View Full Version : مشکل ی در ارسال از دلفی به MySQL
siavashman
جمعه 26 فروردین 1390, 10:51 صبح
سلام.
من به برنامه نوشتم با دلفی که از دیتابیس MySQL استفاده میکنه. توی ویندوز ویستا و XP و 7 وقتی توی برنامه تایپ می کنی ی کاملا درست تایپ میشه ولی تنها توی ویندوز 7 بعد از insert وقتی توی دیتا بیس رو می بینی ی ها رو ؟ میزنه! جالب اینجاست که فقط تو ویندوز 7 اینجوریه با تنظیمات مشابه.
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. چون هر کاری کردم نتونستم درستش کنم. MySQL رو هم روی Persian گذاشتم تست کردم و هم UTF8 general ولی فکر کنم مشکل از اینا نیست.
siavashman
شنبه 27 فروردین 1390, 20:56 عصر
لطفا راهنمایی کنید. هیچ کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته؟
Felony
شنبه 27 فروردین 1390, 21:28 عصر
از چه نسخه ای از دلفی استفاده میکنید ؟
siavashman
یک شنبه 28 فروردین 1390, 06:01 صبح
از چه نسخه ای از دلفی استفاده میکنید ؟
مرسی که جواب دادید. از RAD 2010 استفاده میکنم. کامپایل شده برنامه فقط توی ویندوز 7 این مشکل رو داره.
siavashman
دوشنبه 29 فروردین 1390, 19:05 عصر
لطفا یکی کمک کنه :گریه:
siavashman
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 07:03 صبح
ی رو اگه بنویسیم ؟ میزنه ولی ي رو اگه بنویسیم وارد دیتابیس میشه. لطفا کمک کنید
siavashman
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 15:03 عصر
سوالم رو متوجه نشدید که جواب ندادید؟ اگه متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم :ناراحت:
AmirSky
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 17:18 عصر
یه اسکریپت از تیبل مورد نظر رو اگه میتونی بذار تا بررسی کنم
من نه با ویندوز سون و نه مای اسکیوال همچین مشکلی ندارم
نحوه اتصال به مای اسکیو ال رو هم نگفتی
من از ADO استفاده میکنم
siavashman
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 01:23 صبح
سلام.
منم از ADO استفاده میکنم. امروز با اکسس تست کردم بجای MySQL مشکلی نداشت. ولی با MySQL داره. من دیتابیس اصلی و جدولها رو روی General و Persian گذاشتم ولی اصلا تغییر نکرد! یه عکس گرفتم از دیتابیسم اگه لطف کنید ببینید ممنون میشم. تو این عکس از 2 تا ابزار استفاده کردم. که البته هر دو تا "ی" رو "?" زدن ولی یکی انکد شده نشون میده یکی دیکد شده. خودتون یه نگاهی بندازید متوجه میشید. من فکر میکنم این MySQL توی ویندوز 7 با یه تنظیمات دیگه ای نصب شده! هر چند همون نسخه است و همون تنظیمات!
از اینکه جواب دادید ممنونم
AmirSky
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 00:48 صبح
عجیبه!
یه نمونه آپلود کردم
داخل اون داخل فولدر tabel یه اسکریپت هست اون رو اجرا کن یه تیبل توی دیتابیس test میسازه
بعد به ببین نمایش به چه صورت هست
69555
یه عکس هم اینجا میزارم که ببینی توی سیستم من به چه شکلیه
69556
siavashman
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 09:25 صبح
عجیبه!
یه نمونه آپلود کردم
داخل اون داخل فولدر tabel یه اسکریپت هست اون رو اجرا کن یه تیبل توی دیتابیس test میسازه
بعد به ببین نمایش به چه صورت هست
من تست کردم بازم مشکل داره. نه اینکه جدول رو مثل عکسی که گذاشتید نشون نده. مشکل اینه که وقتی "ی" رو تو جدول insert می کنم "؟" میشه بازم. جدول شما هم هم utf8 بود هم persian_ci که باید درست باشه توی insert "ی" ولی نمی دونم چرا نیست!! البته من نگاه کردم مقادیر جدول شما رو. جدول شما هم "ی" رو "ي" زده. یعنی به جای "ی" فارسی "ي" عربی زدید. منم با ورود ي عربی مشکلی ندارم ولی نمی دونم چرا کار نمیکنه ی فارسی :عصبانی++:
فکر کنم این ADO Conector ODBC مشکل داره. چون با این برنامه های آنالیزر "ی" رو درست وارد میکنه.
arturmacnight
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 09:44 صبح
من تست کردم بازم مشکل داره. نه اینکه جدول رو مثل عکسی که گذاشتید نشون نده. مشکل اینه که وقتی "ی" رو تو جدول insert می کنم "؟" میشه بازم. جدول شما هم هم utf8 بود هم persian_ci که باید درست باشه توی insert "ی" ولی نمی دونم چرا نیست!! البته من نگاه کردم مقادیر جدول شما رو. جدول شما هم "ی" رو "ي" زده. یعنی به جای "ی" فارسی "ي" عربی زدید. منم با ورود ي عربی مشکلی ندارم ولی نمی دونم چرا کار نمیکنه ی فارسی :عصبانی++:
فکر کنم این ADO Conector ODBC مشکل داره. چون با این برنامه های آنالیزر "ی" رو درست وارد میکنه.
مشکل شما استفاده از کانکتور قدیمی هست که می تونید با استفاده از 5.1 این مشکل رو رفع کنید. فکر کنم شما از نسخه 3.51 ، 32 بیت استفاده میکنید. اون در قسمت default Charset مشکل داره که حتی اگه تو کانکتور ODBC به utf8 هم تنظیم کنید نمیتونه ی فارسی رو insert کنه.
siavashman
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 11:03 صبح
:بامزه: دقیقا از همون Conector استفاده میکردم :خجالت: 5.1 رو نصب کردم درست شد. :لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.