاده از جمله ی سومین آنتی ویروس دو موتوره جهان به نظر من کاملا بی ربط و بی دلیل است و اصلا اشتباه است. بنابراین بحث متن خبر اصلا به من مربوط نمیشه چون تمام این خبر از روی مصاحبه ی 15 دقیقه ای با من انتخاب شده و من توی انتخاب جملات یا کلمات اون نقشی نداشته ام.

در مورد داشتن ابتکار در ضد ویروس شید، باید بگم سیستم های سرعت دهنده ارتا و سامتا از اجزایی ساخته شده اند که کاملا جدید هستند و یا در بعضی قسمتها با کنار هم قرار دادن روشهای شناخته شده‌ی مختلفی تونستن سرعت خاصی رو به سیستم بدن. توضیحات فنی این سیستم ها در سایت بسیار کامل است و کامل تر از اون در راهنمای برنامه. اگر سوال خاصی باشه در خدمتتون هستم و خوشحال میشم جواب بدم.
در مورد اینکه این سیستم ها آیا تست هایی هم شده اند یا خیر. مسلما در شرکت ما تست شده اند و خودم اونها رو تست کردم و کارایی اونها رو دیده ام. اما این نمی تونه مدرکی باشه (هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه). بنابراین تستهایی توسط دانشگاه شریف و دانشگاه شیراز بر روی آنتی ویروس انجام داره میشه که از لحاظ سرعت و امنیت اون رو مورد آزمایش قرار میده. نتایجشون به محض دریافت، منتشر میشه.

در مورد کپی رایت و استفاده بدون لایسنس از موتورهای خارجی. برای اینکه جواب این مسئله رو بدم اول باید هدف ساخت ضد ویروس شید را بگم. من وقتی رو این پروژه شروع به کار کردم یکی از هدفهای اصلیم ساختن چیزی بود که مردم ایران استفاده کنند و راحت باشند. اونهایی که ضد ویروس را نصب کردند حتما متوجه شده اند که ضد ویروس شید که دارند نسخه ی دوم آن است. نسخه ی اول، نسخه ای است که من حدود 2 سال و نیم پیش تمام کردم اما فقط ثبتش کردم، نه به بازار دادم و نه فروختم. علتش هم این بود که اون هدفی که می خواستم رو برآورده نمی کرد. حدود 30 هزار خط کد از اون رو دور ریختم و دوباره از پایه 100هزار کد (++C) نوشتم، بخاطر اون هدف. و حالا دارم می بینم که تعداد زیادی از مردم برنامه رو دوست دارن. و این برای من ارزش داره. منظورم اینه که بیایید واقعیت را ببینیم، شاید یک درصد مردم ایران از آنتی ویروس لایسنس دار استفاده می کنند و از طرفی هیچکدوم از شرکت های آویرا و نود32 تو ایران بطور رسمی فعالیت نمی کنند. پس چرا محصولی که می تونه به این مردم کمک کنه تا سیستم امن تر و راحتی بیشتری داشته باشند نباید تولید بشه؟ من ترجیح میدم این مردم رو خوشحال کنم.

ضد ویروس شید از نظر قانون در ایران، کاملا قانونی است، چرا که در قانون ثبت/مالکیت نرم افزارها، هر نرم افزاری که از اجزای خارجی استفاده نماید، به صورتی که عملکردی به آن اضافه کرده باشد، قابل ثبت و مالکیت می باشد و یک نرم افزار مجزا به حساب می آید.

در مورد اینکه چرا ضد ویروس شید پولی است و رایگان نیست. باید بگم مطمئن باشید اگر رایگان بود الان شما در موردش در اینجا صحبت نمی کردید. وقتی محصولی (مخصوصا امنیتی) بطور کامل رایگان باشه، هیچ مسئولیتی برای طراحش ایجاد نمی کنه. ممکنه پشتیبانی بشه ممکنه نشه. ممکنه پیشرفت بکنه و ممکنه نکنه. مطمئن باشید بهترین کاری که می تونستم در این زمینه بکنم پایین آوردن قیمت بوده، خیلی ها به من گفتن که می تونی بالاتر از این قیمت بفروشی، اما من هدفم چیز دیگری است. هدفم ساختن بهترین محصول با بهترین قیمت است. اگرچه هنوز به هدفم نرسیدم، اما مطمئن باشید هزینه شما در جهت بهتر شدن این ضد ویروس استفاده خواهد شد.

در مورد بروزرسانی موتورهای نود32 و آویرا. بروزرسانی آنها به این صورت است که سرور ما از طریق یک واسطه ی ناشناخته، فایلهای بروزرسانی را از سرور نود32 دریافت می کند و بعد پردازش و تست اونها رو منتشر می کند. به این دلیل احتمال بسته شدن بروزرسانی شید وجود ندارد، چرا که تا وقتی که این شرکت ها آپدیت های خود را به کاربرانشان می دهند، ما نیز به آنها دسترسی داریم.

موتور آویرا متن باز نیست و هر دو موتور با مهندسی معکوس استخراج شده اند.

در مورد کاری که نود برای بستن سایت ضد ویروس انجام داده، پیامی به این شرکت داده شده و از آنها خواسته شده که این اقدام ضد-رقابتی را متوقف کنند.

در مورد نمودار های موجود در سایت باید بگم که توضیحات کاملا واضح و مشخص است. نمودار نشان دهنده ی تست هایی است که شرکت Av-Comparatives به سفارش ما بر روی ترکیب موتورهای آویرا و نود32 انجام داده است.

باز هم اگر سوال یا شبهه ای وجود داشت خوشحال میشم جواب بدم. در ضمن دوست دارم بیشتر بحث فنی باشه که بتونیم تبادل اطلاعاتی داشته باشیم که به موضوع تالار بخوره.

ارادتمند

ali_asg
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 11:37 صبح
سلام آرمان جان . خيلي خوشحالم كه به بحث ما پيوستي

شما گفتيد كه هردو موتور با مهندسي معكوس استخراج شده . منظورتون اينه كه با مهندسي معكوس يه موتور مثل اونها ساختي يا اينكه دقيقا از همون موتور ها استفاده مي كني ؟

سوال بعدي من اينه كه ، شيد قابليت اين رو داره كه قابل هاي خراب شده توسط ويروس رو ترميم كنه ؟
آيا شيد قابليت اين رو داره كه ويروس رو فقط در قرنطينه قرار بده ؟

چه اقداماتي رو انجام دادي تا مانع كرك نام كاربري بشه ؟

شيد با توجه به قدرت سي پي يو كار مي كنه ؟ (يعني وقتي كه سي پي يو ما به شدت تحت فشار هست باز هم كار خودش رو مي كنه يا از فعاليت خودش كاهش ميده مثلا Avast تو نسخه هاي جديدش يه كاري شبيه به اين انجام ميده )

ممنون ميشم به سوالات من پاسخ دهيد

ali.rezaei7
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 12:53 عصر
سلام جناب نیّری و عرض تبریک.
یک راست میرم سر اصل مطلب:

سوال ابتدایی در انتخاب Engine هستش دلیل استفاده از این دو موتور رو (بیشتر NODE32) توضیح بدید لطفا و چه تفاوت هایی نسبت به دیگر Engineها داشته که شما تصمیم گرفتید از این دو موتور استفاده کنید. آیا فقط مسائل فنی مدنظر بود یا ... .

دیگر آنتی ویروسهای مولتی انجین به چه صورت از محصولات شرکت های موردنظرشون استفاده کردند؟ آیا این آنتی ویرس ها هم بدون رعایت قانون کپی-رایت و از طریق مهندسی معکوس که خود این روش نقض کننده کپی-رایت هست، استفاده می کنند؟

گمان می کنم مکانیزم پاک سازی فایل های آلود، در خود موتور تعبیه شده باشه. به این دلیل که نحوه آلوده سازی فایل توسط ویروس های مختلف، می تونه متفاوت باشه(با این که از الگوریتم های مشابه ای استفاده می کنند) و براساس نوع ویروس فرایند پاک سازی میتونه متغیر باشه. درست میگم؟ اگر اینطور نیست از چه شیوه ای برای پاک سازی استفاده میشه؟

یکی از نقاط ضعف این آنتی ویروس که باعث میشه که از استفاده کردنش خودداری کنم ، این هست که این آنتی ویرس تنها امنیت فایل های داخل رایانه رو تامین می کنه، ولی در زمینه Emailها، Web-Access و... هیچ نقشی ندارد. آیا شما قصد ندارید در نسخه های بعدی سیستم امنیتی، ضد ویروس رو گسترش بدید؟ البته خود این مسائل هم شاید نیاز به Engine جداگانه داشته باشد.

در پایان مجددا به شما تبریک می گم و امیدوارم با این آنتی ویروس موفقیت های بیشتر را کسب کنید.

mehrdad_dost
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 13:51 عصر
سلام به همه دوستان

بریم سر پرسش و پاسخ

خدمت دوست عزیز ali.rezaei7 (http://barnamenevis.org/member.php?130237-ali.rezaei7) و آقای arman.nayyeri (http://barnamenevis.org/member.php?193171-arman.nayyeri) عرض کنم که

شما منبعی در مورد این مطلبی که درج کردید، دارید؟
تا اونجایی که من میدونم، Avira جز نرم افزارهای با License اختصاصی می باشد.

موتور آویرا متن باز نیست و هر دو موتور با مهندسی معکوس استخراج شده اند.

ببخشید من Avira را متاسفانه به دلایلی Clam اشتباه گرفتم از این بابت از همه دوستان عذر خواهی میکنم

آقای نیری عزیز

بنابراین بحث متن خبر اصلا به من مربوط نمیشه

چقدر خوب میشود اگر بیانه یا متن خاصی در سایت خودتان قرار میگرفت که اینقدر جای سوال باقی نمیگذاشت
و چقدر بهتر میشود اگر و فقط اگر انجمن سایتتان فعال میشود (این را میگویم http://forum.sheedantivirus.com/)

در مورد اینکه چرا ضد ویروس شید پولی است و رایگان نیست.

این را کی گفته ؟ خدایشش عجب آدمایی پیدا میشن
اونی که من گفتم

تا به حال ندیدم کسی برای نسخه آزمایشی پول بگیرد که شما فرمودید با هزار منت که 30 روز رایگان است؟

که شما متن خبر را تکذیب کردید

پس بحثی نیست

بریم سر سایت ؟

ok

خوب در سایت فرمودید

در سایت خودتان نوشته بودید:

قویترین ضد ویروس کره زمین

ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟

محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر
ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟

با ثبت ضدویروس شید شما دیگر احتیاج به هیچ اقدامی برای به‌روز شدن ضدویروس ندارید و ضد ویروس بطور اتوماتیک هرگاه شما به اینترنت متصل شوید به‌روزرسانی می‌شود.
چنتا آنتی دیگر چنین امکانی را ندارند ؟
کسپر داره (این یکی را میدونم :چشمک:)

ضدویروس هر روز به‌روزرسانی شود اما ضدویروس شید که یک هفته از به‌روزرسانی آن می‌گذرد بهتر از آنتی‌ویروس‌های دیگر که همین مدت از به‌روزرسانی آنها می‌گذرد عمل خواهد کرد.

لطفا بیشتر توضیح دهید

پا پستی:

این خیلی مهمه که نویسنده نرم افزار بیاد و از نزم افزار حمایت کنه (حمل بر پاچه خواری ندانید :لبخند:)

به هر حال تشکر

با تشکر

arman.nayyeri
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 20:23 عصر
شما گفتيد كه هردو موتور با مهندسي معكوس استخراج شده . منظورتون اينه كه با مهندسي معكوس يه موتور مثل اونها ساختي يا اينكه دقيقا از همون موتور ها استفاده مي كني ؟
روشهای لود کردن و اجرای قسمت های موتور که در فایل های بروزرسانی آن آنتی ویروس موجود هستند استخراج شده اند و بقیه آن عینا از همان فایلها استفاده می شود.

سوال بعدي من اينه كه ، شيد قابليت اين رو داره كه قابل هاي خراب شده توسط ويروس رو ترميم كنه ؟
این قابلیت به همراه موتور آویرا استحراج شده اند، بنابراین توان ضد ویروس شید به اندازه توان آویرا در ترمیم فایلهای آلوده است.

آيا شيد قابليت اين رو داره كه ويروس رو فقط در قرنطينه قرار بده ؟
در قرنطینه قرار دادن توسط شید به این صورت است که فایل را بصورت رمزگذاری شده در پوشه ای ذخیره می کند و فایل اصلی را حذف می کند. در صورت تمایل می توان آنها را برگرداند.

چه اقداماتي رو انجام دادي تا مانع كرك نام كاربري بشه ؟
ضد ویروس شید هیچگونه پروتکتور یا رمزگذاری در کد ندارد و تنها از طریق چک کرذن سخت افزار و اختصاص هر نام کاربری به یک سخت افزار عمل می کند. البته ضد ویروس اجازه تغییر سخت افزار را هر 10 روز می دهد تا در صورت ارتقای سخت افزار برای کاربر مشکلی پیش نیاید.

