ورود

View Full Version : سوال: لیست کردن Collateهای Sql server 2000 در برنامه دلفی

hamidi.admin
دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 18:39 عصر
سلام اساتید::::
من یه برنامه نوشتم که نیاز دارم که لیست Collateهای sql server 2000 را توی محیط delph7 داشته باشم.
با این اسکریپت توی query analist جواب میگیرم ولی وقتی همون اسکریپت رو روی delphi7 با adoquery اجرا میکنم خطای "invalid object name fn_collations" رو میده . الان سه روزه که حسابی خستم کرده اگه میشه لطفاً کمک کنین.

SELECT * FROM ::fn_helpcollations()

البته لازمه که بگم که هر بلایی سرش اوردم و syntax رو خیلی عوض کردم ولی بازم جواب نگرفتم

siavashman
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 01:48 صبح
توی MySQL از این کد استفاده میکنم:

SHOW COLLATION

تا حالا با SQL کار نکردم. یه تست بکنید ببنید این روی SQL کار میکنه. بهم بگید تا دانش منم زیاد بشه :خجالت:

hossein_h62
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 13:37 عصر
سلام اساتید::::
من یه برنامه نوشتم که نیاز دارم که لیست Collateهای sql server 2000 را توی محیط delph7 داشته باشم.
با این اسکریپت توی query analist جواب میگیرم ولی وقتی همون اسکریپت رو روی delphi7 با adoquery اجرا میکنم خطای "invalid object name fn_collations" رو میده . الان سه روزه که حسابی خستم کرده اگه میشه لطفاً کمک کنین.

SELECT * FROM ::fn_helpcollations()

البته لازمه که بگم که هر بلایی سرش اوردم و syntax رو خیلی عوض کردم ولی بازم جواب نگرفتم
سلام
اینجوری بریزش تو یه جدول و از جدولت یه select ساده بزن!
select * into collTable From ::fn_helpcollations()
select * from collTable

hamidi.admin
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 11:02 صبح
سلام
از بابت پاسختون ممنون ولی میدونین من حتی اگه بخوام که توی یه جدول بریزم مجبورم که از IDE دلفی کمک بگیرم . چون ذاتاً یه برنامه exe میخواد این کارو رو هر دستگاهی که ُSql داره انجام بده و طبیعتاً بنده خودم به Sql اون دسترسی ندارم . پس حتی اگه کد :
select * into collTable from ::fn_helpcollations()
رو هم اجرا کنم بازم توی محیط دلفی همون خطا رو خواهد داد .

hossein_h62
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 19:28 عصر
! من متوجه مشکل شما بودم دوست عزیز، منظور منم این بود که این کدها رو در دلفی استفاده کنید.به این شکل :

adocommand1.CommandText:='select * into collTable From ::fn_helpcollations()';
adocommand1.Execute;
adoquery1.SQL.Text:='select * From collTable';
adoquery1.Active:=true;

hamidi.admin
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 12:29 عصر
سلام ، ممنون از پاسختون
اگه ممکنه همین اسکریپت رو توی دلفی 7 امتحان کنین اونوقت شاید متوجه مشکل بنده بشین؟؟
بازم از بابت همه چی ممنون

hossein_h62
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 15:44 عصر
دوست عزیزم کدی که در پست 5 نوشتم موردی نداره، کافــــــــــــــیه خصوصیت ParamCheck از شیء ADOCommand رو برابر با False قرار بدین!
من در دلفی 7 تست کردم.

hamidi.admin
یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 18:30 عصر
واقعاً دستتون درد نکنه !!!!
خیلی کمک کردین . ممنون از وقتی که گذاشتین.