View Full Version : سوال: قرار نمایشگاه کتاب رو کی می ذارین
mohsen12345
دوشنبه 22 فروردین 1390, 16:37 عصر
با سلام خدمت دوستان محترم
می خواستم ببینم قرار نمایشگاه رو کی می ذارین
نمایشگاه راسنه های دیجیتال رو که کس زیادی نیومد ، این رو یک ماه زود تر بذارید که بچه ها همه مطلع بشن
در ضمن اگه می خواهید بگین گه راهشون دوره من 980 کیلومتر رو (از مشهد) با قاطر میام به امید نمایشگاه پس دلیل نیومدنشون اون نیست ، دیر مطلع شدنه
من خودم 1 روز مونده بود به قرار نمایشگاه رسانه های دیجیتال مطلع شدم و گرنه توفیق زیارت دوستان نصیبم نمی شد
با تشکر
محسن خدادادزاده
vcldeveloper
دوشنبه 22 فروردین 1390, 18:54 عصر
سلام،
قرار رسانه های دیجیتال چیه؟ کی بود؟ من یادم نمیاد ما دیدار عمومی برای نمایشگاه رسانه های دیجیتال برگزار کرده باشیم.
درباره نمایشگاه کتاب، تاریخ اش چندم اردیبهشت هست؟ آیا امسال هم در مصلی برگزار میشه؟ قبلا صحبت هایی بود که قراره مدتی در مصلی نمایشگاهی برگزار نشه.
mohsen12345
سه شنبه 23 فروردین 1390, 23:08 عصر
سلام،
قرار رسانه های دیجیتال چیه؟ کی بود؟ من یادم نمیاد ما دیدار عمومی برای نمایشگاه رسانه های دیجیتال برگزار کرده باشیم.
درباره نمایشگاه کتاب، تاریخ اش چندم اردیبهشت هست؟ آیا امسال هم در مصلی برگزار میشه؟ قبلا صحبت هایی بود که قراره مدتی در مصلی نمایشگاهی برگزار نشه.
آقای کشاورز ، شما انگار خیلی کم حافظه اید.
مدارکش (عکس پیوست محل قرار) تا چند روز پیش موجود بود ، حیف پاکش کردم
یادت رفته ؟ کلی هم عکس یادگاری گرفتیم. حال می زنی زیرش و می گی قرار عمومی نداشتیم؟؟؟؟:متفکر:
به نقل از اینجا (http://www.tibf.ir/News/ShowNews.aspx?id=3654)
بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت ماه سال1390 در مصلي بزرگ امام خميني (ره) برگزار ميشود.
vcldeveloper
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 13:44 عصر
ادت رفته ؟ کلی هم عکس یادگاری گرفتیم. حال می زنی زیرش و می گی قرار عمومی نداشتیم؟؟؟؟
با من عکس یادگاری داشتید؟! من فقط توی قرارهای عمومی نمایشگاه الکامپ و نمایشگاه کتاب شرکت کردم. نمایشگاه رسانه های دیجیتال کی بود؟ کجا بود؟ نمایشگاه مستقل بود یا بخشی از نمایشگاه الکامپ بود؟
من در هیچ نمایشگاه مستقل رسانه دیجیتالی شرکت نکردم که بخوام با شما توش عکس یادگاری داشته باشم.
mohsen12345
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 22:05 عصر
با من عکس یادگاری داشتید؟! من فقط توی قرارهای عمومی نمایشگاه الکامپ و نمایشگاه کتاب شرکت کردم. نمایشگاه رسانه های دیجیتال کی بود؟ کجا بود؟ نمایشگاه مستقل بود یا بخشی از نمایشگاه الکامپ بود؟
من در هیچ نمایشگاه مستقل رسانه دیجیتالی شرکت نکردم که بخوام با شما توش عکس یادگاری داشته باشم.
حالا من حافظه درستی ندارم شما به نوع نمایشگاه گیر نده ، فقط یادم بود که تو نمایشگاه بین المللی برگزار شد.
به هر حال ، انگار شما پایه نیستید ، چند تا از بچه های ایرانی تو فروم نوکیا هستند ببینم اگه اونا پایه بودن با اونا می رم.
با تشکر.
Mohandes2009
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 18:02 عصر
منم میام فقط معلوم کنید تاریخ قرار را
mohsen12345
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 23:15 عصر
منم میام فقط معلوم کنید تاریخ قرار را
نمی دونستم بحث اینقدر داغه
امیدوارم mohandes2009 لااقل ما همدیگه رو تو نمایشگاه ببینیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.