شيد با توجه به قدرت سي پي يو كار مي كنه ؟ (يعني وقتي كه سي پي يو ما به شدت تحت فشار هست باز هم كار خودش رو مي كنه يا از فعاليت خودش كاهش ميده مثلا Avast تو نسخه هاي جديدش يه كاري شبيه به اين انجام ميده )

شید از متغیرهای مختلفی برای اینکار استفاده می کند.
1. مقدار حافظه موجود
2. مقدار جافظه استفاده شده توسط ضد ویروس
3. مقدار حافظه مجازی موجود
4. Performance تک تک اسکن هایی که انجام می شود اندازه گیری می شود و بسته به اهمیت اسکن طبقه بندی شده و تصمیم گرفته می شود که باید اسکن شوند یا خیر و با چه عمقی این کار انجام شود

که مسلما سی پی یو و هارد دیسک، هر دو بر روی Performance تست تاثیر دارند

سوال ابتدایی در انتخاب Engine هستش دلیل استفاده از این دو موتور رو (بیشتر
NODE32) توضیح بدید لطفا و چه تفاوت هایی نسبت به دیگر Engineها داشته که شما تصمیم
گرفتید از این دو موتور استفاده کنید. آیا فقط مسائل فنی مدنظر بود یا ... .

دلیل انتخاب تست های مقایسه ای توسط شرکت Av-comparatives بود که بر روی ترکیب چند موتور که مد نظر ما بود انجام شد و بهترین گزینه این ترکیب بود. در ضمن سبکی این دو موتور نیز به این انتخاب کمک کرده است.

دیگر آنتی ویروسهای مولتی انجین به چه صورت از محصولات شرکت های موردنظرشون استفاده
کردند؟ آیا این آنتی ویرس ها هم بدون رعایت قانون کپی-رایت و از طریق مهندسی معکوس
که خود این روش نقض کننده کپی-رایت هست، استفاده می کنند؟

خیر. دیگر آنتی ویروس ها با خرید لایسنس و دریافت APIهای لازم برای ارتباط با موتورها کار می کنند.

گمان می کنم مکانیزم پاک سازی فایل های آلود، در خود موتور تعبیه شده باشه. به این
دلیل که نحوه آلوده سازی فایل توسط ویروس های مختلف، می تونه متفاوت باشه(با این که
از الگوریتم های مشابه ای استفاده می کنند) و براساس نوع ویروس فرایند پاک سازی
میتونه متغیر باشه. درست میگم؟ اگر اینطور نیست از چه شیوه ای برای پاک سازی
استفاده میشه؟

درست میفرمایید. آزمایشگاه های هر موتور بعد از شناسایی ویروس های فایل اینفکتور روش پاکسازی آن را نیز طراحی می کند.

یکی از نقاط ضعف این آنتی ویروس که باعث میشه که از استفاده کردنش خودداری کنم ،
این هست که این آنتی ویرس تنها امنیت فایل های داخل رایانه رو تامین می کنه، ولی در
زمینه Emailها، Web-Access و... هیچ نقشی ندارد. آیا شما قصد ندارید در نسخه های
بعدی سیستم امنیتی، ضد ویروس رو گسترش بدید؟ البته خود این مسائل هم شاید نیاز به
Engine جداگانه داشته باشد.

درست می فرمایید. ما در حال حاضر در تلاش برای اضافه کردن این قسمت ها هستیم. این قسمتها احتیاج به استفاده از هیچ اجزا خارجی جدیدی ندارند و تمام آنها را خودمان طراحی می کنیم.

قویترین ضد ویروس کره زمین ایا امکان دارد بیشتر توضیح دهید ؟
این مطلب با توجه به تستهایی که شرکت Av-comparative در سال 2009 انجام داده ذکر شده است. در این تست ها ترکیب دو موتور نود32 و آویرا بالاترین درصد شناسایی ویروس های شناخته شده و ناشناخته را در بین تمام آنتی ویروس های موجود (از جمله G-Data) داشته است.

محیطی ساده و بروزرسانی بدون دردسر

با ثبت ضدویروس شید شما دیگر احتیاج به هیچ اقدامی برای به‌روز شدن ضدویروس ندارید
و ضد ویروس بطور اتوماتیک هرگاه شما به اینترنت متصل شوید به‌روزرسانی
می‌شود.
مخاطب مردم هستند و از نگاه عموم آنتی ویروس های خارجی برای بروزرسانی دردسر ساز هستند و نیاز به توجه زیادی دارند. منظور بیان تقاوتی بین ضد ویروس شید با آنتی ویروس های لایسنس دار خارجی نیست، بلکه اطمینان دادن به کاربر از این جهت که دیگر با قطعی بروزرسانی و مشکل در انجام آن مواجه نمی شود.

ضدویروس هر روز به‌روزرسانی شود اما ضدویروس شید که یک هفته از به‌روزرسانی آن
می‌گذرد بهتر از آنتی‌ویروس‌های دیگر که همین مدت از به‌روزرسانی آنها می‌گذرد عمل
خواهد کرد.
دلیل آن استفاده از دو موتور است. دو موتور به معنی آن است که ویروس ها سریعتر شناسایی می شوند چرا که تنها کافی است یکی از آزمایشگاه های این دو موتور ویروس جدید را پیدا کنند. بنابراین اگر یک هفته از بروزرسانی آن بگذرد همچنان بروزتر از یک آنتی ویروس تک موتوره است.

با تشکر از لطف و حمایت شما دوستان از ضد ویروس شید

Slytherin
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 01:11 صبح
اگر شخصی نسخه بدون لایسنس رو از سایت دانلود کنه امکان این رو نداره که 1 ماه یوزرنیم و پسورد برای آپدیت برنامه داشته باشه، حقیقتا من تمایل داشتم در صورتی که نسخه آپدیت شده بتونه کار هایم رو راه بیاندازد نسخه کامل رو خریداری کنم اما در حال حاضر هیچ تضمینی برای من وجود نداره که آنتی ویروس می تونه برای من مفید باشه. پیشنهاد می کنم که ویژگی آپدیت نسخه های آزمایشی رو فعال کنید.
همچنین نسخه ای در سایت به قیمت 450 تومان وجود دارد که 1 ماه آپدیت رایگان دارد. شما گفتید که این مبلغ فقط برای هذینه سی دی و بسته بندی هست. پس میشه 2 تا نتیجه گرفت، یا شما هذینه اون 1 ماه رو دارید از مشتری می گیرید و ادعا شما برای 1 ماه رایگان واقعی نیست و یا اینکه اشتباها ا ماه رایگان رو برای کسانی که دانلود می کنند در نظر نگرفته اید :چشمک:
در ضمن پیشنهاد می کنم که قیمت نسخه کامل را 450 تومان کاهش دهید و یا میزان زمان آپدیتش را 1 ماه افزایش دهید، چون کسی که نسخه 1 ماهه رو از شما با قیمت 450 تومان بخرد می تواند با پرداخت 6500 تومان دیگر 12 ماه دیگر آپدیت باشد، یعنی در مجموع می تواند 13 ماه آپدیت باشد در صورتی که اگر کسی از همان ابتدا نسخه کامل را بخرد 1 ماه ضرر می کند! (قیمت ها در هر دو صورت برابر هست)
لطفا به این موارد رسیدگی کنید.

ali_asg
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 08:47 صبح
من هم با Slytherin موافقم . شما گفتيد با خريد نام كاربري ، تا يه هفته وقت هست كه اگه ناراضي بوديد ، تمام هزينه رو به من برگردونين . ولي به نظر من با يه هفته نميشه آنتي ويروس رو كامل تست كرد .

شما قول اين رو داديد كه يه ماه استفاده رايگان وجود داشته باشه ولي بدون آپديت . حالا به نظر شما آنتي ويروسي كه آپديت نشه ارزشي داره ؟

joker
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 23:31 عصر
بعد اسم ما اصفهانيا بد در رفته :لبخند:

ali_asg
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 23:33 عصر
بعد اسم ما اصفهانيا بد در رفته

منظور من اين يه هفته است نه 6500 . :اشتباه:

ARC
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 00:11 صبح
سلام جناب نیّری
امیدوارم که همیشه موفق باشید. کار جالبی کردین ولی چند نکته بود که برای من خیلی جالب بود. قبل از هر چیزی بگم بنده به هیچ عنوان قصد بی احترامی با کوچک جلوه دادن کار شما رو ندارم به هر حال شما هم کاری کردین که هر کسی قادر به انجامش نیست ولی وقتی مطالب شما رو مطالعه کردم چند تا نکته نظرو رو جلب کرد.
1. طبق این گفته خودتون

در مورد کپی رایت و استفاده بدون لایسنس از موتورهای خارجی. برای اینکه جواب این مسئله رو بدم اول باید هدف ساخت ضد ویروس شید را بگم. من وقتی رو این پروژه شروع به کار کردم یکی از هدفهای اصلیم ساختن چیزی بود که مردم ایران استفاده کنند و راحت باشند. اونهایی که ضد ویروس را نصب کردند حتما متوجه شده اند که ضد ویروس شید که دارند نسخه ی دوم آن است. نسخه ی اول، نسخه ای است که من حدود 2 سال و نیم پیش تمام کردم اما فقط ثبتش کردم، نه به بازار دادم و نه فروختم. علتش هم این بود که اون هدفی که می خواستم رو برآورده نمی کرد. حدود 30 هزار خط کد از اون رو دور ریختم و دوباره از پایه 100هزار کد (++C) نوشتم، بخاطر اون هدف. و حالا دارم می بینم که تعداد زیادی از مردم برنامه رو دوست دارن. و این برای من ارزش داره. منظورم اینه که بیایید واقعیت را ببینیم، شاید یک درصد مردم ایران از آنتی ویروس لایسنس دار استفاده می کنند و از طرفی هیچکدوم از شرکت های آویرا و نود32 تو ایران بطور رسمی فعالیت نمی کنند. پس چرا محصولی که می تونه به این مردم کمک کنه تا سیستم امن تر و راحتی بیشتری داشته باشند نباید تولید بشه؟ من ترجیح میدم این مردم رو خوشحال کنم.

فکر نمی کنید این یک توجیح برای استفاده غیر قانونی از دو موتور آنتی ویروس نود و اویرا باشه؟ شما خودتون یک برنامه نویس هستین ، از هر کسی که انتظار نداشته باشیم از شما انتظار میره که به زحمت دیگرن احترام بزاریم نه این که خودمون یا دیگران رو توجیح کنیم که چون این شرکت ما رو تحریم کرده یا چون کافر هست ما ازش دزدی کنیم شمایی که میگید 100 هزار تا کد نوشین دوست دارین یکی بیاد و کدی که شاید چند ماه یا چند سال براش زحمت کشیدید رو بدون اجازه شما یک تغییر بده و بفروشه؟ حتی رایگان هم در اختیار بقیه قرارش نده درحالی که خودش داره رایگان از همون محصول استفاده میکنه حالا این هزینه اندکی که شما تعیین کردین چیزی نیست میگیم این هم در مقابل زحمتی که برای ترکیب سیستم کشیدید (که حتی شاید خیلی کمتر هم باشه) ولی اگر من بیام همین شید شما رو کرک کنم یا نا اصلا دست کاری کنم مثلا یک موتور دیگه بهش اضافه کنم یا ... و به نام خودم وارد بازار کنم شما راضی هستین؟

2. و مورد دوم

در مورد کاری که نود برای بستن سایت ضد ویروس انجام داده، پیامی به این شرکت داده شده و از آنها خواسته شده که این اقدام ضد-رقابتی را متوقف کنند.

فکر نمی کنید این کاری که شما کردین رقابت نیست؟ این مثل این میمونه من بیام ویندوز ماکروسافت رو یکسری تغییر توش بدم حتی بهینه ترش کنم بعد به نام خودم بدم بیرون و به مایکروسافت هم بگم حق نداری از من شکایت کنی و این کار غیر رقابتی هست.

