ورود

View Full Version : مسدود یا محدود شدن Skype توسط مخابرات؟

eshpilen
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 12:32 عصر
تازگی ADSL از پارس آنلاین گرفتیم و نمیتونیم در Skype لاگین بشیم. فکر کردم شاید پارس آنلاین مثلا پورتی چیزی رو بسته؛ زنگ زدم پشتیبانی فنیش طرف گفتش که مخابرات روی Skype محدودیت گذاشته و اگر از یک تعدادی بیشتر استفاده کنید دیگه اجازه نمیده.
میخواستم بدونم این قضیه صحت داره یا نه.
ضمنا شما این روزا مشکلی با اسکایپ ندارید؟

#target
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 14:43 عصر
احتمالا. چون من مودم رو باید خاموش روشن کنم تا آی پی عوض بشه (بعضی وقتها چند بار) بعد درست میشه . باز فردا همین آش و همین کاسه .
البته با VPN مشکلی نیست

eshpilen
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 15:29 عصر
آخه قبلا یه ISP دیگه داشتیم که همچین مشکلی پیش نیامده بود.
ضمنا اسکایپ دست آخر لاگین شد، ولی نتونست با تست اکوی خودش تماس بگیره!
حالا فعلا که قرار شد بریم ooVoo رو هم امتحان کنیم.

#target
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 15:35 عصر
آره دقیقا همین مشکل .!

FastCode
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 16:57 عصر
ekiga؟
آره.
با این که skype سیستم port punch خیلی خفنی داره باز هم بیشتر وقتها کار نمیکنه.

ISP شما هم دروغ میگه.
مخابرات فقط http پورت 80 رو با regex فیلتر میکنه.

HamedNet_ir
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 18:41 عصر
یه V P N بگیرید و برای همیشه خودتون رو راحت کنید! ( چه از طرف مخابرات و چه از طرف کشورهای غربی ((تحریم! )) )

eshpilen
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 19:01 عصر
من قبلا هرچی VPN استفاده کردم سرعت رو میارن پایین. بعدم با ADSL سرعت 128 دیگه نمیدونم چی میشه و جواب میده یا نه. بهرحال تست میکنم. حداقل برای فهمیدن یکسری مسائل ایدهء خوبیه. ممنون!

eshpilen
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 20:21 عصر
ekiga؟
آره.
با این که skype سیستم port punch خیلی خفنی داره باز هم بیشتر وقتها کار نمیکنه.

خودت که میدونی port punch چطور کار میکنه.
یه واسط اولیه نیاز هست که ممکنه آدرس/IP اون رو ببندن و یا پورتی رو که روش ارتباط برقرار میکنه.
ضمنا احتمالش زیاده که نرم افزار پیچیده و ضمنا انحصاری ای مثل اسکایپ، از ارتباطها و واسطه های دیگری هم استفاده بکنه (و شاید بصورت مداوم، نه فقط در برقراری ارتباط اولیه).
همینطور خود اسکایپ هم ممکنه پورت یا پورتهای خاصی رو استفاده میکنه که ببندن.
و اینا ارتباطی به کارایی port punch به صرف خودش ندارن.
ضمنا راههای آنالیز ترافیک هم هست ظاهرا که میتونن باهاش ترافیک اسکایپ رو شناسایی بکنن.
خلاصه راه زیاد هست برای جلوگیری ازش.
بنده قبلا اون پروژهء P2P رو که نوشته بودم و از port punch استفاده میکرد با پارس آنلاین هم تست کرده بودم و مشکلی نبود. البته فقط با UDP.

پ.ن:
راستی میگن اسکایپ خیلی مشکوک به جاسوسی هم هست و شواهد نشون میدن که خیلی چیزها درش مخفی شده! (خودمونیم حالا این میشه بهانه واسه سیستم که کلا هرچی نرم افزار انحصاری و بازمتن در این زمینه هست مسدود کنن!!)

HamedNet_ir
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 21:15 عصر
من قبلا هرچی VPN استفاده کردم سرعت رو میارن پایین. بعدم با ADSL سرعت 128 دیگه نمیدونم چی میشه و جواب میده یا نه. بهرحال تست میکنم. حداقل برای فهمیدن یکسری مسائل ایدهء خوبیه. ممنون!

شما که دارین برای یه ADSL ماهیانه حداقل 20 تومن میدید , 3 تومن ماهیانه خرج کنید و یک سرویس دهنده (!) خوب پیدا کنید , مشکلی پیدا نمیکنید یا ماهیانه خرج یک وی پی اس کنید و خودتان را صاحب یک IP اختصاصی خارجی کنید!

پیروز باشید.

