View Full Version : پیشرفته ترین فریم ورک وب در ایران طراحی شده است
baracudaProject
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 22:46 عصر
http://www.codeproject.com/KB/library/MVCPlus.aspx?msg=3875573#xx3875573xx
یادداشت مدیر پروژه:
پروژه ای که در مورد آن می خوانید به نوعی ، پیشرفته ترین فریم ورک وب در دات نت است ،
این پروژه در ایران تولید شده ولی در نهایت محصولی آمریکایی / کانادایی به شمار می رود چرا که توزیع و پیاده سازی نهایی محصول در این کشور ها انجام می شود.
در زمان توسعه این محصول ، هزینه های سنگینی برای تست و پیاده سازی آن انجام شد و در نهایت این محصول با اجرای همزمان به روی یک پروژه ای ار پی سنگین از شرکت دانش گستر آینده به نسخه نهایی رسید ( در حقیقت با یک پروژه واقعی رشد کرد و فریم ورکی است برای دنیای واقعی) و جالب است که این شرکت به دلیل همزمانی پیاده سازی فریم ورک به روی محصول خود ، این فریم ورک را اولین بار به روی محصول خود پیاده سازی کرده است و جادارد از کسانی که در این راه به من و تیم کمک کردند به خصوص آقای مهندس عبدی تشکر کنم،
در ضمن : این محصول را به پدر عزیزم احسان که امروز فوت کردند تقدیم می کنم و به همین دلیل ، کامیونیتی توسعه تصمیم گرفت نسخه اصلی محصول علاوه بر نامهای رسمی از نام Ehsan Project نیز استفاده کند.
در سایتهای کد پروجکت و سایت رسمی مایکروسافت در مورد این محصول بیشتر خواهید خواند.
پاسخ به برخی سوالات متداول :
آیا مساله تحریم در استفاده از این سیستم تاثیر دارد ؟ بله ، ولی ما در حال تغییر آن هستیم چون عملا یک شرکت ایرانی به عنوان تستر و همکار در تولید بستر محصول مطرح است ولی فعلا ، استفاده از محصول در بخش غیر خصوصی ایران و چندین کشور دیگر ممنوع است چرا که ما بحث فروش اروپایی را داریم که برای ما از بازار ایران اهمیت بیشتری دارد.
قیمت هر نسخه چقدر است ؟
نسخه سورس باز هم هست ، ولی مدتی است از سایت خارج شده و هر نسخه تجاری فریم ورک از 30000 تا 65000 دلار قیمت دارد که گرانقیمت ترین فریم ورک وب محسوب می شود.
چرا پرچم عربستان سعودی در پای مقالات مدیر تیم هست؟
من ایرانی هستم و سایر اعضای تیم به غیر از سه نفر ایرانی هستند ، اکانتی که برای این منظور باز شده بوده در زمان اقامت من در عربستان سعودی بوده و من از خاطرم رفته بوده که آنها را باز گردانم و در ثانی به نظر من اهمیتی ندارد که چه پرچمی در بالای محصول هست و این یک محصولی است که همه باید استفاده کنند ولی در کل ، ما تابع قوانین صادرات اتحادیه اروپا و ایالات متحده هستیم و اگر شرایطی پیش بیاید سعی می کنیم امتیازی را که مارا از صادرات به ایران منع می کند باز خرید کنیم و محصول را به روی کشورمان باز کنیم ، البته اگر شرکتهای ایرانی قصد خرید دارند می توانند با ما تماس بگیرند که ما شرایط را بررسی کنیم.
baracudaproject@gmail.com
از کد پروجکت
amir-yeketaz
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 23:54 عصر
میشه یکی یه توضیحی بده که این چیه الان؟ (طوری که همه متوجه بشن!)