نمی خوام بگم من همه کارم درسته و اصلا از کرک استفاده نمی کنم یا یک حرفه ای هستم که حالا به شما گیر دادم یا میخوام کار شما رو خراب کنم ولی من از زمانی که متوجه شدم که برنامه نویسی این نیست که بشه با 4 تا دستور و چند روز کار یک کار هر چند ساده رو انجام داد و زمانی که دیدم مردم ایران برای زحمتی که یک برنامه نویس میکشه هیچ اهمیتی نمیدن زمانی که مثلا شما برای انجام یک پروژه 1 ماه کامل همه برنامه هاتو کنسل میکنی و از همه کارت میزنی و زمان تحویل و دریافت پول که میرسه مشتری فکر میکنه این برنامه از آسمون برای شما با 4 تا کلیک درست شد و داری پول خونش رو میگری به خودم گفتم دست کم من دیگه باید سعی کنم تا از کرک استفاده نکنم و ...
به هر حال کار بزرگی کردین شکی نیست ولی ای کاش به کد دیگران بیشتر اهمیت میدادین و یا دیگه این جملات رو نمی گفتین تا این فرهنگ غلط که در جامعه هست از این بیشتر توسط تولید کننده بین مردم جا نیوفته و مردم هم بدونن مه یک برنامه بازی کامپیوتری نیست و برنامه نویس این کارشه و بازی نیست. و ...

arman.nayyeri
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 08:01 صبح
اگر شخصی نسخه بدون لایسنس رو از سایت دانلود کنه امکان این رو نداره که 1 ماه یوزرنیم و پسورد برای آپدیت برنامه داشته باشه، حقیقتا من تمایل داشتم در صورتی که نسخه آپدیت شده بتونه کار هایم رو راه بیاندازد نسخه کامل رو خریداری کنم اما در حال حاضر هیچ تضمینی برای من وجود نداره که آنتی ویروس می تونه برای من مفید باشه. پیشنهاد می کنم که ویژگی آپدیت نسخه های آزمایشی رو فعال کنید.
همچنین نسخه ای در سایت به قیمت 450 تومان وجود دارد که 1 ماه آپدیت رایگان دارد. شما گفتید که این مبلغ فقط برای هذینه سی دی و بسته بندی هست. پس میشه 2 تا نتیجه گرفت، یا شما هذینه اون 1 ماه رو دارید از مشتری می گیرید و ادعا شما برای 1 ماه رایگان واقعی نیست و یا اینکه اشتباها ا ماه رایگان رو برای کسانی که دانلود می کنند در نظر نگرفته اید :چشمک:
در تمام قسمت های سایت ذکز شده است که بروزرسانی 30 روزه تنها از طریق پست امکان پذیر است. دلیل آن این است که در صورتی که بروزرسانی 30 روزه اینترنتی گذاشته شود چه چیزی می تواند مانع کاربر شود تا بیش از یک بار از این بروزرسانی 30 روزه استفاده ننماید. این کار راحت نیست، اگر در نظر بگیرید در صورت قرار دادن این امکان چه قدر سریع از این راه برای کرک کردن نرم افزار استفاده می شود.

در ضمن پیشنهاد می کنم که قیمت نسخه کامل را 450 تومان کاهش دهید و یا میزان زمان آپدیتش را 1 ماه افزایش دهید، چون کسی که نسخه 1 ماهه رو از شما با قیمت 450 تومان بخرد می تواند با پرداخت 6500 تومان دیگر 12 ماه دیگر آپدیت باشد، یعنی در مجموع می تواند 13 ماه آپدیت باشد در صورتی که اگر کسی از همان ابتدا نسخه کامل را بخرد 1 ماه ضرر می کند! (قیمت ها در هر دو صورت برابر هست)
لطفا به این موارد رسیدگی کنید.
بروزرسانی 30 روزه رایگان است. هر کسی در صورت تمایل می تواند آن را قبل از بروزرسانی 1 ساله خریداری کند و 13 ماه از آنتی ویروس استفاده نماید. مانند این است که بگویید چرا آنتی ویروس نورتون 30 روز رایگان می دهد، اگر کاربر 30 روز رایگانش را بگیرد و یک سالش را 50$ بعدا خریداری کند 1 ماه سود کرده است در حالی که اگر از ابتدا یک ساله بخرد 12 ماه می تواند استفاده نماید.

من هم با Slytherin موافقم . شما گفتيد با خريد نام كاربري ، تا يه هفته وقت هست كه اگه ناراضي بوديد ، تمام هزينه رو به من برگردونين . ولي به نظر من با يه هفته نميشه آنتي ويروس رو كامل تست كرد .

شما قول اين رو داديد كه يه ماه استفاده رايگان وجود داشته باشه ولي بدون آپديت . حالا به نظر شما آنتي ويروسي كه آپديت نشه ارزشي داره ؟
ارزشش در تست محیط کاربری و نداشتن مشکل و غیره است. در صورت تمایل کاربر می تواند برای یک هفته ضد ویروس را بروزرسانی کند. چرا به نظر شما یک هفته برای تست کافی نیست؟

فکر نمی کنید این یک توجیح برای استفاده غیر قانونی از دو موتور آنتی ویروس نود و اویرا باشه؟ شما خودتون یک برنامه نویس هستین ، از هر کسی که انتظار نداشته باشیم از شما انتظار میره که به زحمت دیگرن احترام بزاریم نه این که خودمون یا دیگران رو توجیح کنیم که چون این شرکت ما رو تحریم کرده یا چون کافر هست ما ازش دزدی کنیم شمایی که میگید 100 هزار تا کد نوشین دوست دارین یکی بیاد و کدی که شاید چند ماه یا چند سال براش زحمت کشیدید رو بدون اجازه شما یک تغییر بده و بفروشه؟ حتی رایگان هم در اختیار بقیه قرارش نده درحالی که خودش داره رایگان از همون محصول استفاده میکنه حالا این هزینه اندکی که شما تعیین کردین چیزی نیست میگیم این هم در مقابل زحمتی که برای ترکیب سیستم کشیدید (که حتی شاید خیلی کمتر هم باشه) ولی اگر من بیام همین شید شما رو کرک کنم یا نا اصلا دست کاری کنم مثلا یک موتور دیگه بهش اضافه کنم یا ... و به نام خودم وارد بازار کنم شما راضی هستین؟
این کار در این کشور کاملا قانونی است و بنابراین تنها چیزی که باقی می ماند مسئله ی اخلاقی آن است. مثالی که شما فرمودید با چیزی که من انجام داده ام کاملا متفاوت است چرا که در مثال شما، فرض بر این است که با استفاده از کار دیگران تمام زحمات آنها به هدر خواهد رفت در صورتی که همانطور که در بالا عرض کردم، چه نود32 و چه آویرا از ایران سود بسیار اندکی دارند (شاید 1% سود جهانیشان) بنابراین زحمات آنها به هدر نمی رود و اگر آن یک درصد هم از لحاظ اخلاقی دزدی به حساب بیاید. مشکلی ندارم اشخاصی من را دزد بنامند، چون خوشحال کردن هزاران انسان در ایران برای من بسیار با ارزش تر از از دست دادن 1% سود توسط سرمایه داران شرکت ESET و Avira است. (تمام!)

فکر نمی کنید این کاری که شما کردین رقابت نیست؟ این مثل این میمونه من بیام ویندوز ماکروسافت رو یکسری تغییر توش بدم حتی بهینه ترش کنم بعد به نام خودم بدم بیرون و به مایکروسافت هم بگم حق نداری از من شکایت کنی و این کار غیر رقابتی هست.
اصطلاح ضد-رقابتی (Anti-competitive) یک اصطلاح قانونی است و منظور در جمله ی بالا این اصطلاح بود. از آنجایی که ضد ویروس شید در ایران قانونی است بنابراین حق رقابت با دیگر محصولات موجود در بازار را دارد. اقدامات ضد رقابتی به اقداماتی گقته می شود که یک شرکت (یا دولت) در جهت مصدود کردن رقابت سالم و استفاده از موقعیت خود برای متوقف کردن رقیب ها می کند.

arman.nayyeri
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 08:09 صبح
بعد اسم ما اصفهانيا بد در رفته :لبخند:
سمنانی ها هم همینطور و البته فروش ضد ویروس تو سمنان هم، این رو تصدیق می کنه :قهقهه:

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 08:14 صبح
سلام.
آیا تصمیم دارید مثل آنتی ویروس ایمن یک Engine جداگانه خودتون بنویسید و تمام ضد ویروس از ابتدا رو خودتون توسعه بدید؟ یا میخواهید همین روند رو ادامه داده و همین رو گسترش بدید؟همچنین الان بعضی از روتینهای پاکسازی بعضی از ویروسها در این موتورهایی که شما انتخاب کردید مشکل دارند مثل شناسایی Sality یا kidoو... که من خودم باهاش درگیر بودم. ایمن اینارو خودش شناسایی کرده و روشها رو خودش در صورت ایراد اصلاح میکنه؟ شاید این موتورها نخوان روشهاشونو بهینه کنند اون موقع چه اقدامی انجام خواهید داد.؟

joker
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 09:05 صبح
1- منم نظرم اينه كه يك انجين هم در كنارش خودتون طراحي كنيد ( حتي اگه شده در اين حد (http://shabgard.ir/forums/showthread.php?t=21978) )
2- اگه شد از انجين هاي بقيه ابزارهاي امنيتي هم استفاده كنيد ( توضيح در پست هاي صفحه 2 همين تاپيك و معرفي ابزارهايي كه قبلا اين كار را كردند)
3- توجه كردم از وقتي اين آنتي ويروس را نصب كردم بعضي مواقع( در طول روز شايد 3-4 بار نهايتا) در حد 20 ثانيه سيستم يهو تقريبا متوقف ميشه... به محض زدن ctrl+alt+del حدودا 2-3 ثانيه بعد انگار نه انگار كه اتفاقي افتاده.
شايدم ايراد چيز ديگه اي باشه ، ولي خب از وقتي آنتي ويروسه را نصب كردم يه حالي شده :) اللخصوص موقع استارت ويندوز كه اين اتفاق حتميه و زمان هنگ كردني (‌ شايد بشه گفته سي پي يو در لحظات اوليه استارت ويندوز روي 100 ميرسه ) ولي در مابقي مواقع و ساعتها هيچ آزاري نداره :)
4- چرا نسخه Server نداره ؟ بابا من اينجا رفتم كلي بازاريابيشا برات كردم :لبخند:ميگن سرور ميخوايم ، نميتونيم كه 500 تا كلاينت را جدا جدا از اينترنت آپديت كنم. درستش كن قربون دستت. كنترل كلاينتها تحت سرور و سرور تحت اينترنت برات كه كاري نداره ...
5- من هنوز مشكل crash كردن در موقع رفتن روي منوي گزارشات را دارم فايل دامپ هم كه براتون فرستادم ...(اين چه وضعشه ، پولي منا پس بدين با اين وضع پشتيباني :بامزه:(با لهجه اصفهاني بخون)

ali_asg
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 12:17 عصر
اصطلاح ضد-رقابتی (Anti-competitive) یک اصطلاح قانونی است و منظور در جمله ی بالا این اصطلاح بود. از آنجایی که ضد ویروس شید در ایران قانونی است بنابراین حق رقابت با دیگر محصولات موجود در بازار را دارد. اقدامات ضد رقابتی به اقداماتی گقته می شود که یک شرکت (یا دولت) در جهت مصدود کردن رقابت سالم و استفاده از موقعیت خود برای متوقف کردن رقیب ها می کند.

من كار شما رو تحسين مي كنم ولي اصلا با توجيحتون موافق نيستم . شما مي گيد كه به طور قانوني حق اين رو داريد با شركت هاي ديگه رقابت كنين . درست . ولي شما مي خوايد محصول خودشون رو به رقابت خودشون بزاريد . مسلمه كه اگه اونا هر چقدر هم پيشرفت كنن ، باز هم جاي رقابت نيست . چون موتور شما هم در راستاي اونا داره پيشرفت ميكنه چون مال خودشونه .

اگر آن یک درصد هم از لحاظ اخلاقی دزدی به حساب بیاید. مشکلی ندارم اشخاصی من را دزد بنامند، چون خوشحال کردن هزاران انسان در ایران برای من بسیار با ارزش تر از از دست دادن 1% سود توسط سرمایه داران شرکت ESET و Avira است. (تمام!)

من اصلا كاري ندارم كه شما و مردم اين طرز استفاده از موتور رو دزدي بدونين يا نه . حرف من اينه . اصلا چرا تمام شركت هاي بزرگ و معروف ايران رو تحريف مي كنند ؟ يا موقع ثبت نام توي سايتشون ، ايران اصلا جزء كشور نميشناسن و ما مجبور بشيم مليتمون رو دروغين بيان كنيم ؟ آيا واقعا بخاطر سياست ايران هست ؟؟ نه اين جور نيست . يكي از دليلاي اصليشون ، قانون كپي رايت ايران هست . دولت هرچقدر هم تلاش كنه نمي تونه اين قانون رو به فرهنگ تبديل كنه مگر اينكه ما خودمون بخوايم و برايش ارزش قائل بشيم .
شما ، من و هر برنامه نويس ديگه دلمون مي خواد به كارمون ارزشش بدن . خوب به نظر شما چه كسي به جز من و شما مي تونه به مردم بفهمونه كه قانون كپي رايت يه قانون اخلاقي هست ؟ (اين كار شما از نظر قانون كاملا درسته ولي خداييش اين سوال رو از خودتون بپرسي : آيا واقعا اخلاقي هم هست ؟)

بياييد به جاي اينكه تمام نرم افزار هارو به نوعي (از نظر من غير اخلاقي) در اختيار مردم قرار دهيم ، فرهنگ بهادادن به اين نرم افزارها رو در اختيار مردم قرار دهيم تا اين شركت ها رغبت كنن اين نرم افزارها رو در اختيارمون قرار بدن .

