PDA

View Full Version : پیشنهاد کنید : روشهای ایجاد یک یوزر ادمین مخفی در یک کامپیوتر

danial82
شنبه 19 شهریور 1384, 15:36 عصر
چه راههای برای ایجاد یک یوزر ادمین در یک کامپیوتر به نظر شما میاید البته یوزر سیستم مذکور متوجه نشود

mhjb
شنبه 19 شهریور 1384, 18:18 عصر
lمی‌توانی یوزر Guest رو به گروه کاربران ادمین اضافه کنی اینجوری کسی نمی‌فهممه. البته اگر خیلی وارد نباشه.

danial82
یک شنبه 20 شهریور 1384, 06:47 صبح
بیشتر توضیح بده ممنون

mhjb
یک شنبه 20 شهریور 1384, 07:38 صبح
بر روی آیکن My computer کلیک راست کن و بعد گزینه manage رو انتخاب کن و بعد برو به Local User and Group و بعد users و بعد از اون روی guest کلیک راست کن و گزینه Properties رو انتخاب کن و سپس به تب member of برو و Administrators رو اضافه کن. ضمنا اگر بر روی آیکن Guest یه ضربدر قرمز است باید در تب General تیک جلو Acount is disable رو برداری.

danial82
یک شنبه 20 شهریور 1384, 08:33 صبح
mhjb این راهی که گفتی درسته و جوابم میده ولی مشکل اینه که باید پشت کامپیوتر طرف بری ولی بازم دمت گرم روش جالبی بود

mhjb
یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:00 عصر
اگر یوزر و پسورد ادمین رو داشته باشی از راه دور هم می‌تونی این کارهارو انجام بدی.

danial82
یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:28 عصر
این یکی و پایتم چجوری میشه ؟( البته با فرض داشتن USER\PASS ادمین )

mhjb
یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:48 عصر
من چند روزی یه تاپیک زدم با عنوان «اطلاعیه: آموزش برنامه‌های مدیریت شبکه» همین چند دقیقه پیش یه مطلبی نوشتم که جواب سوال شما هم است.اونجا می‌تونی جوابت رو پیدا کنی.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28265

mRizvandi
یک شنبه 20 شهریور 1384, 17:34 عصر
سلام

یه سوال شما کاربر ادمین بر روی هر کامپیوتر رو برای چه منظوری استفاده می خوای بکنی؟

danial82
دوشنبه 21 شهریور 1384, 06:20 صبح
برای دستیابی به درایوهای به اشتراک گذاشته شده سیستم مانند $C

mhjb
دوشنبه 21 شهریور 1384, 07:37 صبح
اگه کامپیوتر مورد نظر فایروال نداشته باشه یا یه پورتش باز باشه بدون داشتن یوزر و پسورد ادمین هم میشه به درایوهای به شتراک گذاشته شده دسترسی پیدا کرد.

danial82
دوشنبه 21 شهریور 1384, 14:04 عصر
mhjb عزیز چندتا سوال
1- چه پورتی باید باز باشه؟هر پورت بازی چنین امکانی میده؟
2- من یک تاپیک زدم که چجوری میشه فهمید روی کدام کامپیوتر فایروال نصبه که جواب درست حسابی نگرفتم همه یه جورایی پیچوندن اگه میدونی واضح توضیح بده
3- اینکار نرم افزار خاصی میخواد؟

mhjb
دوشنبه 21 شهریور 1384, 18:48 عصر
والا من اطلاعات زیادی در مورد پورت‌ها ندارم. فقط همین اندازه می‌دونم که با پورت‌های خاص مثل 80 و 21 (که معمولا فایروال‌ها هم اونا رو نمی‌بندند) نمیشه و باید یه پورت مشخص رو دستی باز کنی. (معمولا پورت‌های چهار رقمی هستند)
اما راجع به سوال دوم چیزی نمی‌دونم.
طبیعتا راجع به سوال سومت هم چیزی نمی‌دونم. ولی من یه چند سال پیش یه چیزایی راجع به هک کردن خوندم که اونجا یه راهی گفته بود که چجوری میشد فهمید که روی سیستم مقابل فایروال است یا نه. متاسفانه این روزها سرم خیلی شلوغ است اگر وقت کردم می‌روم سراغش ولی اگه تا یکی دو هفته دیگه جواب ندادم یه یادآوری بکن.
موفق باشی.