View Full Version : مبتدی: طریقه استفاده از timer
nasiiiiiii
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 21:07 عصر
سلام به همه دوستان
من دارم یه برنامه کوچیک می نویسم که می خوام اولش یه عکس رو نمایش بده بعد فرم بعدی رو. اما نمی دونم چهطور با استفاده از timerیه زمان مشخص کنم تا بعد از گذ شت زمان مشخص شده و نمایش عکس فرم بعدی رو نمایش بده
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:
اگر هر کس به اندازه فهم و دانشش سخن می گفت چه سکوت غریبی بر عالم حاکم بود!
Slytherin
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 21:43 عصر
سلام به همه دوستان
من دارم یه برنامه کوچیک می نویسم که می خوام اولش یه عکس رو نمایش بده بعد فرم بعدی رو. اما نمی دونم چهطور با استفاده از timerیه زمان مشخص کنم تا بعد از گذ شت زمان مشخص شده و نمایش عکس فرم بعدی رو نمایش بده
:ناراحت::ناراحت::ناراحت:
اگر هر کس به اندازه فهم و دانشش سخن می گفت چه سکوت غریبی بر عالم حاکم بود!
یک تایمر روی فرم بگذارید و دستور رفتن به فرم بعدی رو با دبل کلیک کردن درون آن بنویسید. حالا یک Interval مناسب برای تایمر انتخاب کنید.
هر 1000 اینترول برابر با 1 ثانیه است. مثلا اگر اینترول تایمری برابر با 5000 باشد دستوراتی که درون تایمر نوشته شده است هر 5 ثانیه تکرار می شود.
اگر هم مایلید که تایمر پس از 1 بار اجرا دیگه دستورات رو تکرار نکنه در انتهای دستورات بنویسید:
Timer1.Enable = False
موفق باشید
saeid.memfis
چهارشنبه 31 فروردین 1390, 21:56 عصر
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم شما فرمی لازم دارید که ابتدای برنامه بیاد مانند یک معرفی و بعد وارد برنامه بشه
به این جور فرمی میگن splash screen
برای این کار نیازی به تایمر ندارید.شما فرمتون رو طراحی کنید
بعدش فقط کافیه از properties برنامتون قسمتی که برای splash screen پیش بینی شده اون فرم رم انتخاب کنید
از اونجا دیگه خود .net بقیه کار ها رو انجام میده
موفق باشید
ebrahimv
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 02:38 صبح
توي فرمي كه عكس داري يه تايمر بزار
بعد درون تايمر دستور رفتن به صفحه مورد نظر رو بنويس
بعد Enable تايمر رو true بكن و Interval هم زياد كن
maisam57
پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 08:59 صبح
اگه خواستی مدت splash زیاد کنی روی پروژت راست کلیک و properties و view application event رو کلیک کن
Protected Overrides Function OnInitialize(ByVal commandLineArgs As System.Collections.ObjectModel.ReadOnlyCollection( Of String)) As Boolean
Me.MinimumSplashScreenDisplayTime = 5000
Return MyBase.OnInitialize(commandLineArgs)
End Function
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.