Slytherin
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 12:46 عصر
ارزشش در تست محیط کاربری و نداشتن مشکل و غیره است. در صورت تمایل کاربر می تواند برای یک هفته ضد ویروس را بروزرسانی کند. چرا به نظر شما یک هفته برای تست کافی نیست؟
با نسخه ای که دانلود می شود همچین امکانی وجود ندارد، از لحظه اول ارور می دهد و در موقع بروز رسانی ارور می دهد.
منظور شما این است که نسخه ای که دانلود می شود از همان ابتدا بروز شده است؟!

vcldeveloper
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 13:20 عصر
اصلا چرا تمام شركت هاي بزرگ و معروف ايران رو تحريف مي كنند ؟ يا موقع ثبت نام توي سايتشون ، ايران اصلا جزء كشور نميشناسن و ما مجبور بشيم مليتمون رو دروغين بيان كنيم ؟ آيا واقعا بخاطر سياست ايران هست ؟؟ نه اين جور نيست . يكي از دليلاي اصليشون ، قانون كپي رايت ايران هست .
خوبه قبل از اظهار نظر، کمی هم تحقیق کنید؛ جامع ترین معاهده ایی که برای حق نشر آثار به طور بین المللی وجود داره، معاهده برن (http://en.wikipedia.org/wiki/Berne_Convention_for_the_Protection_of_Literary_an d_Artistic_Works) هست که به جز ایران، تعدادی از کشورهای آسیایی و آفریقا هم جزو کشورهایی هستند که این معاهده رو امضاء نکردند.

البته معاهده برن ناظر بر آثار ادبی و هنری هست، و شامل نرم افزار نمیشه. در عوض، سازمانی وجود داره با نام سازمان تجارت جهانی (http://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Organization) (WTO)، که عضویت در اون سازمان کشورهای عضو را ملزم به پذیرش معاهده برن، و همچنین پذیرش کپی رایت نرم افزار میکنه. پس اون چیزی که مد نظر شما ست، عضویت در سازمان تجارت جهانی هست. دست کم 30 کشور در دنیا (از جمله ایران، روسیه، لبنان، عراق، تاجیکستان، و غیره) عضو سازمان تجارت جهانی نیستند. این کشورها در واقع عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستند، یعنی درخواست عضویت شان به سازمان ارسال شده، اما برای عضویت در این سازمان، کشور متقاضی باید با تمامی اعضاء فعلی مذاکره کرده، و موافقت مجمع را کسب کند. یکی از کلیدی ترین اعضاء این سازمان هم آمریکا هست، که موافقت با عضویت سایر کشورها در این سازمان را به عنوان یک اهرم سیاسی استفاده میکنه؛ این کار رو با چین کرد، با روسیه هم میکنه، با ایران و دیگران هم میکنه، یعنی شما یا باید با آمریکا به توافق برسید تا عضو رسمی بشید، یا اینکه باید همچنان عضو ناظر باقی بمانید. عضویت در سازمان تجارت جهانی یکی از وزنه های مهم چانه زنی آمریکا با روسیه در بحران های مختلف جهانی هست، و هر جا روسیه و آمریکا در یک جبهه قرار نمی گیرند، روسیه تهدید به عدم موافقت با عضویتش در سازمان تجارت جهانی میشه.

ایران هم وضع مشابهی داره، البته بر خلاف روسیه، ایران به شدت دنبال عضویت در این سازمان نیست، چون در شرایط فعلی، هم عضویت در این سازمان برای ایران منافعی داره، و هم عدم عضویت در این سازمان؛ البته در دراز مدت عضویت در سازمان برای ایران منافع بیشتری داره، در نتیجه ایران به شکل ملایمی به سمت عضویت در این سازمان حرکت میکنه، و مثل چین یا روسیه برای عضویت عجله نداشته و نداره. همچنین دقت کنید که عضویت در سازمان تجارت جهانی فقط قبول کپی رایت نرم افزار نیست، بلکه قبول یک سری تعهدات اقتصادی و تجاری هست، و تبعاتش گسترده تر از بحث نرم افزار هست.

با این تفاسیر، ادعای شما مبنی بر اینکه علت حذف نام ایران توسط برخی شرکت های نرم افزاری، عدم وجود کپی رایت بین المللی در ایران هست؛ یک ادعای فاقد پایه و اساس هست، چون اگر اینطور بود، باید خیلی از کشورهای دیگه هم از لیست این شرکت ها خارج می شدند.

new.programer
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 13:49 عصر
اگر آن یک درصد هم از لحاظ اخلاقی دزدی به حساب بیاید. مشکلی ندارم اشخاصی من را دزد بنامند، چون خوشحال کردن هزاران انسان در ایران برای من بسیار با ارزش تر از از دست دادن 1% سود توسط سرمایه داران شرکت ESET و Avira است. (تمام!)

ببخشید به نظر شما این درسته که محصول دیگران رو بدون اجازه استفاده کنیم و از اون پول در بیاریم ؟ و برای توجیه کارتون بگید خوشحال کردن مردم ( رابین هود :بامزه:) برای من از دست دادن 1% سود سرمایه داران شرکت Eset و Avira با ارزش تر است ؟، حالا نمیدونم شاید چون اونا کافرن ما مسلمان ! پس باید حقشون ضایع بشه.

ARC
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 13:55 عصر
ممنون از پاسخی که دادید.

این کار در این کشور کاملا قانونی است و بنابراین تنها چیزی که باقی می ماند مسئله ی اخلاقی آن است. مثالی که شما فرمودید با چیزی که من انجام داده ام کاملا متفاوت است چرا که در مثال شما، فرض بر این است که با استفاده از کار دیگران تمام زحمات آنها به هدر خواهد رفت در صورتی که همانطور که در بالا عرض کردم، چه نود32 و چه آویرا از ایران سود بسیار اندکی دارند (شاید 1% سود جهانیشان) بنابراین زحمات آنها به هدر نمی رود و اگر آن یک درصد هم از لحاظ اخلاقی دزدی به حساب بیاید. مشکلی ندارم اشخاصی من را دزد بنامند، چون خوشحال کردن هزاران انسان در ایران برای من بسیار با ارزش تر از از دست دادن 1% سود توسط سرمایه داران شرکت ESET و Avira است. (تمام!)

یعنی شما میگید چون درصد منافع این شرکت ها در ایران خیلی کم هست پس استفاده غیر مجاز از نرم افزار های اونا درسته؟ ولی از کجا معلوم که همین 1 درصدی که شما میگید چند صد میلیون نشه؟ و این رو هم بگم که اکثریت مردم که اطلاع ندارن که اصلا شما چه کاری کردین اونم توی جامعه ای که نصب کرک بعد از نصب نرم افزار ها رو جزی از نرم افزار میدونن. و شاید استفاده از نرم افزار کرک شده در ایران مشکلی نداشته باشه و کاملا قانونی باشه ولی این کار باعث میشه که هیچ شرکتی در ایران پیشرفت نکنه و مردم همیشه به فکر کرک حتی برای نرم افزار های ایرانی باشن که فکر کنم خودتون هم دید نرم افزار های ایرانیی که در بازار رایت میشه و با قیمت 500 تومان دست به دست میگرده ...
قانون رو خود ما ایجاد می کنیم. پس بهتره به فکر فقط منافع خودمون نباشیم تا فردا همین قانونی که تا دیروز حامی ما بود مشکلی برای خودمون بشه.

زمانی کار شما رقابت هست که محصول 100% مال شما باشه یا با اجازه اون شرکت همچین کاری کرده باشید. اگر قانون ایران با این مورد مشکلی نداره دلیل نمیشه که شرکت نود اقدامی نکنه چون اون که تحت قانون ایران کای نمی کنه همون طور که شما میگید طبق قانون اونا کار نمی کنید.

ztx4
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:18 عصر
جالبه...
ببیند اینجا یک سایت تخصصیه برنامه نویسیه،نه یک سایت حقوقی
از آقای نیری دعوت شده که ازشون سوالات فنی پرسیده بشه.
اون وقت شما ها همه شدید مدافع نود و اویرا و دم از حق و حقوق اونا می زنید.

همه ی شما خوب می دونید که کپی رایت در ایران رعایت نمی شه...این یک واقعیت انکار ناپذیره.حالا چه من و شمای برنامه نویس خوشمون بیاد چه نیاد،چه به سود ما باشه چه نباشه.ضمنا همه ی شما ها که الان دارید این همه دم می زنید از حق تولید کننده ،تا حالا از برنامه ی کپی شده استفاده نکردید؟کدومتون 13 میلیون داده ویژوال استدیو خریده؟
چرا الکی جو سازی می کنید؟
با این سوالات به کجا می خوایید برسید؟
من فکر می کنم با جوابی که آقای نیری دادند دیگر جای سوالی در این زمینه باقی نمی مونه و ادامه ی این بحث بیهوده ی حق و حقوق، می تونه ناشی از حسادت ،کم اطلاعی در مورد مسائل فنی یا ... باشه.

ali_asg
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:32 عصر
آقاي نيري من يه سوال فني دارم :

شما قصد دارين ، خودتون هم يه موتور بسازين ؟ (در كنار اين دو موتور نود و اويرا ، يه موتور هم خودتون بسازين، تا كمي و كاستي هاي اين دو موتور بر طرف بشه ؟)

PHP Assistant
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:32 عصر
سوالات من

توجه:این جا همه متخصص اند!

من خودم به عنوان یه باتجربه در عرصه نرم افزار میگم:

ده میلیون
این ده میلیونی که شما خرج کردی صرف چی شده؟

-------------
انجین های nod32 و آویرا را چه جوری به دست اوردید؟

خواهشا آنتی ویروس این سایت (http://pcdoctor.blogveb.com/) را با شید مقایسه کنید.
آنتی ویروس بالا رایگان هستش. خداوکیلی شید بهتره یا آنتی بالا؟

ali_asg
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:46 عصر
انجین های nod32 و آویرا را چه جوری به دست اوردید؟
هردو موتور با مهندسي معكوس استخراج شده

آنتی ویروس بالا رایگان هستش. خداوکیلی شید بهتره یا آنتی بالا؟
اگه منظورتو از آنتي ويروس Pc Security Doctor v4.0.6 2011 Final باشه ، خود نويسنده گفته سازگار با تماي آنتي ويروس ها . يعني اين اصلا آنتي ويروس نيست . در ضمن شيد از دو موتور نود و اويرا پشتيباني مي كنه كه همه ي ما مي دونيم از بهترين ها هستند

PHP Assistant
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 17:23 عصر
همه ی قیمت نود32 و آویرا به انجین هست. این آقا با چه حقی بدون اجازه سازنده موتور رو استخراج کرده؟؟:عصبانی++:

ژوپیتر
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 17:51 عصر
جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت دوباره چرخ از اول شد!!!!، بابا یه خورده اون مخ رو کار بگیرید و مقایسه کنید، به خدا کار سختی نیست.
اون همه کار تیمی، اون همه سال تجربه ، بازاریابی و نظر سنجی برای هر کدوم از آنتی ویروسهای مشهور انجام شده، اون وقت آقا تو سایتش نمودارهای خنده داری گذاشته که باید ببینید.

لطفا مقایسه کنید:
http://www.sheedantivirus.com/sheed.html#tab1

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

arman.nayyeri
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 19:39 عصر
فکر می کنم تمام بحث های قانونی و اخلاقی آن را بطور کامل توضیح داده باشم. بنابراین از این پس (با توجه به اینکه بیشتر بچه ها موافق هستند) فقط بحث فنی خواهیم داشت.

سلام.
آیا تصمیم دارید مثل آنتی ویروس ایمن یک Engine جداگانه خودتون بنویسید و تمام ضد ویروس از ابتدا رو خودتون توسعه بدید؟ یا میخواهید همین روند رو ادامه داده و همین رو گسترش بدید؟همچنین الان بعضی از روتینهای پاکسازی بعضی از ویروسها در این موتورهایی که شما انتخاب کردید مشکل دارند مثل شناسایی Sality یا kidoو... که من خودم باهاش درگیر بودم. ایمن اینارو خودش شناسایی کرده و روشها رو خودش در صورت ایراد اصلاح میکنه؟ شاید این موتورها نخوان روشهاشونو بهینه کنند اون موقع چه اقدامی انجام خواهید داد.؟
هنوز تصمیم قطعی در این زمینه نگرفته ام. چون فعلا تمرکز در ایجاد نسخه اینترنت سکیورتی شید است. اما فکر هایی برای اضافه کردن یک موتور کوچک برای شناسایی سریعتر ویروس های محلی و پاکسازی فایل های آلوده ی رایج در ایران به آنتی ویروس دارم.

2- اگه شد از انجين هاي بقيه ابزارهاي امنيتي هم استفاده كنيد ( توضيح در پست هاي صفحه 2 همين تاپيك و معرفي ابزارهايي كه قبلا اين كار را كردند)
قبلا روی بعضی از موتورهای دیگر هم کار کرده ام و الان امکان استفاده از موتورهای کاسپرسکی و بیت دیفندر را دارم. اما هر دو مقداری سنگین هستند. شاید در آینده امکان انتخاب انجین را در هنگام نصب به کاربر بدهیم.

