ورود

View Full Version : عدم نمایش آگهی استخدام

A.Nemati
دوشنبه 29 فروردین 1390, 13:24 عصر
سلام
خسته نباشید

چند روز پیش یک آگهی استخدام ثبت کردم اما هنوز در سایت قرار نگرفته. آگهی کسانی که بعد از من آگهی ثبت کرده اند، در سایت قرار گرفته. علت چیست؟ آیا مشکلی در آگهی بوده است؟

با سپاس
نعمتی

vcldeveloper
دوشنبه 29 فروردین 1390, 18:51 عصر
سلام،

یک آگهی استخدام در تاریخ 23 فروردین ارسال کردید، یکی هم امروز؛ من هر دوی اونها رو حذف کردم، علت حذف رو هم نوشتم: "نام و مشخصات شرکت آگهی دهنده درج شود". در قوانین تالار آگهی های استخدام ذکر شده که نام و محل شرکت، یا حداقل آدرس وب سایت شرکت که این اطلاعات درش موجود باشه، در متن آگهی درج بشه، ولی در آگهی شما فقط نوشته شده، "یک شرکت معتبر"، آدرس سایتی درج نشده، آدرس ایمیلی هم که قرار دادید، مربوط به سرویس دهنده GMail هست، پس عملا کاربری که آگهی را میبینه، هیچ ایده ایی درباره اینکه این شرکت چی هست یا کجا هست، نداره.

لطفا موارد فوق را رعایت کنید، من آگهی تون رو برای نمایش تایید می کنم.

موفق باشید

A.Nemati
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 13:04 عصر
سلام
اگر حذف تاپيك خود را مي‌ديدم، علتش را متوجه مي‌شدم و ديگر سوالي برايم پيش نمي‌آمد. ولي متاسفانه تاپيك من اصلا در ليست نبود.
ضمنا دليل اينكه نام شركت را ننوشتم اين بود كه دو سال پيش كه در روزنامه آگهي زده بوديم، يكي از آقايان (كه در اين سايت هم عضو هستند و نامشان را نمي‌برم)، آمدند و كلي وقت ما را گرفتند و فرم و مصاحبه و ... و در پايان گفتند كه فقط آمده بودم خودم را محك بزنم !!!
بنابراين فكر كردم كه براي جلوگيري از تكرار اين مورد، نام شركت را درج نكنم.
كساني كه رزومه مي‌فرستند. اگر رزومه آنها قابل قبول باشد، با ايشان تماس گرفته خواهد شد و مسلما مصاحبه و ... نام و محل شركت داده خواهد شد.
البته شما هم حق داريد كه هر آگهي را نتوانيد تاييد كنيد.

با سپاس

vcldeveloper
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 13:25 عصر
كساني كه رزومه مي‌فرستند. اگر رزومه آنها قابل قبول باشد، با ايشان تماس گرفته خواهد شد و مسلما مصاحبه و ... نام و محل شركت داده خواهد شد.
مسئله اینه که قانون مربوطه عمومی هست؛ یکی میاد آگهی میزنه، هیچ اسم و رسمی هم نمیگه، چهار نفر هم کل مشخصاتشون رو می فرستند برای این آقا، فکر هم می کنند چون در سایت برنامه نویس آگهی داده، حتما ما می شناسیمش. وقتی نام شرکت مشخص باشه، طرف خودش میتونه تحقیق کنه، ببینه این شرکت چی هست، کجا هست، کارش چیه، این شماره و آدرسی که داده شده مربوط به این شرکت هست یا نه؟ و با علم به این مسائل، برای ارسال مشخصات اقدام کنه.