ممنون ...
baracudaProject
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 00:33 صبح
این محصول اجازه می دهد تا در فریم ورک های رایج مثل ام وی سی دات نت و ام وی سی فور اسپرینگ برنامه نویسی کنید ولی با فرم خاص ، فقط برای وب :
1- کاملا فول ایجکس است ولی چیزی بیش از استاندارد مثلا ریفرش معنی ندارد
2- کد ندارد و یا کد کمی دارد
3- بیشتر محصول شبیه اپلیکیشن می شود تا وب معمولی
4- صفحات بیش از حد کوچک می شوند گاها تا فقط 4 کیلوبایت
5- کنترل بیش از حد روی صفحات وب
6- جی اس سندباکس (یعنی آی فریم نیازی نیست)
7 - یک محصول علمی و دانشگاهی است
8- به طول خاص به درد شرکتهای نفتی و بزرگ و یا بانک می خورد ولی برای نوشتن سایت کمی زیاد است چون این امکانات برای یک سایت خیلی زیاد و یا نامناسب هستند.
9 - سورس را هم خواهید داشت و خوب ، پلاتفورم عالی است برای آنکه به روی آن منتقل شوید و شرکت را بر اساس آن پایه گزاری کنید.
اگر دلفی کار کرده باشید ،با سیستمهای دی بی سنتریک آشنا هستید یعنی همه چیز به یک دیتا ست متصل می شود و .... البته این تنها شباهت این دو هست...
مقاله را بخوانید.... کسی هست ترجمه اش کند؟ :) لطفا ترجمه اش کنید....
ولی از همه مهمتر:
زمان توسعه با این همه امکانات یک سوم وبفورم است! هزینه پایین آن را ارزشمند می کند و کیفیت کد تولیدی بسیار بسیار بالاتر از وبفورم و جی اس اف و ... است ...
مشکل ، قیمت بالاست که می توانید با تماس با baracudaproject@gmail.com آن را هم حل کنید ولی فعلا برای کار بخش خصوصی.
esmit61
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 22:06 عصر
خدا وکیلی هرکی فهمید این آقاهه چی میگه، به منم بگه
محمدامین شریفی
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 22:28 عصر
مشکل ، قیمت بالاست که می توانید با تماس با baracudaproject@gmail.com آن را هم حل کنید ولی فعلا برای کار بخش خصوصی.
چه جالب : )
esmit61
یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 23:37 عصر
ببینم یعنی وب سرور خاص خودش رو داره یا مثلاً با IIS کار میکنه یا اینکه کلا اشتباه متوجه شدم؟
aserfg
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 11:57 صبح
چه جالب !!!!!!!!!!!
نمردیم و معنی پلت فرم رو هم فهمیدیم !!!!
شاید فی الواقع همچین چیزی باشه ولی این توضیح در باره یه پلت فرم یه خورده خیلی مختصره . روش کار با یه پلت فرم مانند asp.net mvc تنها می تونه یه روش کار یا سناریو پیاده سازی باشه تا پلت فرم .
نکته دیگه : توی آدرس مورد نظر اسم پروژه رو mvc plus for mvc 3 گذاشتید . به معنی یه افزونه برای mvc 3 که با یه پلت فرم مستقل که شما فرمودید وقیمت نجومیتون فاصله زیادی داره .
امیدوارم توضیح قانع کننده ای از طرف این دوست عزیز ارائه بشه و جزئیات بیشتر .
rahmatr
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 04:41 صبح
بهتر است برای روشن شدن موضوع یه دمو یا نمونه سایتی که با اون اجرا شده رو معرفی کنید.
من تو گوگل برای این موضوع خیلی سرچ کردم، چیزی پیدا نکردم. تو اون وبلاگتون هم که چیز بدرد بخوری پیدا نمیشه!
بالاخره یه پروژه به این مهمی یه سایتی باید داشته باشه تا امکانات اونو و دموی اونو ارائه بده.
