View Full Version : درخواست مشاوره جهت یادگیریه برنامه نویسی جهت رسیدن به شرایطی که بتونم کار کنم
saman.ahadi
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 20:24 عصر
ضمن سلام و خسته نباشید.
دوستان من مدت زیادیو صرف یادگیریه زبون سی کردم ماحصلش فقط قوی شدن الگوریتم بود(trx با if ,for,while ) درخواست مشاوره دارم.
هدفم رسیدن به جایگاهیه که بتونم توی شرکتهای برنامه نویسی کار کنم
اولا چه زبون یا زبونهاییو پیشنهاد میدین
دوما چه زمانیو واسه رسیدن به هدف پیشبینی میکنین
ممنون میشم پاسخ جامع ودقیقیو بهم بدین:بوس:
اگه ایده ی جالب یا تجربه ی کاربدی دارین هم استقبال میکنم .دوباره ممنون
FastCode
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 21:27 عصر
سلام.
ASL؟
چقدر کار کردید؟
انگیزتون چیه؟
کلاس رفتید یا دانشجو هستید یا خودآموز هستید؟
تا حالا پروژه بزرگ در چه ابعادی نوشتید؟
C رو تحت چه پلتفورمی و چند بیت کار کردید؟
چقدر میخواهید وقت بزارید؟
اینها سوالاتی ه که باید قبل از راهنمایی کردن شما پاسخ داده بشه.
eshpilen
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 12:17 عصر
من مدت زیادیو صرف یادگیریه زبون سی کردم
مدت زمان زیاد یعنی چقدر؟
منبعتون چی بوده و چه برنامه هایی نوشتید؟
ماحصلش فقط قوی شدن الگوریتم بود(trx با if ,for,while ) درخواست مشاوره دارم.
منظورتون از trx با if ,for,while چی هست؟ متوجه نشدم!
saman.ahadi
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 20:31 عصر
سامان احدی 28ساله از ملایر(استان همدان) کلاس خصوصی رفتم زبون c++ رو کار کردم 1.5سال مستمر الگوریتمم در حدیه که میتونم برنامه هایی مثل الگوریتم 8وزیر تبدیل اعداد به حروف رو بنویسم منبعم هم صرفا کتاب جعفر نژاده که تازه خریدمش دیبلم ریاضیم اطلاعات ویندوزیو خیلی محدوده انگیزم برنامه نویسی واسه شرکته ضمن اینکه علا قه خاصی به برنام نویس یدارم وقتیم که میخام بذار نامحدوده مشکلی ندارم ازلحاظ وقتی پروژه ی کاربردی (غیر از برنامه واسه دانش جوها) ننوشتم. (ضمنا برنامه هایی که نوشتم فقط با دستور IFوحلقه های FOR ,WHILEبوده
ضمن اینکه منطورتون از بایت وپلتفرمم اصلا نفهمیدم با تشکرصمیمانه ازتون درخواست جواب دارم مرسی... :قلب:
returnx
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 11:24 صبح
خوب برنامه هایی که در ایران رایج است تقریبا 99.9 % با DB سر کار داره و اصلا نیازی به الگوریتم های پیشرفته نداره و در ضمن برنامه نویسی DB بسیار بسیار ساده تر از برنامه نویسی الگوریتمیک هست و برنامه هایی که با DB سروکار دارند بسیار کار هاشون بهم شبیه اند یعنی شما اگه یک برنامه تحت DB بنویسید می تونید بقیه برنامه ها رو هم از رو این برنامه Copy/past کنید (کد ها رو)...
