View Full Version : سوال: مشکل در database login در Crystal Report
teardrop
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 18:28 عصر
به نام خدا
با سلام
من با SAP Crystal Report 2010 برای گزارش گیری استفاده کردم و یک فایل گزارش گیری درست کردم و از ReportSource فایل گزارش رو انتخاب کردم. و بانک من با connection SQLEXPRESS کار میکنه.
ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم از من لوگین و گذرواژه میخواد.
چه طوری مشکل رو حل کنم.
با تشکر
69194
Hussein39
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:50 صبح
use Integrated Security رو بزن
technody
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 22:12 عصر
روی Database field توی کریستال ریپورت verify database رو بزن احتمالا ازت آدرس دیتاستیو می خواد که از روش کریستالو ساختی
اونو set کنی حله
morrning
پنج شنبه 22 تیر 1391, 21:04 عصر
راح حل اینه که روی Database field توی کریستال ریپورت تیک گزینه verify database on every print رو بردارید . مشکل شما اینه که بعد از هر بار لود کردن گزارش در فرمتون کریستال ریپورت سعی میکنه اطلاعات رو به روز رسانی کنه به همین دلیل صفحه مذکور نمایش داده میشه.
به هر حال ببخشید که آفتاپینگ بالا آوردم . داشتم تو تو سایت یاهو سرچ میکردم که به اینجا برخوردم.
mehdi.fni
سه شنبه 10 مرداد 1391, 10:02 صبح
راح حل اینه که روی Database field توی کریستال ریپورت تیک گزینه verify database on every print رو بردارید . مشکل شما اینه که بعد از هر بار لود کردن گزارش در فرمتون کریستال ریپورت سعی میکنه اطلاعات رو به روز رسانی کنه به همین دلیل صفحه مذکور نمایش داده میشه.
به هر حال ببخشید که آفتاپینگ بالا آوردم . داشتم تو تو سایت یاهو سرچ میکردم که به اینجا برخوردم.
دوستان منم این مشکل را دارم و برداشتن تیک verify database on every print هم مشکل حل نشد
هر بار که برنامه اجرا میشه و سراغ گزارش میرم database login از من پسورد sa را میخواد
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
beyanda
پنج شنبه 04 آبان 1391, 23:54 عصر
با سلام به همه
منم همین مشکل توی پروژه ام دارم ولی وقتی یه پروژه جدید میسازم و از کریستال ریپورت توش استفاده میکنم این مشکل نداره
beyanda
جمعه 05 آبان 1391, 18:28 عصر
من برنامه رو در یک پروژه جدید وارد کردم و مشکل حل شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.