ظاهرا مساله یه کم بو داره!:خجالت:
Parham.D
جمعه 13 خرداد 1390, 15:06 عصر
من هم چیز خاصی دستگیرم نشد، 65000 دلار؟!!! این پروژه خیلی جهانی هست! کنترل بیش از حد روی صفحات وب یعنی چی؟؟؟
baracudaProject
دوشنبه 16 خرداد 1390, 01:43 صبح
در حقیقت این یک نرم افزار کامل شامل BPMS و دیزاینترهای مربوطه و خیلی امکانات دیگر هست که ظاهرا برای سیستمهای بانکی طراحی شده است و خرید آن کمی گران تمام می شود(چون عملا یک نرم افزار آماده با سورس است ) اما اگر شما بخواهید نرم افزار کاملا تازه ای بر مبنای آن پیاده سازی کنید نه ، بین 800 دلار تا 4500 دلار قیمت دارد و در این حالت تقریبا یک نسخه تغییر یافته از MVC.3 هست و یا حتی می توانید به عنوان یک کامپوننت ست (فریم ورک بهتر است چون روش برنامه نویسی آن با ام وی سی استاندارد بسیار فرق می کند هر چند از فریم ورک ام وی سی استفاده می کند ) نگاه کنید ، (این سیستم فقط به درد سیستمهای بزرگ می خورد وبه نظرم برای سایت و... وقت تلف کردن است !)
نکته مهم اینکه همه چیز در این سیستم با اچ تی ام ال و جاوا اسکریپت هندل شده است و می توان گفت که تقریبا کد نویسی کمی که دارد موجب استقبال از آن شده ولی نه شرکتهای کوچک چون :
نیاز به تیم دارد و آشنایی با برنامه نویسی در کلاینت و سرور که بعید می دانم در هر دو محیط تسلط کافی در شرکتها وجود داشته باشد.
معمولا شرکتهای داخلی از سیستمهای گردش کاری استفاده نمی کنند و بعد از همه : این سیستم با وب فورم تفاوتهای عظیمی دارد و نیاز به درک دیزاین پترن ها دارد.
ما یک پروژه را بروی این سیستم شروع کرده و تحویل دادیم که موفقیت آمیز هم بود ولی فروشنده اصلی ظاهرا فروش آن به ایران را ممنوع کرده است پس به نظرم جهت اطلاع بهتر است یا صبر کنید کپی اش بیاید.
البته پروژه ای که تحویل دادیم به نوعی می شود گفت بیشتر شبیه اپلیکیشن شد تا وب ! حتی یک بار هم پست بک استفاده نشد و صفحات کیفیت عجیبی دارند... ما از این راضی بودیم ولی تیم ما هم قوی بود ، البته ! من گفتم جاوا اسکریپت ولی عملا دیویلاپر ها کدی نمی نویسند که درگیر جاوااسکریپت شوند!
به مقاله نگاه کنید.
L u k e
دوشنبه 16 خرداد 1390, 17:07 عصر
یعنی mvc دات نت با اون همه عضمت از framework شما ضعیف تره ؟
baracudaProject
دوشنبه 16 خرداد 1390, 21:41 عصر
لوک عزیز...
ام وی سی یک الگوی معماری است و فریم ورک آنهم سورس باز ...
این فریم ورک مبتنی بر آن پیاده سازی شده! ابتدائا نقص این مقاله این است که مدیر پیاده سازی ایرانی است و این مثل این است که بگوییم بورلند پاسکال را هادی حریری و یا رامین روزبهانی نوشته اند ، آنها یکی از اعضای تیم بوده اند ... این یک محصول آمریکایی - کاندایی است در درجه اول...
