ورود

View Full Version : در امد برنامه نویسی با#C

Farshid007
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:07 عصر
یه برنامه نویس #CوASP.netچقدر در می اره؟

robat7
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 22:22 عصر
راستش پاسخگویی به این پرسش قدری مشکل است
بستگی دارد کجا (کدام کشور) هستید و برای خوتان یا برای شرکت خاصی کار می کنید و بزرگی آن شرکت و مدت زمان برنامه نویسی
همه موارد بالا قیمت کار را تعیین می نماید پس عدد ثابتی را نمی توان تعیین نمود.
موفق باشید

FastCode
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 22:36 عصر
به نظر من که خودم ۹۰٪ وقتم رو C# کار میکنم یک ریال هم نمیارزه.چون فقط سبزی فروش سر کوچه مونده که بگه منم OOP با C# بلدم.

f4rib0rz
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 10:45 صبح
به نظر من که خودم ۹۰٪ وقتم رو C# کار میکنم یک ریال هم نمیارزه.چون فقط سبزی فروش سر کوچه مونده که بگه منم OOP با C# بلدم.
:قهقهه: شاید ... اینقدرا هم همه گیر نشده. هر چند وقت یه نمودار از تعداد برنامه نویسا و کار مختص به زبون هاغی برنامه نویسی منتشر میشه . C# از نظر کار رتبه سوم رو داره از نظر همه گیری هم دقیق یادم نیست ولی خیلی بالا نیست تو اون لیست .
درمورد درآمد هم وضعیت خوبه ولی در کل به خودت بستگی داره اگه بخوای C# رو یاد بگیری بعد منتظر باشی تا یکی بیاد بگه بیا برا من کار کن ماهی فلان قدر بهت می دم خیلی کم اینطور کار پیدا میشه ..
موفق باشی...

haghft
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 11:00 صبح
من که خودم پروژه میگیرم و کار میکنم خیلی اذیتم میکنن این مشتریا و کم پول میدن البته در زمینه desktop application اینطوره.اگه asp.net رو وکلا وب رو حرفه ای کار کنی خوب سود داره ولی میگم به شرط اینکه به تمام تکنولوژی های وب خوب تسلط پیدا کنی مثل ajax.

sara_aryanfar
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:23 عصر
آیا حقیقتا درآمد برنامه نویسی در کشور ما اینقدر پائین هست البته قبول دارم که فعلا با نبودن کپی رایت در کشور شما اگر برنامه رو تولید هم کنی نمی تونی روی در آمد سرشارش حساب کنی

haghft
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:47 عصر
برنامه نویسی desktop application اصلا به صرفه نیست به نظر من هرک ی میخاد از برنامه نویسی تو ایران پول دربیاره اونم درست حسابی باید برنامه نویسی تحت وب کار کنه اونم به صورتی که حرفه ای و کم رقیب باشه!

ژوپیتر
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:56 عصر
من اعتقاد دارم که هر کسی اگر بخواد میتونه از همون C# هم میلیونها تومان پول در بیاره، برنامه هایی رو با C# دیدم که مغزم دود کرد.
برای پول در آوردن مهم نیست که چه کاری بلدی، مهم اینه که کاری رو انجام بدی که دیگران نمی تونن.

