View Full Version : سوال: امنیت بسته های نرم افزاری و اموزشی
hercool
جمعه 26 فروردین 1390, 20:38 عصر
با سلام خدمت دوستان
یه سوال دارم در رابطه با امنیت و چگونگی ساخت بسته های اموزشی مثل فتوشاپ و مایا و خیلیایی دیگه
از چه ابزاری برای ساخت اموزش هاشون استفاده می کنن که قابلیت کپی شدن رو نداشته باشه ؟
از چه سیستمی برای قفل گذاری و کد بندی استفاده می کنن که تا زمانی که کد رو به بسته نرم افزاری اموزشی ندی برنامه فعال نمیشه ؟
ممنون میشم در این رابطه ها منو راهنمایی کنید و بگید در چه مسیر هایی می تونم اطلاعاتم رو در این زمینه افزایش بدم
ممنون
hercool
یک شنبه 28 فروردین 1390, 14:54 عصر
کسی نیست در این رابطه اطلاعاتی داشته باشه و منو راهنمایی کنه ؟
می خوام از سازو کار ساخت یک پکیج اموزشی اطلاعات بدست بیارم
به چه روش هایی میشه پکیج رو درست کرد تا از هک و کرک شدن و کپی شدن پکیج جلوگیری بشه ؟
ممنون میشم در این راطه راهنماییم کنید
Securebit
یک شنبه 28 فروردین 1390, 17:38 عصر
فکر کنم سوال شما در مورد پروتکتورها و قفل های نرم افزاری باشه اگر اینطور هست قبلا بارها در این باره بحث شده.
پروتکتورها معمولا به دو نوع تقسیم میشوند (نرم افزاری) و (سخت افزاری) که تنوع زیادی در این دو وجود دارد و شرکتهای بسیاری در این رابطه قفل ارائه میکند.
hercool
دوشنبه 29 فروردین 1390, 12:23 عصر
یک بخشش قفل هست روی سی دی که جلوی کپی رو مییره
یکیش اینه که برای وارد شدن به محیط اموزشی سی دی و استفاده ار فایل ها باید کدی رو در محل درخواست یوارد کنه
و یک موضوع دیگر سبک ساخت خود فیلم هست اگر وارد بعضی از پکیج های اموزشی بشید می بینید فیلم یک جا نیست که شما بتونید اون رو بردارید و به کامپیوتر انتقال بدید و تقریبا ساختار مخصوص به خود را دارد
من می خوام درباره ین موضوعات اطلاعاتی را بدست بیارم ممنون میشم د راین رابطه من رو راهنمایی کنید
مرسی
BLaCkViRuS1
سه شنبه 30 فروردین 1390, 19:34 عصر
کلاً سبک واسه محافظت از فیلم و قفل گذاری کم نیست .البته با توجه به سی دی یا دی وی دی بودن قضیه فرق میکنه
یک سبک اینه که فایل های تصویری تونو کد کنید و فقط اتوران بتونه فیلم هارو دیکد کنه و قفل اصلی رو اتوران اصلی پیدا کنید.اون جوری که شما میگی مثل قفل CD-SX Lock که این قفل هم زیاد جالب نیست چون راحت کرک میشه.مانور بیشتر باید روی پروتکت باشه.البته این بستگی به تجربه شما در امنیت و انواع محافظت هست که آیا خود برنامه رو قدرتمند کنید و یا اینکه فقط به پروتکت اکتفا کنید
روش دیگه میتونید اتوران و فیلم هاتونو با برنامه هایی که تا به حال اومده تبدیل به یک فایل اجرایی تبدیل کنید و روی فایل خروجی قفل گذاری رو انجام بدید ( البته این هم میشه فایل ها رو اکسترکت کرد از داخل فایل ولی باز هم بد نیست.ولی روش هایی هست که میشه از فایل های داخلی هم محافظت که خودش یک بحث مفصل هست )
واسه محافظت و چک کردن سی دی اصلی از کپی میتونید Toc دیسک رو چک کنید یا از نمونه های ASPI استفاده کنید که این حالت نیاز به درایور خودش هست
ایجاد Weake Sector و چک کردنش
اینا روش های خوبی هست ولی ایجاد و چک کردنش به قدرت برنامه نویسی شما نگاه میکنه
با یکم ایده میشه یه چیز خیلی خوب در آورد اما ساده نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.