View Full Version : حرفه ای: برنامه وب JSP و کد کردن پروژه
sajjad.s2009
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 11:16 صبح
یک برنامه دارم که نمی خوام رو هاست به صورت سورس وجود داشته باشه
من قبلا ASP .Net کار کردم و صفحات وب رو می شد که به صورت فایل DLL در آورد و از امکان دزدیده شدن کدها جلوگیری کرد ، میخواستم بدونم تو JSP همچین امکانی هست که فایلها به صورت کامپایل شده باشه و سورس برنامه غیر دسترس باشه
ahrnazemi
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 17:13 عصر
فایلهای دات کلاس ( class .) شبیه دی ال ال عمل میکنند.
این فایلها هم برای jsp هم java, هم Servlet به طور انوماتیک ایجاد میشوند ودر نهایت می نوانیم فایلهای دات جاوا را که شامل کد هستند را پاک کنیم.:چشمک:
البته روی سرور امکان دزیده شدن فایل خیلی کم هست ،دزدی در سطح HTML اتفاق می افته:بامزه:یا برنامه های سمت کلاینت مثل و جاوا اسکریپت و فلش
sajjad.s2009
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 23:22 عصر
فایلهای دات کلاس ( class .) شبیه دی ال ال عمل میکنند.
این فایلها هم برای jsp هم java, هم Servlet به طور انوماتیک ایجاد میشوند ودر نهایت می نوانیم فایلهای دات جاوا را که شامل کد هستند را پاک کنیم.:چشمک:
البته روی سرور امکان دزیده شدن فایل خیلی کم هست ،دزدی در سطح HTML اتفاق می افته:بامزه:یا برنامه های سمت کلاینت مثل و جاوا اسکریپت و فلش:چشمک:
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز ، فکر می کنم منظور من رو خوب متوجه نشدید !؟
این که دزدی تو سطح HTML و جاوااسکریپت و .... است برام عجیبه چون این دزدی نیست ،استفاده از اطلاعاته؟! اگر بخواهیم جلوی این ها رو بگیریم که دیگه وب یعنی چی ؟! و بعد هم این که کدهای HTML تولیدی توسط صفحات دینامیکه JSP, Serverlete و اصل برنامه از دسترس کاربران سایت محفوظه !!!
اما منظور من هک هاست و دزدیه شدن اصل برنامه است ؟؟؟ که میخوام بدونم آیا میشه خود صفحات JSP رو کد کرد یا نه ؟ ( مثل کلاسهایی که کامپایل می شوند )
javaphantom
یک شنبه 11 اردیبهشت 1390, 23:57 عصر
:چشمک:
این که دزدی تو سطح HTML و جاوااسکریپت و .... است برام عجیبه چون این دزدی نیست ،استفاده از اطلاعاته؟! اگر بخواهیم جلوی این ها رو بگیریم که دیگه وب یعنی چی ؟! و بعد هم این که کدهای HTML تولیدی توسط صفحات دینامیکه JSP, Serverlete و اصل برنامه از دسترس کاربران سایت محفوظه !!!
اما منظور من هک هاست و دزدیه شدن اصل برنامه است ؟؟؟ که میخوام بدونم آیا میشه خود صفحات JSP رو کد کرد یا نه ؟ ( مثل کلاسهایی که کامپایل می شوند )
در و گوهری که شما تولید می کنید در نهایت یک war فایل یا یک ear فایل می شه . ابزاری هست به نام obfuscate که کارش اینه که بزنه کدها رو بهم ریز کنه. این بهم ریزی در سحطح کلاسها که 100% هست در مورد jsp که یک stream می شه بصورت HTML از طریق browser که هست download می شه. توی این نقل و انتقال که بهم ریز کردن معنی نمی ده.
همون obfuscate کارت رو راه می اندازه. خیالت راحت باشه در و گوهری که نوشتی رو کسی ازت نمی دزده.
ahrnazemi
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 13:57 عصر
:چشمک:
این که دزدی تو سطح HTML و جاوااسکریپت و .... است برام عجیبه چون این دزدی نیست ،استفاده از اطلاعاته؟!
بسیار به بحث جالبی اشاره کردید خیلی ها هستند تمپلیت دانلود میکنند زیرش مینویسند دیزاین بای آقای فلانی!!!!! یا مثلا سی ام اس هایی که اوپن سورس هستند را میفروشند!!!! اگر بخواهیم جلوی این ها رو بگیریم که دیگه وب یعنی چی ؟!
:متفکر: و بعد هم این که کدهای HTML تولیدی توسط صفحات دینامیکه JSP, Serverlete و اصل برنامه از دسترس کاربران سایت محفوظه !!!
یه سری برنامه هست که کد اچ تی ام ال را کانورت میکنه به زبان سمت سرور من تا حالا استفاده نکردم اگه علاقه داشتی این لینک را دنبال کن
As a web developer, you may need to translate some HTML code to JavaScript, ASP or other scripts. This operation is tedious and usually takes long time. By using this program you can easily convert HTML code to JavaScript, ASP, PHP, JSP and Perl format, saving your precious time! (http://www.exactcom.com/products/htmltoanycodeconverter/)
اما منظور من هک هاست و دزدیه شدن اصل برنامه است ؟؟؟
توی jsp ,servlet بعد از اینکه کد دات کلاس ساخته شد میتونی اصل برنامه یا همون کد دات جاوا را برداری _باز هم کار میکنه:بامزه:_
که میخوام بدونم آیا میشه خود صفحات JSP رو کد کرد یا نه ؟ ( مثل کلاسهایی که کامپایل می شوند )نمیدونم شاید هم بشه ولی منطقی نیست.