alireza.zahani
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:28 عصر
سلام به همگی!
مطمئن باش دوست عزیز اگه به فکر درآمد اونم به اندازه زیادی،،یک راه بیشتر نداره دوسته من.
و اونم اینه که تو کارت تک باشی.
مهم نیست چی بلدی ،مهم اینه که چیزیو که بلدی خوب بلد باشی.
میگن اگه میخوای دزدم باشی باید بهترین باشی.
انقد برنامه نویس تو دنیا هستن که اندازه نداره، همم دارن کار میکنن.
مثلا تاحالا شاید هزاران نفر اومدن هزاران برنامه حسابداری نوشتن،پس مطمئن باش با نوشتن برنامه حسابداری که تازه باید با سفارش مشتری باشه و منت بزاره سرت نمیشه پیشرفت کرد.
مطمئنا هرچقدرم خوب برنامه بنویسی باز یکی میاد بهترشو مینویسه.
ولی مثلا هیچ وقت برای نرم افزارایی مثل ورد یا فوتوشاپ هیشکی نمیاد همچین کاری بکنه،وقتشو بگیره بخواد نرم افزاری بهتر بنویسه،چون میدونه خود کمپانی باز میاد بهترشو میده به بازار.
پس این نرم افزارا تا تک هستن میتونن درامدزا باشن.
بازم میگم،اینکه بخوای وب کار کنی یا applicationهیچ فرقی نمیکنه.
باید بهترین باشی تا باقی بمونی.
با آرزوی موفقیت تمامی دوستانی که افتخار دادن و حرفامو تا آخر خوندن.
دنیا پر از علمه،پس بکوشیم از عمرمون بهتر استفاده کنیم.
موفقیت آدما تنها در زمانیه که بتونه دانشی رو کسب کنه و به مردم ارائه بده(ویلیام شکسپیر)

barbodsoft.com
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:35 عصر
من اعتقاد دارم که هر کسی اگر بخواد میتونه از همون C# هم میلیونها تومان پول در بیاره، برنامه هایی رو با C# دیدم که مغزم دود کرد.
برای پول در آوردن مهم نیست که چه کاری بلدی، مهم اینه که کاری رو انجام بدی که دیگران نمی تونن.

از شم اقتصادی داشتن(پول در اوردن) با کار بلد بودن از زمین تا اسمون فاصله هست. من دو تا شرکت تو شهر خودم می شناسم که هیچ کدوم از مدیرای شرکت برنامه نویس نیستند و در ضمن فکر نمی کنم تا الان (از وقتی که تاسیس شدن) مجموعا 20 میلیون هم به برنامه نویس داده باشن ولی حداقل سالی 200-300 میلیون خودشون کاسب هستند. در صورتی که ...

ali190
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:42 عصر
سلام
میشه بگید از چه راههایی در برنامه نویسی اینقدر پول به جیب زدند؟
ممنون

barbodsoft.com
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:57 عصر
فروش و پشتببانی برنامه حسابداری.

haghft
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 20:04 عصر
من نظر آقایون محترم میشمارم ولی حداقل تو قم که اینجوره من تا حالا خودم با چند شرکتو موسسه کار کردم خیلی راضی نبودم.ولی به وب کارها خیلی خوب پول میدن بازارش هم خیلی بیشتره تا DA برای همین خودم خفن میخام بزنم تو کار وب.

f4rib0rz
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 15:55 عصر
من نظر آقایون محترم میشمارم ولی حداقل تو قم که اینجوره من تا حالا خودم با چند شرکتو موسسه کار کردم خیلی راضی نبودم.ولی به وب کارها خیلی خوب پول میدن بازارش هم خیلی بیشتره تا DA برای همین خودم خفن میخام بزنم تو کار وب.
همون طور که قبلا گفتم همه چی به خود برنامه نویس بستگی داره ولی اگه بخوایم کلی در نظر بگیریم وضع وب نویس ها بد تره انقدر مدریت محتوا اومده طرف میاد یه سایتی که حداقل 500 600 قیمتشه با 50 ، 60 تومن انجام میده .

haghft
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 17:24 عصر
همون طور که قبلا گفتم همه چی به خود برنامه نویس بستگی داره ولی اگه بخوایم کلی در نظر بگیریم وضع وب نویس ها بد تره انقدر مدریت محتوا اومده طرف میاد یه سایتی که حداقل 500 600 قیمتشه با 50 ، 60 تومن انجام میده .
نگاه کنید من شغلم الان اینه و تا حالا چندتا پروژه رو تموم کردن و الان روی یه پروژه برای شرکت سها کار میکنم.در ضمن من گفتم وب نویس هم باید تو کارش کم رقیب باشه و به تمام یا اکثر تکنولوژیهای وب مسلط باشه و خودم با وب هم خیلی سروکار دارم اینجور نیست که یه cms با یه قالب بریزی تموم شه بره نه این تازه شروع کاره و خود همون cms ها و قالبهاشون رو کی میسازه،مگه غیر اینکه یک یا چند برنامه نویس وب اینکارو میکنن!

