ورود

View Full Version : مبتدی: مشكل در مورد session ها

adelante94
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 15:02 عصر
با سلام

من در اين سايت خيلي در باره session ها گشتم ولي باز نتونستم مطلبي كه نياز دارم رو پيدا كنم لطفا به من بگيد چرا وقتي كه بعداز لاگين شدن يوزر در صفحه اي طراحي كردم و يوزر ميتونه لاگين بشه و redirect بشه به صفحه پرفايل خودش، پروفايل يوزر اولين رديف ديتابيس رو نشون ميده نه مال همون شخص رو ؟؟؟
من session رو چجوري در صفحه پروفايل تعريف كنم كه پروفايل مربوط به همان يوزر رو برام بياره تا بتونم آنرا edit كنم ؟؟؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد چون واقعا در مورد session ها گير كردم.
ضمنا كدهاي asp.net رو تحت سي شارپ ميخوام بنويسم.
مرسي

jaykob
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 15:54 عصر
با سلام

من در اين سايت خيلي در باره session ها گشتم ولي باز نتونستم مطلبي كه نياز دارم رو پيدا كنم لطفا به من بگيد چرا وقتي كه بعداز لاگين شدن يوزر در صفحه اي طراحي كردم و يوزر ميتونه لاگين بشه و redirect بشه به صفحه پرفايل خودش، پروفايل يوزر اولين رديف ديتابيس رو نشون ميده نه مال همون شخص رو ؟؟؟
من session رو چجوري در صفحه پروفايل تعريف كنم كه پروفايل مربوط به همان يوزر رو برام بياره تا بتونم آنرا edit كنم ؟؟؟
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد چون واقعا در مورد session ها گير كردم.
ضمنا كدهاي asp.net رو تحت سي شارپ ميخوام بنويسم.
مرسي

سلام دوست عزیز کافیه شما زمانی که Session را می سازی id کاربری رو که وارد شده را همراهش داشته باشی در صفحه پروفایل هم شما یک کوئری ساده می نویسید که شی بسازد که id آن برابر با id سشن باشد . در این صورت شما به مقادیر رکورد کاربر مد نظرتون دسترسی دارید و می تونید هر عملیاتی رو انجام دهید .