- توجه كردم از وقتي اين آنتي ويروس را نصب كردم بعضي مواقع( در طول روز شايد 3-4 بار نهايتا) در حد 20 ثانيه سيستم يهو تقريبا متوقف ميشه... به محض زدن ctrl+alt+del حدودا 2-3 ثانيه بعد انگار نه انگار كه اتفاقي افتاده.
شايدم ايراد چيز ديگه اي باشه ، ولي خب از وقتي آنتي ويروسه را نصب كردم يه حالي شده :) اللخصوص موقع استارت ويندوز كه اين اتفاق حتميه و زمان هنگ كردني (‌ شايد بشه گفته سي پي يو در لحظات اوليه استارت ويندوز روي 100 ميرسه ) ولي در مابقي مواقع و ساعتها هيچ آزاري نداره :)
مقداری از این اشکالات برطرف شده و تا چند روز دیگه بصورت یک upgrade بصورت اتوماتیک بر روی ضد ویروس ها منتشر خواهد شد.

4- چرا نسخه Server نداره ؟ بابا من اينجا رفتم كلي بازاريابيشا برات كردم :لبخند:ميگن سرور ميخوايم ، نميتونيم كه 500 تا كلاينت را جدا جدا از اينترنت آپديت كنم. درستش كن قربون دستت. كنترل كلاينتها تحت سرور و سرور تحت اينترنت برات كه كاري نداره ...
واقعیتش من این محصول را فقط برای خانه ها در نظر دارم و با اینکه کار سختی نیست سرور ساختنش اما مسئله اینه که نمی خواهم شرکت ها و سازمان ها ازش استفاده کنند.

5- من هنوز مشكل crash كردن در موقع رفتن روي منوي گزارشات را دارم فايل دامپ هم كه براتون فرستادم ...(اين چه وضعشه ، پولي منا پس بدين با اين وضع پشتيباني :بامزه:(با لهجه اصفهاني بخون)
به کدام آدرس فرستادی. من یادم نمیاد کسی دامپ فرستاده باشه. اگه لطف کنی فایل savlog.svl را از پوشه آنتی ویروس برای من بفرستید، تا تو ارتقای جدید اضافه کنم. البته اشکالی را در قسمت لاگ برطرف کرده ام که شاید مشکل شما را نیز حل کند.

با نسخه ای که دانلود می شود همچین امکانی وجود ندارد، از لحظه اول ارور می دهد و در موقع بروز رسانی ارور می دهد.
منظور شما این است که نسخه ای که دانلود می شود از همان ابتدا بروز شده است؟!
بله دست می فرمایید بروزرسانی در نسخه دانلودی از ابتدا امکان پذیر نیست. منظور من این بود که شما می توانید نام کاربری را خریداری کنید و یک هفته استفاده کنید در صورتی که راضی نبودید پس بدید و پولتون را پس بگیرید (بنابراین امتحانش کاملا رایگان میشه)

این ده میلیونی که شما خرج کردی صرف چی شده؟

3 میلیون (2000 یورو) هزینه تست موتورها توسط شرکت Av-comparatives
10 ماه سرور اختصاصی (جهت بروزرسانی) از شرکت leaseweb ماهیانه 400 دلار
در ضمن وقتی سه سال روی این پروژه کار کردم اگه مقداری از خرچ هایی (مانند اینترنت، کامپیوتر، محل کار) که در این سه سال داشتم حساب کنید راحت بالای 3-4 میلیون میشه

جوان مبتکر سمنانی موفق به طراحی و ثبت دوباره چرخ از اول شد!!!!، بابا یه خورده اون مخ رو کار بگیرید و مقایسه کنید، به خدا کار سختی نیست.
اون همه کار تیمی، اون همه سال تجربه ، بازاریابی و نظر سنجی برای هر کدوم از آنتی ویروسهای مشهور انجام شده، اون وقت آقا تو سایتش نمودارهای خنده داری گذاشته که باید ببینید.

لطفا مقایسه کنید:

دلیل بالا بودن درصد شناسایی ضد ویروس شید تلفیق دو موتوری است که قدرت تکمیل خوبی (با استناد به تست های شرکت Av-comparatives) نسبت به دیگر ترکیب ها و آنتی ویروس های تک مونوره دارد

joker
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 21:14 عصر
اين همه پول دادي كه دوتا نمودار گرافيكي بدن بهت كه اونم همه ميگن فتوشاپه ؟ حداقل يك لينك معتبر ، يه سرتيفكيتي ، يه مدرك رسمي ، ، ،
3ميليون پول بي زبون را آخه چرا حروم كردي :متعجب:

PHP Assistant
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 06:52 صبح

لطفا مقایسه کنید:

اصلا کو اسم شید؟

PHP Assistant
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 06:56 صبح
فکر می کنم تمام بحث های قانونی و اخلاقی آن را بطور کامل توضیح داده باشم. بنابراین از این پس (با توجه به اینکه بیشتر بچه ها موافق هستند) فقط بحث فنی خواهیم داشت.

هنوز تصمیم قطعی در این زمینه نگرفته ام. چون فعلا تمرکز در ایجاد نسخه اینترنت سکیورتی شید است. اما فکر هایی برای اضافه کردن یک موتور کوچک برای شناسایی سریعتر ویروس های محلی و پاکسازی فایل های آلوده ی رایج در ایران به آنتی ویروس دارم.

قبلا روی بعضی از موتورهای دیگر هم کار کرده ام و الان امکان استفاده از موتورهای کاسپرسکی و بیت دیفندر را دارم. اما هر دو مقداری سنگین هستند. شاید در آینده امکان انتخاب انجین را در هنگام نصب به کاربر بدهیم.

مقداری از این اشکالات برطرف شده و تا چند روز دیگه بصورت یک upgrade بصورت اتوماتیک بر روی ضد ویروس ها منتشر خواهد شد.

واقعیتش من این محصول را فقط برای خانه ها در نظر دارم و با اینکه کار سختی نیست سرور ساختنش اما مسئله اینه که نمی خواهم شرکت ها و سازمان ها ازش استفاده کنند.

به کدام آدرس فرستادی. من یادم نمیاد کسی دامپ فرستاده باشه. اگه لطف کنی فایل savlog.svl را از پوشه آنتی ویروس برای من بفرستید، تا تو ارتقای جدید اضافه کنم. البته اشکالی را در قسمت لاگ برطرف کرده ام که شاید مشکل شما را نیز حل کند.

بله دست می فرمایید بروزرسانی در نسخه دانلودی از ابتدا امکان پذیر نیست. منظور من این بود که شما می توانید نام کاربری را خریداری کنید و یک هفته استفاده کنید در صورتی که راضی نبودید پس بدید و پولتون را پس بگیرید (بنابراین امتحانش کاملا رایگان میشه)

10 ماه سرور اختصاصی (جهت بروزرسانی) از شرکت leaseweb ماهیانه 400 دلار
در ضمن وقتی سه سال روی این پروژه کار کردم اگه مقداری از خرچ هایی (مانند اینترنت، کامپیوتر، محل کار) که در این سه سال داشتم حساب کنید راحت بالای 3-4 میلیون میشه

دلیل بالا بودن درصد شناسایی ضد ویروس شید تلفیق دو موتوری است که قدرت تکمیل خوبی (با استناد به تست های شرکت Av-comparatives) نسبت به دیگر ترکیب ها و آنتی ویروس های تک مونوره دارد
جدی؟ اون وقت این شرکت معتبر کو سایتش و مدرکش؟

حالا شما تو این مدت سه میلیون خرجت شده. پولهایی را هم که داده ای به این یه شرکت برای سرور هیچی. ولی مگه برای تست آنتی ویروس هم پول میگیرن؟
در ضمن همین الان که من مطلب را فرستادم یه دویست گرم دی اکسید کربن تولید کردم. شما تو این سه سال چی کار کردی؟

binyaft
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 08:49 صبح
ضمن عرض سلام و تبریک خدمت جناب نیّری !

جدی؟ اون وقت این شرکت معتبر کو سایتش و مدرکش؟
این مدرک تو سایت خود "شید" بود !
http://www.sheedantivirus.com/sheed-avc.pdf
سایت هم که : http://www.av-comparatives.org/
بهتره جناب نیّری مدارک بیشتری ارئه بدن تا حداقل جای سوال باقی نمونه!

حالا شما تو این مدت سه میلیون خرجت شده. پولهایی را هم که داده ای به این یه شرکت برای سرور هیچی. ولی مگه برای تست آنتی ویروس هم پول میگیرن؟
تست که فقط نصب نسخه رایگان روی یه کامپیوتر شخصی نیست که! من و شما هم خوب میدونیم که تست یک انتی ویروس با بقیه رقبا ، کار زیاد داره ( هر چند که بنده تخصصی ندارم ! )

در ضمن همین الان که من مطلب را فرستادم یه دویست گرم دی اکسید کربن تولید کردم. شما تو این سه سال چی کار کردی؟
اصلا نیازی نیست به توضیح دادن روزهایی که صرف این کار شده !
این کار وقت زیادی میبره و به من و شما و بقیه دونستن کارهای انجام گرفته طی روزها و سالها کمکی نمیکنه ( از نظر خودم ! ) ، به نظر من زیاد مهم نیست ، مهم کیفیت ضد ویروس هست !

موفق باشید !

ژوپیتر
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 09:25 صبح

همون شرکت AV Comparatives به Kaspersky و Bitdefender رتبه A+ رو داده و در سایت شما که ادعا میکنید که در سال 2009 این دو آنتی ویروس در هر نمودار (قدرت، سرعت و ...) چه رتبه ای رو داشتند، در ته جدول به سر می برند. خواهش می کنم ادعای خودتون رو با مدرک قانع کننده برای همه دوستان ثابت کنید یا اینکه دیگه اطلاعات غلط ارائه نکنید. در سایتی که گذاشتم به قسمت Certifications برید و ببینید.
در ضمن این محصول رو شما امسال برای عرضه گذاشتید، چرا مقایسه هاتون ماله 2 سال پیشه؟ انگار من یه کارت گرافیک TNT2 بیارم برای فروش و بگم این کارت گرافیک تو دنیا تکه، حرف نداره، ولی تو سال 1999.

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com (http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/)

ژوپیتر
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 09:43 صبح
http://www.110words.com/1135/best-antivirus-2010-software-free-download/

این هم رتبه بندی تو سال 2009

coolbit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 10:29 صبح
با سلام خدمت جناب آقای مهندس نیری،

بنده یک پیشنهاد برای بحث اخلاقی مسئله داشتم (هر چند که شما فرمودید باهاش مشکلی ندارید).
به نظرم شما می توانید در لایسنس اگریمنت نرم افزار خودتون عنوان کنید که هزینه ای که دریافت می کنید، هزینه ارزش افزوده ترکیب دو آنتی وایروس دیگر هست.
و ابتیاع لایسنس معتبر آن دو آنتی وایروس دیگر با خود خریدار می باشد.
و شما فرض را بر این می گذارید (و تشویق می کنید) که خریدار حتما دارای لایسنس معتبر از دو شرکت ذکر شده می باشد.

موفق باشید.

joker
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 14:29 عصر
جون هركي دوست دارين بحث لايسنس اين آنتي ويروسها را نكنيد :)
يكي ندونه فكر ميكنه تيم حقوق شركت آويرا و نود32 اينجاست ، بخدا اينطور كه سنگ اونا را به سينه ميزدين ، ده درصدش سنگ ايراني جماعت را به سينه ميزدين حال و روزمون از الان بهتر بود.

توجه:این جا همه متخصص اند!
همه ی قیمت نود32 و آویرا به انجین هست. این آقا با چه حقی بدون اجازه سازنده موتور رو استخراج کرده؟؟
آقاي متخصص به تاريخ عضويت فروردين 90 :بامزه: اون زماني كه ما هنوز متخصص نشده بوديم ، قبل از اينكه چيزي به اسم انرژي هسته اي و كوفت و زهرمار بياد ، اين كشورهايي كه شركتهاي مادر اين نرم افزارها توش هستند ، پولهاي ايران ( بخون پول توي جيبي من و شما ) را بلوكه كردند و خوردند و زدند به زخم اقتصادشون و باهاش حال كردند و پيشرفت كردند وووو ميكنند. شما حرص اونا و حق و حقوقشون را نخور ، حرص براي سلامتي خوب نيست هم خودت سكته ميكني هم منو سكته ميدي :لبخند:
بزار پا حساب ماليات و ديركرد پولهايي كه از جانب ما پيش اونهاست.
اگه نيازي ميبيني كه به زبون ديگه هم توضيح بدم بگو.

ali.rezaei7
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 19:21 عصر
اين كشورهايي كه شركتهاي مادر اين نرم افزارها توش هستند ، پولهاي ايران ( بخون پول توي جيبي من و شما ) را بلوكه كردند و خوردند و زدند به زخم اقتصادشون و باهاش حال كردند و پيشرفت كردند وووو ميكنند.تکبیر!!!:لبخند: صد در صد تنها دلیل پیشرفتشون همین بود که گقتید!
متاسفانه الان هم پول تو جیبی هامون داره خورده میشه:افسرده:

شوخی بود.

