PDA

View Full Version : خبر: تشخیص چهره کاربر برای ورود به ویندوز ۸

mourche
پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 22:32 عصر
مایکروسافت با هدف افزایش امنیت ویندوز۸ کاری خواهد کرد که ورود به این سیستم عامل به جای کلمات عبور با استفاده از قابلیت شناسایی چهره صورت گیرد.

http://ittak.ir/wp-content/uploads/2011/04/Windows-8-Facial-Recognition-Login-ittak-300x174.png (http://ittak.ir/)
به گزارش آی تی تک دیگر تردیدی باقی نمانده که ویندوز ۸ با برخی تغییرات ساختاری همراه خواهدبود و قابلیت هایی در آن گنجانده خواهد شد که تاکنون توسط مایکروسافت مورد توجه قرار نگرفته بود.
به همین منظور قرار است رابط کاربری ویندوز ۸ به طور مبنایی دچار تغییر شود، امری که در اسناد منتشر شده در مورد نحوه طراحی ویندوز ۸ به طور بنیادین مورد توجه قرار گرفته است.
در بخشی از این اسناد آمده است: تا سال ۲۰۱۲ حسگرهایی مانند انواع میکروفون، دوربین، جی پی اس، تسریع گرها و حسگرهای حرارتی و مغناطیسی به اکثر رایانه های شخصی اضافه خواهند شد و به ویندوز ۸ امکان می دهند تا امکانات جدیدی به کاربرانش ارائه دهد. در این میان حسگرهایی که چهره کاربران را شناسایی می کنند می توانند امنیت افراد را در محیط کار و منزل به خوبی تامین کنند.
پیش از این مایکروسافت قابلیت تشخیص چهره کاربران را به برخی سرویس های دیگر خود مانند Kinect و Xbox Live اضافه کرده بود. البته برخی شرکت های سازنده لپ تاپ از سال ۲۰۰۷ دوربین هایی را به همین منظور به لپ تاپ های مختلف اضافه کرده بودند.

nameely
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 02:31 صبح
ممنون جالب بود , ولی ماکروسافت داره روی امنیت user ها و حضوری کار می کنه در صورت که اشتباهه چرا لینوکس 3 حفره امنیتی اصلی داره و اخرین امار همین ویندوز 7 خودمون 39 حفره اصلی داره البته کلاه 76 تا داره که اینقدرش اصلی هست , ماکروسافت باید بیاد روی امنیت شبکه ویندوز یا همون سیستم عاملش کار کنه نه روی امنیت ظاهریی ویندوز یا سیستم عاملش

vcldeveloper
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 12:42 عصر
لینوکس 3 حفره امنیتی اصلی داره و اخرین امار همین ویندوز 7 خودمون 39 حفره اصلی داره البته کلاه 76 تا داره که اینقدرش اصلی هست , ماکروسافت باید بیاد روی امنیت شبکه ویندوز یا همون سیستم عاملش کار کنه نه روی امنیت ظاهریی ویندوز یا سیستم عاملش
میشه لطف کنید و فقط در مواردی که اطلاعات کافی دارید، اظهار نظر کنید؟!

amir-yeketaz
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 14:38 عصر
ممنون جالب بود , ولی ماکروسافت داره روی امنیت user ها و حضوری کار می کنه در صورت که اشتباهه چرا لینوکس 3 حفره امنیتی اصلی داره و اخرین امار همین ویندوز 7 خودمون 39 حفره اصلی داره البته کلاه 76 تا داره که اینقدرش اصلی هست , ماکروسافت باید بیاد روی امنیت شبکه ویندوز یا همون سیستم عاملش کار کنه نه روی امنیت ظاهریی ویندوز یا سیستم عاملش

به اینجام یه نگاه بندازین بد نیست:

http://www.dotnettips.info/2011/04/7-sql-server-2008.html

ztx4
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 21:58 عصر
من خاطره ی خوبی از این تشخیص چهره ندارم.
یه مدت این سیستم رو روی لپ تاپم داشتم.و از تشخیص چهره برای ورود به سیستم استفاده می کردم.یه روز لپ تاپو روشن کردم،دیدم منو تشخیص نمی ده،هر کاری کردم نشناخت که نشناخت،بعد اومدم رمز رو بدم دیدم به دلیل عدم استفاده از رمز،هیچی یادم نمیاد...
تا 24 ساعت الاف شدم،نه رمز یادم اومد نه اون منو شناخت.خلاصه بعد از 24 ساعت با یک تلاش دیگه،منو شناخت و وارد سیستم شد،منم سریع یک User بدون رمز از نوع ادمین ساختم و با اون سر کردم...
آدم می ترسه بخواد امنیت ورود به یک سیستم رو بسپره دست هوش مصنوعی و تشخیص چهره.
نور کم و زیاد بشه نمی شناسه،ریش و مو کم و زیاد بشه همین طور،در مورد خانم ها هم که آرایش...

syntiberium
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 01:07 صبح
به نظر من اصلا روش امنی نیست چون اگه فقط با گرفتن تصویر باشه که می شه از طرف عکس بگیریم بعد پیرینت کنیم و بگیریم جلوی دوربینی که عکس طرف رو قراره تشخیص بده حتی اگه اسکن سه بعدی هم بکنه این روزا می شه با گرفتن سه تا عکس از جهات مختلف یه نفر مجسمش رو عین خودش ساخت که باهاش مو نزنه و حتی اگه مجهز به تشخیص دما باشه بازم می شه روی اون مجسمه مادون قرمز بتابونیم تا دماش توی حسگر حدودای 37 درجه تشخیص داده بشه .
به نظر من بهترین روش استفاده از حسگر جدیدیه که اثر رگ های انگشت را تشخیص می ده و حتی اگر کسی بتونه طرح رگ های انگشتان ما رو بدزده عمرا نمی تونه شبیه سازیش کنه .