دوم - شما تا به حال با ام وی سی یک برنامه کامل نوشته اید؟
این فریم ورک چه در جاوا چه در دات نت به صورت مجموعه عظیمی از کامپوننتها و فریم ورک و روش خاص پیاده سازی (که باید مقاله را مطالعه بفرمایید) بر روی استاندارد تغییرات اساسی داده تا ام وی سی پلاس یا به قولی (ام ام وی سی یعنی مدل مدل ویو کنترل) که مدل مدرنتر و قویتری است با استفاده از استانداردها پیاده سازی شود یعنی این فریم ورک کاملا بر روی سورس اصلی ام وی سی دات نت و یا اسپرینگ ام وی سی پیاده سازی شده و به شدت از استانداردهای مدرن مثل متا مدلها و Mest پشتیبانی می کند و ایضا استفاده بسیاری سنگینی از ریفلکتورها کرده یعنی از انوتیشن ها و اتریبیوتها استفاده کرده و ایضا ، خیلی از مفاهیم سنگین مانند جاوا اسکریپت سند باکس مدل ، دی بی سنتریک وبلایت مدل ، و... استفاده کرده تا محیطی بسازد که شما یکبار ریفرش نفرمایید (البته این مفهوم وجود دارد ولی اصولا پست بک در این سیستم بی دلیل است! ) ، 3 لایه کش بدون دخالت برنامه نویس ، و... من از شما بازهم می خواهم مقاله را بخوانید ،شما در این سیستم که برای وبفارم به شدت کاستومایز شده چون اصولا همزمان با یک ای ار پی رشد کرده خیلی چیزها دارید ولی مقاله را نخوانده سوال می فرمایید! :) یک نگاه بفرمایید ببینید این درخت از کچا در آمده بعد بفرمایید مستقل است ! در ضمن ام وی سی به تنهایی و با کامپوننت های استاندارد چیزی جز دردسر نیست و در ایران یک برنامه درست حسابی با آن قبل از این نوشته نشده بود و دلیل نبود کامپوننت و یا فریم ورک حرفه ای است ....
این محصول را بیشتر آمریکایی - کانادایی ببینید چون شما حتی از ایران نمی توانید آپدیت هم بگیرید و ساپورت ندارد.
noname1st
چهارشنبه 18 خرداد 1390, 10:30 صبح
منم چیزی نفهمیدم
یعنی خودش صفحه رو میسازه؟؟
نیازس به کد نیست یا خیلی کم یعنی چه؟؟؟
baracudaProject
پنج شنبه 19 خرداد 1390, 00:07 صبح
خوب ، اگر از فرم جنیریتور استفاده کنید طبیعتا یک فرم ایجاد می شود که شما باید ظاهرش را بهینه سازی کنید... این بحث جدایی است
اما یک نمونه:
@HTML.WLNavigatorFor(m=>m.Person)
@HTML.WLGridFor(m=>m.Person)
@HTML.WLEditFor(m=>m.Person.Name)
@HTML.WLEditFor(m=>m.Person.FamilyName)
شما فقط همین را می نویسید و بقیه موارد هم به صورت اتریبیوت در مدل تعریف شده اند ، ادیت ها به هم می چسبند ، ولیدیشن ایجاد می شود و گرید هم به نویگیتور و گرید می چسبد ، در ضمن شما می توانید 1000000 رکورد را ادیت کنید و یک جا به سرور بفرستید یا تک تک، هیچ رکوردی هم دوبار لازم نیست خوانده شود...
کل کدی که لازم بود بنویسید همین بود ، البته کلی ستینگ و... هم دم دست هست که می توانید استفاده کنید که من ساده ترین را نوشتم
کل ویو شما می تواند همین باشد ، نه یک خط برای اینسرت می نویسید نه هیج فرمان دیگری یعنی فقط جایش را مشخص می فرمایید و خود سیستم اسکرول و... را انجام می دهد...
کد کم ، کیفیت بالای کد و امکان نوشتن جاوا اسکریپت به سادگی آب خوردن و با ساختاری مدرن که حمایت از جاوا اسکریپت سند باکس دلیلش است
developper
شنبه 21 خرداد 1390, 18:33 عصر
مدیران عزیز تایپیک من رو پاک نکنید. من این شخص رو میشناسم و 1 سال با او کار کرده ام. نام این شرکت در ابتدا ما...ی بوده و پس از آن به شرکت پارتیا تغییر یافت. این شرکت یک سری کد داره که از چند برنامه نویس که کارشون برنامه نویسی جاوااسکریپت بود دزدید. نام رئیس شرکت فردی به نام احمدی است که در شرکت ما..ی میلیون ها تومان پول رو دزدید و رفت و مدتی هم به خاطر همکاری با چند شرکت کلاه بردار در زندان بود.
2 سال قبل آنها به بهانه داشتن بهترین فریم ورک دات نتی دنیا سر عده زیادی رو که خواهان استخدام بودند به این بهانه که ما برای یاددادن این فریم ورک هزینه باید بکنیم کلاه میذاشت و از اونها مبالغ زیادی را با این وعده که پس از یادگیری فریم ورک حقوق های بالایی برای توسعه آن خواهد داد , دریافت میکرد. اونها همچنین شرکتی رو در کانادا ثبت کردند که از این طریق بتوانند بخشی از کلاه برداری های خود را انجام دهند.
