ورود

View Full Version : ارتباط windows 7 و windows xp sp3 به صورت workgroup

massahtafty
جمعه 26 فروردین 1390, 13:55 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من در شبکه workgroup دو کامپیوتر یکی windows 7 و دیگری windows xp sp3 دارم هر دو یکدیگر رو ping می کنند ولی نمی تونم درایو هایی مثل d که به صورت d$ می باشد رو باز کنم ، یا هر فایل shareشده دیگری رو....
ازم user name و password می خواهد که با اینکه user name و password رو میدم ولی وصل نمیشه وگیر میکنه و دوباره اطلاعات user name و password می خواهد.
Firewall خاموش هستش ولی بازم نمی تونم وصل بشم .
لطفا دوستان راهنمایی کنند.
با تشکر.
:متفکر:

hraeissi
جمعه 26 فروردین 1390, 21:28 عصر
http://www.raeissi.com/articles/microsoft/windows-7/218-windows-7.html

dada_vahid
جمعه 26 فروردین 1390, 23:22 عصر
دوست عزیز این مسیر رو برو و این کار رو انجام بده

مسیر :Control Panel\All Control Panel Items\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings
البته این کار رو باید توی Win7 انجام داد حتما مشکلت حل مشه

massahtafty
شنبه 27 فروردین 1390, 17:21 عصر
با سلام کاری که دادا وحید گفتن رو قبلا انجام داده بودم ولی درست نشد!:گیج:
خدمت دوست عزیز hraeissi هم عرض کنم کاری که گفتید انجام دادم ولی درست نشد!:متعجب:
:گریه:

dada_vahid
شنبه 27 فروردین 1390, 22:42 عصر
منابع شیر شده توی WIN7 رو میخوای ببینی ؟؟؟؟ یا XP ????

massahtafty
یک شنبه 28 فروردین 1390, 11:05 صبح
منابع share شده معمولی win7 رو تو winxp میبینم ولی منابعی مثل $d یا دیگر درایو ها یی از این قسم رو نمیتوانم مشاهده کنم. مگر اینکه share کنمشون!:اشتباه:
توی win7 که اصلا هیچ منبع share شده ای رو از winxp نمیتونم مشاهده کنم.:گریه:

hraeissi
سه شنبه 30 فروردین 1390, 19:38 عصر
با سلام کاری که دادا وحید گفتن رو قبلا انجام داده بودم ولی درست نشد!:گیج:
خدمت دوست عزیز hraeissi هم عرض کنم کاری که گفتید انجام دادم ولی درست نشد!:متعجب:
:گریه:

مطمئنید درست انجام دادید؟
چک کنید

massahtafty
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 00:04 صبح
با سلام
اگر منابع windows xp به صورت کامل توسط windows 7 در دسترس باشه ولی منابع 7 windows به صورت کامل در دسترس windows xp نباشه باید چه کاری انجام داد؟(مثلا همون درایو های سیستم %D):خجالت:

Is Null
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 16:24 عصر
سلام
مشکل من دقیقاً برعکس ِ
از ویندوز 7 میتونم منابع ویندوز XP رو ببینم اما ویندوز 7 اجازه دسترسی به ویندوز XP رو نمیده.
لطفاً راهنمایی کنید

jafar53
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 17:06 عصر
دوستان لطف کنن یه تصویر از پیغام خطا رو بذارن و همین طور یه تصویر از قسمتی که میگم
روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید بعد manage رو انتخاب کنید بعد shared folder را انتخاب و سپس وبعد shares را انتخاب کنید از این صفحه هم یه عکس بذارید به دوستان برای روشن شدن مطلب کمک می کنه
ممنون

Is Null
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 18:41 عصر
دوستان لطف کنن یه تصویر از پیغام خطا رو بذارن و همین طور یه تصویر از قسمتی که میگم

اینم عکس !

jafar53
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 01:33 صبح
خوب این طور که از پیغام خطا متوجه می شیم شما روی ویندوز7 permission ندارید مراحل زیر را دنبال کنید امیدوارم جواب بده
از درایو مورد نظرproperties بگیرید سپس تب security را انتخاب کنید روی Edit کلیک کنید سپس روی add کلیک کنید سپس روی advanced کلیک کنید بعد Find now را انتخاب کنید از لیست usernameای را انتخاب کنید که با آن می خواهید درایو را ببینید
بعد اضافه شدن نام کاربری مورد نظر آن را از لیست انتخاب کنید و تیک Full control را بزنید و بعد ok
امکان داره وقتی شما می خواهید درایو share شده را ببینید بدون اینکه از شما شناسه کاربری بخواهد پیغام خطا را نشان دهد در این صورت باید روی ویندوز 7یک شناسه کاربری به همان اسم و pass ای که با آن روی xp لاگ این کرده اید را ایجاد کنید و مراحل فوق را برای این شناسه انجام دهید
امیدوارم که مشکلتون حل بشه

massahtafty
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 13:15 عصر
سلام
مشکل من دقیقاً برعکس ِ
از ویندوز 7 میتونم منابع ویندوز XP رو ببینم اما ویندوز 7 اجازه دسترسی به ویندوز XP رو نمیده.
لطفاً راهنمایی کنید
دوست عزیز مشکل من و شما یکی هستش نه برعکس:قهقهه:
http://up.vatandownload.com/images/p8d8jlz7m5g82oovx6q.jpg
من تو این صفحه گیر می کنم در اصل با user ویندوز 7 نمی تونم از طریق windows xp به درایو d$ ویا C$ مورد نظرم که از درایو های ویندوز 7 است login کنم.
http://up.vatandownload.com/images/6ocypm2zxp5zh5gefdgz.jpg

