ورود

View Full Version : رمز گذاری

aleas2
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 18:14 عصر
سلام خسته نباشید من دوتا سورس میخوام خواهشا" دنبال نخود سیاه نفرستین همینجا سورس بزارینhttp://www.iranled.com/forum/images/smilies2/biggrin.gif
یه سورس میخوام خیلی ساده که قدر میخوام با روشش اشنا بشم یه سورس که بتونم عکس هارو رمز گذاری کنم یعنی واسه عکس اول انتخاب کنم واسش رمز بزار دفعات بعد میخوام عکس باز کنم رمز بخواد یه سورس کاملا ساده بدین

و یه سورس میخوام قبل از این صفحه
69368
که ویندوز کاملا میخواد بیاد بالا ضاهر بشه رمز بخواد ؟ضمنا" اگر میشه اگر امکانشو داره طوری باشه که با عوض کردن ویندوز باز قبل اینکه اینکه این صفحه بیاد بالا رمز بخواد؟
باز این سورسم با ساده ترین روش باشه یعنی ساده !

knight-rak
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 22:02 عصر
دوست عزیز فکر نکنم این درخواست های دوم شما زیادم با وی بی جور در بیاد چون شما میخوایید به صفحه ی بوت دسترسی داشته باشید نه محیط داخلی ویندوز ( من که بعید میدونم با وی بی بشه چنین چیزی نوشت )

اما برای اولی که رمز گزاری هست حتما میشه فقط فکر کنم اون عکس باید یه بار به طور کامل داخل برنامه بشه و دوباره به صورت باینری سیو بشه

موفق باشید ....

mahmood_s
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 07:26 صبح
اجراي برنامه قبل از ورود به ويندوز

Mr'Jamshidy
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 14:48 عصر
اجراي برنامه قبل از ورود به ويندوز

سلام یک سوال داشتم

بستن Explorer چه ربطی به اجرای برنامه قبل از ویندوز داره؟

اگر با لحن بدی گفتم منو ببخشید!

aleas2
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 18:59 عصر
والا این برنامه ای mahmood_s (http://barnamenevis.org/member.php?36272-mahmood_s) داد اونی من میخواستم نبود کسی دگه نیست که بتونه کمک کنه؟اجرای برنامه قبل از ورود ویندوز

Mr'Jamshidy
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 22:56 عصر
ببین دوست من خیلی سادس من بهت یاد میدم اما در استفاده از اون خیلی دقت کن چون اگر کوچکترین اشتباهی بکنی مجبور میشی ویندوز عوض کنی یا با نرم افزار هایی از قبیل EDR commander باید کلی دردسر به جون بخری

ابتدا به Regedit میری یا میتونی با توابع این کار ها رو انجام بدی!
بعد به آدرس
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
خوب حالا دو تا گزینه خیلی مهم داری

اول Shell
دوم Userinit

اگر در گزینه اول یعنی Shell آدرس برنامه مورد نظرت رو بزاری برنامه به جای Explorer ویندوز اجرا میشه که محدودیتی برات نداره با یک CTRL+ALT+DEL باز میتونی به Regedit دسترسی داشته باشی و...
و اما اگر در گزینه دوم آدرس رو بزاری برنامه به جای Welcome Screen میاد بالا دقت داشته باش که تو این حالت فقط و فقط و فقط با DLL ها میتونی کار کنی و ویندوز به هیچ برنامه دیگه ای اجازه اجرا نمیده حتی اگر تو برنامه ت از دستور Shell استفاده کنی برنامه اجرا نمیشه

مسئولیت استفاده از این آموزش به عهده خود کاربر میباشد و به هیچ عنوان به من ربطی نداره

موفق باشید

aleas2
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 00:22 صبح
خب راهی نداره که برنامه خودش اتوماتیک این کارارو بکنه یعنی من برنامه رو نوشتم رو کامپیوتر دگه هم کار بکنه که دگه لازم به این کارا نباشه؟

Mr'Jamshidy
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:21 عصر
چرا راهی هست

ابتدا به Regedit میری یا میتونی با توابع این کار ها رو انجام بدی!
SaveString HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon", "Shell", "Your App Address"
'OR
SaveString HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon", "Userinit", "You App Address"

برای استفاده از این تابع ماژول ضمیمه رو دانلود کن
به جای You App Address آدرس برنامه رو بنویس

باز هم دارم میگم برای استفاده از این کد حتما یک راه برگشت بزار چون اگر این کار رو انجام ندی ممکنه مجبور شی ویندوزت رو عوض کنی

ali190
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 16:54 عصر
باز هم دارم میگم برای استفاده از این کد حتما یک راه برگشت بزار چون اگر این کار رو انجام ندی ممکنه مجبور شی ویندوزت رو عوض کنی
میشه یگی چطور میشه راه برگشت رو گذاشت؟

Mr'Jamshidy
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 17:29 عصر
خیلی کار ساده ایه