او الان چندین سال هست که از این طریق به بهانه های مختلف کلاه برداری میکنه.
مطمئنا الان نام شرکت از پارتیا تغییر داده شده تا سر نخ های قبلی از بین بره اما سایتشون هنوز کار میکنه. نام شرکت جدید را باور نکنید
برای اطلاعات بیشتر در گوگل اگر نام شرکت پارتیا را جستجو کنید با نتایج زیر روبرو خواهید شد که تقریبا همین شعار ها درش داده شده.
فریم ورک ها ی تقلبی معمولا با نام های ایرانی قدیمی نام گذاری میشه که جذاب باشه. مثل دیاکو و ..
شرکت پارتیا | Partia Company - [ Translate this page ]
شرکت پارتیا:ارائه دهنده ای راهکارهای مدیریت فرایندهای کسب و کار و معماری سرویس گرا,partia.
www.partiatech.com/ - Cached
اخبار شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
حضور شرکت پارتیا در کمیته ملی مدیریت فرایند های کسب وکار(BPM) در وزارت ...
www.partiatech.com/news.php?nb=_2 - Cached
کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
شرکت پارتـیا نمایندگی انحصاری شرکت بین الـمللیPartia کانادا به عنوان پیشرو ...
www.partiatech.com/services/learning.php - Cached
Show more results from partiatech.com
اگر از طرف این فرد مدیران ایمیلی دریافت کردند که درخواست کرده بود حرفش را باور کنند قبل از هر اعتمادی نام حسن احمدی را از نیروی انتظامی با سوابق او پیگیری کنند.
امیدوارم مدیران هوشیار باشند
rahmatr
یک شنبه 22 خرداد 1390, 03:41 صبح
فکر کنم لو رفتی
من این شخص رو میشناسم و 1 سال با او کار کرده ام
در ضمن کاش مستند بود:
آنها به بهانه داشتن بهترین فریم ورک دات نتی دنیا سر عده زیادی رو که خواهان استخدام بودند به این بهانه که ما برای یاددادن این فریم ورک هزینه باید بکنیم کلاه میذاشت و از اونها مبالغ زیادی را با این وعده که پس از یادگیری فریم ورک حقوق های بالایی برای توسعه آن خواهد داد , دریافت میکرد
developper
یک شنبه 22 خرداد 1390, 09:48 صبح
مطمئن باش لو نرفته ام. در پیغام بالا اطلاعاتی هست که امکان نداره لو برم. اگه کسی خیلی هم بخواد دقت کنه بیشتر گیج میشه. چون بعضی اعداد مثل تعداد سال هایی که با او کار کردم درست نیست. همچنین تعداد افرادی که با این آدم کار کرده اند به قدری زیاد است که سال ها باید بگردند تا به هویتم پی ببرند البته اگر من مستقیما با او کار کرده باشم!!
به هر حال گذشته از هر چیز آنچه گفتم واقعیت بود
ahmadi.edu
یک شنبه 22 خرداد 1390, 11:29 صبح
سلام، ادرس سایتی رو که با این پلت فرمتون نوشتید، بدید ببینیم تا کیفیت کار که انقدر ازش تعریف میکنید، مشخص بشه.
baracudaProject
دوشنبه 23 خرداد 1390, 07:19 صبح
متاسفانه وضعیت طوری شده که هر کسی از خانه اش قهر می کند (اشتباها فکر می کند برنامه نویس است و در حقیقت یک کدر جزء بیشتر نیست) مانند این برادرمان تهمت می زند!
خیر ، کاملا آدرس را اشتباه آمده اید ، ایران آنقدر مهم نیست که کسی برای بازارش سر و دست بشکند، و از طرفی عرض کردم ، اصولا عرضه این محصول به داخل ایران کاملا منع شده و شما هم که مجانی استفاده می کنید، خیر عزیز من ، هیچ ربطی به احمدی و... ندارد!