ferankyy
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 18:06 عصر

100 درصد با شما موافقم

f4rib0rz
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 19:02 عصر
نگاه کنید من شغلم الان اینه و تا حالا چندتا پروژه رو تموم کردن و الان روی یه پروژه برای شرکت سها کار میکنم.در ضمن من گفتم وب نویس هم باید تو کارش کم رقیب باشه و به تمام یا اکثر تکنولوژیهای وب مسلط باشه و خودم با وب هم خیلی سروکار دارم اینجور نیست که یه cms با یه قالب بریزی تموم شه بره نه این تازه شروع کاره و خود همون cms ها و قالبهاشون رو کی میسازه،مگه غیر اینکه یک یا چند برنامه نویس وب اینکارو میکنن!

دقیقا حرف منم همینه که اگه تو کارت بهترین باشی (حالا بهترین هم نه یکی از بهترینا باشی ) همیشه تو هر شرایطی کار برات هست .
ولی حرفم این بود که اون طور هاهم وضعیت وب بهتر از winform app نیست .
موفق باشید...

haghft
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 19:35 عصر
ببنید دوست من اصلا یه چیز واضحیم هست وب خیلی بیشتر نیازه و بازارش بیشتره تا winapp!

f4rib0rz
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 23:06 عصر
ببنید دوست من اصلا یه چیز واضحیم هست وب خیلی بیشتر نیازه و بازارش بیشتره تا winapp!
شاید ایطوری که شما میگی باشه...

zahmatkesh8519
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 23:31 عصر
از دید بازار مشتری های وب بیشترن ( تعداد )
ولی آیا همه Application ها به کار با پایگاه داده و برنامه های حسابداری بر می گرده که هر برنامه نویس تازه کاری می تونه بنویسه ؟
بنده که خودم رو برنامه نویس نمی دونم، برنامه نویسی چیزی فراتر از اونیه که یه Application کار معمولی بخواد بخودش نست بده .
البته application نویسی تخصصی تره تا برنامه های تحت وب برای همین درامد زا تره .
چندا از ما ها رفتم دنبال پیداه سازی الگریتم خاصی تا با صنعتی کردنش درآمد زایی کنیم ؟

haghft
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 08:43 صبح
بابا تو مملکت ما زورشون میاد پول بدن من و دو نفر دیگه با هم یه اتوماسیون کامل و اختصاصی که دارای امور مالی و حسابداری،امور کارمندان،آدرسبوک کامل،نامه نگاری حرفه ای و ... با قابلیت تعیین دسترسی و چاپ در هر قسمت به صورت اختصاصی و تغییر قالبو ... خلاصه یه چیز خیلی کامل با جزییات فراوان ساختیم برای ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در کل بهم 500 هزار تومن دادن!:گریه:
فقط یه بار یه پروژه ی توپ خوردم اون هم ساخت یه فرستنده ایمیل گروهی بود که طرف 1 میلیون داد در صورتی که زحمتش 1هزارم اون بالایی نبود ولی خوب خیلی کم پیش میاد اینجوری

seven7777777
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 12:01 عصر
توی کارهایی مثل برنامه نویسی البته در حال حاضر و در آینده همه دنیا به سمت برنامه های وب پیش میرن . توی این شکی نیست .

اما حرف اول رو به نظر من ایده میزنه .

شما میتونید هر برنامه ای رو بالاخره دستو پا شکسته و با ماتست مالی کردن بنویسید و تحویل مشتری بدید . با سیستم های الان معمولا چندان هم وضع بد برنامه نویسی و کد نویسی نمایان نمیشه . پس شما در نهایت هر برنامه ای بخواید می تونید تهیه کنید اما ...

