View Full Version : چک کردن اعداد برای نداشتن اشتراک با یک محدوده خاص
MOJTABAATEFEH
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 23:04 عصر
سلام دوستان عزیز در یک جدول من در هر ثبت محدوده ای از اعداد را ثبت می کنم(محدوده به ترتیب است مثلا 10 تا 100) حالا چطور می تونم در ثبت های بعدی چک کنم که این محدوده جدید با محدوده های ثبت شده قبلی هیچ اشتراکی ندارد؟
با تشکر
Felony
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 02:47 صبح
محدوده به ترتیب هست یعنی چی ؟ حداقل 2 تا نمونه مینوشتی که ترتیب محدوده مشخص بشه !
اگر ترتیب خاصی نداره باید محدوده ها رو هم در بانک درج کنی و موقع درج بعدی قبل از درج تو بانک جست و جو کنی ببینی قبلا ثبت نشده باشه بعد درجش کنی .
MOJTABAATEFEH
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 10:51 صبح
محدوده به ترتیب هست یعنی چی ؟ حداقل 2 تا نمونه مینوشتی که ترتیب محدوده مشخص بشه !دوست عزیز یعنی شروع و پایان محدوده رو ذخیره میکنم و اعداد محدوده متوالی هستند در پست قبلی نوشتم (مثلا 10 تا 100 به صورت متوالی)
اگر ترتیب خاصی نداره باید محدوده ها رو هم در بانک درج کنی و موقع درج بعدی قبل از درج تو بانک جست و جو کنی ببینی قبلا ثبت نشده باشه بعد درجش کنی . اگر اینجوری باشه برای ذخیره تک تک اعداد ترافیک بالا نمیره؟
MOJTABAATEFEH
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 19:55 عصر
از دوستان کسی به همچین موردی برخورد نکرده؟
اول لطفا به سوال اصلی تاپیک پاسخ بدین بعد اینکه بهتره محدوده اعداد ذخیره بشه یا تک تک اعداد؟ (در صورتی که تک تک اعداد ذخیره بشن ترافیک شبکه بالا نمیره؟)
و در صورت امکان پیشنهاد راه بهتر
با تشکر
a_mosavian
جمعه 26 فروردین 1390, 00:03 صبح
چون یک کار ویژه ای هست باید یک دستور SQL بنویسی که چک کنه ببینه چنین چیزی هست یا نه. در رویداد BeforePost چک بشه و در صورت پاسخ مثبت یک استثنا پدید بیاره.
اگر اینجوری باشه برای ذخیره تک تک اعداد ترافیک بالا نمیره؟
اگه با ADO کار کنی و نوع قفل رو ltReadonly تنظیم کنی باید زیر 50 تا 100 میلی ثانیه طول بکشه (اگر نکنی حدود 300 میلی ثانیه). ولی چاره ی دیگری هم نیست. در کل این کاهش سرعت اگه تنها همین مورد باشه احساس نخواهد شد.
MOJTABAATEFEH
جمعه 26 فروردین 1390, 12:53 عصر
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون در کل بهتره محدوده ذخیره بشه یا تک تک اعداد؟
a_mosavian
شنبه 27 فروردین 1390, 21:55 عصر
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون در کل بهتره محدوده ذخیره بشه یا تک تک اعداد؟
انتظار دارید کسی به این سوال شما پاسخ دهد؟
MOJTABAATEFEH
یک شنبه 28 فروردین 1390, 19:41 عصر
انتظار دارید کسی به این سوال شما پاسخ دهد؟
دوست عزیز فکر کنم سوالم باعث رنجش شما شد ببخشید
کار این مجموعه همینه که به سوالات هم پاسخ بدن ان شا الله 1چند وقتی بیشتر حضور داشته باشین روال بیشتر تو دستتون میاد
موفق باشید
دوستان عزیز برای ثبت تک تک اعداد به نظر من ترافیک شبکه بالا میره چه راهی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
a_mosavian
دوشنبه 29 فروردین 1390, 18:08 عصر
دوست عزیز فکر کنم سوالم باعث رنجش شما شد ببخشید
کار این مجموعه همینه که به سوالات هم پاسخ بدن ان شا الله 1چند وقتی بیشتر حضور داشته باشین روال بیشتر تو دستتون میاد
موفق باشید
دوستان عزیز برای ثبت تک تک اعداد به نظر من ترافیک شبکه بالا میره چه راهی پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
مسئله رنجش نیست. من هم نرنجیدم. سوالی که پرسیدید مبهم هست. کسی هم نمی تونه به سوال مبهم پاسخ بده. قصد دوستان کمک هست ولی هنگامی که سوال نامفهوم باشه کسی هم کمکی نمی کنه. سوالتون را واضح، با بیان شرایط کار و توضیح کاری که می خواهید انجام دهید بیان کنید.
rasoolgh
سه شنبه 30 فروردین 1390, 07:32 صبح
برای این کار فقط اعداد شروع و پایان رنج را باید ذخیره کنیدودر هنگام ذخیره رنج جدید کافیه که یک جستجو انجام بدی(سلکت بزنی) ببینی اعداد شروع یا پایان رنج جدید در رنجهای قبلی قرار می گیرند و همچنین یک سلکت بزنی اونهایی که شروع یا پایان رنجشون در رنج جدید قرار می گیرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.