ورود

View Full Version : آموزش: ایجاد برنامه های چند زبانه با دلفی با یک روش ابتکاری جالب

BORHAN TEC
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 23:34 عصر
سلام به همه دوستان :قلب:
من یک برنامه چند زبانه را با دلفی ایجاد کرده ام که به نظر خودم بسیار جالب است. مهمترین قابلیت مکانیزم به کار رفته در این برنامه این است که شما برای اضافه کردن یک زبان جدید(مثلاً زبان چینی) به برنامه، نیازی ندارید که برنامه ساخته شده را مجدداً کامپایل نمایید. من برای این که زبانی را به برنامه اضافه کنم از یک فایل ini استفاده کرده ام. توجه نمایید که این فایل ini حتماً باید با فرمت Unicode ذخیره شود و نه utf8. نکته دیگر اینکه من این برنامه را با Delphi XE ساخته ام. این مکانیزم در پروژه های تجاری واقعی بسیار مفید خواهد بود!!!

سورس این برنامه در همین پست ضمیمه شده است.

a_mosavian
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 23:42 عصر
کار جالبیه. برای راست به چپ هم فکری کردی؟

BORHAN TEC
جمعه 26 فروردین 1390, 09:05 صبح
کار جالبیه. برای راست به چپ هم فکری کردی؟

بله، اگر موقع اجرای برنامه دقت کنید خواهید دید که راست به چپ هم در نظر گرفته شده. برای اینکه این موضوع را بهتر درک کنید در موقع تغییر زبان به کمبو باکس دقت کنید.

آیا به نظر دوستان کلیک بر روی دکمه تشکر کار سختی هستش؟؟؟؟ :متفکر::لبخند:

SAASTN
جمعه 26 فروردین 1390, 10:46 صبح
بله، اگر موقع اجرای برنامه دقت کنید خواهید دید که راست به چپ هم در نظر گرفته شده.
البته برای راست به چپ کردن یک فرم که بصورت چپ به راست طراحی شده و بلعکس فاکتورهای زیادی باید تغییر کنند و توی یک کار حرفه ای نمیشه فقط به BiDiMode اکتفا کرد. در ضمن استفاده از یک فایل متنی و ست کردن تک تک پراپرتی ها با یک سطر کد جداگانه شاید برای برنامه های کوچیک عملی باشه ولی برای یک نرم افزار تجاری با چگالی کنترل بالا عملا امکانپذیر نیست. به نوعی باید کل DFM به تعداد زبانها در ini باز نویسی بشه و به ازای هر کنترل چند خط کد برای ست کردن پراپرتی ها نوشته بشه... اما اگه به تغییر زبان تنها در سطح تغییر Caption ها نگاه کنیم، استفاده از فایل های ini یا xml یا فرمتهای من دراوردی دیگه چیز جدیدی نیست و توی خیلی از نرم افزار ها دیده شده.

مهران رسا
جمعه 26 فروردین 1390, 16:27 عصر
آیا به نظر دوستان کلیک بر روی دکمه تشکر کار سختی هستش؟؟؟؟ دوست عزیز بنده برنامه شما رو دیدم . استفاده از کلاس TIniFile برام جالب بود . فقط در خصوص روشی که به کار بردید باید عرض کنم این روش ، یعنی قرار دادن اطلاعات همه زبان ها در یک فایل ini زیاد درست نیست . شما تصور کنید در آینده اطلاعات هر زبان قراره افزایش پیدا کنه و این ، کار ویرایش رو سخت میکنه . در آخر پیشنهاد میکنم حالا که زحمت کشیدید یک برنامه Editor هم واسش بنویسید که برای ویرایش اطلاعات زبان ها و اضافه کردن زبان جدید نیازی نباشه از notepad استفاده کنیم .
ضمناً اگه میخوان به میزان مورد قبول شدن کارتون پی ببرید کافیه به تعداد دانلود ها نگاه کنید . تشکر اونقدرهام که فکر میکنید مهم نیست .

موفق باشید.

hasaniasl
شنبه 12 آذر 1390, 12:22 عصر
سلام لطفا مراحل کارتون رو توضیح بدید و اگه در این رابطه منابعی رو هم میدونید معرفی کنید مچکرم