View Full Version : مشکل با سورس یک برنامه (جدا بودن فرم و کد)
hex161
جمعه 02 اردیبهشت 1390, 12:39 عصر
با سلام.
من با دلفی برنامه نویسی میکنم. اما به دلایلی مجبور شدم یک سفارش را قبول کنم که سورس برنامه ای است که با c++ ساخته شده.
من این سورس را با ویژوال استادیو 2010 باز کردم که فایل اصلی آن sln میباشد. همه کدها و فرمها را میتوانم ببینم. و قابل تغییر هستند و بدون مشکل کامپایل هم میشوند. اما مشکلی که دارم این است که فرمها و کدها از هم جدا هستند . یعنی فرمها داخل لیست resource هستند و فایل کدها را جدا باید باز کنم. در ضمن برای اولین بار که این سورس را باز کردم، ویژوال استادیو سورس را تبدیل کرد به نسخه جدید.
چطور میتونم این جدایی سورس و کد ها رو از بین ببرم؟
با تشکر
mehdi.mousavi
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 16:42 عصر
با سلام. من با دلفی برنامه نویسی میکنم. اما به دلایلی مجبور شدم یک سفارش را قبول کنم که سورس برنامه ای است که با c++ ساخته شده. من این سورس را با ویژوال استادیو 2010 باز کردم که فایل اصلی آن sln میباشد. همه کدها و فرمها را میتوانم ببینم. و قابل تغییر هستند و بدون مشکل کامپایل هم میشوند. اما مشکلی که دارم این است که فرمها و کدها از هم جدا هستند . یعنی فرمها داخل لیست resource هستند و فایل کدها را جدا باید باز کنم. در ضمن برای اولین بار که این سورس را باز کردم، ویژوال استادیو سورس را تبدیل کرد به نسخه جدید. چطور میتونم این جدایی سورس و کد ها رو از بین ببرم؟ با تشکر
سلام.
در C++ منوال به همین شکله، یعنی Resource ها جدا از فایلهای C/C++/h نگهداری میشن. در واقع تعریف هر آیتمی در Resource منجر به ایجاد یک یا چند define در Resource.h میشه:
#define IDR_MAINFRAME 128
#define IDM_ABOUTBOX 0x0010
#define IDD_ABOUTBOX 100
#define IDS_ABOUTBOX 101
سپس از این تعاریف، در کدهای نوشته شده استفاده میشه. بطور مثال:
if ((nID & 0xFFF0) == IDM_ABOUTBOX)
{
CAboutDlg dlgAbout;
dlgAbout.DoModal();
}
لطفا بفرمایید مشکل اصلی ای که باهاش مواجه هستید چی هستش؟
موفق باشید.
hex161
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 15:07 عصر
ممنون .
من میخواهم یک فرم به این سورس اضافه کنم. یه فرم ساده که 7 تا فیلد رو داخل دیتابیس اکسس ذخیره کنه.
برنامه رو خودم فارسی کردم. چون من فقط با دلفی کار کردم از عهده این کار بر نمیام . میخام سورس رو به یکی از اساتید بدم تا این فرم رو برام اضافه کنند.
البته هزینه این کار هم پرداخت خواهم کرد. لطفا اگه امکانش هست اعلام کنید .
با تشکر.
hex161
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 16:39 عصر
سورس اصلی با 2005 ++C ساخته شده.
من با 2010 بازش کردم که تبدیل شد و به این شکل درآمد.
راهی نیست که بشه بصورت استاندارد ازش استفاده کرد؟
اینطوری حتی نمیشه فونت های لیبل هارو عوض کرد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.