View Full Version : اشكال در تعداد معيني رديف در يگ صفحه گزارش
lm48390
دوشنبه 29 فروردین 1390, 09:31 صبح
با سلام و خسته نباشيد
من در برنامه ام گزارش دفتر روزنامه دارم. هر صفحه از اين گزارشم 26 رديف بايد باشد روي سيستم خودم هر صفحه 26 خط است ولي در روي سيستم ديگر، تعداد 25 رديف در يك صفحه چاپ مي شود. علت چيست؟ با تشكر از راهنمايي شما.
من از طريق سعي و خطا و مشاهده پيش چاپ و اين كه ارتفاع يك detail , header چقدر باشد تا 26 رديف در صفحه a4 چاپ شود. اين كار را انجام داده ام.بدون برنامه نويسي
rahro
دوشنبه 29 فروردین 1390, 11:06 صبح
تمام اين موراد بسته به نوع پرينتري که شما ست کردين برمي گرده ، اون را تنظيم کن
lm48390
دوشنبه 29 فروردین 1390, 11:34 صبح
با سلام
كاربر رهرو عزيز با تشكر از راهنمايي هاي شما . مي شود لطف كنيد كه چگونه اين كار را انجام دهم . آيا با كد اين كار را انجام دهم يا دستي پرينتر را تنظيم كنم؟ كدام پارامترهاي پرينتر را تنظيم كنم؟ top Margin , botton margin?
اگر با كد تنظيمات را انجام دهم من اين دستورات را نمي دانم. خواهش مي كنم كمكم كنيد. درضمن با توجه به اين كه سيستم ممكن است در جاهاي مختلف با پرينترهاي مختلف ايتفاده شود راحتترين كار كدام و چگونه است ؟
با تشكر
lm48390
دوشنبه 29 فروردین 1390, 11:51 صبح
نقل قول: اشكال در تعداد معيني رديف در يگ صفحه گزارش
با سلام
كاربر رهرو عزيز با تشكر از راهنمايي هاي شما . مي شود لطف كنيد كه چگونه اين كار را انجام دهم . آيا با كد اين كار را انجام دهم يا دستي پرينتر را تنظيم كنم؟ كدام پارامترهاي پرينتر را تنظيم كنم؟ top Margin , botton margin?
اگر با كد تنظيمات را انجام دهم من اين دستورات را نمي دانم. خواهش مي كنم كمكم كنيد. درضمن با توجه به اين كه سيستم ممكن است در جاهاي مختلف با پرينترهاي مختلف ايتفاده شود راحتترين كار كدام و چگونه است ؟
با تشك
Esikhoob
دوشنبه 29 فروردین 1390, 12:29 عصر
با سلام
اگر VFP9 است این را امتحان کنید:
File---> Page Setup
تیک مربوط به Save printer environment را بردارید.
lm48390
سه شنبه 30 فروردین 1390, 13:02 عصر
با تشكر از جواب دوستان
من راه حلهاي زير را امتحان كردم ولي هيچ نتيجه اي نديدم. لطفا از دوستان خواهش مي كنم در اين مورد راهنمايي كنند.
rahro
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 06:59 صبح
روي ريپورت خودت راست کليک کن و وارد پروپرتيز شو ، از آنجا تيک گزينه Save printer environment رو بردار .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.