View Full Version : خرید کارت گرافیک
ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 09:45 صبح
با سلام و خسته نباشید
من قصد خرید یک گرافیک 1 یا 512 رو دارم ... بهترین مارک و مدل به نظر شما چی هست و قیمت حدودی آن را بدهید؟؟؟
- قصدم جمع کردن یک سیستم برای بازی های رایانه ای هست
ژوپیتر
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 09:58 صبح
برای یک سیستم 32 بیتی، من 512 رو پیشنهاد میکنم.
ولی همه جورش هست.
http://www.rayaneh.com/product-13404.aspx
http://www.rayaneh.com/product-13414.aspx
ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 10:19 صبح
الان مدل مطرح چیه؟
GForce رو قبلا زیاد شنیدم هنوز هم سره؟
قیمت زیر صد چی هست؟
من قیمت ها و مدل های جور واجوری شنیدم و دیدم مثلا 512 گرونتر از 1 گیگ و ...
Felony
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 10:36 صبح
من قصد خرید یک گرافیک 1 یا 512 رو دارم ... بهترین مارک و مدل به نظر شما چی هست و قیمت حدودی آن را بدهید؟؟؟
بهترین مدل و مارک تا چه قیمتی ؟ کارت گرافیک 4 میلیون تومانی هم هست ، شما اول باید مبلغی که میتونید برای کارت گرافیک هزینه کنید رو بگید تا بهترین مدل تو اون رنج قیمت رو پیشنهاد کنیم .
ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:02 صبح
بهترین مدل و مارک تا چه قیمتی ؟ کارت گرافیک 4 میلیون تومانی هم هست ، شما اول باید مبلغی که میتونید برای کارت گرافیک هزینه کنید رو بگید تا بهترین مدل تو اون رنج قیمت رو پیشنهاد کنیم .
نه تا صد تومن میخوام ...
رو چه مارک و مدلی تمرکز کنم ؟
ژوپیتر
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:29 صبح
من ASUS GeForce GT 430 رو پیشنهاد میکنم، نسبت به قیمت 70$ تا 80$ با 10 تومان گرونتر تو بازار گیر میاد، DX11 رو هم ساپورت میکنه.
http://www.hexus.net/content/item.php?item=26843
ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 12:23 عصر
من ASUS GeForce GT 430 رو پیشنهاد میکنم، نسبت به قیمت 70$ تا 80$ با 10 تومان گرونتر تو بازار گیر میاد، DX11 رو هم ساپورت میکنه.
http://www.hexus.net/content/item.php?item=26843
اینو دربارش خوندم :
http://lnet.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-asus-gt-430/
زیاد برای بازی توضیه نشده نظر شما چیه؟
FastCode
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 14:30 عصر
اگر فقط ویندوز کار میکنی یک کارت بخر که CUDA داشته باشه. از
BEGIN EDIT
Version ه
END EDIT
DirectX مهمتره.
ostovarit
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 15:19 عصر
اگر فقط ویندوز کار میکنی یک کارت بخر که CUDA داشته باشه. ازDirectX مهمتره.
یک خورده توضیح بده چی هست و چرا مهمتره بعد چه مدلی اینو داره؟
ممنون
vcldeveloper
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 18:35 عصر
اگر فقط ویندوز کار میکنی یک کارت بخر که CUDA داشته باشه. ازDirectX مهمتره.
میشه کمتر ... بگی؟!!
CUDA برای کارت گرافیک از DirectX مهم تره؟! اون هم روی ویندوز؟ اون هم CUDA که اسم تجاری یک محصول از شرکت NVIDIA هست؟! مثلا اگر کاربری به جای کارت NVIDIA، از کارت ATI استفاده کنه که به جای CUDA از تکنولوژی تجاری Stream که مشابه همون CUDA در کارت های NVIDIA هست، باید کارتش رو بیاندازه دور که CUDA نداره؟! تا به حال چندتا برنامه دیدی که از CUDA استفاده کنند؟ تعدادشون و کاربردشون به اندازه برنامه هایی که از DirectX بهره میبرند هست؟! بر فرض اگر کارت گرافیکی کلا هیچ پشتیبانی از DirectX نکنه، ولی CUDA داشته باشه؛ به نظرت میتونه حتی Aero در ویندوز 7 رو اجرا کنه؟ حالا اجرای بازی و چیزهای دیگه جای خود دارند!
FastCode
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 18:49 عصر
میشه کمتر ... بگی؟!!
