View Full Version : سرویس وبلاگ خوب سراغ دارید؟
ar.mahdian
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 19:02 عصر
سلام
به یه مشکلی برخورد کردم که مجبور شدم از شما بپرسم
ببخشید که جای خوبی برای این سوال نیست!
دنبال یه سرویس وبلاگ هستم که در آینده مثل وردپرس فیلتر نشه. (وطنی باشه)
مث بلاگها هنگ نکنه.
و از همه مهمتر قابلیت نمایش rss سایتهای دیگر را داشته باشد. (خیلی مهمه)
ممنون میشم کمکم کنید
k_dm90
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 19:29 عصر
پرتو بلاگ و freeblog.ir بر پایه وردپرس هستند.
ar.mahdian
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 06:56 صبح
پرتو بلاگ و freeblog.ir بر پایه وردپرس هستند.
ممنونم
عالیه
فقط ای کاش کدها رو هم نشون میداد
یعنی تگهای سورس کد
مثل
[sourcecode language="java"]
ar.mahdian
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 18:16 عصر
اینم سرویس ایرانی
پیغام 403 Forbidden میده!
آخه چرا ؟؟؟
samaram
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 19:07 عصر
من بیش از 8 ساله وبلاگ نویسی میکنم. تمام سرویس های پرطرفدار ایرانی رو امتحان کردم. هیچ کدوم خالی از عیب نیستن. و جالب هم اینه که هیچ کدوم کامل نیستن!
پشتیبانی درست حسابی هم که ندارن. یکی بر میداره یه هو تمام مطالب کاربراشو حذف میکنه!!!!!!!!! یکی مورد حمله قرار میگیره و فرداش وبلاگ 10 درصد کاربراش کامل حذف میشه! یکیش میزنه تمام قالب های کاربرا رو به هم میریزه و خود به خود قالب جدید جایگزین میکنه. یکی هم...
هر کدوم یه سری ویژگی های خوب دارن و یه سری ویژگی های بد که نمیتونی بینشون انتخاب کنی. به نظر من از فکر سرویس های ایرانی بیا بیرون. یالاقل هر کدومو که انتخاب کردی معایبش رو با یه راه حلی تحت پوشش قرار بده.
macromediax
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:43 صبح
بدنبال یه سرویس وبلاگ هستم که در آینده مثل وردپرس فیلتر نشه. (وطنی باشه)
و از همه مهمتر قابلیت نمایش rss سایتهای دیگر را داشته باشد. (خیلی مهمه)
بنظر من وقتی میخوای یک سرویس وبلاگ انتخاب کنی باید از ماندگاری آنچه میخوای منتشر کنی روش، مطمئن باشی. بنابراین سرویس هایی که توی بیزینس نیستن رو کلا بذار کنار. الان پرشین بلاگ، بلاگفا، بلاگ اسکای و میهن بلاگ تنها سرویس هایی هستند که به مقوله ی سرویس خودشون دید تجاری دارن و همین دید تجاری باعث میشه تا صبح که از خواب پا میشی نبینی که بستن و رفتن.
الان اینجا (http://www.persianweblog.ir/articles/default.aspx?cat=blog-services)میتونی لیستی از 50 یا بیشتر سرویس وبلاگ فارسی ببینی . اما خیلی هاشون رو بچه های 17 - 18 ساله راه انداختن و خوب بعد یکسال که دیدن نمیشه باش پول در آورد بستنش . خوشبختانه و از یه جهاتی هم متاسفانه برنامه های اوپن سورس باعث شده که هر کسی فکر کنه میتونه با یه هاست 50 تومنی ، سرویس راه بندازه و صاحب یک سرویس وبلاگ بشه !
اما اگر دنبال نمایش RSS در وبلاگت هستی مجبوری از یکی از همین سرویس های وبلاگ که با ورد پرس راه اندازی شدن کمک بگیری. چون این 4 سرویس برتر وبلاگ فارسی هیچ کدام سرویس نمایش فید دیگران رو ارائه نمیدن .
ar.mahdian
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:17 صبح
بالاخره کدوم رو انتخاب کنم؟
یه بنده خدایی از ما یه وبلگ خواست که براش راه اندازی کنیم.
نمیخوام که چند روز بعد فیلتر بشه و شرمندش بشم.
یا down بشه.
یه راهنمایی بکنید.
آیا همین freeblog خوبه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.