ورود

View Full Version : سوال: تعریف parameter در کریستال ریپورت

sajjadrad
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 08:50 صبح
سلام دوستان خسته نباشید
من اطلاعاتم رو از دیتا گرید گرفتم و در یک datatable ریختم.
و میخوام اطلاعات datatable رو در کریستال ریپورت نشون بدم.برای اینکار اول باید یه جدول در ریپورت بسازم و پارامتر ها رو تعریف کنم.
اما نمیدونم چه نوع پارامتری و چجوری باید تعریف کرد که بشه اطلاعات رو نشون داد.
در ضمن مثلا اسم column اول در datable رو گذاشتم code1 الان در کجای تعریف پارامتر باید نام code1 رو تعریف کنم؟

از دیتابیس استفاده نمیکنم و میخوام اطلاعات رو از دیتاگرید به ریپورت بفرستم...اطلاعاتم به طور کامل هم در دیتاتیبل ذخیره میشه.

مرسی

navid1n2000
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 13:00 عصر
نه بدین شکل نیست
شما وقتی یک crystalreport میسلزین اولش یه جدول میاد که گزینه اول رو انتخاب کنین،بعدش جدول datasource براتون میاد که باید از اونجا اون دیتاستی که ساختینو معرفی کنین تا خودش اتوماتیک جدولشو بسازه
بعد Next و ادامه تنظیمات اگه نگرفتین بگین تا عکس براتون بذارم

sajjadrad
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 13:17 عصر
خب درسته اما این برای ارتباط با دیتابیسه نه گرفتن اطلاعات از دیتاگرید...اصلا تصور کنید من میخوام یه اطلاعاتی رو از فرم بریزم تو کریستال ریپورت

navid1n2000
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:50 عصر
خب دست راستت برو چندتا پارامتر اضافه کن و اینسرتش کن توی ریپورتت

s@nb@l
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 12:49 عصر
سلام دوستان خسته نباشید
من اطلاعاتم رو از دیتا گرید گرفتم و در یک datatable ریختم.
و میخوام اطلاعات datatable رو در کریستال ریپورت نشون بدم.برای اینکار اول باید یه جدول در ریپورت بسازم و پارامتر ها رو تعریف کنم.
اما نمیدونم چه نوع پارامتری و چجوری باید تعریف کرد که بشه اطلاعات رو نشون داد.
در ضمن مثلا اسم column اول در datable رو گذاشتم code1 الان در کجای تعریف پارامتر باید نام code1 رو تعریف کنم؟

از دیتابیس استفاده نمیکنم و میخوام اطلاعات رو از دیتاگرید به ریپورت بفرستم...اطلاعاتم به طور کامل هم در دیتاتیبل ذخیره میشه.

مرسی

سلام
این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?200244-%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-C-%E2%80%8E) نمونه کار کریستال ریپورت در C#‎ .
موفق باشین