دوم: وضعیت بازار که در اثر مدیریت رفقای جنابعالی به این افتضاح کشیده شده طوری است که شرکتها بازگشت ندارند ، فردی که می گویی احتمالا نیت خوبی داشته ولی بعدا نتوانسته تعهداتش را بدهد ، دزدی نرم افزار که کپی کردن آن را نیز شامل می شود جایی برای کسی نمی گذارد که بخواهد پلاتفورم بسازد....
در نهایت: خیر ، این محصول طراحش در ایران نبوده و پیاده سازیش در تهران انجام شده و محصولاتی هم به روی آن آمده اند، البته تیم پیاده سازی از بهترین های ایران بوده اند ،
در ضمن: من فروشنده این محصول نیستم که بخواهم به شما کارمان را نشان بدهم! دوست داشتید معرفی می کنم ....
و در نهایت: مانند این دوستمان را بنده 10 تا 10 تا زیر دستم داشته ام ، این ها کارشان را درست نمی کنند و توقع حقوق دارند ، من بیشتر پرسنل ضعیف و بی دانش را در ورشکستگی شرکتها موثر می دانم و ایشان خودش می داند که اصولا یک 1000 تومانی هم حقش نبوده است ... این را از طرف بدبختی به نام احمدی که ایشان تهمت زده حدس زدم....
مدیران عزیز تایپیک من رو پاک نکنید. من این شخص رو میشناسم و 1 سال با او کار کرده ام. نام این شرکت در ابتدا ما...ی بوده و پس از آن به شرکت پارتیا تغییر یافت. این شرکت یک سری کد داره که از چند برنامه نویس که کارشون برنامه نویسی جاوااسکریپت بود دزدید. نام رئیس شرکت فردی به نام احمدی است که در شرکت ما..ی میلیون ها تومان پول رو دزدید و رفت و مدتی هم به خاطر همکاری با چند شرکت کلاه بردار در زندان بود.
2 سال قبل آنها به بهانه داشتن بهترین فریم ورک دات نتی دنیا سر عده زیادی رو که خواهان استخدام بودند به این بهانه که ما برای یاددادن این فریم ورک هزینه باید بکنیم کلاه میذاشت و از اونها مبالغ زیادی را با این وعده که پس از یادگیری فریم ورک حقوق های بالایی برای توسعه آن خواهد داد , دریافت میکرد. اونها همچنین شرکتی رو در کانادا ثبت کردند که از این طریق بتوانند بخشی از کلاه برداری های خود را انجام دهند.
او الان چندین سال هست که از این طریق به بهانه های مختلف کلاه برداری میکنه.
مطمئنا الان نام شرکت از پارتیا تغییر داده شده تا سر نخ های قبلی از بین بره اما سایتشون هنوز کار میکنه. نام شرکت جدید را باور نکنید
برای اطلاعات بیشتر در گوگل اگر نام شرکت پارتیا را جستجو کنید با نتایج زیر روبرو خواهید شد که تقریبا همین شعار ها درش داده شده.
فریم ورک ها ی تقلبی معمولا با نام های ایرانی قدیمی نام گذاری میشه که جذاب باشه. مثل دیاکو و ..
محصولی که از این سیستم استفاده کرده ایم برای عموم نیست و سایت نیست که من به شما نشان بدهم، اسکرین شات برای کاربران ایرانی نیاز به مجوز از مدیران شرکت دارد.
شرکت پارتیا | Partia Company - [ Translate this page ]
شرکت پارتیا:ارائه دهنده ای راهکارهای مدیریت فرایندهای کسب و کار و معماری سرویس گرا,partia.
www.partiatech.com/ (http://www.partiatech.com/) - Cached
اخبار شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
حضور شرکت پارتیا در کمیته ملی مدیریت فرایند های کسب وکار(BPM) در وزارت ...
www.partiatech.com/news.php?nb=_2 (http://www.partiatech.com/news.php?nb=_2) - Cached
کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
شرکت پارتـیا نمایندگی انحصاری شرکت بین الـمللیPartia کانادا به عنوان پیشرو ...
www.partiatech.com/services/learning.php (http://www.partiatech.com/services/learning.php) - Cached
Show more results from partiatech.com
اگر از طرف این فرد مدیران ایمیلی دریافت کردند که درخواست کرده بود حرفش را باور کنند قبل از هر اعتمادی نام حسن احمدی را از نیروی انتظامی با سوابق او پیگیری کنند.
