View Full Version : ساخت هاست
ZOR_IR
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 21:34 عصر
سلام
دوستان اگه کسی بخواد وب سایتش رو کامپیوتر خودش بزنه و هاست نخره از نظر سخت افزاری و نرم افزاری چه چیز هایی لازم داره ؟
یا علی _
HamedNet_ir
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 22:36 عصر
اگر سایتتون کم بازدید باشه با حداقل امکانات سخت افزاری میشه, مهمترین مشکلات:
1- تامین برق
2- تامین سرعت اینترنت
3- تامین پهنای باند
4- پایداری سرویس
فکر نکنم بتونید به صورت شخصی این 4 مورد رو تهیه کنید. ( اگر هم بشه نسبت به خرید آن اصلا به صرفه نیست! )
FastCode
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 23:15 عصر
اگر سایتتون کم بازدید باشه با حداقل امکانات سخت افزاری میشه, مهمترین مشکلات:
1- تامین برق
2- تامین سرعت اینترنت
3- تامین پهنای باند
4- پایداری سرویس
فکر نکنم بتونید به صورت شخصی این 4 مورد رو تهیه کنید. ( اگر هم بشه نسبت به خرید آن اصلا به صرفه نیست! )
کاملاً موافقم.
من ۱ و ۳ و ۴ رو دارم.ولی سر۲ هر روز با مخابرات دعوا دارم.
ztx4
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:08 صبح
اگر هر 4 تای اینها رو داشتید
یک آی پی valid بخرید
یک سیستم عامل سرور روی سیستمتون نصب کنید و وصلش کنید به برق و اینترنتی بی نهایتتون(یعنی قطع نشن)
همین
nameely
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 02:49 صبح
سلام
میشه برای من درباره ای پی valid یکم توضیح بدید ؟ ممنون می شم
یعنی برق یا اینترنت سیستم سرور نیاید اصلا قطع بشه ؟ اگه قطع بشه سرور اون قسمت از کار میوفته درسته ؟ با برقراری دوباره باز برقرار میشه ارتباط ؟
با تشکر
ZOR_IR
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 08:50 صبح
میخواستم بدونم دوستان برق که همونی که الان داریم دیگه ؟ :قهقهه:
سرعت اینترنت باید چقدر باشه ؟ در ضمن چطوری باید سیستم پایدار بشه ؟ یعنی سیستم ها معمولی که داریم نمیشه ؟ در ضمن در باره valid هم کمی توضیح بدید
یا علی _
ZOR_IR
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 09:06 صبح
من چند تا جستجو کردم فهمیدم valid چی
با توجه به مشکلاتی که دیدم بعدا اتفاق خواهند افتاد از ساخت شخصی هاست منصرف شده ام
الان میخوام بدونم اگه از کسی بخوام برام هاست بسازه حداقل از جهت سخت افزاری چی لازم دارم ؟ کمی دقیق تر توضیح بدید
یا علی _
FastCode
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 11:27 صبح
خیر.
برق یعنی UPS داشته باشید.
؟ در ضمن چطوری باید سیستم پایدار بشه ؟ یعنی سیستم ها معمولی که داریم نمیشه ؟
یعنی ۲ دقیقه یک بار restart نکنی.
uptime سیستمت بالا باشه.
یعنی برق یا اینترنت سیستم سرور نیاید اصلا قطع بشه ؟ اگه قطع بشه سرور اون قسمت از کار میوفته درسته ؟ با برقراری دوباره باز برقرار میشه ارتباط ؟
بستگی به نوع هاستینگ فایلهاتون داره.اگر از compression(آی آی اس) یا همون mod_compress (آپاچی و لایتی) استفاده کنید یا فایلها رو توسط PHP یا asp/x سرو بکنید. اگر فایلی قطع بشه معمولاً باید از اول دانلود بشه.(مگر اینکه کلاینتتون خیلی کارش درست باشه)
سرعت سیستم معمولاً همین ۱۲۸ ها که ۲مگ میبندن خوبه.
یکی از همکلاسی های من چند روز پیش همین کار رو با شاتل کرد و الان میگه راضیه.(البته ip valid براش یک مقدار هزینه داشت.چون شاتل ip valid به کاربرهاش نمیده.)
خودم هم بیشتر از ۲ ساله که این کار رو با ISP های مختلف کردم و مشکلی نداشتم.
HamedNet_ir
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 12:42 عصر
الان میخوام بدونم اگه از کسی بخوام برام هاست بسازه حداقل از جهت سخت افزاری چی لازم دارم ؟ کمی دقیق تر توضیح بدید
هاست میخواید؟
برای asp یا php?
یکی از همکلاسی های من چند روز پیش همین کار رو با شاتل کرد و الان میگه راضیه.(البته ip valid براش یک مقدار هزینه داشت.چون شاتل ip valid به کاربرهاش نمیده.)
من قبلا از شاتل گرفتم, یه قرارداد بهمون داده که نوشته استفاده از سرویس برای هاستینگ ممنوعه!
FastCode
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 00:54 صبح
من قبلا از شاتل گرفتم, یه قرارداد بهمون داده که نوشته استفاده از سرویس برای هاستینگ ممنوعه!
میدونم.همه isp ها این کار رو میکنن.اون دوست من که با شاتل این کار رو کرد با خودشون صحبت کرده بود و بهش گیر نداده بودن.البته اون ip valid هم خرید.
ztx4
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 01:20 صبح
هاست میخواید؟
برای asp یا php?
یعنی جی؟به چه دلیل؟واسه اونا چه فرقی می کنه؟اونا که پول ترافیکشون رو می گیرند!
HamedNet_ir
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 15:49 عصر
یعنی جی؟به چه دلیل؟واسه اونا چه فرقی می کنه؟اونا که پول ترافیکشون رو می گیرند!
بهانه زیاده, در کل (فکر کنم برای سرویس نا محدود ) از شما تعهد میگیرن که نباید همچین کاری کنید, در غیر اینصورت سرویس شما قطع میشه.
FastCode
جمعه 16 اردیبهشت 1390, 16:12 عصر
بهانه زیاده, در کل (فکر کنم برای سرویس نا محدود ) از شما تعهد میگیرن که نباید همچین کاری کنید, در غیر اینصورت سرویس شما قطع میشه.
سرویس من الان نامحدوده.انواع سرویس های مختلف هم دارم.mysql, mssql ftp http https DAV NFS cifs , ...
ISP:مخابرات
HamedNet_ir
شنبه 17 اردیبهشت 1390, 11:01 صبح
ISP:مخابرات
:لبخند:
خب من کی گفتم مخابرات؟
FastCode
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390, 09:43 صبح
:لبخند:
خب من کی گفتم مخابرات؟
من هم گفتم:
همه isp ها این کار رو میکنن.
فکر میکنم قانونشونه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.