پ.ن: مخابرات به دلیل هزینه ی پایین این سرویس دهنده جهت مکالمه این کار رو میکنه و یا اینکه نمیتونه شنود کنه!!!!
پ.ن 2: از مدیریت به دلیل off topic عذر میخوام.

eshpilen
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 22:01 عصر
نه 20 تومن یخورده کمتره. ضمنا ADSL هم مال خونهء کارفرمای بنده هست.
سرویسی که توی شرکت از یک ISP دیگه داریم حتی ارزونتر هم بود! (ماهی 10 تومن) ضمنا سرعتش هم خوبه و با اسکایپ کار میکرد. منتها از بعضی چیزای دیگشون خوشم نیامد و پارس آنلاین رو پیشنهاد کردم.
البته انشاا... در شرف لقاء V P N هستیم تا فردا! شما خوبش رو سراغ دارید PM بدید لطفا.
ضمنا من به این V P N ها شک دارم. احتمالش کم نیست که جاسوسی کنن و خیلی راحت هم هست براشون. از کجا مطمئن بشیم حداقل از جای پدر و مادر داری هستن؟

پ.ن:
ضمنا از کجا معلوم بعضی از این سرویسها کار خود حکومت نباشه و قصد جاسوسی زیرکانه تری رو ندارن باهاشون؟ چرا با این سرویسها و ارائه دهندگان اونا مقابله ای نمیکنن؟

blue_lotus
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 10:37 صبح
منم پارس آنلاین هستم(تهران نیستم). اما مشکلی به جز روزهایی که کل سیستم ایران مشکل دار میشه با اسکایپ ندارم. همین الانم به تستش وصل شد.

ساده ترین راه اینه که طبق گفته‌ی دوستمون VPS بگیرین یا اینکه از دوستاتون که VPS دارن سرویس بگیرین، که قابل اطمینان باشه.

eshpilen
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 13:48 عصر
منظورت از VPS همون VPN هست؟
VPN گرفتم تست کردم. تونستم وصل بشم و به سرویس اکو هم وصل شد. ولی سرعتش بنظرم پایین اومده بود و بنابراین ممکنه با ویدئو جواب نده.
بهرحال دیگه صرف نداشت و تست کردنش کامل و دو طرفه مشکل بود. بجای اسکایپ ooVoo رو نصب و تست کردم که ظاهرا مشکلی نداره. به VPN هم نیازی نیست.

HamedNet_ir
جمعه 26 فروردین 1390, 13:22 عصر
ضمنا من به این V P N ها شک دارم. احتمالش کم نیست که جاسوسی کنن و خیلی راحت هم هست براشون. از کجا مطمئن بشیم حداقل از جای پدر و مادر داری هستن؟
خوب یه VPS از شرکت iweb یا hentzer یا ... بگیرید و خیالتون هم راحت باشه!
میوتنید از L2TP یا SSTP استفاده کنید که دارای امنیت بالایی هستند ( خصوصا آخری! )
VPS = سرور خصوصی مجازی
V P N = شبکه ی خصوصی مجازی

اگر اطلاعاتی در این موارد میخواید در پیغام خصوصی در خدمتم.

eshpilen
شنبه 27 فروردین 1390, 21:42 عصر
ببینم این vs.sky-speed.com مال کدوم شرکته؟

blue_lotus
شنبه 27 فروردین 1390, 22:55 عصر
منظورت از VPS همون VPN هست؟

منظورم دقیقنVirtual private server) VPS) سرورهای مجازیه خصوصی هست. یک سیستم عامل دقیقن دستتونه ولی داخل ماشین مجازیه. بسته به نوعش میتونه کرنلش هم اشتراکی/جدا باشه. که طبعن هر سرویسی رو میتونین روش بالا بیارین

eshpilen
شنبه 27 فروردین 1390, 23:18 عصر
نه بابا پس چیز باحالیه.
حالا چند هست؟
من الان VPN یه ماهه گرفتم 4000 تومن. سرعتشم بد نیست.

FastCode
یک شنبه 28 فروردین 1390, 00:00 صبح
من هم الان از VPS دوستم استفاده میکنم.
سرعتش هم ۳ تا صفر از من بیشتر داره.
واقعاً امنیت رو میشه باهاش تجربه کرد.

فقط یک مشکل داره.روی هر پورت فقط یک کانکشن بهم میده.کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟
Server CentOS Client Debian SOCKS5 over SSH

eshpilen
یک شنبه 28 فروردین 1390, 08:07 صبح
راستی من VPN رو Share که میکنم دیگه کانکت نمیشه. یعنی چطوری میفهمه؟ :متفکر:

eshpilen
یک شنبه 28 فروردین 1390, 12:38 عصر
ببینم سرعت اسکایپ از ooVoo بیشتره؟
چون الان ما با تصویر مشکل داریم.
اون طرف در سوئد میگن تصویر ما رو ندارن و این طرف هم تصویر مشکل داره. ضمنا خودش روی تنظیم یک فریم در ثانیه هست.
نمیدونم از ISP هست یا بخاطر نرم افزارشه. شایدم سرعت ۱۲۸ جواب نمیده.

#target
یک شنبه 28 فروردین 1390, 15:25 عصر
یکی از دوستام oovoo با خط 128 ویدئو رو تست کرده .
من Skype با 256 مشکلی نداشتم .

vcldeveloper
یک شنبه 28 فروردین 1390, 15:41 عصر
دیگه دارید از موضوع تاپیک خارج میشید؛ به مرحمت وجود تالار گفتگوی عمومی، بحث Skype و مخابرات رو مطرح کردید، الان هم که دیگه رسیده به تنظیم VPN و خرید VPS!!!