ورود

View Full Version : بدست آودن sum و نمایش در کریستال ریپورت با همون گزا رشگیری

RIG000
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 23:15 عصر
دوستان این سوال من نیست و اسه یکی از دوستان هست در سایتی و خودمم دوست دارم بدونم چه شکلی انجام میشه .
من راستش کاملا متوجه موضوع نمیشم. اگه دوستان کسی بلد هست یه کمکی بکنه تا هم من چیزی یاد بگیرم و هم به اون دوستمون کمکی بشه .
من راستیتش همیچین چیزی ندیده بودم اما به هر حال یه روزی بدبرد میخوره و بهتره که یاد بگیرمش. ممنون که کمک میکنید نمونه یا توضیح بزارین خیلی خوب میشه. ممنون

سوال :
سلام امیدوارم مثل همیشه تاپیک زودتر به پاسخ برسه چون نهایتاً تا 24 ساعت لازم دارم جواب سوالهام رو پیدا کنم .

یک - من یک فیلد دارم بنام تعداد که مقدارش 2 و5و7و10 هست که جمعش میشه 24

حالا اینو می خوام توی گزارش خودش جمعش رو بزنه ، می دونم توی گزارش گیری کریستال ریپورت یه تابع است بنام sum که اونو قرار بدم جمع مقادیر ستون تعداد رو به کاربر نشون می ده اما من این جمعش که 24 است رو نیاز دارم

یعنی چی ؟ یعنی در گزارش شماره 2 یه فیلد خواهم داشت بنام جمع تعداد که توی اون اون جمعی که در گزارش اولم دارم رو لازم دارم اگه از sum استفاده کنم نمی شه به مقدارش دسترسی داشت و استفاده کرد در اون یکی گزارش هام

من تحقیق کردم و فهمیدم که با استفاده از استور پروسیجر توی sql سرور اینکار رو میشه کرد یعنی جمع یک ستون رو خودش اتوماتیک می زنه و بعدش می تونم من از اون توی گزارش هام استفاده کنم یعنی بیاد بصورت یک فیلد مثلاً جمع اون تعداد رو نگه داره بعد بتونم از اون توی گزارش ها فقط با قرار دادن فیلدش در هرجا استفاده کنم . :ناراحت:

RIG000
سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 23:53 عصر
دوستان اگه میشه کمک کنن. ممنون میشم.

RIG000
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 00:32 صبح
بچه ها در کل سوال این شکلیه که ما یه جدول داریم بنام Table1 و یکی دیگه بنام Table2 حالا تو جدول 1 فیلد های NAME ,FAMILY , CodeShkhs داریم و در table2 داریم CodeShakhs , zarifyat ,ghymat حالا CodeShakhs ها به هم Relation شدن و ارتباط دارن . حالا من تو جدولم شخصی رو دارم به نام Ali SaidLo و چند ظرفیت 10 ,20 ,30 بهش دادم و قیمت 40 , 30 ,30 . حالا من دارم
Ali Saidlo 50 , 100 حالا میخام طوری تو گزارش نشون بدم که این صورت برام بدست بیاد (Ali Saidlo 50 , 100 ) اما موضوع اینه که این مقدار های ظرفیت و قیمت تو یک ستون هستند اما در فیلد های مختلف . میخام که جمع اینارو داشته باشم (Ali Saidlo 50 , 100) حالا نمیدونم چطوری جمع این ستون ها رو تو پایگاه داده بزنم . به هر حال خروجی باید جمع چند فیلد باش مثلا گزارش بشه Select name,family az Table1 va jame zarfiyat va jame ghymat az Table2 where codeshakhs maslan 1010 باشه .

RIG000
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 01:41 صبح
راستش بچه ها اینو تونستم حلش کنم .
SELECT SUM ( zarfiyat) FROM TABLE2 WHERE ID=1

اما حالا میخام چطوری میتونم یه select رو تو کریستال نشون بدم .؟؟؟؟؟؟؟

لطفا" اینو دیگه بگین:لبخند: . ببیند در حالت عادی میشه پارامترهایی رو ست کرد به گزارش گیری و بعدش هم اینکه اونا رو از فیلد های جدول بخونی . اما من واسه select بالایی که نوشتم چطوری تو کدوم پارامتر نشون بدم . نمی دونم متوجه منظورم شدین یا نه .!!

RIG000
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 13:57 عصر
یکی کمک کنه دیگه:اشتباه: