ورود

View Full Version : آیا با این هاست آشنایی دارید؟

rana-writes
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 00:26 صبح
سلام دوستان برنامه نویس
کسی با این هاست آشنایی داره؟
http://www.serverpars.com
خدمات ویندوز 2008 هم داره توی این آدرس:
http://www.serverpars.com/IranWindowsWebhosting.html
که قیمتهای مناسبی هستند
من توی این مدت که دارم بررسی میکنم، سیستم پشتیبانی و پاسخگوییشون هم خیلی عالی بوده

ممنون میشم اگه کسی با این هاست کار کرده اطلاع بده یا یه هاستی رو پیشنهاد بده که با قیمت مناسب سرورهای لینوکس و ویندوز رو توامان داشته باشه

ممنون از راهنماییتون

arta.nasiri
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 00:36 صبح
سلام

من تا حالا با این شرکت کار نکردم.
ولی یک هاستینگ خوب اول از همه باید پشتیبانی عالی داشته باشه، دارای شماره تلفن ثابت باشه، شماره ثبت داشته باشه، بررسی کنید ببینید کدامیک از سایت رو سرورهای این شرکت قرار داره. اگه قصد خرید دارید قبل از خرید حتما اکانت تست ازشون بگیرید و اینکه ازشون بخواهید که اکانت شما رو روی سروری که سایت پربازدید رو اون هست ایجاد نکنند. و اینگونه پارامترها...

arta.nasiri
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 11:58 صبح
اینم اضافه کنم که یکی از پارامترهای مهم موقع خرید هست.

از اون شرکتی که قصد خرید هاست یا سرور دارید ( البته سرور اختصاصی واسه تست نمیدن ) یک اکانت تست میگیرید تا امکانات و سرعت رو تست کنید.

به دلیل اینکه اگه هاست شما رو روی یک سرور پربازدید بزارن موقعی که بازدید اون سایت زیاد بشه رو سرور فشار میاد و بر روی سایت شما هم اثر میزاره. البته این گزینه باید با توجه به نوع مجازی سازی شرکت هاستینگ مدنظرتون باشه! پس قبل از خرید در مورد مجازی سازها حتما مطالعه داشته باشید و موقع خرید از شرکت بپرسید که از کدام مجازی ساز استفاده میکنند چون بعضی از مجازی سازها منابع رو بصورت اشتراکی ارائه میدهند و بعضی به صورت کاملا اختصاصی. پس حتما رو این گزینه موقع خرید تاکید داشته باشید.

aserfg
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 16:17 عصر
http://www.serverpars.comخیر با این شرکت کارنکردم ولی به تبلیغات هاست اصلا توجهی نکنید کیفیت امری نسبی است و هر فردی با توجه به نیازی که داره (به عنوان مثال شما می خواین هاست هر دوی ویندوز و لینوکس رو ساپورت کنه و به متعاقبش می خواین sql server , mysql رو ...) و یکی دیگه می خواد پشتیبانی در سطح مطلوبی باشه و....
از دیدگاه من مسئولان پشتیبانی سرور ها فقط می خوان جواب یه تیکت رو بدن و رفع مسئولیت کنن گاهی به دلیل احساس رفع تکلیفشون و بعضا سواد پایین . لذا با این دیدگاه مطلوبیت برای من کمی متفاوته من به هاستی می گم خوب که اگه زمانی به باگی برخوردم که نیاز به همکاری اونا داشت (به دلیل عدم دسترسی من به سرور) دریغ نکنند مثلا گاها نیاز داشتم که سرور فایلهای temp خودش رو حذف کنه و...
لذا ممکنه فردی هاستی رو به شما معرفی کنه که از دید اون مناسب و بعدا شما باهاش مشکل داشته باشین .
نظر من اینه که بیشتر به خواسته ها و نیازهای خودتون و بعد تجربیات دوستان این انتخاب رو داشته باشین .

این آدرسی که دادین الان سر زدم چند نکته دیدم که برام جالب نبود پشتیبانی آن لاین رو من در صفحه اول ندیدم ! و در گزینه پشتیبانی تنها ارسال تیکت بود . و بعد طراحی نه چندان جالب سایت خودشون و شماره ای که دادن مال اصفهانه انگار فقط همون جا نمایندگی دارن که نشون دهنده بزرگ نبودن دامنه کاریشونه .و مورد بعدی ورژن asp.net هست که در ویندوز تجاری تا نسخه 3.5 و در ویندوز حرفهای تا 2.5 رو ساپورت دارن که این یه ضعفه فاحشه (البته از نظر من ) مورد بعدی نامحدود بودن تعداد بانک mssql در ویندوز تجاری !!! این نشون دهنده عدم رعایت استانداردها در سرور بانک اطلاعاتیشونه (چون در حالت استاندارد فقط تعداد محدودی مثلا n بانک باید بر روی سرور mssql قرار داده بشه ) .

با آرزوی موفقیت.

alonemm
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 10:30 صبح
باسلام:
من کلا بهشتر با سرور های ایران هاست کارکردم.
اما بعد از بحث پشتیبانی پهنای باند و قدرت سرور ها خیلی مهم هست که من معلمولا یک Script یا واکشی داده از پایگاه داده رو توش تست میکنم تا نتیجه رو بگیرم.

موفق باشید.

eshpilen
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 14:47 عصر
این Wildcard Certificate (https://ssl.serverpars.com/wildcard.html) چیه چرا اینقدر گرونه؟
یکسالش رو زده ۶۰۰ هزار تومن.

L_eskandary
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 19:15 عصر
باسلام:
من کلا بهشتر با سرور های ایران هاست کارکردم.
اما بعد از بحث پشتیبانی پهنای باند و قدرت سرور ها خیلی مهم هست که من معلمولا یک Script یا واکشی داده از پایگاه داده رو توش تست میکنم تا نتیجه رو بگیرم.

موفق باشید.
سلام دوست عزیز
اولا از اینکه شاید یه سوال به این تاپیک اضافه می کنم باید من رو ببخشین :
ثانیا میشه لطف کنین و نحوه تست رو برا ما هم توضیح بدین ؟ و اصلا چطور می تونیم بفهیم که پهنای باندی که برامون اختصاص داده میشه رو واقعا بهمون می دن یا نه ؟
چون من یه سایتی رو ، رو دوتا هاست تست کردم ولی خوب چند بار دچار مشکل service unavailable شدم و پشتیبان هم جواب قانع کننده ای نداد .