View Full Version : ايجاد فاكتور فروش
sara_t
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 10:16 صبح
سلام دوستان
من ميخام يه ديتابيس اكسس داشته باشم براي فروش اما هر وقت خاستم ليست مشتري ها با فاكتور خريدشان را بطور جداگانه داشته باشم. جايي خوندم كه نياز به يه جدول اصلي دارم و به تعداد مشتري ها جدولهاي فروش اما متوجه نشدم كه اينكار چطور انجام ميشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
Mohamad ghorbani
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 18:53 عصر
سلام دوستان
من ميخام يه ديتابيس اكسس داشته باشم براي فروش اما هر وقت خاستم ليست مشتري ها با فاكتور خريدشان را بطور جداگانه داشته باشم. جايي خوندم كه نياز به يه جدول اصلي دارم و به تعداد مشتري ها جدولهاي فروش اما متوجه نشدم كه اينكار چطور انجام ميشه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
منظور شما اينه كه مي خواي اسامي مشترياتون رو به همراه شماره فاكتوراشون رو جدا داشته باشي؟
اگه منظورت اينه، يايد از جدولت Query بگيري.
براي گرفتن Queryهم بايد از Sql استفاده كني.
sara_t
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 06:22 صبح
ممنون
بله ميخام فاكتور فروش هر مشتري رو بتونم جدا داشته باشم مثلا وقتي مينويسم اقاي ب فاكتور فروشش رو ببيبنم.
ميشه يه مثال معرفي كنيد.
Dr.Bronx
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 12:20 عصر
يك تيبل داريد كه نام مشتري و مشخصات و كد مشتري رو ثبت مي كنه .
يك تيبل داريد كه نام كالا و مشخصات و كدش رو ثبت مي كنه .
يك تيبل داريد كه فاكتور ، مشخصات و كدش رو ثبت مي كنه .
وقتي كه مي خوايد فاكتور فروش رو ببينيد .
اول چك مي كنيد كه چنين مشتري وجود داره يا نه .
اگر وجود داشت چك مي كنيد در تيبل فاكتور ها كه آيا چنين فاكتوري ثبت شده كه كد مشتريش مثلا 100 باشه .
اگر بود باز ميشه . حالا در تيبل كالاها جستجو مي كنيد كه آيا كالايي وجود داره كه كد فروشش برابر با اين فاكتور باشه يا نه .
البته روش هاي مختلفي براي اين كار وجود داره . اما اين يك روش ساده هستش .
موفق باشيد ./
sara_t
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 07:59 صبح
بسيار ممنون
يه سوال؟ من جدول فاكتور رو درست متوجه نشدم.
يعني اينكه يه ستون براي كد مشتري ها قرار بدم و يه ستون براي كد كالاها. و اگه يه مشتري بيشتر از يه كالا خريداري كرده بود توي ستون دوم كالاها رو با كاما يا يه همچين چيزي جدا كنم و موقع نشان دادن فكتور يكي يكي كدهاي ستون كالا رو بخونم و با جدول كالا مقايسه كنم و اونا رو نشون بدم؟
ممنون
Dr.Bronx
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:13 صبح
يك ستون در كالا ها نشون ميده كه اين كالا توي كدوم فاكتور ها ثبت شده .
يك ستون در كالا ها نشون ميده كه اين كالا براي كدام مشتري ثبت شده .
يك ستون در فاكتور نشون ميده كه اين فاكتور براي كدوم مشتري ثبت شده .
موفق باشيد ./
sara_t
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 12:37 عصر
ممنون
يك ستون در كالا ها نشون ميده كه اين كالا توي كدوم فاكتور ها ثبت شده .
ببخشيد اگه لطف كنيد درباره پياده سازي اين روش توضيح بديد ممنون ميشم. منظورم ثبت چندين مورد فاكتور در يك فيلد است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.