View Full Version : درخواست نرم افزار برای تهیه نرم افزار چند رسانه ایی موبایل
taha_nadri
دوشنبه 22 فروردین 1390, 15:20 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و اساتید گرانقدر
من دنبال یک نرم افزاری می گردم که بشه با اون یک نرم افزار چند رسانه ایی برای موبایل با فرمت جاوا درست کرد که نیازی به اطلاعات در زمینه برنامه نویسی جاوا نداشته باشه (منظور از چند رسانه ایی اینکه بشه توی برنامه از عکس ومتن و.... استفاده کرد )
ممنون میشم اگر کسی توی این زمینه برنامه ایی رو میشناسه به من هم معرفی کنه
در ضمن با برنامه های fbookو کتابچه هم کار کردم چیز جالبی نبود.
mohsen12345
دوشنبه 22 فروردین 1390, 15:50 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و اساتید گرانقدر
من دنبال یک نرم افزاری می گردم که بشه با اون یک نرم افزار چند رسانه ایی برای موبایل با فرمت جاوا درست کرد که نیازی به اطلاعات در زمینه برنامه نویسی جاوا نداشته باشه (منظور از چند رسانه ایی اینکه بشه توی برنامه از عکس ومتن و.... استفاده کرد )
ممنون میشم اگر کسی توی این زمینه برنامه ایی رو میشناسه به من هم معرفی کنه
در ضمن با برنامه های fbookو کتابچه هم کار کردم چیز جالبی نبود.
با سلام خدمت دوست عزیز
اگه منظورتون کاتالوگ ساز برای موبایل هست دنبال نسخه رایگان نگرد چون فکر نکنم پیدا کنی
من یه نمونه تولید کردم
که توی این نسخه (نسخه 1.0.0) قابلیت افزودن فهرست با زیر شاخه های نامحدود رو داره که هر کدوم از فهرست ها هم دارای یک آیکون می باشند
تو قسمت جستجوی نرم افزار از الگوریتم جستجوی مشابه (LIKE) استفاده کردم که الگوریتمی که من پیاده سازی کردم تا حالا بیشتر از 0.1 ثانیه جستجوش بیشتر طول نکشیده
نرم افزار تولید شده توسط این نرم افزار برای S40 , S60 , Android بهینه سازی شده
دارای دو نوع کیبرد (نوکیا و سونی اریکسون) برای تایپ تو قسمت جستجو هستش که به زودی کیبرد موتورولا هم بهش اضافه خواهد شد.
نرم افزار دارای انتخاب جلد کاتالوگ (splash) هستش
در قسمت درباره ما شما می تونید یه شماره به نرم افزار (در نرم افزار کامپیوتر بدید و زمانی که شخص به قسمت درباره ما رفت با فشردن کلید سمت راست گوشی موبایل با شما تماس بگیره.
یه نمونه از نرم افزاری های موبایل تولید شده توسط این نرم افزار رو می تونید از اینجا (http://www.dhs-group.somee.com/Catalogmobile/University.jar) دانلود کنید.
نمونه هایی از عکس ها
685786857968580
با تشکر
taha_nadri
دوشنبه 22 فروردین 1390, 16:39 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز
اگه منظورتون کاتالوگ ساز برای موبایل هست دنبال نسخه رایگان نگرد چون فکر نکنم پیدا کنی
من یه نمونه تولید کردم
که توی این نسخه (نسخه 1.0.0) قابلیت افزودن فهرست با زیر شاخه های نامحدود رو داره که هر کدوم از فهرست ها هم دارای یک آیکون می باشند
تو قسمت جستجوی نرم افزار از الگوریتم جستجوی مشابه (LIKE) استفاده کردم که الگوریتمی که من پیاده سازی کردم تا حالا بیشتر از 0.1 ثانیه جستجوش بیشتر طول نکشیده
نرم افزار تولید شده توسط این نرم افزار برای S40 , S60 , Android بهینه سازی شده
دارای دو نوع کیبرد (نوکیا و سونی اریکسون) برای تایپ تو قسمت جستجو هستش که به زودی کیبرد موتورولا هم بهش اضافه خواهد شد.
نرم افزار دارای انتخاب جلد کاتالوگ (splash) هستش
در قسمت درباره ما شما می تونید یه شماره به نرم افزار (در نرم افزار کامپیوتر بدید و زمانی که شخص به قسمت درباره ما رفت با فشردن کلید سمت راست گوشی موبایل با شما تماس بگیره.
یه نمونه از نرم افزاری های موبایل تولید شده توسط این نرم افزار رو می تونید از اینجا (http://www.dhs-group.somee.com/Catalogmobile/University.jar) دانلود کنید.
نمونه هایی از عکس ها
685786857968580
با تشکر
ممنون از شما دوست عزیز به خاطر توجه شما به این موضوع
می خواستم سوال کنم برای تهیه این نرم افزاری که شما طراحی کردیدن چی کار باید انجام بدیم
بعد من این برنامه دانشگاهی که با این نرم افزار شما ساختید رو روی سونی اریکسون ainoاجرا کردم تمام صفحه نبود این مسله قابل حله که روی هر گوشی به صورت فرول اسکرین در بیاد یا نه ؟
با تشکر از شما استاد گرانقدر
mohsen12345
دوشنبه 22 فروردین 1390, 16:50 عصر
ممنون از شما دوست عزیز به خاطر توجه شما به این موضوع
می خواستم سوال کنم برای تهیه این نرم افزاری که شما طراحی کردیدن چی کار باید انجام بدیم
بعد من این برنامه دانشگاهی که با این نرم افزار شما ساختید رو روی سونی اریکسون ainoاجرا کردم تمام صفحه نبود این مسله قابل حله که روی هر گوشی به صورت فرول اسکرین در بیاد یا نه ؟
با تشکر از شما استاد گرانقدر
با سلامی دوباره
منظورتونsony ericsson aino (http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/products/phoneportfolio/specification/aino) هست؟
اون مشکل هم به زودی حل خواهد شد
حالا این برنامه رو واسه چی می خوای؟
(بابت این پرسیدم که چون این نسخه تجاری هستش و نمی تونم رایگان بدم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.