انقدر گیر ندید به این قانون کپی رایت. خود شرکت ESET اینقدر ناراحت نشده که ما شدیم.
99% نرم افزارهایی که استفاده می کنیم کرک شده است. حالا چی شده که منادی قانون کپی رایت شدیم؟

nameely
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 02:37 صبح
انتی ویروس ساخته ؟ جالبه اولا خبر رسانی شما دیره چون این چند وقتی هست ازش گذشته دومن مورد تایید شورای انفرماتیک ایران شده ؟؟؟!!!!!! ایران جهان سومی هستش میدونین یعنی چی ؟؟؟ تایید ایران زمین تا اسمون با جهان فرق داره , من با انتی ویروسش کار کردم راسش اینجوری هستش که هر فایل مشکوکی رو هم قرنتینه میکنه , حتی ممکنه فایل های ویندوز رو هم قرنتینه کنه

arman.nayyeri
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 19:04 عصر
اين همه پول دادي كه دوتا نمودار گرافيكي بدن بهت كه اونم همه ميگن فتوشاپه ؟ حداقل يك لينك معتبر ، يه سرتيفكيتي ، يه مدرك رسمي ، ، ،
3ميليون پول بي زبون را آخه چرا حروم كردي :متعجب:
دلیلش در واقع آزمایش ترکیب موتورها بود. اگه در نظر بگیری که بهم توی انتخاب موتورها کمک کرده، زیادم پول هدر ندادم.

همون شرکت AV Comparatives به Kaspersky و Bitdefender رتبه A+ رو داده و در سایت شما که ادعا میکنید که در سال 2009 این دو آنتی ویروس در هر نمودار (قدرت، سرعت و ...) چه رتبه ای رو داشتند، در ته جدول به سر می برند. خواهش می کنم ادعای خودتون رو با مدرک قانع کننده برای همه دوستان ثابت کنید یا اینکه دیگه اطلاعات غلط ارائه نکنید. در سایتی که گذاشتم به قسمت Certifications برید و ببینید.
در ضمن این محصول رو شما امسال برای عرضه گذاشتید، چرا مقایسه هاتون ماله 2 سال پیشه؟ انگار من یه کارت گرافیک TNT2 بیارم برای فروش و بگم این کارت گرافیک تو دنیا تکه، حرف نداره، ولی تو سال 1999.

درصد های دیگر آنتی ویروس ها که در نمودار سایت ذکر شده است در http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report23.pdf و http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report24.pdf موجود است.

درست است تست ها قدیمی است و تست های جدید لازم است (که در ایران در حال انجام می باشد) اما با مثال شما کاملا متفاوت است، چون موتورهای نود32 و آویرا هردو در این مدت در کنار بقیه آنتی ویروس ها پیشرفت کرده اند. شاید اگر تست های جدیدی بر روی ضد ویروس انجام شود، شید بالاترین رتبه را نداشته باشد اما با اطمینان خیلی بالا می توان گفت جزو 3 تای اول خواهد بود. بنابراین خیلی با مثال شما در مورد کارت گرافیک متفاوت است.

با سلام خدمت جناب آقای مهندس نیری،

بنده یک پیشنهاد برای بحث اخلاقی مسئله داشتم (هر چند که شما فرمودید باهاش مشکلی ندارید).
به نظرم شما می توانید در لایسنس اگریمنت نرم افزار خودتون عنوان کنید که هزینه ای که دریافت می کنید، هزینه ارزش افزوده ترکیب دو آنتی وایروس دیگر هست.
و ابتیاع لایسنس معتبر آن دو آنتی وایروس دیگر با خود خریدار می باشد.
و شما فرض را بر این می گذارید (و تشویق می کنید) که خریدار حتما دارای لایسنس معتبر از دو شرکت ذکر شده می باشد.

موفق باشید.
فکر جالبی است اما حتی این کار هم از نظر قانون کپی رایت کاملا غیر قانونی است.

من با انتی ویروسش کار کردم راسش اینجوری هستش که هر فایل مشکوکی رو هم قرنتینه میکنه , حتی ممکنه فایل های ویندوز رو هم قرنتینه کنه
می توانید تمامی فعالیت ضد ویروس را غیر اتوماتیک کنید و همچنین فایل های ویندوز قرنطینه نمی شوند. فایل های ویندوز شناسایی می شوند و امکان بازگرداندن فایل های اصلی ویندوز بوسیله سی دی ویندوز به کاربر داده می شود.

nameely
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 18:39 عصر
جناب مهندس انتی ویروس ها که ساخته میشن کار یک نفر دو نفر نیست , میگن مثلا انتی ویروس فلان مال شرکت فلانه یعنی n نفر میشینن برای یک سری ویروس ها که می شناسن روش مقابله یا حذف پیدا می کنن تا جایی که من می دونم , البته اگه اقای کشاورز مدیر سایت نیاد بگه بحث غیر فنی هستش یا شما اطلاعات ندارید = ( حذف ) شایدم من اطلاعات ندارم ولی اپدیتی که می شه یک اطلاعات یا سورس یا هر چیز دیگه ای به انتی ویروس اضافه میشه و برای دستور عملی برای ویروس های جدید به این انتی ویروس ابلاغ می شه , حالا ایا شید که 2 موتوره هست کسی که اینو ساخته میاد ویروس شناسایی می کنه یا اپدید های هر کدوم از موتور هارو که توی سایت های شرکت هاش هستند رو میاد توی سرور انتی ویروس شید قرار می ده تا اپدید ها با نام سرور شید ولی در اصل مال دو شرکت دیگه هستند انجام بشه ؟ من این انتی ویروس رو روی حالاتی که فایل های الوده رو بدون دستور پاک , پاک نکن گذاشتم , یعنی چند درصد احتمال نیاز نداشتن به بازگرداندن با سی دی ویندوز هست ؟

nameely
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 18:45 عصر
ایا شما این کاری که کردین کپی رایت نیست ؟ ایا اگه شما در خارج کشور این کارو می کردین با شما برخورد نمی شد , یک سوال چرا ماکروسافت نمیاد از جاوا تقلید کنه و برای نرم افزار های برنامه نویسیش bye code بزار یا بهتر بگم به وسیله bye code یا کد میانی بیاد تمام نرم افزار های برنامه نویسیش مثل c , c++ , c# , و و و روی تمام سیستم عامل ها کاری کنه اجرا بشن ؟

vcldeveloper
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 19:28 عصر
البته اگه اقای کشاورز مدیر سایت نیاد بگه بحث غیر فنی هستش یا شما اطلاعات ندارید = ( حذف )برای مواردی مثل اینها:

ایا شما این کاری که کردین کپی رایت نیست ؟کپی رایت (Copyright) یعنی حق کپی. حالا به نظر شما، جمله شما معنی میده؟!

ایا اگه شما در خارج کشور این کارو می کردین با شما برخورد نمی شدارائه کننده نرم افزار مدعی رعایت قانون کپی رایت نشده، سوال شما در پست های قبلی همین تاپیک مطرح شده، و کاربر مربوطه هم توضیحاتش را ارائه کرده.

یک سوال چرا ماکروسافت نمیاد از جاوا تقلید کنه و برای نرم افزار های برنامه نویسیش bye code بزار یا بهتر بگم به وسیله bye code یا کد میانی بیاد تمام نرم افزار های برنامه نویسیش مثل c , c++ , c# , و و و روی تمام سیستم عامل ها کاری کنه اجرا بشن ؟ اولا سوال شما ربطی به این تاپیک نداره، ثانیا، اتفاقا مایکروسافت همین کاری که مد نظر شما هست رو کرد؛ در واقع کد زبان های دات نتی به IL که به نوعی معادل همان Byte code در جاوا هست، تبدیل میشه.

و و روی تمام سیستم عامل ها کاری کنه اجرا بشن ؟ به خاطر اینکه درآمد اصلی مایکروسافت از فروش سیستم عامل ویندوز هست؛ اگر قرار باشه مایکروسافت نوشتن کد برای سایر سیستم عامل ها را تسهیل کنه، و خودش با دست خودش رقبای ویندوز رو تقویت کنه، پس از کجا پول در بیاره؟!

PHP Assistant
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 19:38 عصر
آقاي متخصص به تاريخ عضويت فروردين 90 :بامزه: اون زماني كه ما هنوز متخصص نشده بوديم ، قبل از اينكه چيزي به اسم انرژي هسته اي و كوفت و زهرمار بياد ، اين كشورهايي كه شركتهاي مادر اين نرم افزارها توش هستند ، پولهاي ايران ( بخون پول توي جيبي من و شما ) را بلوكه كردند و خوردند و زدند به زخم اقتصادشون و باهاش حال كردند و پيشرفت كردند وووو ميكنند. شما حرص اونا و حق و حقوقشون را نخور ، حرص براي سلامتي خوب نيست هم خودت سكته ميكني هم منو سكته ميدي :لبخند:
بزار پا حساب ماليات و ديركرد پولهايي كه از جانب ما پيش اونهاست.
اگه نيازي ميبيني كه به زبون ديگه هم توضيح بدم بگو.
لطفا ادب را رعایت کنید. انرژی هسته ای و کوفت و زهرمار چه ربطی داره به آنتی ویروس؟ اونا پول توی جیبی ما را بلوکه کردند؟
می خواستی ندی! اون موقع که شما به سیب زمینی می گفتی دیب دیمینی به حدی کشورهای خارجی پیشرفته بودند.
اگه شما می خوای خب پول تو جیبیت رو نده؟ چی کار داری به آنتی ویروس؟

ما ایرانی ها بزنم به تخته خیلی پرروییم. قوانین کپی رایت را رعایت نمی کنیم می خوایم گوگل و ایسیت و ... بیان منتمون رو بکشن!

PHP Assistant
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 19:40 عصر
دوما آقای به اصطلاح متخصص. شما هنوز یه دلیل علمی نیاوردی؟

nameely
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 22:00 عصر
برای بحث اینکه شما به کپی رایت نوشتن من ایراد گرفتید اولا من بعد اینکه می نویسم نمی خواندم برای همون چیز هایی مثل کپی رایت (copyright) که باید فقط کپی ذکر بشه جا میوفته , حالا می رسیم به بحث شما که می گین ماکروسافت با .net این کارو می کنه , باز می گین اگه این کارو بکنه از کجا پول در بیاره ؟ اخرش این کارو کرده یا می کنه با .net یا نمی کنه که با اینها و ویندوزاش پول در بیاره ؟

vcldeveloper
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 02:21 صبح
حالا می رسیم به بحث شما که می گین ماکروسافت با .net این کارو می کنه , باز می گین اگه این کارو بکنه از کجا پول در بیاره ؟ اخرش این کارو کرده یا می کنه با .net یا نمی کنه که با اینها و ویندوزاش پول در بیاره ؟
پسر جان، تولید کد به زبان میانی که کاربردش فقط پورت کردن از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگه نیست! اینکه پرسیدی چرا مایکروسافت اون کار رو نمیکنه، برات توضیح دادم که اتفاقا مایکروسافت هم همون کار رو میکنه، یعنی کدهای هر کدوم از زبان های برنامه نویسی دات نتی به یک کد میانی به نام MSIL کامپایل میشند، و سپس این کد IL توسط JIT در سیستم مقصد به کد ماشین مقصد کامپایل میشه. همین کار رو جاوا هم انجام میده.

حالا اگر مایکروسافت کدهای خودش را به یک زبان میانی کامپایل کنه، خللی در فروش ویندوزش بوجود میاد؟! خیر، چرا؟ چون اولا تنها کاربرد کامپایل به یک زبان میانی مهاجرت از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگه نیست، و ثانیا، مایکروسافت به طور رسمی فقط سیستم عامل های خودش را پشتیبانی میکنه، و مسئولیتی برای پورت کردن کد دات به سایر سیستم عامل ها بر عهده نمیگیره. اگر کسی دلش میخواد این کار رو بکنه، باید خودش وقت و سرمایه بذاره، مثل پروژه MONO. ثالثا، ابزارهای توسعه نرم افزاری که مایکروسافت ارائه میکنه (مثل Visual Studio) فقط روی سیستم عامل خودش نصب و اجرا میشند. دلایل ریز و درشت تر دیگه ایی هم می تونند وجود داشته باشند که جای بحثش اینجا نیست.