شما تا زمانی برنامه ای که داری مینویسی باگ هاش رو نگرفتی یک کاماندی چیزی میزاری یک جای دم دست که همیشه بهش دسترسی داشته باشی
بعد توی اون مینویسی

SaveString HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon", "Userinit", _
"C:\Windows\system32\userinit.exe,"

یا هر چیزی که مقدار اولیه Userinit هست

بعد هر زمان که برنامه به مشکل بر خورد راحت فایل اصلی رو جایگزین میکنی و سیستم رو ریستارت میکنی

موفق باشید

aleas2
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 19:34 عصر
خیلی کار ساده ایه

شما تا زمانی برنامه ای که داری مینویسی باگ هاش رو نگرفتی یک کاماندی چیزی میزاری یک جای دم دست که همیشه بهش دسترسی داشته باشی
بعد توی اون مینویسی

SaveString HKEY_LOCAL_MACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon", "Userinit", _

یا هر چیزی که مقدار اولیه Userinit هست

بعد هر زمان که برنامه به مشکل بر خورد راحت فایل اصلی رو جایگزین میکنی و سیستم رو ریستارت میکنی

موفق باشید

سلام خسته نباشید ببخشید میشه بگی منظورتون از باگ هاش چی ؟یکم درموردش توضیح میدی؟

ضمنا" چجوری بعد میشه این برنامه که گذاشتم قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا بشه رو حذف کنم دگه قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا نشه؟

(من چند روز دگه که میخوام ویندوز عوض کنم تستش میکنم)

Mr'Jamshidy
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 21:18 عصر
سلام خسته نباشید ببخشید میشه بگی منظورتون از باگ هاش چی ؟یکم درموردش توضیح میدی؟

باگ به ایراد های نرم افزاری گفته میشه که موجب یک سری خلل در اجرای برنامه میشه

ضمنا" چجوری بعد میشه این برنامه که گذاشتم قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا بشه رو حذف کنم دگه قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا نشه؟

همون روشی که گفتم میتونه موثر باشه

(من چند روز دگه که میخوام ویندوز عوض کنم تستش میکنم)
موفق باشید

aleas2
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 09:14 صبح
سلام Mr'Jamshidy (http://barnamenevis.org/member.php?43330-Mr-Jamshidy) جان این کدی گفتی خطا میده هر دوتاش کار نمیکنن رو دستور HKEY_LOCAL_MACHINE خطا میده عکس از خطا هم گذاشتم اگر امکان داره خودت یه سورس ازش بزار

69665
ضمنا" اینکه میخوام کاری کنم برنامه ام قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا بشه بعد چجوری باید ویندوز بیارم بالا مثلا یه command بسازم با کلیک روش ویندوز بیاد بالا داخل command چی بنویسم؟

Mr'Jamshidy
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 12:54 عصر
سلام Mr'Jamshidy (http://barnamenevis.org/member.php?43330-Mr-Jamshidy) جان این کدی گفتی خطا میده هر دوتاش کار نمیکنن رو دستور HKEY_LOCAL_MACHINE خطا میده عکس از خطا هم گذاشتم اگر امکان داره خودت یه سورس ازش بزار

سلام دوست عزیز این حالتی من دارم میبینم یک مشکل بیشتر به نظرم نمیرسه
این این کد روی سیستم من جواب داد روی سیستم شما نه! و با توجه به اون پیغامی که من دیدم فکر میکنم شما آنتی ویروس داری

اگر درست گفتم که تا زمانی که آنتی ویروس رو پاک نکنی اصلا نمیتونی این دو مقدار رو پاک کنی

ضمنا" اینکه میخوام کاری کنم برنامه ام قبل از بالا اومدن ویندوز اجرا بشه بعد چجوری باید ویندوز بیارم بالا مثلا یه command بسازم با کلیک روش ویندوز بیاد بالا داخل command چی بنویسم؟

قبل از بالا اومدن ویندوز دیگه کار وی بی نیست باید با زبان هایی کار کنی که نیازی به سیستم عامل ندارن به عنوان مثال Assembly
با ویبی اصلا فکرش رو هم نکن منم دنبالش بودم اما با وی بی غیر ممکنه

aleas2
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 13:39 عصر
من هیچوقت آنتی ویروس نصب نمیکنم حال حوصله دردسر ندارم همه انتی ویروس ها سرعت سیستم میارن پایین !!!

Mr'Jamshidy
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 18:40 عصر
امیدوارم ویندوزت XP باشه چون من همین الان امتحان کردم رو سون جواب نداد فقط جایگزین Explorer جواب داد

برای تست برنامه از فایل EXE ای که برات گزاشتم استفاده کن یا خودت کامپایل کن بعد امتحان کن

البته بهتره خودت کامپایل کنی بعد امتحان کنی چون من به سیستمم اطمینان ندارم آلوده نباشه