View Full Version : نرخ دستمزد برنامه نویس
kanionline
سه شنبه 23 فروردین 1390, 02:52 صبح
با سلام
من در حال ساخت یک سیستم مانیتورینگ برای یکی از ارگان های دولتی هستم، سوال بنده از دوستان خوبم این است که حقوق یک برنامه نویس که مسلط به C# ، WPF و socket programing باشد و به اصطلاح کار کشته باشد در شرایطی که این پروژه محرمانه می باشد و باید در خود شرکت مراحل ساخت انجام شود به عبارتی ساعت کاری مثلاً از ساعت 9 صبح تا 4 ، 5 بعد از ظهر ، برای استخدام در شرکت چقدر است.
لطفاً مدرک تحصیلی را نیز مورد نظر قرار دهید. با تشکر
موقعیت شرکت : گیلان
Roia_del
سه شنبه 23 فروردین 1390, 08:48 صبح
به نظر بنده : باید این های رو هم مرقوم میفرمودید:
1) چند ساعت نیاز دارید (چند روز) برای اتمام پروژه؟
2)می خواهید حقوق ماهانه بگیرید یا پول پروژه تون رو؟
خوب اولا این بگم اونهایی که استخدام می کنند حقوق کمی می دن ، مثلا شما می تونی یه نرم افزار بنویسی بیرون بفروشی : 3 تومن
ولی تو شرکت مثلا ماهانه 500، 600 تومن (بر حسب شهرستان فرق می کنه .. اینجوریاست دیگه ) بهت حقوق میدن شاید منت هم سرت بزارن مثلا بگن پس چی شد.....(در حالی که اگه پروژه رو بگیری و کسی کاری به کارت نداشته باشه خیلی خوبه ... آقای خودت میشی).
از اون جایی که گفتین ارگان دولتی برای استخدام از 1 تومن پایین بیایی گناه کردی ....
ebram110
سه شنبه 23 فروردین 1390, 09:44 صبح
پیشنهاد می کنم اگه امکانش رو داشته باشی، باهاشون قراردادی کار کن تا حقوق ماهیانه. و بعد برا نرم افزار خدمات و کارانتی مدت دار رایگان بده (مثلا 1 ساله) اینجوری هم شما راضی تر هستی و در دراز مدت هم اونا.
مبلغ به حجم کار بر می گرده که چی می خوان و چقدر طول می کشه؟ اگه مشخص بشه بیشتر می شه در موردش صحبت کرد.
kanionline
سه شنبه 23 فروردین 1390, 13:26 عصر
با تشکر از Roia_del و ebram110 عزیز از جوابتون
این پروژه در فاز اول 6 ماه فرصت داره که باید قسمت نرم افزاریش تقریباً تموم بشه و بعد از اون به قسمت های سخت افزاری و مخابراتی می رسه که به تیم نرم افزاری ربطی نداره و اونم گروه های خودشو داره در کل من در قسمت تیم نرم افزاری نهایتاً می تونم 2 نفر که با خودم 3 نفر داشته باشم، در حال حاضر به 2 نفر برنامه نویس حرفه ای احتیاج دارم همون طور که در پست 1 گفتم باید دارای خصوصیات ذکر شده باشند.
حالا سوال من اینکه باهاشون چطور قرارداد بنویسم و چطور دستمزد براشون مشخص کنم تازه باید مدرک تحصیلی مثالاً فوق لیسانس نرم افزار باشه یا مثلاً لیسانس باشه رو هم در نظر گرفت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.