لطفا دقت کن که در هر تاپیکی درباره موضوع همون تاپیک سوال بپرسی، نه اینکه در تاپیک مربوط به یک آنتی ویروس، درباره چگونگی کارکرد دات نت ادعا کنی، و وقتی مطلبت به عنوان مطلب غیرفنی یا بی ارتباط با موضوع تاپیک حذف میشه، گله کنی، و تصور کنی که من یا هر مدیر دیگه باهات دشمنی داریم!

nameely
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 09:38 صبح
درسته حق با شما هستش توی تبدیل کردن .net به زبان میانی و کامپایل کردن اون , هرچند نمی دونستم ماکروسافت هم این کارو می کنه , ممنون از راهنماییتون ولی

من می خواستم همین رو بشنوم که .net روی بقیه سیستم عامل ها اجرا نمیشه , درسته ؟

حالا کاربرد زبان میانی رو توی یک تاپیک دیگه صحبت می کنیم که چه کارایی هایی داره
من منظوری از اینکه غیر فنی هستش و حذف می کنین نداشته احیانا قصد توهین هم خدایی نکرده نداشتم , عذرخواهم

FastCode
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 09:57 صبح
لطفاً برگردید به داستان کپی رایت.

چرا شما آنتی ویروس رو در دو نسخه GPL و دارای پشتیبانی عرضه نمیکنید؟
اینطوری هم همه میتونند از آنتی ویروس شما بهره مند بشن هم Code-Base شما سریعتر پیشرفت میکنه و Debug میشه.هم پدر اون دو تا شرکت در میاد. هم شما به پولتون رسیدید.
البته اگر(بلند بخونید) کپیرایت توی خود ایران رعایت بشه.

raravaice
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 00:21 صبح
من می خواستم همین رو بشنوم که .net روی بقیه سیستم عامل ها اجرا نمیشه , درسته ؟

اجرا میشه و روی اکثر سیستم عاملها هم اجرا میشه حتی Android (http://mono-android.net/)

ولی همونطور که گفته شد مایکروسافت هیچ ضمانتی در خصوص اجرای صحبح برنامه هایی که توسط کامپایلر مابکروسافت ایجاد شده بر روی دیگر سیستم عامل ها نمی دهد همانطور که مونو هیچ ضمانتی برای اجرای صحبح در ویندوز نمیدهد.

موفق باشید

AmirSky
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:50 صبح
چرا از نرم افزاری استفاده کنیم که از انجین شرکتهای دیگه استفاده کنه؟ مسخره نیست؟ چون اونها تحریم کردن!
اگه تحریم کردن خوب هرکسی اختیار مال خودش رو داره. شما هم یه آنتی ویروس بسازید و اونها رو تحریم کنید.
من خودم سالهاست دارم از نود استفاده میکنم . جالبه که نود وب سایت شید رو هم بلاک کرده. به این میگید ابتکار! ابتکار اینه ؟!
اگه کسی بخاطر مسائل اخلاقی بخواد از آنتی ویروس استفاده کنه به بیراهه رفته. چون این شرکت داره از انجین یه شرکت دیگه بدون اجازه استفاده میکنه.
پس عملا با اینکار فقط پولتون رو توی جوی آب ریختید.
اگر هم کپی رایت براتون مهم نیست ، مشکل تحریم آنتی ویروس هم که توی ایران براحتی قابل حله. فقط کافیه از سرورهای مجازی برای آپدیت استفاده کنید.
چرا لقمه رو دور سرمون بچرخونیم. برای مال حروم پول خرج کنیم؟ این جوری هم توی این دنیا متضرر شدیم هم اون دنیا
حداقل اگر از نود یا آویرا بدون لایسنس استفاده کنیم فقط اون دنیا رو از دست دادیم.
بعد یه نکته دیگه اینه که میشه از AVAST هم استفاده کرد. در حال حاضر قدرتمند ترین آنتی ویروس رو داره و رایگان هم هست.
برای فایروال هم می تونید از فایروالهای رایگان و قدرتمند مثل کومودو استفاده کنید که امکانات فوق العاده ای داره
با اینهمه مزایا در دنیای نرم افزار (امنیت سیستم ها و در حین حال رایگان بودن) چرا همچین فکری به سر این مبتکر زده من موندم چی بگم!!
حتما فیلم رابین هود رو خیلی دوست داره که از پول دار ها میگرفت میداد به بی پول ها

arman.nayyeri
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 07:35 صبح
لطفاً برگردید به داستان کپی رایت.

چرا شما آنتی ویروس رو در دو نسخه GPL و دارای پشتیبانی عرضه نمیکنید؟
اینطوری هم همه میتونند از آنتی ویروس شما بهره مند بشن هم Code-Base شما سریعتر پیشرفت میکنه و Debug میشه.هم پدر اون دو تا شرکت در میاد. هم شما به پولتون رسیدید.
البته اگر(بلند بخونید) کپیرایت توی خود ایران رعایت بشه.

نسخه GPL از کجا بروزرسانی بشه؟ بدون پشتیبانی امکان پذیر نیست.

FastCode
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:48 صبح
نسخه GPL از کجا بروزرسانی بشه؟ بدون پشتیبانی امکان پذیر نیست.

سادهترین راهش که خیلی ها انجام میدن اینه که یک سایت عمومی ایجاد کنید که برنامه نویسها بتونن bug report ها رو برای شما ارسال کنند.در صورتی که patch ی دارند اون رو هم ضمیمه کنند.یا برای همکاری عضو بشن.و بتونن بخش هایی از پروژه رو به دست بگیرن و code هاشون رو ارسال بکنن.کدهای ارسال شده هم پس از review به codebase ه اصلی اضافه بشه.
تنها چیزی که نیاز دارید تعدادی برنامه نویس متعهد با تجربست که code review رو برای شما انجام بدن.

روی این قضیه شما بهتر از هر کس دیگه ای میتونید فکر بکنید.
من وقتی این روش رو مطرح کردم منظورم یک چیزی مثل redhat و fedora بود.

Nightbat
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 14:10 عصر
این دوستانی که دارن اینقدر در مورد کپی رایت بحث می کنن، چندتا از نرم افزارهایی که استفاده میکنن رو پولشو دادن ؟
اون دوستمون که دنبال اون دنیاست، ویندوزشو خریده ؟ VS ش رو چی؟ اگه بخواد Team Suit VS کار کنه 12000 دلار پول میده ؟
ببینم تاحالا شده بخواین flashplayer دانلود کنید؟ چی بهتون می گه ؟
فکر کنم یادمون رفته کجا داریم زندگی می کنیم. اینجا کشوریه که قیمت ویندوز سون با نون سنگک برابره !

خواهشا بحث فنی کنیم که جواب فنی بشنویم.

FastCode
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 19:53 عصر
این دوستانی که دارن اینقدر در مورد کپی رایت بحث می کنن، چندتا از نرم افزارهایی که استفاده میکنن رو پولشو دادن ؟
اون دوستمون که دنبال اون دنیاست، ویندوزشو خریده ؟ VS ش رو چی؟ اگه بخواد Team Suit VS کار کنه 12000 دلار پول میده ؟

من همه نرمافزارهایی رو که استفاده میکنم پولش رو دادم.
ویندوزم رو خریدم.و VS Express استفاده میکنم.Team کار نمیکنم.(از ویندوز فقط تا پایان زمان پشتیبانی برنامه های گذشتم استفاده میکنم.)

hehe

اتفاقاً امروز flashplayer10_2_p3_64bit_linux_111710.tar.gz دانلود کردم.
گفت "از دانلود شما متشکریم."

فکر کنم یادمون رفته کجا داریم زندگی می کنیم. اینجا کشوریه که قیمت ویندوز سون با نون سنگک برابره !
این مشکل مردم خوب ,نیکوکار, مجتهد و مس*م*ن کشور عزیزمون ه.

خواهشا بحث فنی کنیم که جواب فنی بشنویم.
بحث فنی رو همیشه میشه انجام داد ولی مسائل حقوقی هر چقدر زودتر بررسی بشن بهتره.

joker
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 14:57 عصر
چندپيشنهاد براي آقاي نيري :
1- موقع نصب آنتي ويروس ، خرابي هاي عمومي ويروسها را هم ريپير كنه (‌مثل تغييراتي كه در رجيستري ميدن )
2-امكان ذخيره كردن آخرين آپديتها را هم بزاريد ، حالا مثلا كد شده فقط براي يك كامپيوتر كه امكان استفاده در ديگر كامپيوترها هم نباشد ، ولي كاربر با اينترنت كم سرعت مجبور نباشه حدود 20 دقيقه منتظر آپديت باشه به خاطر يك نصب ويندوز.
3- افزودن سيگنيچر شيد به ليست سفيد محيطي كه طراحي كرديد ، چون دو آنتي ويروس نود و آويرا خيلي بهشون زور داشته ، هردو شيد را به عنوان فيك آنتي ويروس شناسائي ميكنند.
4- در مواقعي كه سيستم آنتي ويروس قصد آپديت از سايت را دارد ، سيستم به طرز عجيبي كند ميشه ( در حد 20-30 ثانيه ). لطفا اين مشكل رفع بشه
5- در صورت امكان موتورهاي ديگر را هم زودتر به آنتي ويروس اضافه كنيد با خاصيت انتخاب موتورهاتوسط كاربر
6-در صورت امكان يك موتور جانبي يونيورسال براي تشخص ويروسها به سيستم اضافه كنيد ، مثل الان كه محافظ usb اون فعال هست و واقعا خوب داره عمل ميكنه ، حالا اگه در كنارش روشهاي عمومي آلوده كردن سيستمها هم پشتيباني بشه عملا موتور سومي كه همون شيد ميشه به سيستم اضافه شده.

پيوست :
من امنيت بيشتر را به حرفهاي مجاني ! ترجيح ميدم....

ztx4
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 11:58 صبح
با سلام خدمت جناب نیری
سوالی داشتم.
آقای نیری می خواستم بدونم تا امروز از میزان فروش آنتی ویروس شید راضی هستید؟
با توجه به اینکه خودتون فرمودید هزینه ی زیادی برای ساخت این آنتی ویروس انجام شده،آیا تا الان توقع شما از فروش این آنتی ویروس برآورده شده یا نه؟

این سوال رو با هدف استفاده از تجربه ی شما در این زمینه مطرح می کنم.
همه ما برنامه نویس هستیم و علاقه مند.می خواستم بدونم آیا بازار ایران ظرفیت سرمایه گذاری داره یا نه؟آیا از نظر شما اگر یک برنامه نویس یا تیمی از برنامه نویس ها روی پروژه ای سرمایه گذاری کنند،چه قدر می تونند روی بازگشت پول و سود این کار حساب باز کنند؟

البته می دونم که کیفیت کار و نوع پروژه تاثیر زیادی روی این مساله داره.من می خوام بدونم در شرایط کلی اوضاع چه طوره؟

با تشکر

Mask
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 13:51 عصر
با سلام خدمت دوستان و جناب نیری.
نظر من راجع به این برنامه و صحبتهای دوستان:
هیچکسی شمارو مجبور به استفاده نکرده و نمیکنه. اگه از مشکل شرعی و اخلاقیش میترسید به نظر من از این برنامه استفاده نکنید.
و آقای نیری:
برنامتون هنوز سالیتی و کیدو رو نمیتونه حذف کنه... چرا پس؟
فایلهایی که سالیتی گرفتن رو اصلا نمشناسه و نمیتونه تمیزشون کنه... در صورتی که avira تنها رو وقتی رو سیستمم نصب کردن ،شناساییو حذفش کرد و تا اونجایی که تنست فایلها رو ترمیم کرد.
و مورد آخر اینکه : این دوشرکت موتور برنامشون رو هر از چند گاهی به روز میکنند و ایرادات قبلی رو برطرف میکنند.آیا شما هم موتورهای جدید رو به برنامتون اضافه میکنید و در آپدیت برنامه لحاظ میکنید؟
یا آپدیت مخصوص بانک اطلاعاتیتونه؟
بازم دسته شما درد نکنه...

hghyami
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 14:43 عصر
من یک سوال برام پیش اومده. من هر چقدر وبسیت AV-Comparatives.org رو گشتم آثاری از اثر این محصول نبود. آیا لینک خاصی‌ هست یا اینکه داستان خاصی‌ داره.

omidh2007
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 07:08 صبح
مایه افتخار ماست . ولی بعید میدونم تو زمینه آنتی ویروس قابلیت رقابت با نمونه خارجی رو به این زودیا داشته باشیم .

ameysams
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 14:53 عصر
من تازه کل بحث رو خوندم و یک سوال برایم پیش اومده:
اگر فردا قانون کپی رایت در ایران لازم الاجرا بشه!!! تکلیف این نرم افزار چی میشه؟
ممنون

zahmatkesh8519
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 00:00 صبح
سلام
چند مدتیه که باهاش دارم کار می کنم
مقدار 33 مگابایت از رم رو اشغال می کته سرعتی از سیستم نمی گیره (استفاده از زمان Idle)
خودش رو به عنوان processService معرفی کره(ماننده nod ,.. )
امکانات خوبی مانن جلوگیری از اتوران داره (البته اتوران خودبخود اجرانمی شه ، تا کاربر مثلا یو اس بی رو دابل کلیک نکنه )
ولی برخی ویروس ها رو نمی شناسه

javadaghaiy
شنبه 07 خرداد 1390, 17:21 عصر
با سلام
دم آقاي نيري گرررررررم کور بشه هر کس نمی تونه ببینه . اونهای که دنبال حق حقوق اجنوی جماعت هستن خواهشن برن حق ایرانی هارو اول بگیرن بعد بیان من خودم قول میدم به سمت
وکیل خصوصی خودم استخدام کنم با درامد ماهی 2 ملیون تومن .!! خوبه ؟ اگه کمه زیادش کنم. 33 ساله هرچی طلا داشتیم هرچی سرمایه داشتیم تو آمریکا خوردن یه آبهم روش. 33 ساله
بی خود و بی جهت تحریم می کنن. تا الان کجا بودید که حالا نگران کپی رایت شدید.؟ اما من این 11 صفحه رو درمورد کپی رایت خوندم و تمام فوت و فن های اونو الان دیگه یادگرفتم خواهشن بیشتر از این توضیح ندین.