اما برای پول درآوردن اینها کافی نیست . شما نیاز به ایده دارید . ایده هست که می تونه شما رو بالا ببره . یک ایده مناسب در قالب یک برنامه سفارشی یا خیلی بهتر یک برنامه عمومی می تونه شما رو جزو موفق ترین انسان ها قرار بده .

این همون تکه گمشده ای هست که باید سر جاش قرار بگیره .

Amir Oveisi
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 14:44 عصر
نظر شخصی: تا زمانی که چیزی به اسم Copyright وجود نداشته باشه، تا زمانی که 99% برنامه های تولید شده توسط یک نفر هم تحلیل، هم طراحی و هم پیاده سازی میشن، تا زمانی که هر کسی که یک بار با دیتابیس کار کرده ادعای برنامه نویسی می کنه، تا زمانی که تعریف application خلاصه شده در حسابداری و اتوماسیون، تا زمانی که به ایده نو بها داده نمیشه، تا زمانی که تفاوتی بین Coder و Developer وجود نداره، تا زمانی که مهندسی نرم افزار خلاصه شده تو کدنویسی و و و .... صحبت در باره درآمد، کاری بیهوده است!

موفق باشید :)

returnx
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 14:48 عصر
اگه می خواید پول در بیارید مهم نیست که با چه زبانی یا چه نوع برنامه نویسی می کنید ...
باید تا جایی که می تونید تو کارتون بهترین باشید و ایده های نو و جدید بدید ...
الان همه میان برنامه مینویسن از کسانی که رشتشون ریاضی تا کسایی که رشتشون حسابداری و....
اما فقط برنامه ای موفق که بهترین باشه ،برنامه نوشتن هم فقط تو DataBase خلاصه نمیشه...(اینا رو همه بلدن بنویسن)
برنامه نویس خوب کسی هست که بهترین عناصر را جمع آوری کنه و در کنار هم قرار بده مثلا بهترین رابط کاربری ، بهترین الگوریتم ها ، بهترین ایده ها و...
اگه می خوای پول در بیاری باید سعی کنید هم بهترین باشید هم بهترین ایده ها رو بدید (حالا فرقی نمیکنه C#کار میکنی یا دلفی یا VB6 یا حوزه کاریتون Win App هست یا Web)

FastCode
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 15:18 عصر
نظر شخصی: تا زمانی که چیزی به اسم Copyright وجود نداشته باشه، تا زمانی که 99% برنامه های تولید شده توسط یک نفر هم تحلیل، هم طراحی و هم پیاده سازی میشن، تا زمانی که هر کسی که یک بار با دیتابیس کار کرده ادعای برنامه نویسی می کنه، تا زمانی که تعریف application خلاصه شده در حسابداری و اتوماسیون، تا زمانی که به ایده نو بها داده نمیشه، تا زمانی که تفاوتی بین Coder و Developer وجود نداره، تا زمانی که مهندسی نرم افزار خلاصه شده تو کدنویسی و و و .... صحبت در باره درآمد، کاری بیهوده است!

موفق باشید :)
پست من که پاک شد به همین اشاره داشت.
البته نه دقیقاْ همین.راه حل بود.

تا میتونی از C# ویندوز دات نت فاصله بگیر تا کرک نشی.

Amir Oveisi
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 11:07 صبح
تا میتونی از C# ویندوز دات نت فاصله بگیر تا کرک نشی
تا زمانی که اولین چیزی که ذهن یک برنامه نویس رو مشغول می کنه اینه که چطور برنامش کرک نشه، اون برنامه نویس، نمیتونه خلاق باشه چون تمرکز نداره، چون همیشه نگرانه، چون همیشه یکی از Core های مغزش درگیره!
حرف این نیست که چطور کار کنیم که کرک نشیم، حرف اینه که چرا باید به خاطر این موضوع option هامون رو محدود کنیم؟ چرا باید خودمون رو از تکنولوژی های جدید (حالا خوب یا بد) محروم کنیم فقط به این خاطر که کرک نشیم؟ مشکل من سر این قضیه هست. و تا وقتی این مشکل پابرجاست، همین آش و همین کاسه...!

