View Full Version : نوشتن تابع در ADOQuery
mohsen_r
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 09:16 صبح
باسلام
من يك برنامه دارم براي مراقب گذاري جلسه امتحان كه اطلاعات امتحان و كد مراقب در آن ذخيره مي شود و در جدول ديگر اطلاعات اشخاص،براي گزارش گيري كه نام اشخاص داشته باشيم يك راه اتصال اين دوجدول مي باشد كه براي هر كد مراقب بايد يك جدول مشخصات باز شود آيا اين امكان وجود دارد در ADOQuery دستوري داد كه (يا تابعي) كه خواندن به تعداد مراقب انجام دهد .البته تمام مراقبين در يك ركورد مي باشد مثلا 25 فيلد مراقب
با تشكر
nilidelphi
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 12:28 عصر
من متوجه نشم منظور شما اینه که کد اس کیو ال بنویسید یا کد دلفی؟
لطفا سوالتون رو کمی واضح تر مطرح کنید.
mohsen_r
شنبه 03 اردیبهشت 1390, 13:32 عصر
من متوجه نشم منظور شما اینه که کد اس کیو ال بنویسید یا کد دلفی؟
لطفا سوالتون رو کمی واضح تر مطرح کنید.
داخل كوئري
SELECT j_hozeh.date, j_hozeh.hear, j_hozeh.makan, Person.FName, Person_1.FName, Person_2.FName, Person_3.FName, Person_4.FName
FROM ((((j_hozeh INNER JOIN Person ON j_hozeh.mor1 = Person.code) INNER JOIN Person AS Person_1 ON j_hozeh.mor2 = Person_1.code) INNER JOIN Person AS Person_2 ON j_hozeh.mor3 = Person_2.code) INNER JOIN Person AS Person_3 ON j_hozeh.mor4 = Person_3.code) INNER JOIN Person AS Person_4 ON j_hozeh.mor5 = Person_4.code
البته من 5 مراقب را آوردم حالا 25 بار بايد اين اتصالات را تكرار كنم
nilidelphi
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 15:54 عصر
خوب این کد رو به خاصیت کوئریت نصبت بده دیگه:
ADOQuery 1.SQL.Add("کد های مورد نیاز");
ADOQuery 1.Open;
منظورت همین بود؟
mohsen_r
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 22:24 عصر
خوب این کد رو به خاصیت کوئریت نصبت بده دیگه:
ADOQuery 1.SQL.Add("کد های مورد نیاز");
ADOQuery 1.Open;
منظورت همین بود؟
باتشكر از توجه شما
نه منظورم اين نبود مشكل من تكرار اتصال هست يعني 25 بار بايد جدول مشخصات را به فيلد ها متصل كنم
Mahmood_M
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 00:36 صبح
راستش سئوالتون واضح نیست
اونطور که بنده متوجه شدم ، شما دو جدول دارید ، یک جدول شامل کد امتحان و کد مراقب و یک جدول هم شامل مشخصات کسانی که امتحان میدن ، درسته ؟
جدول اول شامل 25 رکورد هست ( برای 25 مراقب ) و برای هر مراقب باید لیستی از امتحان دهنده ها مشخص باشه ، یعنی 25 جدول مربوط به امتحان دهنده ها تحت نظر هر مراقب ! ، درسته ؟
چرا همه امتحان دهنده ها رو در یک جدول ثبت نمی کنید و اونها رو با مثلا فیلد " کد مراقب " به جدول مراقب ها ارتباط نمی دید ؟
راستش من خوب متوجه نشدم که شما چه چیزی رو می خواید در نتیجه ی کوئری داشته باشید ، اگر توضیح بیشتری بدید راهنمایی بهتری میشه کرد
در ضمن ، اگر سعی کنید عامیانه تر بنویسید ، فهمش آسونتر میشه ، موفق باشید ...
mohsen_r
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 08:38 صبح
راستش سئوالتون واضح نیست
اونطور که بنده متوجه شدم ، شما دو جدول دارید ، یک جدول شامل کد امتحان و کد مراقب و یک جدول هم شامل مشخصات کسانی که امتحان میدن ، درسته ؟
جدول اول شامل 25 رکورد هست ( برای 25 مراقب ) و برای هر مراقب باید لیستی از امتحان دهنده ها مشخص باشه ، یعنی 25 جدول مربوط به امتحان دهنده ها تحت نظر هر مراقب ! ، درسته ؟
چرا همه امتحان دهنده ها رو در یک جدول ثبت نمی کنید و اونها رو با مثلا فیلد " کد مراقب " به جدول مراقب ها ارتباط نمی دید ؟
راستش من خوب متوجه نشدم که شما چه چیزی رو می خواید در نتیجه ی کوئری داشته باشید ، اگر توضیح بیشتری بدید راهنمایی بهتری میشه کرد
در ضمن ، اگر سعی کنید عامیانه تر بنویسید ، فهمش آسونتر میشه ، موفق باشید ...
جدول اول مربوط به امتحانات پايان ترمه كه شامل تاريخ ساعت و مكان امتحانه و 25 فيلد كه كد مراقبينه
جدول دوم هم نام مراقبين
حالا براي گزارش از اين دو جدول چه راهي پيشنهاد ميشه (به غير از حالت عادي كه بايد جدول اول به جدول دوم متصل بشه)
pezhvakco
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 10:34 صبح
سلام :
اگه درست فهمیده باشم،این کد با ساختار شما کار میکنه >
SELECT j_hozeh.date, j_hozeh.hear, j_hozeh.makan,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor1)) AS Expr1,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor2)) AS Expr2,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor3)) AS Expr3,
FROM j_hozeh
mohsen_r
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 11:41 صبح
سلام :
اگه درست فهمیده باشم،این کد با ساختار شما کار میکنه >
SELECT j_hozeh.date, j_hozeh.hear, j_hozeh.makan,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor1)) AS Expr1,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor2)) AS Expr2,
(SELECT Person.FName FROM Person WHERE (Person.code = j_hozeh.mor3)) AS Expr3,
FROM j_hozeh
با تشكر اين راه حل هم كارم حل كرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.