PDA

View Full Version : کار آزاد یا دولتی؟؟

samaram
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 18:59 عصر
به نظر شما اگه یه مهندس کامپیوتر در موقعیت انتخاب کار آزاد(کار در یه شرکت کامپیوتری مشهور با سابقه ی بالا و تخصص زیاد) و کار دولتی(یه ارگان خوب) مردد باشه کدوم یکی بهتره؟
فرض کنیم هر دو از نظر حقوق و مزایای مادی مثل هم هستند. امنیت شغلی هر دو هم خوبه. در کار آزاد از فرد تعهد چند ساله هم میخوان. آها کار دولتی در یه شهر کوچیک باشه و کار آزاد در یه کلان شهر

Felony
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 19:05 عصر
کار دولتی اگر استخدام باشه با توجه به وضعیت نرم افزار در کشور بهتر از کار آزاد هست ولی الان استخدام تقریبا نیست و بیشتر قراردادی هست ؛ اگر قراردادی باشه کار آزاد بهتر هست چون جای پیشرفت بیشتر هست و آدم دستش برای یکسری از کارها بازتر هست ( البته بستگی به مدیریت شرکت داره ، داشتن یک مدیر خوب و حرفه ای یک نعمت هست ) .

samaram
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 19:30 عصر
کار دولتی اگر استخدام باشه با توجه به وضعیت نرم افزار در کشور بهتر از کار آزاد هست ولی الان استخدام تقریبا نیست و بیشتر قراردادی هست ؛ اگر قراردادی باشه کار آزاد بهتر هست چون جای پیشرفت بیشتر هست و آدم دستش برای یکسری از کارها بازتر هست ( البته بستگی به مدیریت شرکت داره ، داشتن یک مدیر خوب و حرفه ای یک نعمت هست ) .

چرا میگید قراردادی اگه باشه خوب نیست؟ از نظر اینکه اخراج نشه و اینا؟ اگه موقعیت کاریش از نظر ادامه دار بودن محکم باشه چی؟

Felony
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 20:02 عصر
چرا میگید قراردادی اگه باشه خوب نیست؟
من گفتم خوب نیست ؟! گفتم کار آزاد بهتر هست ! این دو با هم فرق میکنن .

از نظر اینکه اخراج نشه و اینا؟
نه از نظر اینکه بیشتر کارهای دولتی روندی ثابت دارن و هر روز باید کاری ثابت انجام بدید ( به شخصه اصلا همچین کاری رو دوست ندارم ) .

اگه موقعیت کاریش از نظر ادامه دار بودن محکم باشه چی؟
بستگی به کار پیشنهادی و خصوصیات اخلاقی خودتون داره .

ricky22
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 22:25 عصر
به نظر من کار دولتی پویایی نداره و یکم تنبل هستند! و همچنین پیشرفت فنی در کار خصوصی بیشتره.

samaram
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 08:35 صبح
به نظر من کار دولتی پویایی نداره و یکم تنبل هستند! و همچنین پیشرفت فنی در کار خصوصی بیشتره.

با این حرفت کاملا موافقم. این تنبلی و یکنواحتی روی زندگی عادیمم اثر گذاشته. احساس میکنم دچار تکرار شدم! ولی تو دوره ای که ثروت بهتر از علمه گرفتن چنین تصمیمی یه کم سخته!

مهران رسا
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 08:36 صبح
اگه میتونی جفتش رو باهم داشته باش . کار آزاد برای تفریح . کار دولتی برای کسب در آمد ، حق بازنشستگی و مزایایی که ارگان مربوطه در اختیار کارمنداش قرار میده .

samaram
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 08:51 صبح
اگه میتونی جفتش رو باهم داشته باش . کار آزاد برای تفریح . کار دولتی برای کسب در آمد ، حق بازنشستگی و مزایایی که ارگان مربوطه در اختیار کارمنداش قرار میده .

نه بابا . امکان این که اصلا نیست

ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:33 صبح
من تو ارگان دولتی کار نکردم ولی کارمند دولت زیاد دیدم ...
همش بر میگرده به اینکه کجا کار کنی و سمتت چی باشه و پروژه زیر دستت چقدر اهمیت داشته باشه ...
به شخصه کار ازاد و شرکت های خصوصی رو ترجیح میدم ...
در کل وابستگی به یک کار به یک شرکت و یک سیستم در این زمان غلطه و باید انعطاف پذیر باشی ...

