samajoon
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 11:21 صبح
سلام بچه ها
من و دوستم برای پروژه کارشناسی طراحی و پیاده سازی سیستم حسابداری داریم البته رشته ما نرم افزار هست.
برنامه با C#2008 , SQl Server2008 نوشته شده که ساده هست در حد خرید و فروش کالا ، گزارش گیری و ثبت چک و ...
یه مستند نوشتیم که
فصل اول : مقدمه و تشريح نيازمنديهاي سيستم مالی و حسابداری هست که این فصل رو از اینترنت گرفتم
فصل دوم : معرفی ابزارهای توسعه هست که در مورد معرفی Asp.net , زبان C# هست
فصل سوم : طراحی جداول پایگاه داده هست که فقط جدول های sql رو گذاشتم و فیلدها رو توضیح دادم و آخرش هم رابطه دیاگرام که باز توی همون sql طراحی می شه عکسش رو گذاشتم . ( خسته نباشم :لبخند: )
فصل چهارم : امکانات نرم افزار حسابداری فوق هست که گفتم چه لینک هایی داره و چه جوری از نرم افزار استفاده می کنی .
با فونتی که دانشگاه ما گفته شده 18 صفحه ( خیلی خیلی خسته نباشم :افسرده: )
به استاد راهنما نشون دادم گفته این که فقط خلاصه کاره باید شامل
شناخت
طراحی
پیاده سازی
باشه
بچه ها یعنی چی ؟؟؟؟؟ من اصلا منظورشو نمی فهمم .
تو رو خدا یکی بگه هر کدوم از این 3 تا شامل چه مواردی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم این تایپیک رو حذف نکنید
یه بنده خدایی گفت برو کتاب مهندسی نرم افزار رو بخون من وقتشو ندارم
پس خواهش می کنم واضح جواب بدین :افسرده:
من و دوستم برای پروژه کارشناسی طراحی و پیاده سازی سیستم حسابداری داریم البته رشته ما نرم افزار هست.
برنامه با C#2008 , SQl Server2008 نوشته شده که ساده هست در حد خرید و فروش کالا ، گزارش گیری و ثبت چک و ...
یه مستند نوشتیم که
فصل اول : مقدمه و تشريح نيازمنديهاي سيستم مالی و حسابداری هست که این فصل رو از اینترنت گرفتم
فصل دوم : معرفی ابزارهای توسعه هست که در مورد معرفی Asp.net , زبان C# هست
فصل سوم : طراحی جداول پایگاه داده هست که فقط جدول های sql رو گذاشتم و فیلدها رو توضیح دادم و آخرش هم رابطه دیاگرام که باز توی همون sql طراحی می شه عکسش رو گذاشتم . ( خسته نباشم :لبخند: )
فصل چهارم : امکانات نرم افزار حسابداری فوق هست که گفتم چه لینک هایی داره و چه جوری از نرم افزار استفاده می کنی .
با فونتی که دانشگاه ما گفته شده 18 صفحه ( خیلی خیلی خسته نباشم :افسرده: )
به استاد راهنما نشون دادم گفته این که فقط خلاصه کاره باید شامل
شناخت
طراحی
پیاده سازی
باشه
بچه ها یعنی چی ؟؟؟؟؟ من اصلا منظورشو نمی فهمم .
تو رو خدا یکی بگه هر کدوم از این 3 تا شامل چه مواردی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم این تایپیک رو حذف نکنید
یه بنده خدایی گفت برو کتاب مهندسی نرم افزار رو بخون من وقتشو ندارم
پس خواهش می کنم واضح جواب بدین :افسرده: