View Full Version : تقويم با جزييات
oranoos_mt
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 01:28 صبح
سلام
خسته نباشيد دوستان
من دارم روي برنامه تقويم كار ميكنم كه برنامه كاري يه جايي مثلا دانشگاه رو داشته باشه.
يعني برنامه مثلا تقويم دانشگاهي كه دانشگاه كي شروع ميشه/كي همايش داره/كي سمينار داره/تاريخ امتحاناي ميانترم و پايانترم/كي تعطيله دانشگاه و ...
خلاصه يه تقويم دانشگاهي
همه اطلاعات را بصورت استاتيك اولش مي دهيم
اين از صورت سوال
حالا سوال من اينه كه وقتي طرف مثلا رفت روي 2مهر چطوري بهش نشون بدم كه 2مهر تاريخ شروع دانشگاس؟
جطوري بايد ديتابيس توليد كنم؟
چطوري ديتابيسمو به برنامم الحاق كنم؟
من واقعا به جواب شما دوستان نياز دارم
خواهش ميكنم كمكم كنيد
juza66
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 03:00 صبح
با چه برنامه می خوای بنویسی؟!
برای ویندوز ، وب یا گوشی؟!!
پروژه ات تو ضمینه ی جاوا هستش یا برنامه های دیگر ...؟!!
بیشتر بتوضیح ببینیم چکار می خوای بکنی دوست عزیزم ..؟!!
oranoos_mt
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 14:15 عصر
ممنون juza جان كه جواب دادي
من ميخوام با j2me بنويسم.
اينكه اصلا به ديتابيس نياز هست ؟ (كه فك كنم باشه)
اينكه ديتابيسم rms باشه يا sql ?
اينكه چطوري با ديتابيس rms ارتباط برقرار كنم ؟
اينكه چطوري از اطلاعاتش استفاده كنم؟
mohsen12345
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 16:57 عصر
ممنون juza جان كه جواب دادي
من ميخوام با j2me بنويسم.
اينكه اصلا به ديتابيس نياز هست ؟ (كه فك كنم باشه)
اينكه ديتابيسم rms باشه يا sql ?
اينكه چطوري با ديتابيس rms ارتباط برقرار كنم ؟
اينكه چطوري از اطلاعاتش استفاده كنم؟
شما چقدر جاوای موبایل بلدی؟
oranoos_mt
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 18:07 عصر
من اولاي كارم.
ميدونم بايد از rms استفاده كنم ولي نميدونم چطوري؟
نميدونم وقتي rms رو ايجاد كردم چطوري بايد ازش استفاده كنم كه مثلا وقتي طرف رفت روي 2مهر بهش متنه "آغاز دانشگاه سال فلان " رو نشون بده
خواهشا كمكم كنيد. هيشكيو ندارم كمكم كنه.
oranoos_mt
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 18:52 عصر
يكي از دوستام اينو گفت :
"براي ديتابيس ، مي توني رويداد ها رو درون فايل متني ( txt ) قرار بدي ، و توي هر خط يك رويداد ،
براي بهينه سازي بهتر ، بهتره كه 12 تا فايل متني ( براي 12 ماه سال ) انتخاب كني و هر فايل متني ، 31 يا 30 خط داشته باشه ،
مثلا رويداد 2 مهر ، بايد خط دوم فايل 7 باشه ."
من يه سوال ديگه دارم...
ميگم اينكه ميگه "رويداد ها رو درون فايل متني ( txt ) قرار بدي ، و توي هر خط يك رويداد بذارم" منظورش از رويداد چيه؟كسي ميتونه يه مثال واسم بزنه؟ من توجيه بشم...
dr_jacky_2005
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 09:20 صبح
يكي از دوستام اينو گفت :
"براي ديتابيس ، مي توني رويداد ها رو درون فايل متني ( txt ) قرار بدي ، و توي هر خط يك رويداد ،
براي بهينه سازي بهتر ، بهتره كه 12 تا فايل متني ( براي 12 ماه سال ) انتخاب كني و هر فايل متني ، 31 يا 30 خط داشته باشه ،
من يه سوال ديگه دارم...
ميگم اينكه ميگه "رويداد ها رو درون فايل متني ( txt ) قرار بدي ، و توي هر خط يك رويداد بذارم" منظورش از رويداد چيه؟كسي ميتونه يه مثال واسم بزنه؟ من توجيه بشم...
مثلا:
اول فروردین روز درخت کاری
-
-
چهار فروردین 13 بدر
پنج فرورین شمال
-
-
-
-
-
-
دوازده فروردین عیده
.
.
.
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 17:00 عصر
مثلا:
اول فروردین روز درخت کاری
-
-
چهار فروردین 13 بدر
پنج فرورین شمال
-
-
-
-
-
-
دوازده فروردین عیده
.
.
.
shada.saeed
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 15:24 عصر
سلام دوست عزیز ؛
اولا که امیدوارم تو کاری که انجام میدی موفق باشی
اما در مورد بحثی که داشتین من یه پیشنهاد دارم ، من اگه جای شما بودم از کلاس استفاده می کردم
یک کلاس برای 12 ماه ، و به ازای هر ماه روزهای اون ماه رو داخل یک کلاس نگه می داشتم ، حالا شما می تونی تو سطح UI برنامه با استفاده از یک سری لیست
کاربر رو برسونی به روزی که می خواد و از توی کلاس اون روز هر اطلاعاتی که می خوای ( رویداد ؛ یا هر چیز دیگه ) رو فیلتر کنی و نشونش بدی
خیلی کار آسونی نیست اما من ترجیح می دم این طوری کار کنم و از Rms استفاده نکنم .
موفق باشی
mohsen12345
شنبه 24 اردیبهشت 1390, 16:28 عصر
يكي از دوستام اينو گفت :
من يه سوال ديگه دارم...
با عرض پوزش به خاطر اینکه دیر جواب دادم نظر من اینه که شما تو برنامتون آدرس فایل هاتون رو ایندکس کنید اینطوری از لحاظ اجرایی روی گوشی های موبایل هم از لحاظ مقدار حافظه به مشکل نمی خورید
یعنی مثلا توی فایل سال 90 آدرس فایل های ماه ها رو ذخیره کنید و تئی هر ماه که میرید فقط آدرس فایل هایی که مناسبت ها توی اون ذخیره شدن ذخیره کنید و تو رویداد ها شما دو یا سه قسمت (دلخواه) دارید مثلا اولی روز رویداد در ماه ، دومین فیلد اطلاعات جزیی در مورد اون مناسبت که تو صفحه اصلی نشون بده و سومین فیلد هم برای اطلاعات کامل در مورد اون رویداد با تمام جزییات در نظر بگیرید.
می شه گفت این از تمام اون چیز هایی که دوستان پیشنهاد کردند بهینه سازی تر شده و دیگه با مشکل کمبود حافظه در حال اجرا که توی خیلی از گوشی ها با اون مواجه میشید نداره
oranoos_mt
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 16:37 عصر
من يه كد (source code) از نت پيدا كردم واسه تقويمه. فقط نميتونم چطوري بايد تو netbeans اجراش كنم.
سورس رو ميذارم اگه كسي بلده انجام بده به ما هم آموزش بده
ممنون ازتون
لينك : (حجمش 3MB است)
http://www.up.iranblog.com/images/evoef1qklkzh6mqlpo.zip
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.