ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی درمورد تفسیرکدهای bitmap

fadakplus
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 17:44 عصر
باسلام خدمت دوستان:
بدبختانه استاد گرافیکم پروژه ای داده در حد تیم ملی :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه:
گفته باید یک برنامه ای درست کنیم که یک فایل bitmapرو روی یک فرم نمایش دهیم(این که آسون مگه نه)
بدبختانه گفته ما باید این برنامه رو طوری تنظیم کنیم کدهای یک عکس bitmap رابتواند کد به کد تفیسر کند
وبراساس آن کدمختصات و زنگ را روی فرم چاپ کند یعنی ما خودمان به برنامه یاد دهیم که آن کد که خونده چی هست و از تابع load picture و در واقع نباید استفاده کنیم در واقع ما باید نقش تابعload picture را ایفا کنیم اگه مطلبی در مورد ساختمان bitmap واینگه چطوری کار می کنه وکد هاش چه طوری خوانده و تفسیر می شن دارین بی زحمت راهنمایی کنید باvbیا ++vc باشه مهم نیست

knight-rak
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 10:49 صبح
سلام
شما میتونید اول عکس رو توی یه picbox لود کنید بعدش با متد point داخل حلقه تو در تو به اندازه طول و عرض تصویر رنگ پیکسل هاش رو تک تک بخونید و روی فرم چاپ کنید
البته یکم ممکنه طول بکشه این کار که پیکسل خونده بشه و دوباره چاپ بشه
یکی از دوستان چند وقت پیش سورس همچین برنامه ای رو برای یه کار دیگه ای فکر کنم نوشته بودن

موفق باشید ....

shina1829
جمعه 11 آذر 1390, 19:50 عصر
با تشکر از king-rak
اگه ممکنه اینو با مثال توضیح بدین ممنون می شم من هم یه همچین مشکلی دارم از fadakplus هم به خاطر این پست ممنونم

SlowCode
شنبه 19 آذر 1390, 21:19 عصر
دوست عزیز منظور شما رو درست نفهمیدم که چی می خوایین، ولی شکل کلی دستور به اینصورته:
For i = 1 To Picture1.ScaleWidth Step 10
For j = 1 To Picture1.ScaleHeight Step 10
Me.PSet (i, j), Picture1.Point(i, j)
Next
Next
خوب این حلقه ها خیلی طول میکشه تا تموم بشه، ولی من از Step استفاده کردم تا زودتر تموم بشه(البته در اینصورت تعدادی از پیکسل ها رسم نمیشه).