امیدوارم مدیران هوشیار باشند
JaguarXF
دوشنبه 23 خرداد 1390, 08:55 صبح
اون شرکتی که آدرسش رو داده بودند اینجا پانته آ یا چیزی شبیه به این. رفتم داخل سایتش. یک جایی ویدوهایی دوره های آموزیشون درباره معماری سرویس گرا رو آپلود کرده بودند و چهار قسمتش رو نگاهی کردم. اون طرفی که داشت مطلب رو ارایه میکرد کوچکترین سوادی در این زمینه نداشت. اصلا نمیفهمید چی داره میگه . حتی زبان انگلیسش هم نتونسته بود مطلب رو به فارسی صحیح برگردونه. مشخص بود خودش نمیفهمه چی داره میگه . غیر ممکنه اون آدم خودش یک معمار نرم افزار بوده باشه.
developper
دوشنبه 23 خرداد 1390, 09:33 صبح
و در نهایت: مانند این دوستمان را بنده 10 تا 10 تا زیر دستم داشته ام ، این ها کارشان را درست نمی کنند و توقع حقوق دارند ، من بیشتر پرسنل ضعیف و بی دانش را در ورشکستگی شرکتها موثر می دانم و ایشان خودش می داند که اصولا یک 1000 تومانی هم حقش نبوده است ... این را از طرف بدبختی به نام احمدی که ایشان تهمت زده حدس زدم....
فردی که می گویی احتمالا نیت خوبی داشته ولی بعدا نتوانسته تعهداتش را بدهد
متاسفانه وضعیت طوری شده که هر کسی از خانه اش قهر می کند (اشتباها فکر می کند برنامه نویس است و در حقیقت یک کدر جزء بیشتر نیست) مانند این برادرمان تهمت می زند!
احتمالا شما خود احمدی نیستی؟! اما صحبت هات یه جوریه که انگار میشناسیش!
عیبی نداره بعضی وقت ها هم آدم نقشش نمیگیره دیگه. ناراحتی نداره.
انتظار هم نداشته باش با یه سری توضیحات ناقص و دو تا شکل تو code project کسی حرفت و باور کنه.
AMIBCT
دوشنبه 23 خرداد 1390, 10:57 صبح
فكر كنم حدود ۲ سال پيش بود
من در حال خدمت بودم و براي استخدام رفته بودم پيش اين آقايان
از همين چرنديات داشتن ميگفتن و ميخواستن ۵۰۰ هزارتومن پول بگيرن براي اينكه اين فريمورك ناديده و ناشنيده رو به من آموزش بدن
تا بعد از آموزش درآمدهاي ميليوني داشته باشم
فقط تو كار جو دادن بودن و كمترين اطلاعات تخصصي نداشتن
از متخصصشون كه ميگفتن رتبهي برتر كنكور هست و هزار تا جو دادن ديگه چهار تا سوال نيمه تخصصي پرسيدم دهنش باز مونده بود( اسم فريموركهاي مشهور حتي Adobe AIR رو تا حالا نشنيده بود )
نميدونم از چند نفر تونستن كلاهبرداري كنن و به بهانهي آموزش جيبشون رو خالي كنن
از مديران سايت تقاضا دارم IP اين فرد رو به همراه اطلاعات ديگه در اختيار مقامات امنيتي قرار بدن تا شناسايي بشه و جلوي دزدي و كلاهبرداريش گرفته بشه
احتمالا داره از اينجا براي درست كردن مستندات اينترنتي سوء استفاده ميكنه
تا كساني رو كه خواست فريب بده اگه در اينترنت جستجو كردن يه چيزي پيدا كنن و احتمال فريبشون بيشتر بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.