ورود

View Full Version : کوکی

aliramazani
جمعه 18 شهریور 1384, 13:07 عصر
کسی می تونه یک راهمایی در مورد ساختن یک کوکی داشته باشه که وقتی کاربان عضو وارد سایت شدند این کوکی باعث بشه کاربر دفعه بعدی نخواهد کلمه رمز و نام کاربری را وارد کند؟ یا تا زمانی که در سایت هست ؟ :بوس:

3nitro
جمعه 18 شهریور 1384, 15:53 عصر
یوزر و پسورد رو داخل دو کوکی بذارید . هر بار که کاربر خواست صفحه رو مشاهده کنه با دو شرط چک می کنید هر دو کوکی وجود داره یا نه . اگر وجود داشت شرط دوم اجرا میشه که چک کردن پسورد درون کوکی با پسورد درون دیتابیس هست .
در نهایت میمونه اینکه یه خورده امنیتش رو بیشتر کنید . مثلا پسورد هش شده داخل کوکی بذارید و اینجکشن هاش رو ببندید و ...
حالا نمی دونم شما در قسمت نوشتن کدش هم مشکل دارید یا نه ؟

aliramazani
جمعه 18 شهریور 1384, 16:26 عصر
من که نمی تونم پسورد و یوزرنیم هر کاربری را داخل کوکی بذارم. مثلا همین انجمن. یکبار که وارد شدی دیگه برای همیشه سیستم شما را شناسایی می کنه.
در ضمن مشکل من اینه:
کاربر وارد سایت می شه
پسورد و یوزرنیم خودشو را وارد می کنه به قسمت مربوطه میره بعد از طریق سایت من به یک جای دیگه می ره ( باز هم توی خود سایت من ) ولی وقتی خواست دوباره برگرده پسورد و یوزرنیم ازش می خواد.

3nitro
جمعه 18 شهریور 1384, 16:59 عصر
خب برای مدت کوتاه یک session باید درست کنید که معمولا مدتش 10-15 دقیقه هست . ولی میشه مدتش هم تغییر داد با خاصیت Timeout .
به طور مثال session("login")=true میتونید استفاده کنید ولی بعد از 15 دقیقه کاربر باید دوباره login کنه .
در مورد session چون به تعداد زیاد و مدت طولانی سرعت سرور رو پایین میاره شما باید از کوکی استفاده کنید .

من که نمی تونم پسورد و یوزرنیم هر کاربری را داخل کوکی بذارم
چرا نمیشه ؟ هربار که کاربر وارد شد کوکی ساخته میشه و تا وقتی کوکی پاک نشه کاربر احتیاجی به ورود دوباره نداره . مثلا همین سایت دو کوکی اش رو میگم :
bbpassword : که پسورد هش شده رو داخلش نگه میداره تا دفعه بعد بدون ورود از روی کوکی پسورد رو بخونه
bbuserid : شماره آی دی یوزر
مثلا شما الان کوکی هاتون رو پاک کنید مجبورید از اول در سایت login کنید .

aliramazani
شنبه 19 شهریور 1384, 14:13 عصر
می شه یک نمونه کد آماده بدی که کاربر لوگین بشه بعد بهش خوش آمد هم بگه؟و توضیحات بالا هم توش به کار رفته باشه؟