jafar53
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 23:39 عصر
با توجه به عکسای شما اکانت mohammad ادمین نیست و اجازه نداره درایو shareرا مشاهده کند
برای رفع مشکل :
1-اگر کامپیوتر شرکت هست با ادمین شبکه صحبت کنید
2-اگر کامپیوتر شخصی خودتون هست که فکر کنم این طور باشه این کارها رو انجام بدین
روی windows7 با اکانت administratorیا هر اکانتی که ادمین باشه loginکنید بعد از manage mycomputer بگیرید local user and groups را انتخاب کنید و بعد groups از لیست نشان داده شده روی Administrators دابل کلیک کنید و بعد هم اکانت mohammadرا در لیست این گروه Add کنید
با این کار اکانت mohammad ادمین می شه و می تونه درایو share را مشاهده کند

massahtafty
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 10:25 صبح
دوست عزیز یوزر mohammad تو بخش user accounts به صورت ادمین هستش و شما بخشی رو تو manage گفتید به نام local user and groups که من اصلا این بخش رو تو manage ندارم. :متعجب:
با عرض پوزش امکان راهنمایی بیشتر هست؟:خجالت:

jafar53
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 12:19 عصر
شما اگر عکس دوستمون isnull رو نگاه کرده باشید این بخش رو داره ولی شما ندارید درست می فرمایید برای این که شما هم این بخش را داشته باشید عملیات زیر را دنبال کنید
به run بروید و بنویسید gpedit.msc
بعد در قسمت user configurationگزینه Allsettings را انتخاب کنید از لیست سمت راست روی local users and groups دابل کلیک کنید تغریبا وسطای لیست هست بعد این ویژگی رو enable کنید و ok
بعد درrun بنویسید cmd
بعد در این قسمت تایپ کنید gpupdate /force دقت کنید بین عبارت اول و اسلش فاصله هست بعد به manage بروید تا ببینید اضافه شده یا نه اگر اضافه نشد یک بار logoff log on کنید بعد که local user and groups را دیدید کارای بالا را انجام دهید اگر این کارا را انجام دادید باز مشکلتون حل نشد یک عکس از قسمت زیر برام بذارید
از درایو مورد نظر properties بگیرید تب security را انتخاب کنید از همین پنجره یه عکس بذارید
کلا باید با هم مرحله به مرحله مشکلات را چک و برطرف کنیم تا مشکلتون حل بشه امیدوارم ایندفه جواب بده

massahtafty
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 13:38 عصر
انگار قرار نیست سیستم من راه بیاد دستور gpedit.msc رو اصلا run من اجرا نمیکنه.:قهقهه::قهقهه:
:قهقهه:انگار چپ افتاده.:متعجب::گریه:

jafar53
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 15:57 عصر
عجیبه خیلی عجیبه من تا حالا به همچین مشکلی بر نخوردم :متعجب:
یه نگاه به فولدر system32 بنداز ببین این فایل gpedit اونجا هست یا نه اگر بود همونجا اجراش کن
اگر نباشه یا یه ویروسی زده پاکش کرده یا اینکه ویندوز شما professional Edition نیست .یا یه چیز دیگه که از علم ما خارج هست :افسرده:

massahtafty
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 23:58 عصر
ویندوزم که home permium هستش :خجالت:
فایلی رو هم که گفتید روی سیستم ندارم.:گریه:
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟:گریه::گیج::ناراحت:
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:: اراحت:

jafar53
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 20:30 عصر
آره دیگه باید professional نصب کنی نا بتونه در نقش server هم ظاهر شه نه اینکه یه کلاینت صرفا باشه

Is Null
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:06 عصر
امیدوارم که مشکلتون حل بشه

با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز، درایو مورد نظرم رو در قسمت Group or user names از تب Sequrity برای Everyone تنظیم کردم و کل دسترسی رو باز کردم و مشکل حل شد.
ممنون از راهنمایی

aminnr
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 08:08 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من در شبکه workgroup دو کامپیوتر یکی windows 7 و دیگری windows xp sp3 دارم هر دو یکدیگر رو ping می کنند ولی نمی تونم درایو هایی مثل d که به صورت d$ می باشد رو باز کنم ، یا هر فایل shareشده دیگری رو....
ازم user name و password می خواهد که با اینکه user name و password رو میدم ولی وصل نمیشه وگیر میکنه و دوباره اطلاعات user name و password می خواهد.
Firewall خاموش هستش ولی بازم نمی تونم وصل بشم .
لطفا دوستان راهنمایی کنند.
با تشکر.
:متفکر:

سلام به همگی
منم دقیقا همین مشکلو داشتم
متوجه شدم که در ویندوز ایکس پی سرویس پک3 در قسمت ویندوز فایروال علاوه بر خاموش کردن آن لطفا به تب advanced بروید و در قسمت network connection setting تیک local area connection به صورت پیش فرض فعاله که باعث ایجاد این مشکل شده شما لطفا تیکشو بردارید
مشکل من که حل شد
امیدوارم مشکل شماهم حل بشه:لبخند::لبخند::چشمک: