ورود

View Full Version : انتقال اطلاعات از کلاینت به سرور

rahjoya
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 12:43 عصر
سلام
یه فایل xml دارم که به وسیله یک برنامه دلفی درست میشه حالا میخوام این فایل را از سمت کلاینت به سمت سرور منتقل کنم به وسیله اینترنت. چطوری باید این کار را انجام داد؟
(اگر سوال را در جای دیگه ای باید مطرح کنم میشه بگین کجا؟)

BORHAN TEC
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 17:15 عصر
یه فایل xml دارم که به وسیله یک برنامه دلفی درست میشه حالا میخوام این فایل را از سمت کلاینت به سمت سرور منتقل کنم به وسیله اینترنت. چطوری باید این کار را انجام داد؟

آیا برنامه سرور شما یک وب سرویس است؟؟؟

آیا هردو برنامه شما به صورت دسکتاپ هستند؟

اگر هردو برنامه دسکتاپ باشد شما به یک وب سرویس که یک نقش میانی را بازی می کند(مانند نرم افزار TeamView) دارید و یا باید یک IP ایستا داشته باشید.

vcldeveloper
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 18:40 عصر
اگر سوال را در جای دیگه ای باید مطرح کنم میشه بگین کجا؟
تالار مناسب براش، تالار توسعه نرم افزار های تحت شبکه، زیر مجموعه بخش دلفی هست.

به چه سروری؟ با چه پروتکلی؟ باید سوال رو طوری بپرسید که قابل پاسخ دادن باشه، حداقل چیزی که برای انتقال داده باید بدونید این هست که این دو سیستم کلاینت و سرور میخوان تحت چه استانداردی با هم ارتباط برقرار کنند؟ یا اینکه از چه استانداردهایی پشتیبانی می کنند؟

rahjoya
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 11:07 صبح
آقای کشاورز و آقای عشایری
از توجهتان متشکرم. اگر سوال ناقص است چون اولین باری است که این کار را انجام میدم و با راهنمایی شما قدم به قدم جلو میرم. آنطور که خواسته شده وب سرویسی در کار نیست و با استفاده از پورتها باید این کار انجام شده و پروتکل مطلوب معرفی شود.

vcldeveloper
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 17:23 عصر
آنطور که خواسته شده وب سرویسی در کار نیست و با استفاده از پورتها باید این کار انجام شده و پروتکل مطلوب معرفی شود.
با استفاده از TCP می تونید این کار رو انجام بدید. در سمت سرور باید یک نرم افزار سرور داشته باشید که یک پورت مشخص رو برای اتصال کلاینت ها باز کنه، و در سمت کلاینت، از طریق اون پورت با سرور ارتباط برقرار کنید. بعد از اتصال می تونید داده XML رو به صورت متن، stream یا فایل، به سرور ارسال کنید.

ساده ترین کار اینه که در سمت سرور از یک IdCmdTcpServer و در سمت کلاینت از یک IdTcpClient از مجموعه Indy استفاده کنید، که به طور پیش فرض با دلفی نصب میشه.