mehrdad85
یک شنبه 28 فروردین 1390, 10:10 صبح
سلام
دوستان من داخل صفحاتم از شی کنترلی wizard استفاده میکنم
دوستانی که با wizard کار کردن میدونن که وقتی یک step فعال باشه عنوان اون را در side bar به صورت bold در میاره
سوالم اینه که به جای bold کردن عنوان یک step چطوری میتونیم style دیگه ای بهش بدیم؟
مثلا step ای که فعال هستش به یه رنگ دیگه در بیاد یا یک تیک جلوش نمایش داده بشه
اصلا چنین امکانی وجود داره؟
ممنون میشه پاسخ بدید
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این که داخل هر step از این wizard من یک سری validator استفاده کردم که داده های وارد شده را کنترل میکنن و بعد اجازه رفتم به صفحه دیگه داده میشه چطور میتونم کنترل کنم که یه کاربر بتونه به مراحل قبلی برگرده ولی تا وقتی که اطلاعات مورد نظر یک step را تکمیل نکرده نتونه به step بعدی بره؟
ممنونتون میشم راهنمایی بفرمایید
ممنونم
دوستان من داخل صفحاتم از شی کنترلی wizard استفاده میکنم
دوستانی که با wizard کار کردن میدونن که وقتی یک step فعال باشه عنوان اون را در side bar به صورت bold در میاره
سوالم اینه که به جای bold کردن عنوان یک step چطوری میتونیم style دیگه ای بهش بدیم؟
مثلا step ای که فعال هستش به یه رنگ دیگه در بیاد یا یک تیک جلوش نمایش داده بشه
اصلا چنین امکانی وجود داره؟
ممنون میشه پاسخ بدید
یه سوال دیگه هم داشتم و اون این که داخل هر step از این wizard من یک سری validator استفاده کردم که داده های وارد شده را کنترل میکنن و بعد اجازه رفتم به صفحه دیگه داده میشه چطور میتونم کنترل کنم که یه کاربر بتونه به مراحل قبلی برگرده ولی تا وقتی که اطلاعات مورد نظر یک step را تکمیل نکرده نتونه به step بعدی بره؟
ممنونتون میشم راهنمایی بفرمایید
ممنونم