مهران رسا
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 11:34 صبح
تا زمانی که اولین چیزی که ذهن یک برنامه نویس رو مشغول می کنه اینه که چطور برنامش کرک نشه، اون برنامه نویس، نمیتونه خلاق باشه چون تمرکز نداره، چون همیشه نگرانه، چون همیشه یکی از Core های مغزش درگیره!
حرف این نیست که چطور کار کنیم که کرک نشیم، حرف اینه که چرا باید به خاطر این موضوع option هامون رو محدود کنیم؟ چرا باید خودمون رو از تکنولوژی های جدید (حالا خوب یا بد) محروم کنیم فقط به این خاطر که کرک نشیم؟ مشکل من سر این قضیه هست. و تا وقتی این مشکل پابرجاست، همین آش و همین کاسه...!
کرک شدن و مقوله ی امنیت که اصلاً یه بحث دیگه هست . ربطی به ایرانی بودن یا نبودن برنامه نویس ، محیط کار و کاربر نهایی نداره.

میشه بگید از چه راههایی در برنامه نویسی اینقدر پول به جیب زدند؟
وقتی فقط به پول فکر کنید ، اون قدرت انعطاف و خلاقیت از شما گرفته میشه و هیچ وقت نمیتونید حسابی پول به جیب بزنید .

Amir Oveisi
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 12:04 عصر
کرک شدن و مقوله ی امنیت که اصلاً یه بحث دیگه هست . ربطی به ایرانی بودن یا نبودن برنامه نویس ، محیط کار و کاربر نهایی نداره.
درسته چیزی هست که همه جا وجود داره. اما فرق داره، خیلی هم فرق داره که کجا باشه. دزدی همه جای دنیا وجود داره، حالا شما فرض کن مجسمه ساز هستی، یه محیطی داریم که دزد تو روز روشن میاد تو خونت و همه چیو جارو می کنه و می بره و کسی هم نیست که چیزی بهش بگه و حق تو رو پس بگیره. یک محیط دیگه هم داریم که امنیت داره، دزد به این راحتی نمیتونه بیاد تو خونه و دزدی کنه نه به این خاطر که خونت امنه ها، به خاطر این که دستگیر بشه کارش ساخته است، به خاطر قانونی که برای مجازات دزدی تو اون محیط هست و دزده میدونه که قانون هم حتما اجرا میشه. پس به ندرت دزدی می کنه یا حداقل تعداد دزد ها کم میشه.
حالا شما بخوای تو یکی از این محیط ها بری زندگی کنی، کدومو انتخاب می کنی؟ اونجا که هر مجسمه ای که ساختی رو بدزدن؟ یا اونیکه دزد هاش کمترن؟
کرکینگ هم چیزیه که همه جا وجود داره، اما برای یک برنامه نویس، محیطی که در مقابل کرکینگ قانون وجود داره و محیطی که در مقابلش قانونی وجود نداره زمین تا آسمان با هم فرق دارند. (شاید هم بیشتر!)

ZOR_IR
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 21:41 عصر
به خدا در ایران که به اندازه کافی ارزش نمیدن