کد کنی بزاری روسرور بعد سرور هم دوباره encode کنه بفرسته برای کاربر چه سرعتی پیدا میکنه این وب سایت!
persianshadow
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 13:57 عصر
کلآ ما ایرانی ها همش از دزدیده شدن و از بین رفتن کارهامون میترسیم.دور و برتون رو نگاه کنید بزرگترین پروژه های نرم افزاری رو که شامل ساعت ها وقت بهترین
برنامه نویس هاست کدباز قرار میدن و تازه ازش درآمدزایی میکنن. نگران نباشید کسی که به فکر دزدیدن کد هست در نهایت یه کد دزد میشه همین ! این شمایید
که باید ذهن سالم و پویا داشته باشید.بعد معمولآ ساخت Clone پروژه ها زیاد سخت نیست.فرضآ توییتر الان کدهاش رو نمیشه پیدا کرد ؟
موضوع چیز دیگه ای هست.
javaphantom
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 21:30 عصر
نمیدونم شاید هم بشه ولی منطقی نیست.
کد کنی بزاری روسرور بعد سرور هم دوباره encode کنه بفرسته برای کاربر چه سرعتی پیدا میکنه این وب سایت!
obfuscate کردن به این معنا نیست که یکی encode کنه بعد دوباره یکی decode کنه. بعدشم این عمل صورت بگیره ربطی به سرعت نداره. نگی جایی. الان همین https که اینجا فیلترش کردن همین کار رو داره می کنه. بی خود نمی گن بهش secure ولی بازم ربطی به obfuscate نداره. بعدشم دوست داره کدش امنیت داشته باشه. کار خوبی می کنی جوون. برعکس یکی از تاپیک هایی که گفته بود ما ایرانی ها نگران دزد هستیم باید بگم آره عزیزم منهم نگران دزدی هستم چرا که نباشم.
ahrnazemi
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 09:44 صبح
obfuscate کردن به این معنا نیست که یکی encode کنه بعد دوباره یکی decode کنه. بعدشم این عمل صورت بگیره ربطی به سرعت نداره. نگی جایی.
Disadvantages of obfuscation
At best, obfuscation merely makes it time-consuming, but not impossible, to reverse engineer a
program. It also limits the use of the Reflection API on the obfuscated code
کاهش سرعت بستگی به نرم افزاری که کد رobfuscatel l کرده داره ،ممکنه بعضی از نرم افزارها فقط نام متغیر ها ودستورات برنامه را عوض کنند وبعضی دیگر ترتیب اجرا ی برنامه ، حلقه ها و.... را هم عوض کنند
خوب حالا دوحالت اتفاق می افته
1-ممکنه نام متغیرها و دستورات به نام های کوتاه تری تغییر کنند .بنابراین اندازه بایت کد کو چیک! میشه وحمل ونقل (download and upload ) کد را حت تر میشه در نتیجه سرعت زیاد میشه
2-ممکنه این عمل باعث بشه کد کامپایلر از حالت بهینه خارج بشه مثلا حلقه ها برای کد شدن بیشتر! تغییر کنند _بدون تغییر در نتیجه خروجی_ .
البته فکر کنم منظور شما این بود که ربطی به کد کردن و دیکد کردن نداره که کاملا درست فرمودید
sajjad.s2009
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 12:06 عصر
کلآ ما ایرانی ها همش از دزدیده شدن و از بین رفتن کارهامون میترسیم.دور و برتون رو نگاه کنید بزرگترین پروژه های نرم افزاری رو که شامل ساعت ها وقت بهترین
برنامه نویس هاست کدباز قرار میدن و تازه ازش درآمدزایی میکنن. نگران نباشید کسی که به فکر دزدیدن کد هست در نهایت یه کد دزد میشه همین ! این شمایید
که باید ذهن سالم و پویا داشته باشید.بعد معمولآ ساخت Clone پروژه ها زیاد سخت نیست.فرضآ توییتر الان کدهاش رو نمیشه پیدا کرد ؟
موضوع چیز دیگه ای هست.
دوست عزیز من حرف شما رو انکار نمی کنم
البته جایی حرف شما درسته که قانون لایسنس ها رو همه رعایت کنن ! و حقوق برنامه نویس رعایت بشه ؟
اینم بگم تنها صنفی که داره بهش ظلم میشه صنفه کامپیوتره و به خصوص قشر برنامه نویس ! یه عده تو ایران CMS نصب می کنن و پول می زنن به جیبشون و یه عده کدهای بقیه رو سرهم می کنند و تحویل میدن ؟ البته من آدمهای حرفه ایی زیادی هم سراغ دارم
ولیکن تا قانون کپی رایت رعایت نشده و به لایسنس هم پایبندی وجود نداره ، فعلا مجبوریم با این ترفندها کدها رو محافظت کنیم
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.