PDA

View Full Version : بیرون زدن کنترل از div

atashsavar
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 10:14 صبح
سلام
بچه ها من یه صفحه دارم که باdivطراحی کردم که سمت راست منو و سمت چپ محتوا قرار میگیره
مشکل من اینه که وقتی داخل div سمت چپ gridview قرار می دم و آنرا مقداردهی می کنم عرض گرید بیشتر از div سمت چپ میشه و از اون میزنه بیرون، چجوری جلوی این مشکلو بگیرم؟

golnouri
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 13:07 عصر
در ابتدا می بایست Width و Data Grid View رو یه مقدار ثابت قرار بدی (کمتر از مقدار پیش فرض DIV) و اگه مشکلت حل نشد از یک DIV کمکی استفاده کن و GridView رو در داخل اون DIV کمکی قرار بده و از چپ و یا راست padding بهش بده و اگه باز هم مشکلت حل نشد!! به دایو سمت چپ Scroll بده (افقی یا عمودی)
و اگه باز هم مشکلت حل نشد، دیگه نمی دونم ..!

jaykob
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 14:08 عصر
سلام
gridview
Width رو 100% کن.

atashsavar
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 18:13 عصر
سلام
100% گذاشتم ولی مشکل حل نشد!!! یعنی از دیو سمت چپی که محتواست و گریدویو توی اون قرار داره میزنه بیرون، میخوام اگه بشه اسکرول بخوره گریدویو

baha_film
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 23:01 عصر
من هم از این دست مشکلات داشتم
زیاد میشه دست کاری کرد و با آزمون و خطا رفعش کرد ولی بهترین کار اینه که با css خیلی راحت % بدی.
البته اگه من درست متوجه شده باشم شما باید اول با درصد دهی div رو تنظیم کنی ،بعد gridview رو که داخلش قرار دادی دیگه بزرگتر از اون div نمیشه.
یا به قول دوستمون اگه حجم اطلاعات زیاده scroll کن.

atashsavar
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 10:45 صبح
دوست من در صذ بهش دادم ولی مشکلم حل نشد تازه مشکل دیگه ای که دارم اینه که وقتی صفحه را کوچک می کنم منوی سمت راست میپره پایین یعنی میره زیر محتوا -- بابا دم table گرم چقدر کار کردن باهاش راحته سه سوت
من نمیدونم چجوری باید اسکرول به گرید بدم ، میشه راهنماییم کنید؟

aserfg
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 12:34 عصر
من نمیدونم چجوری باید اسکرول به گرید بدم ، میشه راهنماییم کنید؟

گرید ویو رو داخل یه دیو بزارید و CSS مربوط به DIV رو این طور ست کنید

OVERFLOW:SCROLL