اما جناب آقای نیری می خواستم یه خواهش داشته باشم . می شه تو یه تاپیک دیگه درمورد استخراج موتور آنتی ویروس و کلا درمورد کاری که انجام دادید توضیح بدید و مثلا اگه کسی یا گروهی بخواد متور آنتی ویروس بنویسه باید از کجا و از چه الگوریتم های استفاده کنه ؟ خواهشن این تاپیک رو بی خیال شید و انرژی خودتون رو بزارین برای آموزش . فکر کنم سوابش بیشتر از نوشتن این آنتی ویروس باشه چون ما اینجا تادلتون بخواد حامی حقوق اجنوی داریم. کلا مرغ همسایه غازه .

Veyskarami
شنبه 01 مرداد 1390, 14:30 عصر
دورود
راستش 2 تا سوال ازتون داشتم اگه میشه چواب بدید.

شما گفتید که انجین آنتی ویروس های نود32 و آویرا رو کرک کردید سوال اولم اینه که چقدر طول کشید که این کار رو انحام بدید؟ و بعد اینکه اگه این 2تا آنتی ویروس بخوان کلا انجین رو تغییر بدن (که احتمالا فایلهای آپدیت های جدید قابل استفاده نخواهند بود) شما دوباره وقت صرف کرک مجدد انجین حدید خواهید کرد یا فکر دیگه ای برای استفاده از انجین قدیمی خواهید کرد؟

IamOverlord
شنبه 01 مرداد 1390, 23:03 عصر
بله .

خوب اون وری ها که اسگل نیستن!!! خودشون این کارو می کردن! می دونی چرا نکردن؟ به همون دلایل ما هم نباید می کردیم. این کار اجازه می خواد که قانونی باشه.

IamOverlord
یک شنبه 02 مرداد 1390, 01:06 صبح
سلام به همه!
آقای نیری شما که گفتید هدفتون رضایت و شادی کاربران ایرانی بوده که بدون احازه ی سازندگان اون دو موتور ضد ویروس از اون ها استفاده کردید، پس برای رضایت و شادی ما کاربران ایرانی بیا شید رو مفتی کن! چه طوره؟!
آخه شما که حاضر نیستی از خودت بکنی بدی به ما، چرا از اون ها می کنی؟! واقعا که ... .
اگه هدفت جلب رضایت و ... هست، آموزش کارت رو می دادی یا کارت رو Open Source می کردی، بهتر بود.

Veyskarami
دوشنبه 03 مرداد 1390, 20:05 عصر
چرا این ملت دوست دارن همه چیشون مفتی و بدون زحمت باشه؟:اشتباه:
ایشون زحمت کشیده ولی پول زیادی نداده ولی داره پول در میاره اما شما پول که ندادی هیچ زحمتم که نکشیدی هیچ حاصل زحمات دیگران هم میخوای؟
چطوره بجای شما هم تغییر بده به جای شما هم کامپایل کنه اصل مطلب رو بده خدمتتون؟

IamOverlord
دوشنبه 03 مرداد 1390, 23:08 عصر
من که نگفتم مفتی می خوام. شما حرف من رو درست نخوندی. من در جواب توجیهی که آقای نیری کرده بودند، این رو گفتم. بدون پرداخت هیچ هزینه ای و بدون هیچ اجازه ای از دو موتور آنتی ویروس خارجی که براش زحمت کشیدن و پول خرج کردن، استفاده کرده. بعد هم توجیه می کنن که به خاطر شادی و رضایت مردم ایران این کار رو کردن!!! من هم گفتم اگه به خاطر رضایت ماست که اون کار رو می کنید، و نیت تون واقعا رضایت بوده، پس حتما باید بتونی محصولت رو مفتی بدی به مردم ایران دیگه، چون باعث رضایت می شه!!!
هیچ یه ذره هم قانع نیستن که کارشون ناپسند بوده! وگرنه گور بابای NOD32 و Avira!

IamOverlord
دوشنبه 03 مرداد 1390, 23:27 عصر
چرا این ملت دوست دارن همه چیشون مفتی و بدون زحمت باشه؟
چرا این ملت همه ملت شناسن؟!

ایشون زحمت کشیده ولی پول زیادی نداده ولی
دمش گرم، دستش هم درد نکنه، کسی با ایشون مشکلی نداره، ما فقط کارشون رو مورد نقد قرار می دیم.

شما پول که ندادی هیچ
شما از کجا می دونی من بابت چه چیزهایی چه مقدار پول دادم یا ندادم؟!

زحمتم که نکشیدی هیچ
شما از کجا می دونی من بابت چه چیزهایی چه قدر زحمت کشیدم یا نکشیدم؟!

حاصل زحمات دیگران هم میخوای؟
کسی که NOD32 رو می خره، حاصل زحمت سازنده هاش رو می خواد دیگه!!! تازه سازنده هاش که به کاربر بیچاره نمی گن که تا حالا چه قدر زحمت کشیدی یا پول خرج کردی!!!:قهقهه:
اما اگه منظورتون مفتی خواستنه، من حاضر بودم به آنتی ویروس ایشون پول بدم در صورتی که مثل بقیه اصلا همون یه موتورش رو می ساخت ولی از صفر خودشون می کردن، وگرنه NOD32 رو که می رم مفتی گیر می آرم! واسه چی پول بدم!

چطوره بجای شما هم تغییر بده به جای شما هم کامپایل کنه اصل مطلب رو بده خدمتتون؟
مگه بقیه ی جاهای دنیا غیر از اینه؟!!!:قهقهه: به جای کاربر کامپایل می کنن، همه کارو می کنن، می دن دستش دیگه!!!

alicam
سه شنبه 04 مرداد 1390, 01:36 صبح
یکی از اصول اصلی هر نرم افزاری اینه که ببنید که در بازار چه قدر موفق میشه.
امیدوارم که این جوان هم موفق باشه در بازار. با اینکه بعید میدونم چنین چیزی ممکن باشه.

Nima NT
سه شنبه 04 مرداد 1390, 03:18 صبح
هیچ یه ذره هم قانع نیستن که کارشون ناپسند بوده! وگرنه گور بابای NOD32 و Avira! کاری ندارم کارشون ناپسند بوده یا نه ولی در مورد اینکه به خاطر رضایت مردم این کار رو کردن شاید بشه به این صورت این مطلب رو تفسیر و توجیه کرد که قیمت هر کدوم از آنتی ویروسهای آویرا و نود حدود 40 الی 50 هزارتومان هستش در صورتی که با کمتر از 10 هزارتومان میشه هر جفت این دو آنتی ویروس رو در سیستم نصب کرد ، من خودم به شخصه علاقه ای ندارم هر هفته یک بار دنبال کلید کرک شده آنتی ویروس باشم یا زمانی که با ویروسی درگیر هستم آنتی ویروسم آپدیت نشه برای همین یا از نسخه های ارجینال یا اگر مشکل مالی داشته باشم از نسخه های رایگان آنتی ویروسها استفاده میکنم بنابراین فکر میکنم برای کسانی که اخلاقی مشابه اخلاق بنده دارن استفاده از این آنتی ویروس مناسب باشه علاوه اینکه انصافا" قیمت نرم افزار هم خیلی مناسب هست چرا که قیمتی که این مجموعه داره الان حتی برنامه های آموزشی هم ندارن ( حداقل 12 هزارتومان و حداکثر 70 هزارتومان ! ).
فقط میمونه مساله امنیت واقعی اون که تا چه حد با نسخه های اصلی این آنتی ویروسها همگام هستش که با توجه به نوعی کپی بودن این محصول بعید میدونم شاهد تست های بین المللی باشیم ولی بد نیست آزمایشگاههای داخلی یک آزمایش کلی از این محصول بگیرن که بشه با توجه به اون مقایسه ای انجام داد و در مورد خرید اون تصمیم گرفت.

و یک سوال از آقای نیری ، با توجه به اینکه کمی نسخه دمو محصولتون رو بررسی کردم به نظر اومد امکان آپدیت ماژول های نود و آویرا در آنتی ویروس شما گنجانده نشده و فقط دیتابیس ویروسها هستن که آپدیت میشن و نه خود موتور ، اگر اشتباه متوجه شدم که هیچ ولی اگر خیر آیا راهکاری برای این موضوع دارید ؟

و یک خواهش از دوستان ! ما ایرانی ها وقتی اینجوری با خودمون برخورد میکنیم و سعی میکنیم از پای همدیگه بکشیم از بیگانه دیگه نباید توقعی داشته باشیم ، پیشرفت دادنی نیست که منتظر بمونیم تا بیارن دم در خونه بهمون تحویل بدن باید براش زحمت کشیده بشه ، خواهشا" کمی نگرشتون رو تغییر بدید ؛ اگر بخواهیم این آقا رو جسارتا" دزد یا هر چیز دیگه ای خطاب کنیم متاسفانه دامن گیر همه ما خواهد شد ( حتی خود من ) چون از ویندوز بنده تا VS و Delphi به همراه تمامی کامپوننت ها کپی هستند و جالب اینجاست که از تمامی این موارد کپی شده و غیر قانونی کسب درآمد هم میکنیم. :)

علاقه ای ندارم که در مورد نحوه کار ایشون پیش داوری کنم ولی در یک کلام میتونم بگم کار کوچیکی نکردن و امیدوارم در راهی که شروع کردن موفق باشن.
خسته نباشید آقای نیری. :)

pouyansaraf
سه شنبه 04 مرداد 1390, 10:05 صبح
نمیدونم چرا یه چند سالی هست در سمنان کارهای محیر العقول انجلم میشه

شما میدونید چرا؟ :خجالت:

در ضمن اینو میدونم که اگر کسی حتی 1 خط کد بنویسد کار ارزشمندی کرده است.
چه رسد به یک برنامه

Microsoft.net
چهارشنبه 05 مرداد 1390, 08:19 صبح
جالبه nod32 وب سایت شید رو بلاک کرده و به عنوان یک سایت مخرب و غیر مجاز به کاربر اعلام می کنه! :D

farshid_vb
دوشنبه 10 مرداد 1390, 11:35 صبح
دوستان من هم یک انتی تروجان کوچولو نوشتم که خیلی قوی هستش
لطف کنین ببینین و تویه سایت من نظر بدین
نکته مهم این آنتی من اینه که نیازی به آپدیت نداره
توضیحات کامل را تویه سایت دادم
این برنامه تمامی جاهایی را که تروجانها برای شروع خودشون قرار میدن را شناسائی کرده و آنها را غیر فعال میکنه

ببینین و لطفا نظر بدین

ali.rezaei7
دوشنبه 10 مرداد 1390, 14:43 عصر
نسخه جدید NOD32 عرضه شده و تا چند وقت دیگه آویرا هم نسخه جدیدشو ارائه می کنه. درنتیجه شما برای ارتقاء موتورها و همگام سازی با نسخه های جدید، مجدد محصولات رو Reverse میکنید؟! یعنی قراره هربار که نسخه جدیدی منتشر میشه و یا اینکه تغییراتی در محصول ایجاد بشه برای بروز رسانی شید، روی محصولات مهندسی معکوس انجام بدید؟ خوب انجام چنین کاری می تونه هزینه های زمانی و شاید مالی زیادی رو همراه داشته باشه مگر اینکه قصد انجام چنین کارهایی رو نداشته باشید. میشه لطفا بگید که این موتورها مربوط به کدام یک از نسخه های آنتی ویروس ها می باشند؟
درکل در شرایط فعلی قانون کپی رایت برای من مفهومی نداره :) اما اگه یک روز تصمیم بگیرم که محصولی رو بصورت قانونی استفاده کنم، دراین صورت محصول موردنظر باید دارای چند ویژگی باشه: یکی اینکه ساختار محصول و منابعی که در آن به کار رفته قانونی باشه و دیگری اینکه اطمینان داشته باشم که پشتیبانی کامل از طرف تولیدکننده گان روی محصول انجام میشه. به ویژه درمورد محصول شما که یک آنتی ویروس می باشد و همواره باید از بی نقص ترین پشتیبانی ها برخوردار باشه.