یا علی _

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:42 صبح
بحث کپی رایت به این سادگی ها نیست که انتظارشو داریم . اجرای قانون کپی رایت همانا و منقرض شدن نسل برنامه نویس و منابع هم همانا . کپی رایت خودکشی محض هست . توی این سایت از این صدها نفر چند نفر از ویندوز و نرم افزار های اوریجینال استفاده میکنن؟ خیلی دیگه کارشون درست باشه دو رقمی هست تعدادشون .
دولت مجبوره که فعلا در این مورد اقدامی نکنه مملکت فلج میشه . بهترین اقدام به نظر من اینه که یه نهاد خصوصی تشکیل بشه که چند وکیل توش فعالیت کنن و در کشور هر شخص حقیقی یا حقوقی خواست فعالیت نرم افزاری کنه در این نهاد نرم افزارشو ثبت کنه و ماهیانه هم هزینه ای معقولی رو برای جلوگیری از به سرقت رفتن نرم افزارش به عنوان مالیات به این نهاد بپردازه تا هرجا گزارشی از استفاده ی غیر مجاز از نرم افزار شد وکلا رو در جریان بذارن . به قول شاعر یه سیلی هم اگه میخوری دادگاه براش قانون داره دیگه دزدی تو روز روشن که جای خود دارد . اگرم قانونی در این مورد نباشه فوقش یه نامه به نماینده های مجلس ارائه باید بشه که کپی رایت رو برای نرم افزارهای فارسی و ساخت داخلی به صورت ویژه در نظر بگیرن و یه طرحی ارائه کنن .
دو خط کد میخواد که توی کدها جاسازی کنی که اگه فردی نسخه ی کپی رو استفاده کرد مطلع بشی مثل نرم افزار های کاربردی فرنگی.

Amir Oveisi
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 10:54 صبح
. اجرای قانون کپی رایت همانا و منقرض شدن نسل برنامه نویس و منابع هم همانا
کاملا مخالفم!
در صورت رعایت شدن این قانون، فقط برنامه نویس ها، برنامه نویس می مانند و این به پیشرفت برنامه نویس ها و رقابت برای برنامه نویس شدن کمک شایانی خواهد کرد.

m.hamidreza
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 12:00 عصر
در جواب به پست اول و کلا ابهاماتی که دوستانی که در ابتدای راه هستن ممکنه در مورد درآمد این حرفه داشته باشن:
دو دیدگاه در هر حرفه ای هست: 1. کارفرمایی 2. کارمندی
من در اینجا به کارفرمایی کاری ندارم و توضیحاتم در مورد کارمندی هست.
حقوق یه نفر در این حرفه عموما بر اساس Roleای که در تیم توسعه نرم افزار داره مشخص میشه + تجربه ای که قبلا داشته.(استثنائات جدا) پس اینکه برنامه نویس #C بیشتر از Java درمیاره یا بالعکس یا درآمد WinBased از WebBased بهتره یا بالعکس اینا همه حاشیه هست. دقت کنید باز تاکید میکنم این توضیحات در حالت کارمندی هست.
Roleها بر اساس متدولوژی توسعه نرم افزار تاحدودی متفاوت هست ولی بصورت کلی این Role ها در یه تیم میتونه وجود داشته باشه:

مدیر پروژه
تحلیلگر سیستم
تحلیلگر کسب و کار
طراح نرم افزار
DBA
معمار نرم افزار
مهندس فرآیند
Team Lead
توسعه دهنده ارشد
برنامه نویس ارشد
برنامه نویس
UI Designer
Tester
و ....

خیلی از دوستان نرم افزار رو بصرف برنامه نویس شدن میدونن در حالیکه این نگاه کاملا غلط هست! برنامه نویس یه Roleای هست در مرحله پیاده سازی وظایفی داره که باید انجام بده.
اگر بدنبال درآمد بالا هستید از این Role باید عبور کنید و Roleهای دیگه مثل توسعه دهنده ارشد، طراح نرم افزار، تحلیلگر، معمار و مدیر پروژه برسید. که تنها راهش کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصول مهندسی نرم افزار هست.
موفق باشید.

