View Full Version : درخواست یک Query
pep30cula
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 14:23 عصر
سلام
من 6 تا جدول دارم که همشون ستون Code دارن
میخوام یه دستور Select بنویسم که وقتی در قسمت Where یک دستور محدود کننده برای Code قرار دادم
تمام اطلاعاتی رو که در هر جدولی دارای اون Code بود را برام بیاره
اصلا امکان پذیره؟
karimi.ali2005
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 14:44 عصر
اگر select که شما مینویسید برای 6 تا جدول یکی باشه میتونید از دستور union all استفاده کنید
حمیدرضاصادقیان
شنبه 27 فروردین 1390, 07:55 صبح
اگر select که شما مینویسید برای 6 تا جدول یکی باشه میتونید از دستور union all استفاده کنید
دوست عزیز Union زمانی کاربرد داره که ساختار جداولتون یکی باشه . برای اینکار باید هر 6 جدول رو باهم Join کنید. اگر از inner join استفاده کنید و کد مربوطه در یکی از جدولها نباشد هیچی برنمی گرداند ولی اگر از Outer Join استفاده کنید اگر در جدولی هم نباشد برای آن مقدار Null برمیگرداند.
m_omrani
شنبه 27 فروردین 1390, 12:12 عصر
ضمن احترام باید بگم این جمله درست نیست:
UNION زمانی کاربرد داره که ساختار جداول یکی باشه
بلکه هنگام استفاده از UNION، باید تعداد، ترتیب و نوع ستون هایی که در پرس و جوهایی که باهم UNION می شوند یکسان و متناظر باشه. مثال:
SELECT c1,c2,c3 FROM Table1 WHERE ...
UNION ALL
SELECT d1,d2,d3 FROM Table2 WHERE ...
UNION ALL
SELECT e1,e2,e3 FROM Table3 WHERE ...
در اینجا باید تعداد ستون ها در سه پرس و جویی که با هم UNION شدند یکی باشه که همین طور هست (هر کدوم 3 ستون دارن). علاوه بر اون باید نوع ستون ها هم به طور متناظر کاملاً با هم یکسان باشه. یعنی c1 و d1 و e1 باهم، c2 و d2 و e2 با هم و c3 و d3 و e3 هم باید با هم از یک نوع باشند.
ضمن این که باید توجه داشت که نیازی نیست که لزوماً این ستون ها یک ستون واقعی در جداول باشند. بلکه می تونن یک عبارت محاسباتی باشند مثل SUBSTRING(col1,5,10) و لزوماً هم نیازی نیست که تمامی ستون ها در تمامی پرس و جوها، اسم هم داشته باشند.
حمیدرضاصادقیان
شنبه 27 فروردین 1390, 12:28 عصر
دوست عزیز منم میدونم این جمله زیاد صحیح نیست. منظور من هم توضیحات کامل شما بود.ولی فرصت نوشتن نداشتم.
ممنون از تذکرتون
pep30cula
شنبه 27 فروردین 1390, 17:42 عصر
مرسی از جواباتون
دستور union all خیلی کارمو راه انداخت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.