ورود

View Full Version : سوال: پیدا کردن محل فیزیکی یک آیپی در شبکه محلی

sara66
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 07:52 صبح
سلام ، توی شبکه محلی که مثلا یک ساختمان 4 طبقه هست ، میشه فهمید که مکان دقیق یک آیپی کجاست ؟

razeghi_loved
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 15:44 عصر
بله به راحتی می شه فهمید
البته اگر قبل از اینکه ای پی ها را دسته بندی کرده باشه خیلی راحتر می تونه پیدا کنه
مواظب باشین شیطونی نکنید چون ادمین در کنار شماست، نزدیک تر از چشم شما به مانیتور

sara66
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 16:14 عصر
بله به راحتی می شه فهمید
البته اگر قبل از اینکه ای پی ها را دسته بندی کرده باشه خیلی راحتر می تونه پیدا کنه

مرسی ، این یعنی چی ؟ خوب اگر به راحتی میشه لطفا توضیح بدید

razeghi_loved
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 22:04 عصر
شما اگر چهار طبقه داشته باشین و تو هر طبقه یه سویچ 24 پورت باشد. حالا وقتی تعریف کرده باشه که مثلا
طبقه اول30-192.168.0.1
طبقه دوم 60-192.168.0.30
طبقه سوم 90-192.168.0.60
طبقه چهارم 120-192.168.0.90
خوب وقتی یه پکت مخرب یا بد جنس وارد شبکه بشه همراه با ای پی می باشد ادمین هم پیگیری می کند و می فهمد که ای پی مال کدوم طبقه هست و به کدام پورت سویچ داده شده، و از طریق نود به سیستم مربوطه می رسد همین

sara66
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 22:14 عصر
اومدیم و من از نوت بوک استفاده کردم و یک آیپی که خودم دوست دارم به سیستم بدم ، درضمن سوئیچ هم قابل مدیریت نباشه

joker
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 23:46 عصر
در اين صورت راهي نداره جز اينكه پاشين دونه دونه برويد سيستم ها را چك كنيد.( البته اگه در هر طبقه از يك سوئيچ استفاده كرده باشيد با دستور Tracert ميتونيد روتري كه در مسيره را پيدا كنيد يه كم كارتون راحت تر ميشه ولي اينكه فكر كنيد با داشتن ادرس ip ميشه مكان را بدست آورد بدون داشتن اطلاعات قبلي تقريبا ميشه گفت جمله اي اشتباهه.
ولي با داشتنip شايد بشه خيلي اطلاعات از سيستم پيدا كرد كه نيازي به حضور فيزيكي نباشه ;)

esmit61
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 14:02 عصر
یادمه خیلی وقت پیش جایی دیدم که یک نفر این سوال رو پرسیده بود. فکر کنم جوابشون این بود که جدول ARP را در حالت Read Only بگذارید و تنظیم کنید که فقط DHCP سرور بتونه در اون اطلاعات وارد کنه
حالا که اینها چگونه انجام می شوند یادم نیست. ولی میدونم که روشش همین بود

mhsaleh
جمعه 26 فروردین 1390, 10:10 صبح
آدرس IP یک مفهوم Logical است لذا شما به صرف داشتن IP آدرس از یک سیستم نمی توانید محل آن را مشخص نمایید.

برای رفع این مسئله شما باید این مفهوم منطقی را به یک مفهوم فیزیکی مرتبط سازید. مثلاً همانطور که دوستان اشاره کردند آدرس های خود را بر اساس طبقه دسته بندی نمایید شبیه همان کاری که در سطح وسیع تر برای کشورها انجام می پذیرد.

همچنین شما می توانید مفهوم Logical آدرس IP را به مفهوم فیزیکی MAC آدرس مرتبط سازید و مثلاً بگویی فلان IP فقط به فلان MAC اختصاص دارد البته این کار در سطح یک شبکه LAN قابل پیاده سازی است و روش مناسبی به نظر می رسد.

روش های اشاره شده را می توان با استفاده از ابزارهای مختلف پیاده سازی نمود اما یک نکته را باید توجه داشته باشید که ممکن است راهی جهت دور زدن و فریب سیستم نیز وجود داشته باشد مثلاً در روش اول کاربر IP سیستم خود را دستی تغییر دهد یا در روش دوم MAC آدرس خود را تغییر دهد لذا برای امنیت بیشتر شما نیاز به ابزاری مناسب تر هستید مثلاً از سویچ Manageable استفاده نمایید و ...

cybercoder
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 01:16 صبح
برای این که گمراه نشید پاسخ اصلی خیره و بقیه حواشی