FastCode
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 21:12 عصر
نههههههههههههههههههه.
من دفعه اولم نیست که ۱۰ خط مینویسم پاک میشه.یک فکری بکنید لطفا.

HamedNet_ir
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 22:57 عصر
من هم از تشخیص چهره خاطره ی خوبی ندارم, ولی کلا مایکروسافت حتما فکری برای مشکلات پیش اومده برای کاربران تا کنون کرده.

پ.ن:

نههههههههههههههههههه.
من دفعه اولم نیست که ۱۰ خط مینویسم پاک میشه.یک فکری بکنید لطفا.

قبل از ارسال پست یک کپی از متن خودتون بگیرید!

FastCode
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 09:49 صبح
من هم از تشخیص چهره خاطره ی خوبی ندارم, ولی کلا مایکروسافت حتما فکری برای مشکلات پیش اومده برای کاربران تا کنون کرده.

پ.ن:

قبل از ارسال پست یک کپی از متن خودتون بگیرید!
هنوز ارسال رو نزده بودم.
داشتم مینوشتم.یکمرتبه دیدم ۵ ۶ خط از متنم پاک شده.با Ctrl-Z هم برنگشت.
چند بار دیگه هم اینطوری شده.

ostovarit
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 09:54 صبح
هنوز ارسال رو نزده بودم.
داشتم مینوشتم.یکمرتبه دیدم ۵ ۶ خط از متنم پاک شده.با Ctrl-Z هم برنگشت.
چند بار دیگه هم اینطوری شده.

اقای کشاورز هم یک بار داشت یک متن رو مینوشت پاک شد دیگه ننوشت موندیم تو خماری اون متنه ...
کلا میخواید متن طولانی بنویسید اول تو ورد بعد اینجا پیست ... در حال حاضر بهترین راهه...

mehdi.mousavi
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 09:59 صبح
هنوز ارسال رو نزده بودم. داشتم مینوشتم.یکمرتبه دیدم ۵ ۶ خط از متنم پاک شده.با Ctrl-Z هم برنگشت. چند بار دیگه هم اینطوری شده. یک فکری بکنید لطفا.

سلام.
می تونید از این Firefox Extension (http://barnamenevis.org/showthread.php?277357-Barnamenevis-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-Firefox-Extension-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-quot-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-quot) استفاده کنید (البته اگر از Firefox استفاده می کنید).

موفق باشید.

nameely
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 18:16 عصر
ببخشید اقای کشاورز و جناب اقا یا خانمی که این مطلب رو گذاشته به من بگید چرا این ماکروسافت این همه امنیت داره روی تمام سرور های بزرگ دنیا مثل Google یا حتی اگه نگاه کنید روی تمام سرور های داخل ایران از دانشگاه ها گرفته به بقیه در برین از لینوکس استفاده می شه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! ماکروسافت که گواهینامه امنیت گرفته ؟ حالا امنیت کدوم بیشتر ؟ ویندوز کد بازه ولی لینوکس چی ؟ من خودم کاربر ویندوزم ولی کاشف می تونستم لینوکس کار کنیم , من حالا اطلاعات ندارم google هم نداره

vcldeveloper
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 19:43 عصر
ببخشید اقای کشاورز و جناب اقا یا خانمی که این مطلب رو گذاشته به من بگید چرا این ماکروسافت این همه امنیت داره روی تمام سرور های بزرگ دنیا مثل Google یا حتی اگه نگاه کنید روی تمام سرور های داخل ایران از دانشگاه ها گرفته به بقیه در برین از لینوکس استفاده می شه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
سوالتون رو باید در یک تاپیک جداگانه بپرسید، نه در یک تاپیک خبری مثل این تاپیک؛ اما به طور مختصر: یکی از عمده ترین عوامل در انتخاب یک سیستم عامل سرور برای شرکت های بزرگ، دلایل تجاری هستند؛ یعنی اینکه استفاده از اون سیستم عامل چه تبعات تجاری برای شرکت مذکور به همراه داره؟ مثل هزینه خرید لایسنس، هزینه نگهداری، عواقب وابستگی به محصولات یک شرکت رقیب، و مواردی از این دست.

ماکروسافت که گواهینامه امنیت گرفته ؟
این الان یک جمله خبری هست یا یک جمله سوالی؟ اگر سوالی هست، منظور کدوم محصول مایکروسافت هست؟ اگر منظور ویندوز هست، بله ویندوز هم گواهی های امنیتی مختلفی از مراجع و سازمان های مختلف دریافت کرده.

حالا امنیت کدوم بیشتر ؟
همچنان ربطی به موضوع این تاپیک نداره، و باید در تاپیک جداگانه ایی بپرسید.

ویندوز کد بازه ولی لینوکس چی ؟
ویندوز کد بازه؟!!

nameely
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 21:43 عصر
من هستم بریم تاپبک دیگه بحث کنیم ایجادش می کنم

البته اینو نگفتم منظورم از کد باز لینوکس بود نه ویندوز