ورود

View Full Version : War Files

Milad.a.p
سه شنبه 22 شهریور 1384, 02:17 صبح
سلام
من مدتی هست که دارم با جاوا کشتی میگیرم . :kaf: این بخش با مطالب مفیدش و دوستانی که وقت و انرژی خودشونو برای پیشبرد سطح علمی مبتدی هایی مثل من صرف میکن باعث شده تا پیشرفت قابل ملاحضه ی در عرض 1 هفته شروع یاد گیری جاوا داشته باشم.

سوال من در مورد فایل های War هستش و اینکه آیا تبدیل کردن برنامه به فایل War اجباریه یا اینکه فقط برای سرورهای مشخصی به کار میره. برای نمونه من یه برنامه برای Whoise کردن نوشتم ابلته نمیدونم راه دیگه ای برای این کار هست یا نه ولی من یه راه حل ابتکاری ساده(من دراوردی) پیدا کردم و خلاصه هر جوری بود سرو ته قضیه رو هم اوردم به این صورت

public String GetWhoise(String HostName)
{
try
{
java.net.InetAddress wh = java.net.InetAddress.getByName(HostName);
return HostName + " " + "is Not Avalible";
}
catch (UnknownHostException ex)
{
return HostName + " " + "is Avalible";
}
}
حالا من این فایل رو به فایل War تبدیل کردم ولی در سرور Tomcat کار نکرد ولی وقتی فایل رو به صورت معمولی همراه با دایرکتوری های دیگه مثل WEB-INF و غیری استفاده کردم به خوبی کار کرد.حالا چرا نمیدونم تو کتابی که من دارم توضیحات کمی در رابطه با فایل War داده.حالا این کار در اپلیکیشن سرور های معروم قابل انجام یعنی استفاده نکردن از قایل War ؟ اپلیکیشن سرورهایی مثل اوراکل یا وب لاجیک و ...

در آخر هم اگر ممکنه توضیحاتی در رابطه با نحوه ی انجام تنظیمات امنیتی فایل Web.xml موجود در دایرکتوری WEB-INF بدید
با تشکر

Milad.a.p
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 02:59 صبح
به نظر شما بهترین اپلیکیشن سرور J2EE چیه؟

و اینکه کجا میتونم مطالب کاملی رو در رابطه با EJB ها به دست بیارم؟اگر ممکنه یه کم توضیح در رابطه بدید.

با تشکر :بوس:

zehs_sha
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 09:16 صبح
همان که گفتی بهتر از EJB ها استفاده کنی و معماری N-Tire برای بدست آوردن اطلاعات بهترین منبع اینترنت اگر کمی جستجو کنی مطالب مهمی و خوبی پیدا می کنی اما اگر کتاب فارسی درباره J2EE می خواهی چیزیی پیدا نخواهی کرد به سایت sun هم سر بزن موفق باشید.

Milad.a.p
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 14:28 عصر
ممنون :لبخندساده

zehs_sha
چهارشنبه 23 شهریور 1384, 17:17 عصر
آشنایی با EJB - قسمت اول(فارسی)

اینم لینکش
http://72.14.207.104/search?q=cache:vo0BqydyLPsJ:j2ee.blogfa.com/+%D8%A8%D8%A7+%2BEJB&hl=fa