View Full Version : این اخطار Certificate از internet explorer چه طوری غیر فعال میشه؟
antisocial
شنبه 27 فروردین 1390, 14:13 عصر
بعضی از سایت ها رو که میخوایم باز کنیم صفحه قرمز رنگ میشه بعد دو گزینه میاد که ما باید Continue رو بزنیم.
چه کار کنیم این ارور نیاد؟
m.soleimani
شنبه 27 فروردین 1390, 18:49 عصر
بعضی از سایت ها رو که میخوایم باز کنیم صفحه قرمز رنگ میشه بعد دو گزینه میاد که ما باید Continue رو بزنیم.
بعضی از سایتها اخطار محتوا دارن و بعضی هم تبلیغ شخصی که جلوی این گونه اخطارها رو نمیشه گرفت ولی اگر این اخطارها به صورت پاپآپ باشه بیشتر مرورگرها خودشون امکان جلوگیری از باز شدن این چنین صفحاتی رو دارن ./
FastCode
شنبه 27 فروردین 1390, 20:08 عصر
بعضی از سایتها اخطار محتوا دارن و بعضی هم تبلیغ شخصی که جلوی این گونه اخطارها رو نمیشه گرفت ولی اگر این اخطارها به صورت پاپآپ باشه بیشتر مرورگرها خودشون امکان جلوگیری از باز شدن این چنین صفحاتی رو دارن ./
چه پاسخ هوشمندانه ای.:قهقهه:
چرا وقتی بلد نیستید جواب میدید؟
اگر تاریخ سیستمتون درسته و سایت معتبره و ممکن نیست که certificate اش self signed باشه,شما دچار حمله man-in-the-middle (http://en.wikipedia.org/wiki/Man-in-the-middle_attack) شدی.
اگر certificate رو اینجا آپلود کنید یا متن خطا رو بزارید دقیقتر میشه گفت.ولی کار راحتتر اینه که فایرفاکس با ocsp required on استفاده کنید.
Felony
شنبه 27 فروردین 1390, 20:16 عصر
مثلا چه سایتی ؟ وقتی به صورت مستقیم صفحه رو باز میکنید این مورد پیش میاد یا وقتی از یک موتور جست و جو بهش forward میشید ؟
antisocial
شنبه 27 فروردین 1390, 20:18 عصر
ممنون اما
نه فکر نمیکنم دچار این جور حمله ها شده باشم.با اپرا باز میکنم مشکلی ندارم.
HTTPS این مشکلات رو ایجاد میکنه.
من صفحه ی پرتال وایمکس خودم رو باز میکنم دچار این مشکل میشم.
من نمیخوام IE این اخطار ها رو بهم بده.میخوام یه باره وارد سایت بشم...انقدر اذیت نکنه...:عصبانی++:
m.soleimani
شنبه 27 فروردین 1390, 22:44 عصر
چه پاسخ هوشمندانه ای.:قهقهه:
چرا وقتی بلد نیستید جواب میدید؟
یعنی آب رو تا این حد گل آلود کردم ؟:لبخند:
از قدیم گفتن موضوع تاپیک رو خوب بخون جنبه هم داشته باش:بامزه:به هر حال خودم هم خندیدم یکی طلبت :تشویق:
HKEY_USERS\<SID>\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Interne t
این کلید رو مقدارش رو 0 کن ببین به کارت میاد یا نه البته خود طرف گفته که بعد از تست کردنش برش گردونید گویا از نظر امنیتی مشکل ساز میشه موفق باشید./
FastCode
شنبه 27 فروردین 1390, 23:54 عصر
گویا از نظر امنیتی مشکل ساز میشه موفق باشید.
گویا نه.
گویاست.
۱۰۰٪ مشکل ساز میشه.
همه دعوا توی بخش اخبار سر همین بود چند روز پیش.
شما هم continue رو بزن.بعد certificate رو install کن.توی help ه microsoft هست.
Google:"how to install a self signed certificate with IE"
IRANcell
گزینه دو صحیحه.سایت معتبر نیست.
سایت ایرانیه.به خاطر تحریم بهش certificate نمیدن.مجبوره self signed استفاده کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.