مهران رسا
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:39 صبح
امکان این که اصلا نیست
چرا ؟ ....

samaram
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 15:28 عصر
در کل وابستگی به یک کار به یک شرکت و یک سیستم در این زمان غلطه و باید انعطاف پذیر باشی ...
میشه منظورتون رو بفرمایید؟ یعنی چیکار کنم؟

samaram
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 15:29 عصر
چرا ؟ ....

چون اون کار خصوصی که در واقع باید برم تو یه شرکت کار کنم بصورت تمام وقته. کار اداری هم که تمام وقته. دوتا کار رو که نمیشه همزمان انجام داد

ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 16:26 عصر
میشه منظورتون رو بفرمایید؟ یعنی چیکار کنم؟

من نمیگم شما چکار کنی من کاری رو که خودم انجام میدمو این مدت یاد گرفتم رو مینویسم به نظر من چه شرکتی که استخدام می شید دولتی باشه چه خصوصی چه کار ازاد باید به نکات زیر توجه کنید :
- اول اینکه اگر دنبال کار هستید سطح خودتون رو بشناسید و تواناییهاتون رو برای خودتون مشخص کنید یک رزومه ازش بسازید و ارسالش کنید برای شرکت های مختلف که اگهیهاش در نت زیاده ...
- وقتی ازتون دعوت شد از مصاحبه هایی که می کنید میتونید تشخیص بدید تا حدی شرکت اوکی هست یا نه ... و تشخیص بدید که ایا برداشتی که از توانایی هاتون داشتید درسته یا غلط ...
- هیچوقت جایی که کارش رو دوست ندارید وارد اون کار نشید حتی اگر پرداخت خوبی داشت ... چون اگر هم نگرتون دارن فقط پول جمع کردید ولی پیشرفتی نداشتید...
- جایی که پول خوب نمیده کار نکنید (به استثنا زمانی که میخواید کسب تجربه اولیه رو بکنید) ... تو خونه بشینید مفیدترید تا اینکه از صبح تا شب برید و چیزی بدست نیاد.
- اگر دو روز یا یک سال هست که جایی مشغول به کارید از اینکه اخراجتون کنن یا هر چی نترسید همیشه کار واسه ادم کار بلد هست.
- سعی کنید از تمام وقتتون در محیط کاری استفاده کنید و برای کار دلسوز باشید... وجدان کاری خیلی چیز خوبیه
- از اینکه زود به نتیجه نرسید نترسید.
- در نهایت هدفهاتون رو بشناسید و مطمئن بشید که کاری که انجام میدید در راستای اهدافتونه مثلا من هدفم کسب درامده برام سختی کار مهم نیست یک زمان من میخوام کسب تجربه و علم کنم شاید درامد رو هم نادیده بگیرم یک وقت (بیشتر در مورد خانم ها) محیط برام مطرحه که همکارم کیه ، کی نیست، ادم سالمیه ؟ شاید اگه یک پیشنهاد بهترم داشته باشم بخاطر محیط نادیدش بگیرم ...
و .........

اینکه شما بگید برم تو شرکت دولتی یا خصوصی سوال هدفمندی نیست و جواب درستی هم نمیشه بهش داد شما باید به نتیجه ای که میخواید از کار کسب کنید نگاه کنید ادم های مختلف در محیط های مختلف تجارب مختلفی داشتن این موضوع جواب به این سوال رو سخت می کنه... برید دنبال انتظاراتتون و کاری که اون رو براورده میکنه.

چون اون کار خصوصی که در واقع باید برم تو یه شرکت کار کنم بصورت تمام وقته. کار اداری هم که تمام وقته. دوتا کار رو که نمیشه همزمان انجام داد

بستگی به کارش داره ... دو تا کار تمام وقت رو نمیشه همزمان انجام داد اما میشه در زمانی که بر میگردید خونه اگر مجرد هستید و وظایف مهم دیگه ای به دوشتون نیست برای پیشرفت خودتون حرکت کنید ... یعنی مثلا ساعت هشت شب میام خوبه 11 هم باید بخوابم با این حال خودم رو اجبار میکنم یک ساعتی مطالعه داشته باشم ... یا یک پروژه برای خودم تعریف میکنم و به اندازه حوصلم هر شب پیش میبرمش اینطوری تواناییم زیاد تر میشه و در اینده کار بهتری نصیبم میشه... میدونم اینکار واقعا سخته ولی به مرور سختیش براتون عادی میشه و البته که دائمی هم نیست... شما تنها کسی نیستید که این شرایط رو دارید

samaram
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 20:00 عصر
از اینکه اینهمه وقت گذاشتید و کامل راهنماییم کردین ممنونم. کاملا حق با شماست. و نهایت اینکه فکر میکنم باید حرف دلم رو گوش بدم!