CUDA برای کارت گرافیک از DirectX مهم تره؟! اون هم روی ویندوز؟ اون هم CUDA که اسم تجاری یک محصول از شرکت NVIDIA هست؟! مثلا اگر کاربری به جای کارت NVIDIA، از کارت ATI استفاده کنه که به جای CUDA از تکنولوژی تجاری Stream که مشابه همون CUDA در کارت های NVIDIA هست، باید کارتش رو بیاندازه دور که CUDA نداره؟! تا به حال چندتا برنامه دیدی که از CUDA استفاده کنند؟ تعدادشون و کاربردشون به اندازه برنامه هایی که از DirectX بهره میبرند هست؟! بر فرض اگر کارت گرافیکی کلا هیچ پشتیبانی از DirectX نکنه، ولی CUDA داشته باشه؛ به نظرت میتونه حتی Aero در ویندوز 7 رو اجرا کنه؟ حالا اجرای بازی و چیزهای دیگه جای خود دارند!
تقریباً همه کارتها DirectX دارن.حداقل این روزها دیگه ۹ رو ساپورت میکنن.
و البته تقریباً همه بازی ها openGL رو پشتیبانی میکنن.(حداقل بازی های مشهور مثل Counter-Strike و ...)
همه nVidia رو معرفی کرده بودن.من هم منظورم این بود که اگر میخواد nVidia استفاده کنه, CUDA بهتره.
وقتی میخواد بازی بکنه CUDA مهمتره.چون توی بازی ها قرار نیست کسی theme ه Aero رو ببینه. :)
بازی های جدید خیلیهاشون CUDA رو ساپورت میکنن.(یک بار یک لیست بلندو بالا یک جا دیدم.اگر تونستم پیدا کنم اینجا میزارم)
من شخصاً بازدهی بهتری از CUDA دیدم.
حیف نمیشه از C&C3 (http://www.google.com/search?hl=en&nord=1&q=command+and+conquer+3+tiberium+wars&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&ion=1&pdl=300&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=582) فیلم گرفت.
من با کارت گرافیک خودم(320M)
۴ گیبی بایت رم ۱۳۳۳ و
intel core i5 520M
این بازی رو هشت نفره با آخرین حد گرافیک بازی میکردم(قبلاً/خیلی وقته بازی نکردم) و هیچ موقع lag نداشتم.با هیچ کارت گرافیک بدونه CUDA ای نتونستم چنین تجربه ای داشته باشم.و باور دارم که حداقل توی این بازی که هوش مصنوعی نقش خیلی مهمی داره CUDA خیلی موثره.
vcldeveloper
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 19:01 عصر
وقتی میخواد بازی بکنه CUDA مهمتره.
جدی میگی؟!! برو توی تالار بازی سازی همین سایت، یا در هر سایت فنی معتبر مرتبط با ساخت بازی، و بپرس؛ برای بازی های تحت ویندوز، CUDA مهمه، یا DirectX؟!
FastCode
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 19:03 عصر
یک خورده توضیح بده چی هست و چرا مهمتره بعد چه مدلی اینو داره؟
ممنون
لیست مدل ها, توضیحات, و طرز کار و ... در لینک زیر مختصراً توضیح داده شده.
http://en.wikipedia.org/wiki/CUDA
قابلیت اجرای کد روی GPU به برنامه ها امکانات زیادی رو میده که فکر میکنم برای بازی مهمترینشون اینه که با دسترسی سریعتر به Graphics RAM, لگ کمتری داشته باشن.و از GPU برای پردازشهای سیستم هوش مصنوعیشون استفاده کنن.
FastCode
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 19:12 عصر
جدی میگی؟!! برو توی تالار بازی سازی همین سایت، یا در هر سایت فنی معتبر مرتبط با ساخت بازی، و بپرس؛ برای بازی های تحت ویندوز، CUDA مهمه، یا DirectX؟!
نصف حرفم رو پس میگیرم.جمله بندیم خوب نبود.
منظورم این نبود که DircetX پر.
منظورم این بود که CUDA داشتن بیشتر از تفاوت بین ورژن ۱۰ یا ۱۱ DirectX ه.
-----
همین الان چند جا خوندم که DirectX از CUDA در صورت موجود بودن استفاده میکنه.
ostovarit
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 08:51 صبح
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن ...
تو یک تالار که تخصصی رو سخت افزار هست مطرح کردم و جواب هایی گرفتم:
http://forums.hotoverclock.com/showthread.php?p=85877#post85877
بررسی کنید نظری دارید بفرمایید.