saman.ahadi
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 21:06 عصر
در جواب به پست اول و کلا ابهاماتی که دوستانی که در ابتدای راه هستن ممکنه در مورد درآمد این حرفه داشته باشن:
دو دیدگاه در هر حرفه ای هست: 1. کارفرمایی 2. کارمندی
من در اینجا به کارفرمایی کاری ندارم و توضیحاتم در مورد کارمندی هست.
حقوق یه نفر در این حرفه عموما بر اساس Roleای که در تیم توسعه نرم افزار داره مشخص میشه + تجربه ای که قبلا داشته.(استثنائات جدا) پس اینکه برنامه نویس #C بیشتر از Java درمیاره یا بالعکس یا درآمد WinBased از WebBased بهتره یا بالعکس اینا همه حاشیه هست. دقت کنید باز تاکید میکنم این توضیحات در حالت کارمندی هست.
Roleها بر اساس متدولوژی توسعه نرم افزار تاحدودی متفاوت هست ولی بصورت کلی این Role ها در یه تیم میتونه وجود داشته باشه:

مدیر پروژه
تحلیلگر سیستم
تحلیلگر کسب و کار
طراح نرم افزار
DBA
معمار نرم افزار
مهندس فرآیند
Team Lead
توسعه دهنده ارشد
برنامه نویس ارشد
برنامه نویس
UI Designer
Tester
و ....
خیلی از دوستان نرم افزار رو بصرف برنامه نویس شدن میدونن در حالیکه این نگاه کاملا غلط هست! برنامه نویس یه Roleای هست در مرحله پیاده سازی وظایفی داره که باید انجام بده.
اگر بدنبال درآمد بالا هستید از این Role باید عبور کنید و Roleهای دیگه مثل توسعه دهنده ارشد، طراح نرم افزار، تحلیلگر، معمار و مدیر پروژه برسید. که تنها راهش کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصول مهندسی نرم افزار هست.
موفق باشید.
آقا اولا ممنون (توضیهاتت راجع به رلهای کارمندها)برام جالب بود اما اینو میخوام بدونم که به تور ساده وجامع تخخصص هر کدوم چیه واینکه من که دیپلمه ام میتونم امیدوار باشم که مثلا1روز مدیر 1تیم بشم ازلحاظ علمی این ظرفیتو دارم.(اگه توضیح بدید یا1مرجع معرفی کنی خیلی عالی میشه :بوس: )
)

FastCode
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 23:55 عصر
http://en.wikipedia.org/wiki/Software_development
حدود ۲۰۰ تا لینک پایین صفحه هست که از سیر تا پیاز این قضیه رو توضیح میده.
بعضی از صفحه ها نسخه فارسی هم دارند.

saman.ahadi
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 00:11 صبح
مرسی اما انگلیسیه این لینک که.

volkswagen
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:07 عصر
سلام-
نظر من اینه که ، اتفاقا مهم نیست که چی بلد باشی !!
اینکه میگن باید تک باشی و حرفه ای باشی و ... مال توی آمریکاست ، نه تو ایران!
اینجا شما اگه بلد باشی عکس دسکتاپت رو هم عوض کنی ، بازم می تونی میلیونر بشی!
چجوری؟
مهم اینست که بتونی مشتری بدست بیاری.
خیلی ها برنامه نویسی بلدند ، ولی از این خیلی ها فقط تعداد کمی موفق شدند ازش پول در بیارند .
طرف 2 تا صندلی و میز و کامپیوتر گذاشته اونجا ، یه برنامه نویس هم گذاشته اونجا ، ماهی 300 تومن بهش میده ، اسمش رو هم گذاشته شرکت!!
مشتری هم که معمولا فقط ظاهر رو می بینه!
یعنی مثلا اگه شما تو خونه کار کنی ، معمولا خیلی ها حاضر نمی شند به شما پروژه سفارش بدند ، چون همونطور که گفتم معمولا مشتری ظاهر رو می بینه.ولی اگه بتونی وارد بازار کار بشی و... خیلی بهتره.
البته مهم تر همه اینه که بتونی مخ بزنی!