در کل شما اول باید یک زبان ویژوالی یاد بگیرید که اگه به طور مستمر کار کنید عرض 3 ما می تونید با ابزار ها آشنا بشید (البته تو 3 ماه نمیشه بر نامه نویس شد حده اقل یه 3 سالی طول میکشه تا روی یک زبان کاملا تسلط پیدا کنید) بعد می تونید یه چند تا پروژه تحت DB واسه خودتون انجام بدید بعد تقریبا آماده میشید برای پروژه های تجاری...
saman.ahadi
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 20:38 عصر
یعنی الگوریتمایی که کار کردم بی ارزشن؟ تصمیمم شروع با مبنای زبون سیه(c ,visual studio )
تصمیم به جاییه بنظرتون؟
FastCode
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 00:46 صبح
یعنی الگوریتمایی که کار کردم بی ارزشن؟ تصمیمم شروع با مبنای زبون سیه(c ,visual studio )
تصمیم به جاییه بنظرتون؟
بی ارزش نیستن.ولی در برنامه هایی که الان در بازار رایج هست نیازی نداری زیاد ازشون استفاده کنی.
به نظر من هر موقع وقت اضافه داری باید همونها رو بخونی.
به نظر من اگر میخواهی بازاری کار کنی و از زبونهایی مثل C# و VB.Net و Delphi که محیط های RAD امروزی هستند خوشت نمیاد یا حراس داری یا وقت یاد گرفتنشون رو نداری.(اگر این دلایلی که ممکنه وجود داشته باشه وجود داره) حداقل از C++/CLI شروع کن که هم از C زیاد دور نشی و هم از محیط RAD ه .Net که این روزها باب شده خیلی عقب نمونی و نیز اگر پشیمون شدی بتونی برگردی به C++
saman.ahadi
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 01:07 صبح
حراسی ندارم از c# (وحتی c#کارکردم)اما چون زمان زیاد گذاشتم ونتیجه ای جز قویشدن الگوریتمم نگرفتم(ازاین لحاظ که نمیتونم پروژه ی کاری بنویسم) میترسم زمان وهزینه بذارم و نتیجه ای نگیرم.
الان با 1 استاد میخوام دوباره کارمو شروع کنم که زمین ه ی تخصص اصلیش delphi و میخوام c# باش کار کنم با این اوصاف با delphi ادامه بدم یا c#ضمنا الگوریتم رشد و به خود کفایی رسدنم چجوریه(یعنی طول دوران کلاس رفتنم جه کارای جانبی بکنم اعم از تحقیق یا تمرین یا...)(و اینکه کی میتونم به این امیدوار باشم که احتیاجی به استاد ندارم حتی با برنامه هایی که تا حالا باشون کار نکردم) ضمنا چه زمانیوباید صرف کنم؟
صمیمانه از حسن توجهتون ممنونم:قلب:
FastCode
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 10:47 صبح
من دلفی کار نکردم ولی خیلی از دوستان هستن که هر دو زبون رو کار کردن.
تنها چیزی که میدونم اینه که اگر سرعت اجرای برنامه و کرک نشدن برات مهمه دلفی بهتر از .Net ه.
Felony
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 14:47 عصر
الان با 1 استاد میخوام دوباره کارمو شروع کنم که زمین ه ی تخصص اصلیش delphi و میخوام c# باش کار کنم با این اوصاف با delphi ادامه بدم یا c#
وقتی یک زبون رو به صورت کامل و تخصصی یاد بگیرید یاد گرفتن زبون بعدی کاری به مراتب آسون تری هست ، با توجه به اینکه هدف اصلیت درامدزایی هست و با توجه به شرایط سنی که دارید اگر وقت و انگیزه و حوصلش رو دارید که حداقل 5 الی 6 سال برای یادگیری کامل Delphi وقت بزارید گزینه مناسبی هست و بعد از اون #C رو هم یاد بگیرید در غیر این صورت #C بهترین گزینه هست چون با یاد گرفتنش میتونید گریزی به برنامه نویسی وب بزنید و در ضمن زود بازده مالی داره .
در کل اگر نظرت رو نوشتن برنامه های عمومی بازار هست #C عالی هست در غیر اینصورت زبونی مثل Delphi و ++C یا تو این مایه ها .
saman.ahadi
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:53 عصر
ممنون از همه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.