با تشکر
ژوپیتر
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 11:26 صبح
240 DirectX 10 رو ساپورت میکنه و از 1GB بیشتر حافظه نداره، 70 وات مصرف میکنه و صدای فن هم موقع بازی(چی بگم) اما DDR5 اش آدم رو قلقلک میده.(108/000 تومان)
430 DirectX11 رو ساپورت میکنه و تا 2GB حافظه بیشتر نداره، 49 وات مصرف میکنه و صدای فن اذیتت نمیکنه چون با توان مصرفی کمتر گرمای کمتری هم تولید میکنه، DDR3 هم که معمولیه.(90/000 تومان)
5670 DirectX 11 رو ساپورت میکنه و تا 1GB بیشتر حافظه نداره، 61 وات مصرف میکنه و صدای فن هم موقع بازی معلوم میشه، بازم DDR5 اش آدم رو قلقلک میده.(130/000 تومان)
ostovarit
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 13:12 عصر
240 DirectX 10 رو ساپورت میکنه و از 1GB بیشتر حافظه نداره، 70 وات مصرف میکنه و صدای فن هم موقع بازی(چی بگم) اما DDR5 اش آدم رو قلقلک میده.(108/000 تومان)
430 DirectX11 رو ساپورت میکنه و تا 2GB حافظه بیشتر نداره، 49 وات مصرف میکنه و صدای فن اذیتت نمیکنه چون با توان مصرفی کمتر گرمای کمتری هم تولید میکنه، DDR3 هم که معمولیه.(90/000 تومان)
5670 DirectX 11 رو ساپورت میکنه و تا 1GB بیشتر حافظه نداره، 61 وات مصرف میکنه و صدای فن هم موقع بازی معلوم میشه، بازم DDR5 اش آدم رو قلقلک میده.(130/000 تومان)
با تشکر
بین 430 و 240 شما کدوم رو پیشنهاد می کنید چرا؟
کدوم رنج بیشتری از بازی ها رو ساپورت میکنه؟
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 01:05 صبح
430
به این دلیل:
http://www.youtube.com/watch?v=Q2vHxdcOqpE
ostovarit
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 08:17 صبح
یک سوال دیگه در همین رابطه ...... مینبردم رو هم باید عوض کنم .... مین برد فعلی رو 3 سال پیش گرفتم : GFORCE 6100-m2
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:43 صبح
ASUS - P8P67 PRO
خیلی مناسبه و تا 3 چهار سال جواب میده.
ostovarit
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:54 صبح
ASUS - P8P67 PRO
خیلی مناسبه و تا 3 چهار سال جواب میده.
مادر برد که دارم ... میخوام ببینم این کارت گرافیک 460 با مادر برد من سازگاره؟
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 13:43 عصر
کارت 430 PCI Express 2.0 هست و مادربورد شما PCI Express 1.0، کارت430 با مادر بورد شما کار میکنه ولی نه با تمام سرعت، هر کارت دیگه هم بگیرید این مشکل هست چون PCI Express 1.0 بیشتر از 250MB/s اطلاهات رو ارسال و دریافت نمی کنه ولی PCI Express 2.0 تا 500MB/s اطلاعات رو جابه جا می کنه. در ضمن همه کارتهای PCI Express به اصطلاح Backward Compatible هستند یعنی نسخه های جدید PCI Express با قدیمی ها هم سازگارند.
ostovarit
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:32 عصر
5770 ATI گرفتم ... موقع روشن شدن 5-6 ثانیه هندل میزنه بعد صفحه میاد ... این طبیعیه؟؟؟ ... پاور رو هم عوض کردم گرین 480 وات گرفتم
فک کنم اخرم مجبور شم مادربرد رو هم عوض کنم ...
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:37 عصر
خیلی خوبه، مبارکت باشه، بهترین کارو کردی با 250/000 تومان گرافیک خیلی خوبیه، اگه یه مادربورد خوبم بگیری که دیگه حرف نداره.
در مورد اون 5 6 ثانیه هم چون کارتهای جدید Self test می کنند و بعد بالا میان و هم اینکه برای تطبیق سرعت با باس پایین تر کلاک های خودش رو پایین میاره دیرتر بوت میشه.
ostovarit
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 21:01 عصر
خیلی خوبه، مبارکت باشه، بهترین کارو کردی با 250/000 تومان گرافیک خیلی خوبیه، اگه یه مادربورد خوبم بگیری که دیگه حرف نداره.
در مورد اون 5 6 ثانیه هم چون کارتهای جدید Self test می کنند و بعد بالا میان و هم اینکه برای تطبیق سرعت با باس پایین تر کلاک های خودش رو پایین میاره دیرتر بوت میشه.
قربون شما ...
مرسی از اینکه دلیلش رو گفتی گفتم نکنه مشکل از کارته ...
برای مادر برد دوستان چه پیشنهادی دارن ارزون تمومش کنیم ... ؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.