ورود

View Full Version : خبر: دانلود VisualBasic6 Portabled به همراه AxTools

محسن واژدی
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 15:07 عصر
سلام علیکم
لینک زیر آدرس دانلود نرم افزار VisualBasic6 پرتابل شده را که ابزار سودمند AxCodeSMART هم در آن نصب و همراه شده است را نشان میدهد؛ که برای استفاده دوستان آپلود شده

خودم مدتهاست که از نسخه پرتابل شده اش در جاهایی که vb6 نصب نیست استفاده میکنم (البته وی بی پرتابل شده در اینجا miniVB6 است، اما برای کاهش فضای پرتابل بسیار مناسب است) مخصوصا" برای زمانی که قصد فرمت بندی دسته ای کد نامرتب شده را توسط AxCodeSMART همراهش فرمت بندی میکنم و خیلی امکانات دیگر در پرتابل معمولی وی بی وجود نداشت، که این خود معضلی شده بود اما از وقتی که وی بی را پرتابل کردم خیلی از این مشکلات (همانگونه که در ابتدا عرض شد) توسط AxCodeSMART برطرف شده، قبلا" نسخه هایی با عنوان وی بی پرتابل شده را روی اینترنت میدم اما وقتی که اجرا میشدند یا بدلیل محدودیت کاربر (در کافی نت ها و نظیر اینها) برخی از فایل های مورد نیازشان قابلیت ثبت نداشتند و مانع از اجرای وی بی می شد و یا امکان کامپایل پروژه در آن ها غیرفعال بود (نبود داده های ریجستری) همچنین برنامه بدلیل طراحی برخی از آبجکت ها crash میکرد

البته یه مشکلات جزئی هم در این پرتابل وجود دارد مثلا" عدم وجود آیکون های AxCodeSMART در نوار ابزارها و منوهایش (یعنی دکمه ها و آیتم ها را نشان میدهد منتها بدون وجود هیچگونه آیکونی بر روی آنها)
و یا اینکه در برخی از آپدیتهای ویندوز 7 اجرا نمیشود (که این بدلیل مشکل داشتن ویندوز با پرتابل ساز برنامه است) اما غالبا" راضی کننده است، مدتها علاقه داشتم دوستان هم بتوانند از این نسخه پرتابل شده استفاده کنند که بحمدالله امروز آپلودش کردم

حجم دانلود: ~17MB
دانلود (http://www.4shared.com/file/7k5es2dC/Vb6_portabled_include_AxTools_.html)

موفق باشید
یاعلی