aznaee
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 20:05 عصر
سلام-
نظر من اینه که ، اتفاقا مهم نیست که چی بلد باشی !!
اینکه میگن باید تک باشی و حرفه ای باشی و ... مال توی آمریکاست ، نه تو ایران!
اینجا شما اگه بلد باشی عکس دسکتاپت رو هم عوض کنی ، بازم می تونی میلیونر بشی!
چجوری؟
مهم اینست که بتونی مشتری بدست بیاری.
خیلی ها برنامه نویسی بلدند ، ولی از این خیلی ها فقط تعداد کمی موفق شدند ازش پول در بیارند .
طرف 2 تا صندلی و میز و کامپیوتر گذاشته اونجا ، یه برنامه نویس هم گذاشته اونجا ، ماهی 300 تومن بهش میده ، اسمش رو هم گذاشته شرکت!!
مشتری هم که معمولا فقط ظاهر رو می بینه!
یعنی مثلا اگه شما تو خونه کار کنی ، معمولا خیلی ها حاضر نمی شند به شما پروژه سفارش بدند ، چون همونطور که گفتم معمولا مشتری ظاهر رو می بینه.ولی اگه بتونی وارد بازار کار بشی و... خیلی بهتره.
البته مهم تر همه اینه که بتونی مخ بزنی!

کاملا درسته به نظر من هم مهم اینه که بتونی بازاریابی خوبی داشته باشی ایران باشی یا کشور دیگه
تهران باشی یا شهرستان کوچیک فرقی نمیکنه
درآمد DA سفارشی از همه بیشتره همش هم به بازاریابی بستگی داره

Amir Oveisi
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 10:35 صبح
بازاریابی ربطی به برنامه نویس نداره! البته متاسفانه همه کارها همونطور که گفتم به برنامه نویس خلاصه میشه!
بازاریابی خودش به تنهایی یک حرفه محسوب میشه و براش رشته های دانشگاهی وجود داره.
مشکل ما اینجا اینه که همه چی در یک نفر خلاصه میشه و تا این مسئله حل نشه همین آَشه و همین کاسه :)

aznaee
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 13:29 عصر
بازاریابی ربطی به برنامه نویس نداره!

شما اگه یه برنامه نویس حرفه ای باشد اما نتونید مزایای استفاده از نرم افزار رو به دیگران نشون بدید و اینکه مجابشون کنید که از نرم افزار استفاده کنند مهارتتون به چه درد میخوره!!!!

Amir Oveisi
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 13:45 عصر
اشتباه همین جاست!
من برنامه نویسم، اصلا فرض کنید خیلی هم حرفه ای هستم، ام بازاریاب نیستم، من کارم اینه که برنامه ای تولید کنم که برای رفع یک نیازی استفاده میشه. بر اساس اصول و قواعد استاندارد اگر باشه، وظیفه من نیست که برنامه رو بفروشم. اگر در شرکتی کار می کنم، فروش اون برنامه به عهده بخش فروش شرکت هست که یک تیم متشکل از متخصص های این کار هستند. اگر خودم شرکتی دارم، وظیفه دارم بخشی مجزا برای فروش در شرکتم ایجاد کنم که از متخصص های این کار تشکیل بشه و کار فروش برنامه رو انجام بدن.
پس در هیچ حالتی برنامه نویس نباید درگیر فروش و بازاریابی بشه و هر جا دیدید که چنین اتفاقی داره میوفته بدونید که یک جای کار می لنگه!

اگر هم یک ایده جدید دارم و میخوام به صورت کاملا شخصی یک کاری رو انجام بدم و برنامه ای رو تولید کنم، هیچ وقت این کار رو به تنهایی انجام نمیدم و برای تمامی بخش های مورد نیاز توسعه یک نرم افزار از متخصص های اون زمینه استفاده می کنم. مثلا برای اینکه بدونم آیا این ایده ای که دارم صرفه اقتصادی خواهد داشت یا خیر، مسلما از متخصصان این کار مشورت و کمک می گیرم و خودم رو درگیر این مساله نمی کنم.
این کار کاملا اشتباهی است (و شاید تا حدودی حماقت) که برنامه ای رو تمام و کمال تولید کرد و بعد به دنبال بازاریابی برای فروش اون بود!