View Full Version : ویروسی بودن سیستم
Pouri_sb
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:42 عصر
با سلام
دوستان کامپیوترم وقتی روشنه ولی هیچ کاری باهاش نمی کنم، سند و رسیو داده تو اینترنت رو داره، مودمم معمولیه(وایرلس نیست)، احتمالا وبروسی هست، چی کار کنم؟ آنتی ویروسمم نودٍ آپدیته. میزان سند و رسیوش هم 10 بایت در ثانیه است.
ممنون
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:50 عصر
در زمان استند بای CPU در حالت اسلیپه و فقط اینتراپتها کار میکنن، یا سیستمتون کامل در حالت استندبای نمیره( مانیتور و هارد خاموش میشه ولی CPU به دلیلی اسلیپ نمیشه) یا کارت نتورکتون در حالت Wake up مود سیستم تعریف شده که اگر از شبکه اینتراپتی اومد سیستم از اسلیپ مود دربیاد که در این حالت ارسال و دریافت عادیه.
Pouri_sb
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 20:57 عصر
ممنون از جوابتون اما منظورم از استند بای اون استند بای نبود این بود که سیستم کامل روشن باشه و من هیچ کاری باهاش نکنم ببخشید که اشتباه نوشتم
ژوپیتر
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 21:07 عصر
توی Task manager با استفاده از تصاویر در منوی View بخش Select Columns... رو انتخاب کنید و I/O Read Bytes رو کلیک کنید تا به ستونهای اطلاعات Task Manager اضافه شود، هر موقع هر برنامه ای اطلاعاتی را از منابع سیستم بخواند، این مقدار نمایش داده میشود، حالا هر موقع برنامه ای 10 بایت 10 بایت بخواند متوجه تغییر عدد آن میشوید.
6928569286
Pouri_sb
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 22:16 عصر
ممنون انجام دادم این دو تا پروسس موقعی که کاری نمی کنم عدده i/o read آنها زاید میشه.(تو کادر قرمز مشخص کردم69289
vcldeveloper
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:38 عصر
ممنون انجام دادم این دو تا پروسس موقعی که کاری نمی کنم عدده i/o read آنها زاید میشه.(تو کادر قرمز مشخص کردم
I/O Read مهم نیست، چون شامل نقل و انتقال اطلاعات به دیسک هم میشه؛ از طرف دیگه، بعضی برنامه ها برای نقل و انتقال داده روی یک کامپیوتر به صورت لوکال هم از سوکت استفاده می کنند، و داده رو به 127.0.1.1 می فرستند.
اگر فایروال نرم افزاری دارید، باید گزینه ایی برای نمایش لیست برنامه هایی که اتصال فعال به شبکه دارند، داشته باشه؛ می تونید از طریق اون، بررسی کنید که چه برنامه هایی دارند از شبکه استفاده می کنند.
اگر جزئیات بیشتری میخواید، یه Sniffer مثل Wireshark نصب کنید، و کل دیتای رد و بدل شده توسط کارت شبکه تون رو مانیتور کنید، البته برای کار با Wireshark باید با شبکه و پروتکل های رایج شبکه آشنایی اولیه داشته باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.